Jump to content

Microsoft Lumia 640

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα,

δες αν χρησιμοποιεις το πλακιδιο τηλεφωνου της 2ης sim και αν οι επαφες σου εχουν επιλογη να χρησιμοποιουν την 2η sim. Δεν νομιζω να έχεις καποιο προβλημα, θεμα ρυθμισεων μαλλον ειναι.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

καλημερα,

δες αν χρησιμοποιεις το πλακιδιο τηλεφωνου της 2ης sim και αν οι επαφες σου εχουν επιλογη να χρησιμοποιουν την 2η sim. Δεν νομιζω να έχεις καποιο προβλημα, θεμα ρυθμισεων μαλλον ειναι.

Είσαι θεός (και εγώ απλά ηλίθιος)!! :lol:

Συνηθισμένος από το android που έχει ένα σύμβολο-τηλεφωνάκι για όλα, δεν είχα προσέξει ότι έχει ξεχωριστό για την sim 2! Χίλια συγνώμη που σας έπρηξα από χθες, γελάω μόνος μου!! :p

Όλα καλά λοιπόν, ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Μετά από 4 ημέρες με το κινητό στα χέρια μου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι θετικότατες!

Μου πήρε 2-3 μέρες καψίματος μέχρι να συνηθίσω το λειτουργικό και το νέο περιβάλλον, αλλά πλέον δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά. Πρόκειται για πολύ πολύ αξιόλογο value for money!

Μερικές απορίες που έχουν απομείνει μετά την ενασχόληση με το τηλέφωνο:

1) Τα sms και στις δύο κάρτες αν έχω καταλάβει καλά, αποθηκεύονται στη sim και όχι στο τηλέφωνο? Κουφό δεν είναι αυτό? Υποθέτω πως θα μπουκώσει η sim σύντομα και θα πρέπει να αρχίσουν οι διαγραφές? Ελπίζω να καταλαβαίνω λάθος... Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή για αλλαγή χώρου αποθήκευσης των sms.

2) Παρόμοιο θέμα με τις επαφές. Τις μετέφερα όλες με συγχρονισμό από λογαριασμό google. Πλέον όμως αφενός δεν μπορώ να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο, αφετέρου αν θέλω να προσθέσω νέα επαφή αυτή μπορώ να τη σώσω είτε στο λογαριασμό google, είτε στο λογαριασμό microsoft και όχι στο τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι που δε βλέπω?

3) Πρόσθεσα ένα λογαριασμό yahoo. Ενώ μου συγχρόνισε τα εισερχόμενα, δεν πέρασε τις επαφές. Κάποια λύση? Γιατί το yahoo mail μου είναι αυτό που κυρίως χρησιμοποιώ και όλες οι διευθύνσεις mail είναι σωσμένες εκεί. Μία λύση που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το yahoo mail application. Δυστυχώς όμως είναι άθλιο (πολύ κατώτερο του android) και ναι μεν λύνει αυτό το πρόβλημα, έχει όμως άλλα πολύ σημαντικά (για μένα) προβλήματα.

4) Σε κανέναν από τους τρεις λογαριασμούς που έχω συγχρονίσει (hotmail, gmail, yahoo) δεν διαβάζει τα εξερχόμενα email? Είναι γενικότερο θέμα των WP αυτό?

5) Διαφορετικό ήχο κλήσης στις δύο κάρτες από ότι κατάλαβα (και διάβασα κάπου παραπάνω στο τόπικ) δεν μπορώ να βάλω, σωστά?

6) Τη συσκευή την αγόρασα από το public και στην προσφορά τους ανέφερε ότι δίνεται δώρο 1ΤΒ στο opendrive και μία έξτρα άδεια office 365. Δεν βρήκα πώς "εξαργυρώνονται" αυτά τα δώρα (Ειδικά το πρώτο που με ενδιαφέρει περισσότερο). Κάνοντας εγγραφή στο opendrive φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή ο διαθέσιμο χώρος που έχω είναι 30GB. Ρωτώντας στο public μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι ισχύει γιατί αυτό είναι προσφορά της microsoft και όχι του καταστήματος. Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ!

Μετά από 4 ημέρες με το κινητό στα χέρια μου οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι θετικότατες!

Μου πήρε 2-3 μέρες καψίματος μέχρι να συνηθίσω το λειτουργικό και το νέο περιβάλλον, αλλά πλέον δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά. Πρόκειται για πολύ πολύ αξιόλογο value for money!

Μερικές απορίες που έχουν απομείνει μετά την ενασχόληση με το τηλέφωνο:

1) Τα sms και στις δύο κάρτες αν έχω καταλάβει καλά, αποθηκεύονται στη sim και όχι στο τηλέφωνο? Κουφό δεν είναι αυτό? Υποθέτω πως θα μπουκώσει η sim σύντομα και θα πρέπει να αρχίσουν οι διαγραφές? Ελπίζω να καταλαβαίνω λάθος... Σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή για αλλαγή χώρου αποθήκευσης των sms.

2) Παρόμοιο θέμα με τις επαφές. Τις μετέφερα όλες με συγχρονισμό από λογαριασμό google. Πλέον όμως αφενός δεν μπορώ να τις μεταφέρω στο τηλέφωνο, αφετέρου αν θέλω να προσθέσω νέα επαφή αυτή μπορώ να τη σώσω είτε στο λογαριασμό google, είτε στο λογαριασμό microsoft και όχι στο τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι που δε βλέπω?

3) Πρόσθεσα ένα λογαριασμό yahoo. Ενώ μου συγχρόνισε τα εισερχόμενα, δεν πέρασε τις επαφές. Κάποια λύση? Γιατί το yahoo mail μου είναι αυτό που κυρίως χρησιμοποιώ και όλες οι διευθύνσεις mail είναι σωσμένες εκεί. Μία λύση που έκανα ήταν να εγκαταστήσω το yahoo mail application. Δυστυχώς όμως είναι άθλιο (πολύ κατώτερο του android) και ναι μεν λύνει αυτό το πρόβλημα, έχει όμως άλλα πολύ σημαντικά (για μένα) προβλήματα.

4) Σε κανέναν από τους τρεις λογαριασμούς που έχω συγχρονίσει (hotmail, gmail, yahoo) δεν διαβάζει τα εξερχόμενα email? Είναι γενικότερο θέμα των WP αυτό?

5) Διαφορετικό ήχο κλήσης στις δύο κάρτες από ότι κατάλαβα (και διάβασα κάπου παραπάνω στο τόπικ) δεν μπορώ να βάλω, σωστά?

6) Τη συσκευή την αγόρασα από το public και στην προσφορά τους ανέφερε ότι δίνεται δώρο 1ΤΒ στο opendrive και μία έξτρα άδεια office 365. Δεν βρήκα πώς "εξαργυρώνονται" αυτά τα δώρα (Ειδικά το πρώτο που με ενδιαφέρει περισσότερο). Κάνοντας εγγραφή στο opendrive φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή ο διαθέσιμο χώρος που έχω είναι 30GB. Ρωτώντας στο public μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τι ισχύει γιατί αυτό είναι προσφορά της microsoft και όχι του καταστήματος. Καμία ιδέα?

Ευχαριστώ!

1. Τα sms αποθηκεύονται στη συσκευή. Και μπορούν να γίνουν back up στο OneDrive.

2. Η λίστα των επαφών που βλέπεις στο τηλέφωνο, μόλις ανοίξεις την εφαρμογή, είναι οι επαφές που έχεις σε όλους τους λογαριασμούς mail που έχεις, όπως και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυά σου. Δηλαδή. Αποθηκεύεις μια επαφή σε κάποιο mail account σου και στον επόμενο συγχρονισμό, θα εμφανιστεί και στη συσκευή σου.

3. Θα περάσεις το yahoo account σου στην εφαρμογή της συσκευής, όπως όλους τους άλλους λογαριασμούς. Μετά θα πας στο συγκεκριμένο λογαριασμό και θα ακολουθήσεις: 3 τελείες -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις συγχρονισμού -> Scroll προς τα πάνω. Εκεί θα επιλέξεις να συγχρονίζονται και οι επαφές.

4. Δε γίνεται αυτό. Έχω 5 mail accounts (hotmail και gmail) και συγχρονίζονται όλα άψογα. Πήγαινε σε κάποιον από τους λογαριασμούς και προσπάθησε να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό στο φάκελο των εξερχόμενων.

5. Ναι, αυτό δε γίνεται. Δε θυμάμαι αν μας δίνεται αυτή η δυνατότητα μετα 10άρια.

6. Λες ότι έχεις 4 μέρες τη συσκευή, άρα πριν 4 μέρες την αγόρασες. Η προσφορά ήταν για αγορά της συσκευής μέχρι 30/6 ή 30/7. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να δοκιμάσεις. Κατεβάζεις την εφαρμογή Office 365 Gift, από το store και περνάς τα στοιχεία του λογαριασμού που έχεις ως κύριο, για το στήσιμο της συσκευής.

P.S.: Αν κάπου έχω λάθος, διορθώστε με.

Huawei Nova 5T

4. Δε γίνεται αυτό. Έχω 5 mail accounts (hotmail και gmail) και συγχρονίζονται όλα άψογα. Πήγαινε σε κάποιον από τους λογαριασμούς και προσπάθησε να κάνεις χειροκίνητο συγχρονισμό στο φάκελο των εξερχόμενων.

Στο gmail συγχρονίζει τα απεσταλμένα, στο yahoo όχι, δηλαδή αν στείλεις με το PC σου δεν τα βλέπεις στο τηλέφωνο. Θα το googlάρω να δω τι παίζει.

Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και συγκεκριμένα με τα ακουστικά το εχει κάποιος αυτήν την συσκευή? γνωρίζει αν υπάρχει θέμα με ακουστικά? πήρα κατι iluv και δεν εχω θέμα με το μικρόφωνο ! Ενώ με άλλες πλατφόρμες λειτουργούν κανονικά ευχαριστώ πολυ

Στο gmail συγχρονίζει τα απεσταλμένα, στο yahoo όχι, δηλαδή αν στείλεις με το PC σου δεν τα βλέπεις στο τηλέφωνο. Θα το googlάρω να δω τι παίζει.

Πλάκα κάνεις....

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα, εχω πρόβλημα με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και συγκεκριμένα με τα ακουστικά το εχει κάποιος αυτήν την συσκευή? γνωρίζει αν υπάρχει θέμα με ακουστικά? πήρα κατι iluv και δεν εχω θέμα με το μικρόφωνο ! Ενώ με άλλες πλατφόρμες λειτουργούν κανονικά ευχαριστώ πολυ

100% συμβατά είναι τα παρακάτω. Είναι οικονομικά και έχουν ωραίο ήχο.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-EO-HS130-Hands-free-Black,99452,2210873.html?langId=-18

TCL 40 NXTPAPER

τσέκαρε και με άλλα handsfree γιατί το δικό μου για παράδειγμα ήταν ελαττωματικό(θέμα με τα handsfree) και το έκανα αντικατάσταση.

τα iluv είναι στα συμβατά.

Xiaomi 12 Pro

Υπάρχει ειδικό θέμα για τα αξεσουάρ των Lumia συσκευών.

[Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

2. Η λίστα των επαφών που βλέπεις στο τηλέφωνο, μόλις ανοίξεις την εφαρμογή, είναι οι επαφές που έχεις σε όλους τους λογαριασμούς mail που έχεις, όπως και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυά σου. Δηλαδή. Αποθηκεύεις μια επαφή σε κάποιο mail account σου και στον επόμενο συγχρονισμό, θα εμφανιστεί και στη συσκευή σου.

Τι γίνεται όμως όταν δημιουργείς μια νέα επαφή από το τηλέφωνο; Μπορείς να επιλέξεις σε ποιο λογαριασμό θα αποθηκευτεί;

Τι γίνεται όμως όταν δημιουργείς μια νέα επαφή από το τηλέφωνο; Μπορείς να επιλέξεις σε ποιο λογαριασμό θα αποθηκευτεί;

Ναι σε ρωτάει.

Xiaomi 12 Pro

Πολλοί καλοί είναι επίσης ο UC και ο Surfy...

Θυμίζω ότι για προτάσεις εφαρμογών υπάρχει ανάλογο τόπικ:

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μετά από 4 ημέρες με το 640 DS..

ΤΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;

Πραγματικά, δεν κολλάει πουθενά, ακαριαία αντίδραση σε ό,τι του έχω ζητήσει και μπαταρία για σεμινάριο!

Δεν το πιστεύω ότι έδωσα 160 ευρώ μόνο.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μπράβο MS! :)

Κωνσταντίνος

--------------------------------------

Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim

Μετά από 4 ημέρες με το 640 DS..

ΤΙ ΚΙΝΗΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;;

Πραγματικά, δεν κολλάει πουθενά, ακαριαία αντίδραση σε ό,τι του έχω ζητήσει και μπαταρία για σεμινάριο!

Δεν το πιστεύω ότι έδωσα 160 ευρώ μόνο.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, μπράβο MS! :)

Συμφωνώ. Να τα ακουνε αυτοί που θέλουν να πάρουν android με αυτά τα χρήματα. Μερα με την νύκτα είναι η εμπειρία χρήσης.

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του 640 DS, το οποίο προορίζεται για δώρο. Στα 145 ευρώ που βρίσκεται τώρα μου το προτείνεται? Υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική?

Συμφωνώ. Να τα ακουνε αυτοί που θέλουν να πάρουν android με αυτά τα χρήματα. Μερα με την νύκτα είναι η εμπειρία χρήσης.

Καλά μη το δένεις και κόμπο.:ninja:

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του 640 DS, το οποίο προορίζεται για δώρο. Στα 145 ευρώ που βρίσκεται τώρα μου το προτείνεται? Υπάρχει κάποια καλύτερη εναλλακτική?

Καλησπέρα. Για την επιλογή συσκευής καλύτερα να απευθυνθείς στην κατάλληλη ενότητα:

Επιλογή Συσκευής

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά μη το δένεις και κόμπο.:ninja:

Πρακτικά ισχύει, όσον αφορά αγορά συσκευής από Ελλάδα με εγγύηση.

Στα ~140€ που κοστίζει το 640 υπάρχει αντίστοιχη εναλλακτική σε android;

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Πρακτικά ισχύει, όσον αφορά αγορά συσκευής από Ελλάδα με εγγύηση.

Στα ~140€ που κοστίζει το 640 υπάρχει αντίστοιχη εναλλακτική σε android;

Στα 140 που λες,μάλλον όχι αλλά στα 160~170 που το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες ναι υπάρχει.

Ενημερωτικά και εγώ το 640 έχω.:lol:

Xiaomi 12 Pro

Στα 140 που λες,μάλλον όχι αλλά στα 160~170 που το έχουν οι μεγάλες αλυσίδες ναι υπάρχει.

Ενημερωτικά και εγώ το 640 έχω.:lol:

143€ το έχει το eshop για αυτό έβαλα αυτή τη τιμή. Έστω στα 170 ή και 200€ ποιο υπάρχει;

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Να υπενθυμίσω ό,τι τα θέματα των συσκευών δεν προσφέρονται για συγκρίσεις. Παρακαλώ, η συζήτηση να παραμείνει σε ό,τι αφορά την συγκεκριμένη συσκευή.

Ευχαριστώ :)

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για χρονια και νυν android φαν με διαφορα τηλεφωνα να παιρνουν απ τα χερια και 100αδες rom πηρα το 640 για την πλακα μου και να το πούλησω.Τελικα εμεινε το lg g2 στο συρταρι και εχω μεινει με το lumia!Ειμαι ενθουσιασμενος με το τηλεφωνο!Δεν υπαρχει android με 1GB ram που να δουλευει τοσο απροβληματιστα.Και android με 2GB ram για να δουλεψει οπως το 640 χρειαζεται πειραγμα.

• The title was changed to Microsoft Lumia 640