Jump to content

silent_scream

Members
  • Δημοσιεύσεις

    425
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About silent_scream

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

silent_scream's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλησπέρα, υπάρχει κάποιο addon για kodi για euroleague, novasports, cosmote tv?
  2. μολις παραλάβω και κανω την αλλαγή θα ενημερώσω εννοείται. πιστεύω όμως θα κάνει κανα μήνα να έρθει..
  3. αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ και σε μένα..! ξεκίνησε να μην δουλεύει το πάνω μέρος, μετά, το κάτω (soft buttons), και τώρα ένα μέρος (οριζόντια λωρίδα) στο πάνω μισό, και λίγο στα πλαϊνά της οθόνης. Για την μπαταρία δεν νομίζω, γιατί μπήκε πριν ένα χρόνο στην Arvato. Είναι ψιλοκαινούργια δηλαδή. Πήρα μία μαϊμού οθόνη κολλημένη σε frame από ali, που λένε ότι είναι αρκετά καλή (για μαϊμού). Βλέπουμε.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  4. ευχαριστω! το αν φταίει η μητρική, υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω ?
  5. καλησπέρα, εδώ και περίπου 2 μήνες έχει αρχίσει να μην λειτουργεί η οθόνη αφής σε κάποια σημεία. το πρόβλημα όσο περνάει ο καιρός επεκτείνεται και σε άλλα σημεία της οθόνης, θεωρώ λόγω μή χρήσης του κινητού, καθώς το έχω για δεύτερο. Σαν οθόνη δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα, ούτε σπάσιμο, ούτε γραμμές.. Είπα μιας και πιάνουν λίγο τα χέρια μου να κάτσω να την αλλάξω, γιατί δεν αξίζει να δώσω 100+ ευρώ που ζητάνε για κινητό πενταετίας. με αυτό θα είμαι καλυμμένος, ή χρειάζομαι και κάτι άλλο?
  6. και καλή χρονιά να έχεις φίλε μου! χαχαχα
  7. να πω κι εγώ τον πόνο μου. περιμένω καμιά 20αριά πακέτα από κινα και 1 από ευρώπη με παραγγελίες όλες από 24 σεπτέμβρη έως 1 οκτώβρη. 'Ολα unregistered και όλα μικροποσά έως 30 ευρώ. (τα περισσότερα 2 έως 5€) Ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα 3 πακετα χωρις τελωνείο, και εκεί που περίμενα σιγά σιγά να ερχονται και τα άλλα...το απόλυτο τίποτα έως και σήμερα. Τι γινεται τελικά...? δεν έχω χάσει ποτέ πακέτο και ψωνίζω από εξωτερικό γύρω στα 15χρόνια. Από τότε με τα εμβάσματα εξωτέρικου..
  8. παιδες σημερα η μπροστινη κάμερα μου εβγαλε θέμα.. https://image.prntscr.com/image/Dyy9cQ5oR22rVcQGa7QxwQ.jpg https://image.prntscr.com/image/Ut0ohXW2TtC4-TGrRWNl3g.jpg το εχει συναντήσει καποιος άλλος...??? να το παω στο service ή φτιάχνεται??
  9. ρε παιδες αυτο το εικονιδιο που εχω κυκλωσει πανω, ξερετε τι ειναι?? http://image.prntscr.com/image/16d574ff55d04b3a92d3024a7acfb5bd.png
  10. παιδιά συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. όντως ήμουν σε μέρος εκείνες τις μέρες που δεν είχε πολύ καλό σήμα. Ελπίζω να είναι αυτό σε συνδυασμό με την χρήση δεδομένων που έτρωγε την μπαταρία τόσο γρήγορα. τώρα είμαι στην Αθήνα και θα το παρακολουθήσω ξανά. Έβλεπα από κάποιους 8 και 9 ώρες οθόνη και τρελάθηκα, γιατί κυρίως γι αυτό το πήρα και για την κάμερα του. Δεν πιστεύω ότι μπορεί με μέση χρήση λίγο από όλα, να πιάσει κάποιος 9 ώρες οθόνη, ωστόσο 7 ώρες θεωρώ ότι θα πρεπε να βγάζει εύκολα! Α να πω ότι το Always on τό έχω από την αρχή στο off Γενικά σαν συμβουλή τι προτείνετε να έχω στη λειτουργία δικτύων για καλύτερη αυτονομία? 4G/3G/2G 3G/2G ή μόνο 3G?
  11. εχω το κινητο μια εβδομαδα... εχω απογοητευτει απο την μπαταρια παααρα πολύ.. δεν μου βγαζει ουτε 3 ωρες οθονη με τη φωτεινοτητα στο αυτοματο. με μετρια χρηση κυριως wifi. εχω στεναχωρηθει και δεν ξέρω τι να κανω. προερχομαι απο z3 compact το οποιο ακομα και τωρα 2 χρονια μετα την αγορα του, μου βγαζει 5 με 6 ωρες οθονη. http://image.prntscr.com/image/a3e2f444f6e44a6cabe1e1d713feabe8.png
  12. ψαχνω android box για kodi, και θα θελα προτάσεις. Μου αρέσει της xiaomi στα 70 ευρώ, έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο καλύτερο? σημαντικό: δεν θέλω να το πολυσκαλίζω με firmwares, αλλαγες ρομ ktl. θέλω να παίζει όσο γίνεται απροβλημάτιστα out of the box. να του βάλω kodi και 2 -3 apps και να με βγάλει για 2-3 χρόνια. Και να έχει όσο το δυνατό καλύτερη υποστήριξη ota updates ktl..
  13. Παιδιά sos. Μετά την αναβάθμιση σε 6.0, το κινητο σβήνει κατά την φόρτιση και δεν ανοίγει. Το ανοιξα τις 2 προηγούμενες φορές πατώντας παρατεταμένα και τα 3 πλήκτρα, αλλά σήμερα δεν ανοίγει με τίποτα! Τι μπορώ να κάνω τωρα? Δεν έχω πάρει και backup τα δεδομένα του.
  14. παίδες ερώτηση.. εγώ εχω βάλει stock rom γαλλική, 5.1.1, και της εχω περάσει απλά root. θέλω να κάνω το ίδιο με την Sony's Android Concept Marshmallow Edition. μπορώ να παραλείψω τα βήματα του οδηγού για ξεκλείδωμα bootloader και xposed που δεν με ενδιαφέρουν, και να του περάσω μόνο την ρομ και root? μετά θα παίρνει τα επίσημα update?
×
×
  • Create New...