Jump to content

tasarasx6

Members
  • Δημοσιεύσεις

    225
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasarasx6

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

tasarasx6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. tasarasx6

    Huawei P10

    Καλημερα. Εγω εχω το dual περιπου εναν μηνα. Αν κρινω απο το build number, δεν ειναι branded η συσκευη μου. Ωστοσο η εκδοση που εχω ειναι η 151 και δεν μου βγαζει καμια αναβαθμιση. Δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο για ολες τις dual συσκευες.
  2. tasarasx6

    Huawei P10

    Καλησπέρα στην παρέα. Νέος κάτοχος της συσκευής εδώ και πέντε μέρες. Είδα ότι συζητάτε το θέμα των update και είπα να ελέγξω ποια έκδοση έχω εγώ. Τελικά είμαι στην 151 (VTR-L29C432B151 για την ακρίβεια) και δεν μου βγάζει κανένα διαθέσιμο update. Τι παίζει να φταίει :confused:; Η συσκευή είναι αγορασμένη από σκρουτζομάγαζο. Συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχει απαντηθεί παλαιότερα αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα κάτι.
  3. Τελικά έκανα την υπέρβαση και πήγα για το p10. Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  4. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Μαλλον θα περιμένω να δω πως θα εξελιχτούν οι τιμές. Αλλιώς ίσως καταλήξω στο honor 8.
  5. Έχεις δίκιο. Το είδα μετά. Η μόνη μου επιλογή μάλλον είναι το P9 αλλά δεν γνωρίζω αν θα είμαι ικανοποιημένος από τα 3gb ram.
  6. Εκτός από το θέμα των ιντσών είναι και η τιμή. Το dual κοστιζει 380 όποτε είναι πολύ κοντά στο p10 που μου αρέσει. Επίσης αν είναι να ανέβω στις ίντσες νομίζω πως μια καλή επιλογή είναι και το xiaomi mi5s plus.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Μεταξύ αυτών των δύο δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Τα 4gb ram του Honor είναι σημαντικά κατά την γνώμη αλλά το άλλο μαρεσει πιο πολύ εμφανισιακά (προτιμώ αλουμίνιο από γυαλί), έχει πιο καλή κάμερα και έχω ακούσει ότι έχει πιο καλή οθόνη. Αν το p9 είχε 4gb ram θα το επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη.
  8. Γεια σε όλα τα παιδιά. Σκέφτομαι να αλλάξω την συσκευή μου (Lenovo k3 note) μιας και πλέον με έχει κουράσει. 1) Χρηματικό ποσό. 350€ 2) Μέγεθος οθόνης :Έως 5.5 ίντσες 3) Από Ελλάδα ή και Ευρώπη καθώς ζω εξωτερικό και σε μια εβδομάδα φεύγω από Ελλάδα. 4) Χρειάζομαι την 800αρα. 5) Θέλω να είναι dual. 6) Το Ελληνικό μενού δεν είναι θέμα. Τα φλασαρισματα θα ήθελα να τα αποφύγω. 7) Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από οθόνη ήχο. Να είναι απλά μια μέση κατάσταση. 8) Βασικότερα για την χρήση που το θέλω είναι η ταχύτητα και η αυτονομία. Μετά η κάμερα και τέλος το gaming. 9) Lenovo K3 Note Έτεινα προς το xiaomi a1 mi αλλά το υψηλό sar με απέτρεψε. Γενικά με ενδιαφέρει το χαμηλό sar. Μια συσκευή που μου αρέσει αρκετά είναι το huawei p10 αλλά θα ήθελα να βρω αν γίνεται κάτι πιο φθηνό. Ωστόσο αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά ίσως το σκεφτώ.
  9. Mαλλον τα δεματα των περισσοτερων με SG Post περιμενουν στο αεροδομιο. Τωρα να δουμε ποια ειναι η συνεχεια για εμενα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-11-2016 05:59 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-12-2016 06:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 04-12-2016 08:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 04-12-2016 14:13 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 05-12-2016 11:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  10. Xiaomi Redmi note 3 pro απο vickmall με sg despatched 16/05 arrival 20/05 σημερα εμφανιστηκε στα ελτα (οχι ακομη στο 17track)...
  11. Δεν με ενοχλεί το μέγεθος οθόνης. Τώρα είμαι κάτοχος 5,5 ιντσών και δεν θα είχα θέμα ούτε να ανεβω λίγο ούτε να πέσω στις 5. Κυριως θέλω να κάνω σύγκριση στο θέμα επεξεργαστή και κάμερας.
  12. Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για ένα από τα παραπάνω κινήτα. Το Mi Note θεωρώ πως χάνει γενικά εκτός από το κομμάτι της κάμερας. Το θεωρώ το λιγοτέρο πιθανό για αγορά. Απο τα άλλα δύο μου φαίνεται πιο δυνατό το Redmi αλλά δεν ξέρω μήπως κάτι μου ξεφεύγει. Εσείς τι θα λέγατε. (Μιλάω για τις εκδόσεις με τα 32gb οπότε πάνω κάτω είναι στα ίδια λεφτά).
  13. Παιδια επειδη εχω χασει το μετρημα με τις ρομ του Ιταλου μπορειτε να μου πειτε μια που δουλευει καλα? Εβαλα μια που το wifi δεν μπορουσα να το κλεισω και δουλευε οποτε ηθελε και τωρα εβαλα μια αλλη που δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το play store... Ξέχασα να αναφέρω πως την ROW την δοκίμασα αλλά δεν με ικανοποίησε...
×
×
  • Create New...