Jump to content

afentiko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About afentiko

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

afentiko's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. afentiko

    Poco F3

    Υπάρχουν guides στο YouTube πώς να απενεργοποιήσεις από παντού τις διαφημίσεις
  2. Περνάει με απλή εγκατάσταση;
  3. εγω παντως το ρουτερ στο 13 το εχω και μια χαρα πιανει σε ολο το σπιτι
  4. Όσο αναφορά την Gcam που λέτε ότι έχει θέμα, μπορείτε να περιγράψετε λίγο αναλυτικότερα τι θέμα έχει; Είναι ο μόνος λόγος που δεν περνάω την αναβάθμιση γιατί με ενδιαφέρει η Gcam. Διαβάζω οτι έχει θέμα με την εστίαση (focus) , δλδ δε βγάζει σωστή φώτο με την καμία ή θέλει μία δύο προσπάθειες για να την βγάλει καλά;
  5. Προφανώς και αυτό έκανα εκείνη τη στιγμή για να τραβήξω το βίντεο, απλά έτσι δε λειτουργούσε και το κουμπί του selfie stick, για να τραβήξω έπρεπε να το φέρω κοντά μου και να πατήσω στην οθόνη. Ξέρω, "κλάιν", αλλά έλεγα μήπως μπορώ να το κάνω να δουλέψει κανονικά. Θα τσεκάρω αν αυτό το sound about αν και μου φαίνεται ότι είναι μόνο για audio output
  6. Καλησπέρα. Τις προάλλες ήθελα να τραβήξω ένα πανοραμικό βίντεο την οικογένειά μου να το στείλω σε κάποιους συγγενείς και επειδή ήθελα να βγει ωραίο το έκανα χρησιμοποιόντας ένα selfie stick που έχω. Το θέμα είναι ότι το selfie stick είναι με καλώδιο που μπαίνει στη θύρα για τα ακουστικά 3,5mm . Έτσι το κινητό νομίζει ότι έχω βάλει ακουστικά και δεν γράφει ήχο από το μικρόφωνο του κινητού (και εννοείται πώς το selfie stick δεν έχει δικό του μικρόφωνο) με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου ήχο το βίντεο. Υπάρχει κάποια εφαρμογή να μπορεί να βοηθήσει με αυτό? Δλδ να έχω το καλώδιο στη θύρα των ακουστικών και να γράφει και ήχο από το μικρόφωνο?
  7. Δεν έχει παραπάνω δυνατότητες απλά, είναι όμορφη, ομαλή, δε κολλάει και δε λαγκάρει καθόλου, ότι έχει δουλεύει σωστά (το 2tap2wake δεν το εχει) τώρα της έχει βάλει και xposed για όποιον θέλει. Εμένα προσωπικά που τις έχω περάσει λίγο πολύ όλες (τις γνωστές και δημοφιλείς τουλάχιστον) η MUI μου έχει αφήσει την καλύτερη γεύση σαν σύνολο, καθαρά εμπειρικά δηλαδή και όχι με νούμερα και χαρακτηριστικά. Τώρα για κάποιον που πχ το 2tap2wake είναι must ε η MUI δεν του κάνει προφανώς. Δοκιμάστε και δείτε αν σας καλύπτει.
  8. Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ΡΟΜ η καλύτερη είναι με διαφορά η MUI . Αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο άσχημα γιατί ένα τόσο καλό κινητό δεν μπορεί να έχει και ένα αντίστοιχα καλό λειτουργικό δικό του από τη μαμά του και αντ αυτού χρησιμοποιούμε PORT από λειτουργικό άλλης εταιρείας. Τι να κάνεις... MUI και τα μυαλά στα κάγκελα.
  9. Είπα να κρατήσω σε ένα χαρτί τα ΙΜΕΙ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Απλά παρατήρησα ότι τα ΙΜΕΙ που γράφει στο κινητό στις ρυθμίσεις/πληροφορίες είναι διαφορετικά από αυτά που γράφει στην ετικέτα στο κουτί του. Ποια είναι τα σωστά? Λογικά αυτά που είναι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου ε?
  10. Να ρωτήσω κάτι για τις MUI εκδόσεις που κυκλοφορούν. Υπάρχουν 2, η μία είναι v6.1.** και η άλλη Stable v7.1.** ποιες ειναι οι βασικές διαφορές τους και γιατί είναι πιο δημοφιλής η v6.1 ενώ θεωρητικά η άλλη είναι "stable"
  11. εγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο καθε φορα που περναγα ενα update εκανα reboot και μετα παλι wipes και φτου κι απ την αρχη
  12. Παιδιά για να περάσω τη MUI πρέπει κάθε φορά που περνάω ένα update OTA να κάνω reboot to system και μετά να ξανά μπω recovery να περάσω το επόμενο ή μπορώ να τα περάσω όλα με τη μία (με τη σειρά εννοείται) και να κάνω reboot όταν περάσω το τελευταίο?
  13. Επειδή βλέπω ότι υπάρχουν 2-3 MUI τι διαφορές έχουν και ποια ενδείκνυται καλύτερα?
  14. Γράφετε τόσα καλά για την MUI που με ψήνεται να την βάλω. Έχω βάλει μήνες τώρα την official stable (Αγγλικά) και έχω ησυχάσει αλλά με όλα αυτά που διαβάζω ψήνομαι να αρχίσω πάλι... :P
  15. Από πού την πήρες, γιατί στο link που έχεις δώσει δε βλέπω κάποια επιλογή για αγορά ή καλάθι ή κάτι σχετικό...
×
×
  • Create New...