Jump to content

Ant23

Members
  • Δημοσιεύσεις

    98
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ant23

  1. Παιδια εσείς που δεν έχετε το bug μπορείτε να μου στείλετε σε pm το μαγαζί που το πήρατε, αν ειναι 64/4 η 128/6 και το χρώμα ειναι; Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα, Το ψήνω πολύ να το πάρω αλλα φοβάμαι το προβλημα με τον αισθητηρα και το battery drain. Το update που ήρθε σίγουρα έλυσε το πρόβλημα? Το proximity τι θεμα έχει? Το ανταπτοράκι που εχει για τα ακουστικά λειτουργεί κανονικά? είναι και για το μικρόφωνο ? Η ένταση είναι η ιδια με το jack θηρες?Ευχαριστώ πολύ
  3. Κλάπηκε η συσκευή φίλης μου, Xiaomi Mi A1, Rose Gold 4/64GB στις 22 Μαρτίου στην Αθήνα στο κέντρο επί της οδού Πανεπιστημιόυ - Ιπποκράτους. Τα ΙΜΕΙ τελειώνουν σε 037894463 και 037894471 ο σειριακος αριθμός τελειώνει σε 52286 Αν ακούσετε κάτ,ι πάρει το μάτι σας καμιά αγγελία ή σκοπεύετε να αγοράσετε μεταχειρισμένο ROSE GOLD 4/64 τσεκάρετε τα ΙΜΕΙ ή δυστηχώς αν το αγοράσε κανείς ήδη χωρίς να γνωρίζει ότι είναι κλεμμένο ας με ενημερώσει και θα δοθεί αμοιβή. Τα ΙΜΕΙ έχουν μπλοκαριστεί για ευνόητους λόγους. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
  4. Μήπως ξερει κανεις για καμια εφαρμογή σαν τη psiphon 113 που υπάρχει στο android? https://www.pcsteps.gr/134786-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C/
  5. Καλησπέρα, εφαρμογή τύπου phiphon 113 υπάρχει στο store?
  6. Όταν λες ακρίβεια μερικών μέτρων εννοείς κάτω από δέκα μέτρα?
  7. Λογική είναι η πτώση στα κινητά, αφού δεν έβγαλαν καινούριες συσκευές
  8. Πώς μπορώ να το καταλάβω? Έκανα soft reset και τίποτα. Καμιά ιδέα? Με την εγγύηση τι γίνεται? Από vodafone το έχω πάρει.
  9. Καλησπέρα Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το gps? Δε βρίσκει τη τοποθεσία μου με τίποτα, πέφτει τουλάχιστον 2 km έξω και δεν λοκάρει. Έχω δοκιμάσει και με τα δεδομένα ανοιχτά και καμία διαφορά Έχω τη πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού και αναβαθμισμένους χάρτες. Λέτε να έχει θέμα το κινητό?
  10. Καλησπέρα, έχω το 950 και σκέφτομαι να αγοράσω το 550 για τον πατέρα μου. Θα ήθελα να ρωτήσω χωρίς ίντερνετ και gps ανοιχτά, μόνο κλήσεις και μηνύματα πως πάει με τη μπαταρία? Τα γράμματα στην οθόνη είναι ευανάγνωστα? Όταν είσαι έξω με ήλιο τη παλεύει? Ο πατέρας μου δεν κάνει καμία ιδιαίτερη χρήση στο κινητό, άντε να του μάθω να μπαίνει κάνα ιντερνετ, πιστεύετE ότι θα μείνει ικανοποιημένος? Σκέφτομαι να του πάρω windows κινητό γιατί πλέον και από προσωπική εμπειρία είναι πολύ πιο απλό στη χρήση από ότι τα android. Όσον αφορά την οθόνη του δηλαδή ενδιαφέρομαι να μου πείτε τη μπαταρία, τη ποιότητα κλήσεων και τον ήχο του μεγαφώνου. Σε σύγκριση με το 650 θα δει μεγάλη διαφορά σε αυτά τα πράγματα γιατί για τα άλλα δεν παίζει να ασχοληθεί, σας ευχαριστώ.
  11. Μπορεις να κανεις το εξης αν σε ενδιαφερει η αναζητηση μεσω google, ανοιγεις τον edje και πας στο google.gr κανε δυο τρεις αναζητησεις με αυτη τη διαδικασια, μετά κλεισε τον edje και ξανακαντο, μετά πηγαινε στις ρυθμισεις και στο search engine που παλια σου ειχε μονο τον bing θα εχει εμφανισει και το google. Με αυτο το τροπο οποτε γραφεις μετα στην διευθυνση κατω θα σ ψαχνει με google
  12. Για τις φωτογραφίες που λέτε εμένα μου λύθηκε το πρόβλημα με το παρακάτω τρόπο. Πήγα στα settings στην εφαρμογή των επαφών και γράφει το email που συγχρονίζονται εκεί μέσα. Άμα πατήσεις παρατεταμένα το email κάνει συγχρονισμό. Αλλά έπρεπε να το είχατε κάνει και πριν για να υπάρχουν και οι φώτο στο mail online.
  13. Από ότι είχα διαβάσει είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η μπαταρία και ο φορτιστής έχει 6 μήνες εγγύηση. Κάνε μία αποφόρτιση μέχρι να κλείσει και φόρτισε το μετά. Αν σταματήσει πάλι κάντου ένα soft reset ενώ φορτίζει και δες τι γράφει όταν ανοίξει. Τέλος κάνε ένα hard reset και δες αν φτιάξει. Άμα βρεις που πουλάνε τη μπαταρία του ενημέρωσε μας να ξέρουμε και εμείς.
  14. Έιχα τη τελευταία στην οποία είχε γίνει update από την προηγούμενη. Την απεγκατέστησα και πήγα να κάνω install και στο store μου έδειχνε ότι είναι εγκατεστημένη :wacko: . Έκανα soft reset και μετά μπόρεσα να κάνω εγκατάσταση από το store. Τώρα δουλεύει μία χαρά. Μάλλον από το τελευταίο update τα είχε παίξει και ήθελε clean install. 61.556.55225.0
  15. Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο fb στην εφαρμογή, τελευαταία έκδοση official όχι beta αποθηκευμένο στην μνημη τηλεφώνου, κάποιες φωτογραφίες μου τις δείχνει παραμορφωμένες τέρμα. Έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  16. Όταν τους ανοίγω ενώ δεν τρέχουν στο background δείχνουν ότι να ναι My location (within 3km). Μετά από κάνα 3-4λέπτο μου το πάει μία στα 7 μέτρα μία στα 11 μία στα 18 μία στα 52 μετά 22 ενώ έχω ανοικτή την εφαρμογή. Δηλαδή δε κάνει lock ενώ είμαι ακίνητος. Και είμαι ανοικτά όχι ανάμεσα σε πολυκατοικίες. Δηλαδή άμα οδηγάω πως θα με βρίσκει? Απαράδεκτα πράγματα. Ίσως γράφω σε λάθος θέμα. Αλλά μετά το update το έπαθα.
  17. Οι χάρτες όχι απλά δε λοκάρουν αλλά με βγάζει 2 km εκτός τοποθεσίας.
×
×
  • Create New...