LeGendGR Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Παιδια πως βλεπουμε αν το κινητο ειναι branded? Ειναι Ουγγρικό prodact code SM-G920FZWAXEH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ρε παιδια βλεπω στο βιντεο εδω: http://www.technobuffalo.com/2015/06/15/samsung-rolls-out-android-5-1-1-for-galaxy-s6-and-s6-edge/ οτι στην 5.1 λεει εβαλε η samsung ενα "feature" που το wallpaper εχει ενα 3d effect ας πουμε που οταν κανεις tilt την συσκευη δεξια αριστερα κλπ φαινεται σαν να κινειται. Εμενα με την 5.0.2 γιατι το κανει ΗΔΗ αυτο; Χωρις να υπαρχει βεβαια επιλογη enable/disable οπως δειχνει το βιντεο, το κανει by default. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Ρε παιδια βλεπω στο βιντεο εδω: http://www.technobuffalo.com/2015/06/15/samsung-rolls-out-android-5-1-1-for-galaxy-s6-and-s6-edge/ οτι στην 5.1 λεει εβαλε η samsung ενα "feature" που το wallpaper εχει ενα 3d effect ας πουμε που οταν κανεις tilt την συσκευη δεξια αριστερα κλπ φαινεται σαν να κινειται. Εμενα με την 5.0.2 γιατι το κανει ΗΔΗ αυτο; Χωρις να υπαρχει βεβαια επιλογη enable/disable οπως δειχνει το βιντεο, το κανει by default. Υπαρχει ηδη εδω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ρε παιδιά εξηγηστε μού κάποιος πως με 32 εφαρμογές εγκατεστημενες που στο σύνολο τους από ότι υπολογισα να τρώνε μαξιμουμ 400mb ram,να έχω ελεύθερα 400 mb από τα 3 giga ! Δηλαδή το λειτουργικό τρώει 2gb ram ? Ούτε τα Windows 8.1 δε τρώνε τόσο πραγματικά. Και αυτές οι εφαρμογές τέλος πάντων γιατι όταν τις κλείνω ανοίγουν ξανά με την μια και πάει η ram πάλι στο 85% usage ? Ούτε στο 4ετιας Motorola razr μου με 1 gb ram δεν έχω ram usage 85%... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ρε παιδιά εξηγηστε μού κάποιος πως με 32 εφαρμογές εγκατεστημενες που στο σύνολο τους από ότι υπολογισα να τρώνε μαξιμουμ 400mb ram,να έχω ελεύθερα 400 mb από τα 3 giga ! Δηλαδή το λειτουργικό τρώει 2gb ram ? Ούτε τα Windows 8.1 δε τρώνε τόσο πραγματικά. Και αυτές οι εφαρμογές τέλος πάντων γιατι όταν τις κλείνω ανοίγουν ξανά με την μια και πάει η ram πάλι στο 85% usage ? Ούτε στο 4ετιας Motorola razr μου με 1 gb ram δεν έχω ram usage 85%... Ειναι bug software και θα διορθωθει σε καποιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Από χθες μετά το Oneplus One στο S6.Εχω ένα μικρό θέμα.Οταν θέλω να στείλω σμς σε πολλαπλούς αποδέκτες το στέλνει σαν ΜΜΣ. Στο OnePlus υπάρχει η λύση στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.Μια μικρή βοήθεια από τους γνώστες του s6 θα την εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αστα να πάνε φίλε μου @zortam και εγώ την ίδια ξενέρα έχω φάει προερχόμενος από nexus 5 μειωμένη ram- κακό multitasking συν το battery drain σε stanby. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Από χθες μετά το Oneplus One στο S6.Εχω ένα μικρό θέμα.Οταν θέλω να στείλω σμς σε πολλαπλούς αποδέκτες το στέλνει σαν ΜΜΣ. Στο OnePlus υπάρχει η λύση στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.Μια μικρή βοήθεια από τους γνώστες του s6 θα την εκτιμούσα. Αν δεν υπάρχει κατι στις ρυθμίσεις μηνυμάτων τοτε κοιτάζεις για κάποια αλλη εφαρμογή sms απο το play ( textra / chomp και άλλες ) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Αστα να πάνε φίλε μου @zortam και εγώ την ίδια ξενέρα έχω φάει προερχόμενος από nexus 5 μειωμένη ram- κακό multitasking συν το battery drain σε stanby. παιδια το εχουμε πει 100 φορες οτι ειναι bug της lolipop και περιμενουμε update με διορθώσεις 5.1.1!!!!το battery drain απο την αλλη που το ειδες φιλε μου μια χαρα deep sleep εχει !!!!1-2% χανω ολο το βραδυ!!(με ολλα κλειστά φυσικα τα ανοίγω οταν τα χρειάζομαι!!!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Ρε παιδιά εξηγηστε μού κάποιος πως με 32 εφαρμογές εγκατεστημενες που στο σύνολο τους από ότι υπολογισα να τρώνε μαξιμουμ 400mb ram,να έχω ελεύθερα 400 mb από τα 3 giga ! Δηλαδή το λειτουργικό τρώει 2gb ram ? Ούτε τα Windows 8.1 δε τρώνε τόσο πραγματικά. Και αυτές οι εφαρμογές τέλος πάντων γιατι όταν τις κλείνω ανοίγουν ξανά με την μια και πάει η ram πάλι στο 85% usage ? Ούτε στο 4ετιας Motorola razr μου με 1 gb ram δεν έχω ram usage 85%... Αυτα τα στοιχεια τα ειδες απο το widget που δειχνει μπαταρια ραμ και χωριτικοτητα η απο τις ρυθμισεις-εφαρμογες-αυτες που εκτελουνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maltzarisgroup Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 πωσ κανουμε βιντεοκληση στο s6 στο πληκτρολογιο μου βγαζει το σημα για μηνυμα και οχι το σημα για βιντεοκληση εχω vodafone, καμια βοηθεια παρακαλω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Βγηκε η 5.1.1...δεν υοαρχει ουτε raw support Ουτε manual shutter speed. Οι ανθρωποι ειναι για σφαλιαρες...χαιρετισματα Sammy http://www.sammobile.com/2015/06/21/galaxy-s6-and-s6-edge-android-5-1-update-does-bring-raw-support-and-lower-iso-values-after-all/ Galaxy S6 and S6 edge Android 5.1 update does bring RAW support and lower ISO values after all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 http://www.sammobile.com/2015/06/21/galaxy-s6-and-s6-edge-android-5-1-update-does-bring-raw-support-and-lower-iso-values-after-all/ Galaxy S6 and S6 edge Android 5.1 update does bring RAW support and lower ISO values after all Πολύ καλό νέο μακάρι να μην αργησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Με την ραμ θα κάνουν τίποτα? Τελικά το πρόβλημα, επειδή το εψαξα λίγο, είναι μεγάλο και είναι σοβαρό θέμα για ένα κινητό τέτοια αξίας! Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν με update όπως ακούγεται, ή θα το αφήσουν για πάντα έτσι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Με την ραμ θα κάνουν τίποτα? Τελικά το πρόβλημα, επειδή το εψαξα λίγο, είναι μεγάλο και είναι σοβαρό θέμα για ένα κινητό τέτοια αξίας! Υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν με update όπως ακούγεται, ή θα το αφήσουν για πάντα έτσι λέτε? Θα το αφήσουν έτσι για πάντα μιας και θα το λύσουν στον επόμενο touchwiz που φυσικά θα έχει μόνο το νέο εκάστοτε κινητό. Άλλωστε από ότι φαίνεται δεν είναι bug το τραγικό ram management αλλά feature! http://www.sammobile.com/2015/06/20/the-ram-management-issue-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge-might-be-a-feature/ Edited June 22, 2015 by lympero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent_scream Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλημέρα και καλή εβδομάδα. σόρρυ για το οφφ τοπικ, αλλά ξέρουμε αν θα έρθει το S6 active από τα μέρη μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Όσοι έχετε συσκευή από Γαλλία για δείτε λίγο αν σας έβγαλε την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdimos Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) παιδια το εχουμε πει 100 φορες οτι ειναι bug της lolipop και περιμενουμε update με διορθώσεις 5.1.1!!!!το battery drain απο την αλλη που το ειδες φιλε μου μια χαρα deep sleep εχει !!!!1-2% χανω ολο το βραδυ!!(με ολλα κλειστά φυσικα τα ανοίγω οταν τα χρειάζομαι!!!!) bug της lolipop αν ήταν θα το είχαν και τα nexus. Edited June 22, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) Θα το αφήσουν έτσι για πάντα μιας και θα το λύσουν στον επόμενο touchwiz που φυσικά θα έχει μόνο το νέο εκάστοτε κινητό. Άλλωστε από ότι φαίνεται δεν είναι bug το τραγικό ram management αλλά feature! http://www.sammobile.com/2015/06/20/the-ram-management-issue-on-the-galaxy-s6-and-s6-edge-might-be-a-feature/ ναι φυσικα ποιος αλλος μπορει να κανει κατι τετοιο εεε ειναι κατόρθωμα αυτο για την samsung καταθερε και εκανε μια συσκευη με 3gb ram ανίκανο να κρατήσει δυο τρεις εφαρμογες στο παρασκήνιο!!!!!ακομα και galaxy s2 ειχε καλυτερο multitaskin!!!!:X Edited June 22, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 μια χαρα multitasking εχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 :!: Eνημέρωση :!: Να υπενθυμίσω ότι εριστικά και ειρωνικά σχόλια, καθώς και προσωπικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των μελών,δεν αρμόζουν στο φόρουμ και απαγορεύονται απο τους Ο.Π.Χ. Έγιναν διαγραφές/τροποποιήσεις σε σχετικά με τα παραπάνω μυνήματα και θα παρακαλέσω να συνεχιστεί η συζήτηση σε κόσμιο και φιλικό κλίμα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 καλησπέρα !!!! άρχισε να μου πέφτει το σημα σήμερα ... :( καμία ιδέα ? :( τώρα ας πούμε δεν έχω καθόλου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 (edited) ποσο μα......ς ειναι στην samsung ξαφνικα εφυγε το δεδομενα απο την μπαρα και τωρα δεν δουλευει το δικο της φλιπ καβερ τι παιζει? κατεβαζω και το s view και τιποτα Edited June 22, 2015 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ενω ειναι το πρωτο samsung που με τραβαει να αγορασω πραγματικα εχει απαραδεκτα κουσουρια. Μέτρια μπαταρία, άντε αυτό παει κι έρχεται, αλλά το θέμα με τη Ραμ είναι τραγικό. Είναι δυνατόν με τέτοιο hw να του κανουν πλάκα στο multitasking κινητά δυο γενιές πίσω; Πραγματικα τα λεφτά του δεν τα αξίζει. Έτοιμος ήμουν να το πάρω καινούριο αλλά τελικά μονο αμα βρω κάνα μεταχειρισμένο και με την ελπίδα οτι θα στρώσει με κάνα update. Ενα καλο φτιάχνει η sammy 5 χαλάει Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Ενω ειναι το πρωτο samsung που με τραβαει να αγορασω πραγματικα εχει απαραδεκτα κουσουρια. Μέτρια μπαταρία, άντε αυτό παει κι έρχεται, αλλά το θέμα με τη Ραμ είναι τραγικό. Είναι δυνατόν με τέτοιο hw να του κανουν πλάκα στο multitasking κινητά δυο γενιές πίσω; Πραγματικα τα λεφτά του δεν τα αξίζει. Έτοιμος ήμουν να το πάρω καινούριο αλλά τελικά μονο αμα βρω κάνα μεταχειρισμένο και με την ελπίδα οτι θα στρώσει με κάνα update. Ενα καλο φτιάχνει η sammy 5 χαλάει φιλε η γνωμη ειναι οτι η συσκευη ειναι οτι καλυτερο εχει βγαλει η samsung !!καταρχας ειναι αλαγκαριστο ετσι πρωτη φορα εγινε αυτο !!!2)ειναι ταχυτατο οτι και να πατήσεις ανοιγουν σφαιρα !! 3)φοβερή καμερα!!4)η μπαταρια του δεν ειναι καθολου μετρια αλλα πολυ καλη να εισαι σιγορος για αυτο!!!το μονο μελανο του σημειο ειναι πολυ κακο multitaskin με 3gb ram ειναι απαραδεκτο!!περιμενα πως και πως αυτην την αναβάθμιση αλλα απο οτι φαίνεται δεν υπαρχει διόρθωση στο κακο multitaskin !!!:mad: μενει μονο να την παρουμε στην συσκευη μας και να το δουμε αν υπαρχει καμια βελτιωσει η οχιι!! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποσο μα......ς ειναι στην samsung ξαφνικα εφυγε το δεδομενα απο την μπαρα και τωρα δεν δουλευει το δικο της φλιπ καβερ τι παιζει? κατεβαζω και το s view και τιποτα φιλε μου κατεβασε απο το quickpanel restore απο το store της samsung και το data θα επανέλθει σιγουρα οσο για το φλιπ κοβερ δεν ξερω αν θα γινει !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts