tasarasx6 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 (edited) Τελικά φλασαρα την τελευταία εκδοση απο vibeui.com και το κινητο άνοιξε, αλλα δεν έχω google play. Πως θα το εγκαταστήσω? Ευχαριστώ κοίτα τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο post ή αν θες καλύτερα πέρνα την ιταλική ρόμ... θα την βάλω σε μερικές μέρες προς το παρόν αυτό με την ιδοποίηση που σεν σταματά να αναβοσβήνει τι μπορεί να είναι? πάνε στις ρυθμίσεις->display->light και απενεργοποίησε τις λειτουργίες μία μία μήπως και βρεις έτσι τι φταίει... Edited June 4, 2015 by tasarasx6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 κοίτα τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο post ή αν θες καλύτερα πέρνα την ιταλική ρόμ... πάνε στις ρυθμίσεις->display->light και απενεργοποίησε τις λειτουργίες μία μία μήπως και βρεις έτσι τι φταίει... τελικά δεν καταλάβαινε ότι έχω διαβάσει ένα μήνυμα έπρεπε να το διαγράψω για να σταματήση. είμαι με ροοτ από vickmall του ιταλού την rom την βάζω στην sd κάνω επανεκίνηση με quick boot και ακουλωθώ την διαδικασία wipe data/factory and dalvik-cache και μετα instal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo6389 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 κοίτα τον οδηγό που βρίσκεται στο πρώτο post ή αν θες καλύτερα πέρνα την ιταλική ρόμ... Φίλε σε ευχαριστώ πααααααρα πολύ!!! όλα δούλεψαν μια χαρά. Μια τελευταία ερώτηση μόνο, με το συγκεκριμένο cwm το backup και restore λειτουργει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Πως ακριβώς έκανες battery calibration ? Με το battery calibration. Υπάρχει στο google play μια απορία ρε παιδιά...είχα την custom rom και προσπαθούσα να κάνω με το titanium back up το nova launcher εφαρμογή συστήματος, αλλά κόλλαγε στο "παρακαλώ περιμένετε" . Βάζω την ROM του Ιταλού και χρησιμοποιόντας το προεγκατεστιμένο Titanium πάλι μου κολάει στο ίδιο σημείο. Τι δεν κάνω σωστά ρε παιδιά και μου την σπάει που δεν έχω widgets! Χρεισιμοποιήτε άλλο πρόγραμμα για να κάνετε to nova εφαρμογή συστήματος?:( Link2sd εγω με αυτό το app το έκανα πάντως και όλα κομπλε Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasarasx6 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 τελικά δεν καταλάβαινε ότι έχω διαβάσει ένα μήνυμα έπρεπε να το διαγράψω για να σταματήση. είμαι με ροοτ από vickmall του ιταλού την rom την βάζω στην sd κάνω επανεκίνηση με quick boot και ακουλωθώ την διαδικασία wipe data/factory and dalvik-cache και μετα instal ? όχι πρέπει πρώτα να βάλεις είτε cwm είτε twrp... καλύτερα twrp... για να βάλεις όμως twrp χρειάζεσαι cwm (νομίζω)... κοίταξε στο ποστ 1472 αλλά και τον οδηγό του πρώτου ποστ... είναι συνδυασμός των δύο... από το πρώτο για να βάλεις cwm και από εκεί και πέρα το 1472... αν έχεις και άλλη απορία θα βρεις την λύση στις σελίδες κοντά στην 99... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Βρηκα κάτι που μπορεί να ειναι χρήσιμο :D Στην Official 1520 που εχω και rooted (Δεν ξερω αν παιζει ρόλο , μάλλον οχι) παμε Homescreen settings --> Homescreen gestures --> Double tap --> Lock Screen ζηταει να εγκαταστησουμε μια εφαρμογη OneKeyLock και αφου γινει και δωσουμε εγκριση σαν Device administrator τοτε με double tap κλειδωνει κιολας ... καλόοοοο :lol: Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Βγήκε η επίσημη 1522 http://club.lenovo.com.cn/lefen/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=220749&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D3116 Παιδιά σας ζαλίζω, αλλά αν μπορέσει κάποιος ας δοκιμάσει αν εγκαθιστούντε τα GApps μέσω αυτής της σελίδας της Lenovo http://www.lenovomm.com/search/default_list_1.html?q=google&f=0 Please :) Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sreveliotis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Υπάρχει zoom. στην camera και αν ναι πώς ενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Βρηκα κάτι που μπορεί να ειναι χρήσιμο :D Στην Official 1520 που εχω και rooted (Δεν ξερω αν παιζει ρόλο , μάλλον οχι) παμε Homescreen settings --> Homescreen gestures --> Double tap --> Lock Screen ζηταει να εγκαταστησουμε μια εφαρμογη OneKeyLock και αφου γινει και δωσουμε εγκριση σαν Device administrator τοτε με double tap κλειδωνει κιολας ... καλόοοοο :lol: Το εκανα! Μονο καλο; τρικαλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Και ομως μου την εμφανιζει ως dev... Ισως φταιει το οτι εχω ενεργοποιησει τις επιλογες για προγραμματιστη... Βαζω και screenshot... Ετσι φαινεται! ...Εαν καποτε αρχιζει η lenovo να καλυπτει εγγυησεις και εδω,δε βλεπω λογο να ξανα αγοραζω απο τα επωνυμα γνωστα κινητα. Καλυπτει εγγυηση και εδω η lenovo, αλλα μοναχα αυτα που προοριζονται για εδω και εισαγονται επισημα ;) Βρηκα κάτι που μπορεί να ειναι χρήσιμο :D Στην Official 1520 που εχω και rooted (Δεν ξερω αν παιζει ρόλο , μάλλον οχι) παμε Homescreen settings --> Homescreen gestures --> Double tap --> Lock Screen ζηταει να εγκαταστησουμε μια εφαρμογη OneKeyLock και αφου γινει και δωσουμε εγκριση σαν Device administrator τοτε με double tap κλειδωνει κιολας ... καλόοοοο :lol: Ναι ειναι βολικο...Πρεπει να το εχουμε αναφερει 3-4 φορες... Απο την αλλη, πασο, βλεπω ειναι χρησιμη η επαναληψη σε νεους αναγνωστες του θεματος :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Δεν ξερω αν αξιζει το 30ευρω για σενα...οι διαφορες αναμεσα στο EU wharehouse και στο wharehouse της Κινας ειναι οι εξης: 1) 30 ευρω 2) το EU wharehouse τυχαινει να βρισκεται στην Ελλαδα (Θεσσαλονικη συγκεκριμενα), οποτε μιλαμε για πολυ γρηγορη αποστολη της συσκευης και δεν υπαρχει ο φοβος του τελωνειου...(παντως απο Κινα, αν διαλεξεις SG post ως μεθοδο αποστολης, το θεωρω δυσκολο να σε σταματησουν στο τελωνειο...ειδικα αν δεν εισαι απο Θεσσαλονικη, το λεω γιατι ειχε ακουστει οτι εκει εκαναν πιο σκληρους ελεγχους τελευταια) 3) απο το EU wharehouse το κινητο ερχεται με την 1520 multilanguage...αυτο ομως μην το μετρας και πολυ γιατι το Vickmall εστειλε το link αυτης της 1520 σε ενα παιδι απο εδω μεσα, οποτε μπορεις να την κατεβασεις και να την περασεις μονος σου. Τωρα τα προβληματα της 1520 το παιδι που την δοκιμασε ειπε οτι δεν ειχε καποια gestures...δηλαδη να ανοιγει το τηλεφωνο με διπλο χτυπημα του δαχτυλου στην οθονη (οπως το πρωτοειδαμε στο LG G2) και κατι τετοια...δεν ανεφερε κατι ομως για κολληματα και τα σχετικα... Ρε παιδιά ισχύει το EU Warehouse στην Θεσνικη ?? Γιατί τώρα μιλάω με την selina του vickmall και μου λέει ότι δεν υπάρχει πια. Έχει καποιος τηλ για να επικοινωνησω μαζι του ? Πμ αν γινεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ρε παιδιά ισχύει το EU Warehouse στην Θεσνικη ?? Γιατί τώρα μιλάω με την selina του vickmall και μου λέει ότι δεν υπάρχει πια. Έχει καποιος τηλ για να επικοινωνησω μαζι του ? Πμ αν γινεται. Ευχαριστώ. http://www.vickmall.com/eu-warehouse/lenovo-k3-note.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Παιδιά το παρήγγειλα χθες από gearbest και μου λένε ότι δεν μπορούν να το κάνουν root "because this phone is designed for the original configuration" ..... wtf ? Νταξ δε με πολυ νοιάζει γιατί με το που έρθει θα περάσω του Ιταλού (που είναι root φαντάζομαι έτσι? ) απλά μου έκανε εντύπωση... Κάτι άλλο στο delivery λέει "Flat Rate Shipping" αυτό είναι Sing Post? Edited June 5, 2015 by afentiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddy96 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά Καλησπέρα!! ο 8πύρηνος της MediaTek MT6752 64bi είναι πιο γρήγορος από ότι ένας 4πύρηνος snapgon 1,4? Επίσης ξέρουμε καθόλου το sar του? Τέλος είχα ακούσει ότι κάποιοι επεξεργαστές της MediaTek ότι δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές κτλ κτλ Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης για αγορά το προτείνετε μιας και η τιμή του έχει πάει περίπου στα 160 ευρώ? Εγώ πάντως έχω ένα s3 neo. Θα έβλεπα διαφορές εάν το έπαιρνα κάποια στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Καλημέρα . έχω κάνει root την 2511 από το to2c και έχω κάνει τον nova εφαρμογή συστήματος, επειδή καίει η οθόνη στο πάνω μέρος και έχω και το θέμα με το flash θέλω να βάλλω την ιταλική ρομ απλά είμαι άσχετος και έχω κάποιες απορίες, Τα αρχεία τα βάζουμε στην μνήμη του κινητού 16gb ή στην εξωτερική sd που έχω που είναι 32 gb? Ποιο post δείχνει βήμα βήμα τη διαδικασία γτ πελάγωσα , για να μην ξαναβάζω μία μία εφαρμογή απλά κάνω back up τις εφαρμογές μόνο με titanium back up? Άμα πατήσω volum -+ και power μπαινω σε cwm recovery, πρέπει να κάνω back up κατι-κάποιο αρχείο οπωσδήποτε πριν δοκιμάσω νέα rom σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά να μπορώ να επαναφέρω? ένα άλλο πρόβλημα που έχω έιναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω-μετακινήσω εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη με το link2sd μου βγάζει αυτό το Αποτυχία warning : linker: could not load library "libsighain.so" from LD_PRELOAD for "/system/bin/sh"; caused by "libsighain.so" is32bit instead of 64- bit CANNOT LINK EXECUTABLE: could not load library "libc.so" is 32-bit instead of 64-bit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τα αρχεία τα βάζουμε στην μνήμη του κινητού 16gb ή στην εξωτερική sd που έχω που είναι 32 gb? Ποιο post δείχνει βήμα βήμα τη διαδικασία γτ πελάγωσα , για να μην ξαναβάζω μία μία εφαρμογή απλά κάνω back up τις εφαρμογές μόνο με titanium back up? Άμα πατήσω volum -+ και power μπαινω σε cwm recovery, πρέπει να κάνω back up κατι-κάποιο αρχείο οπωσδήποτε πριν δοκιμάσω νέα rom σε περίπτωση που κάτι δε πάει καλά να μπορώ να επαναφέρω? ένα άλλο πρόβλημα που έχω έιναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω-μετακινήσω εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη με το link2sd μου βγάζει αυτό το Αποτυχία warning : linker: could not load library "libsighain.so" from LD_PRELOAD for "/system/bin/sh"; caused by "libsighain.so" is32bit instead of 64- bit CANNOT LINK EXECUTABLE: could not load library "libc.so" is 32-bit instead of 64-bit Τα αρχεία τα βάζεις μέσα στην κάρτα sd γιατί ο εσωτερικός χώρος θα σβηστεί με την εγκατάσταση του λειτουργικού. Με το titanium μπορείς να κρατήσεις backup και δεδομένα και apps σωστά θα επαναφερθούν όπως ήταν πριν. Καλό είναι όταν μπεις στο recovery να πατήσεις ένα backup να επιλέξεις sd αν σε ρωτήσει και θα σου αποθηκεύσει όλη την εσωτερική σου μνήμη στην sd για να μπορείς να την επαναφέρεις αν κάτι πάει στραβά. Με το link2sd πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα νέο partition στην κάρτα μνήμης με μορφή ext3/ext4 και μετά να το συνδέσεις με τη συσκευή, τουλάχιστον έτσι γινόταν στην kitkat εδώ δε το έχω δοκιμάσει. Δες οδηγίες εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 http://www.vickmall.com/eu-warehouse/lenovo-k3-note.html Μα το λινκ το είχα....αλλο λέω ότι η selina σε online chat που ειχα μαζι της μου ειπε ότι ειναι στην Γερμανια το EU warehouse και ότι στην Ελλαδα παλια υπήρχε και εκλεισε. Τί ισχυει τελικά ?? Ξερει κανεις το τηλ του σαλονικιου ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ant23 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τα αρχεία τα βάζεις μέσα στην κάρτα sd γιατί ο εσωτερικός χώρος θα σβηστεί με την εγκατάσταση του λειτουργικού. Με το titanium μπορείς να κρατήσεις backup και δεδομένα και apps σωστά θα επαναφερθούν όπως ήταν πριν. Καλό είναι όταν μπεις στο recovery να πατήσεις ένα backup να επιλέξεις sd αν σε ρωτήσει και θα σου αποθηκεύσει όλη την εσωτερική σου μνήμη στην sd για να μπορείς να την επαναφέρεις αν κάτι πάει στραβά. Με το link2sd πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα νέο partition στην κάρτα μνήμης με μορφή ext3/ext4 και μετά να το συνδέσεις με τη συσκευή, τουλάχιστον έτσι γινόταν στην kitkat εδώ δε το έχω δοκιμάσει. Δες οδηγίες εδώ http://www.greeceandroid.gr/app/238-link2sd Ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα back up, πρέπει να έχω συγκεκριμένη cwm για να βάλλω την ιταλική ρομ? Και αν ναι πως βάζω αυτή που πρέπει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afentiko Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά το παρήγγειλα χθες από gearbest και μου λένε ότι δεν μπορούν να το κάνουν root "because this phone is designed for the original configuration" ..... wtf ? Νταξ δε με πολυ νοιάζει γιατί με το που έρθει θα περάσω του Ιταλού (που είναι root φαντάζομαι έτσι? ) απλά μου έκανε εντύπωση... Κάτι άλλο στο delivery λέει "Flat Rate Shipping" αυτό είναι Sing Post? bump for justice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, έκανα back up, πρέπει να έχω συγκεκριμένη cwm για να βάλλω την ιταλική ρομ? Και αν ναι πως βάζω αυτή που πρέπει? Για να τη βάλεις όχι εγώ απευθείας την έβαλά αλλά επειδή αναφέρθηκε ότι αν δε τη βάλεις με συγκεκριμενη δε θα αναβαθμίζεται ακολούθησε καλύτερα τις οδηγίες που έγραψαν κάποια παιδιά στις προηγούμενες σελίδες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά Καλησπέρα!! ο 8πύρηνος της MediaTek MT6752 64bi είναι πιο γρήγορος από ότι ένας 4πύρηνος snapgon 1,4? Επίσης ξέρουμε καθόλου το sar του? Τέλος είχα ακούσει ότι κάποιοι επεξεργαστές της MediaTek ότι δεν δουλεύουν κάποιες εφαρμογές κτλ κτλ Ισχύει κάτι τέτοιο? Επίσης για αγορά το προτείνετε μιας και η τιμή του έχει πάει περίπου στα 160 ευρώ? Εγώ πάντως έχω ένα s3 neo. Θα έβλεπα διαφορές εάν το έπαιρνα κάποια στιγμή? Ο 6752 einai sta 1.8 αρα ειναι πιο γρηγορος απο εναν που ειναι στα 1.4 . Οι νεοι επεξεργαστες της mediatek δεν εχουν καποιο προβλημα με εφαρμογες. Το Κ3 note σε σχεση με το s3 neo ειναι πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontax Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 (edited) Μετά από το Κ910 προχώρησα και εγώ σε αγορά του K3 Note απο EU Warehouse στις 3/6. Το status σήμερα είναι Completed. Το email που πήρα στις 3/6 απο vickmall Dear friend, Thanks so much for your support,for you order EU lenovo K3 NOTE We install the latest multi-language rom, Install google play store, remove unnecessary Chinese apps before shipping, we must give it a fully check&test before shipping, we give EU adapter for charging,silicone case+screen film as free gifts i am sorry we dont have hard case in our EU warehouse,so i just can give an earphone as free gifts too Thanks we will process your order as soon as we can.after send it out we will send the tracking number to you Have a nice day! Παρόλα αυτά θα του ξηγηθώ Ιταλικά και εγώ. Και είμαι περίεργος σε μία άμεση αντιπαράθεση με το Κ910. Update 18.00 2015-06-05 15:42 NEAPOLI THES/NIKIS - AGENCY, ITEM IN CONTA NEAPOLI THES/NIKIS - AGENCY 2015-06-05 15:25 NEAPOLI THES/NIKIS - AGENCY, ITEM IN STATION Το tracking number τελειώνει σε GR οπότε υποθέτω οτι έχει σταλεί απο εντός Ελλάδας. Update 06/06/15 11.00 Μόλις παρέλαβα . Παραγγελία 3/6 - Παραλαβή 6/6 Η συσκευασία είχε μόνο αυτοκόλητο ΕΛΤΑ Courier άρα στάλθηκε απο Θεσσαλονίκη. Edited June 6, 2015 by kontax Παράθεση Mobile : One+8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Εγώ χθες που μίλησα με Selina μου είπε ότι στο eu warehouse θα είναι διαθέσιμο σε 10 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 τελικα μαλλον δεν αξιζει να παραγγελνουμε απο eu warehouse...στις 28 μαιου εκανα την παραγγελια απο κινα to2c,στις 29 πηρα tracking number και απο χθες ειναι στο κ.δ. αεροδρομιου. αν δεν ηταν σαββατο αυριο θα το ειχα στα χερια μου με 25 ευρω λιγοτερα απο την ευρωπαικη αποθηκη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ο 6752 einai sta 1.8 αρα ειναι πιο γρηγορος απο εναν που ειναι στα 1.4 . Οι νεοι επεξεργαστες της mediatek δεν εχουν καποιο προβλημα με εφαρμογες. Το Κ3 note σε σχεση με το s3 neo ειναι πιο γρηγορο. (Σημ. Η συχνοτητα δεν συνεπαγεται οτι ειναι πιο γρηγορος, θα μπορουσε καλλιστα επεξεργαστης με μεγαλυτερη συχνοτητα, να ειναι πιο αργος. Εν τω προκειμενω, το antutu του s3 neo ειναι ~20,000, ενω του "δικου" μας, ειναι ~46,000, η διαφορά στην πραξη ειναι τραγικη!) τελικα μαλλον δεν αξιζει να παραγγελνουμε απο eu warehouse...στις 28 μαιου εκανα την παραγγελια απο κινα to2c,στις 29 πηρα tracking number και απο χθες ειναι στο κ.δ. αεροδρομιου. αν δεν ηταν σαββατο αυριο θα το ειχα στα χερια μου με 25 ευρω λιγοτερα απο την ευρωπαικη αποθηκη. Σου 'κατσε καλα! Του Απριλιου οι παραγγελιες μαμηθηκαν και φτασανε εως και 40+ ημερες, του Μαιου πηγαν ολες πιο γρηγορα (λογω της ξεφτιλας του Απριλιου), ειδαμε παραδοσεις high score! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts