Jump to content

dimitrisdimos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimitrisdimos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

dimitrisdimos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. dimitrisdimos

    LG G6

    Καλημέρα σας... εχει κανείς το dual sim; ξέρει κάποιος αν έχω μια sim στο τηλέφωνο αν το μενού είναι πανομοιότυπο με το απλό; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Σε ποια σημεία πιστεύεις ότι υπερέχει το Α5 έναντι του Μ5?
  3. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω κινητό για την γυναίκα μου έως 250 ευρώ. Θέλει να έχει καλή κάμερα και χαρακτηριστικά που θα την βγάλουν μια διετία άνετα. Έλεγα για το Xperia M5, έχετε κάτι να αντι-προτείνετε;
  4. Ναι ρε φίλε τι πράγμα είναι αυτό...μπλέξαμε με τα powerbank...
  5. Για να δούμε αυτή τη φορά ήρθε η σειρά μου νομίζω...
  6. Μάνθο το κινητό σου δεν είναι στοκ έτσι;
  7. Ορίστε τα δικά μου καθημερινά αποτελέσματα όπου δεν κλείνει ποτέ τπτ από δεδομένα WiFi τοποθεσία και απο φωτεινότητα οθόνης στο full αλλά στο αυτόματο...https://onedrive.live.com/redir?resid=4B222AAEE6AAEA92!9732&authkey=!AHure-KaD8bu4wg&v=3&ithint=photo%2cpng.
  8. ορίστε και ένα timelapse που δημιούργησα...
  9. πριν πόσο σου έγραφε το antutu?
  10. bug της lolipop αν ήταν θα το είχαν και τα nexus.
  11. Αστα να πάνε φίλε μου @zortam και εγώ την ίδια ξενέρα έχω φάει προερχόμενος από nexus 5 μειωμένη ram- κακό multitasking συν το battery drain σε stanby.
  12. με όλα κλειστά εννοείς σε flight mode?
  13. Α γειά σας γιατί μέχρι χθες νόμιζα πως ήμουν μόνος και φταίει η google πιο πολύ και όχι η samsung. τι κάνει ακριβώς αυτό το apk? γιατί εγώ (ο καθένας δλδ) που έσκασε τόσα λεφτά να ψάχνει στο xda για apk που θα μου διορθώσει το drain ή θα μου επανεμφανίσει τα toggles. Σε θέμα software είναι απαράδεκτη η samsung. πες μας πόση μπαταρία καταναλώνει το κινητό την νύχτα και υπάρχουν δεδομένα wifi κλπ ανοιχτά σε παρακαλώ αν θες για να συγκρίνουμε.
×
×
  • Create New...