dynamic4 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 τα καταφερες???με ποιον τροπο??? Δεν ξέρω άν έγινε γιατί γράφει failed . Πάντως πριν μισή ώρα είχα 18 μπαταρία και τώρα έχω 37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Παιδιά τώρα που πέρασα την rc5 ενεργοποιώ Το fast charge από κάπου ή δν χρειάζεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelaunder Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 το Fast charge που έχει η RC5 βρίσκετε σε κάποιο μενού? ή είναι ενεργοποιημένο διαρκώς? το πέρασα πριν λίγο μέσω recovery αλλά δεν πρόσεξα κάποια διαφορά στα μενού. δεν το έχω βάλει να φορτίσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 το Fast charge που έχει η RC5 βρίσκετε σε κάποιο μενού? ή είναι ενεργοποιημένο διαρκώς? το πέρασα πριν λίγο μέσω recovery αλλά δεν πρόσεξα κάποια διαφορά στα μενού. δεν το έχω βάλει να φορτίσει ακόμα. ρυθμισεις- misc-fast charcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Επανέρχομαι, δυστυχώς, στο γνωστό (μου) πρόβλημα με τη μπαταρία. Αν και είχα βρει την ησυχία μου, με τη διαδικασία του battery calibration for non routed phones, την τελευταία εβδομάδα εμφανίστηκε και πάλι το φαινόμενο του μηδενισμού της μπαταρίας από τα επίπεδα του 90% (!!!). Έβγαλα από τη συσκευασία της τη νέα μπαταρία που είχα παραλάβει, έδειξε 34%, τη φόρτισα στο 100% και την αντικατέστησα με την μαμίσια για να τη φορτίσω, πριν την "αποθηκεύσω". Μετά τη φόρτισή της, έβαλα τη νέα που είχε 100% και με έκπληξη βλέπω 9% (!!!). Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Όπως έχω ξαναγράψει, ούτε με τον ES μπόρεσα να βρω το bin της μπαταρίας για να το διαγράψω. Τι προτείνετε να κάνω, στην περίπτωση που παραμείνω unrooted; Εάν περάσω μια από τις RC4 ή 5, θα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Επανέρχομαι, δυστυχώς, στο γνωστό (μου) πρόβλημα με τη μπαταρία. Αν και είχα βρει την ησυχία μου, με τη διαδικασία του battery calibration for non routed phones, την τελευταία εβδομάδα εμφανίστηκε και πάλι το φαινόμενο του μηδενισμού της μπαταρίας από τα επίπεδα του 90% (!!!). Έβγαλα από τη συσκευασία της τη νέα μπαταρία που είχα παραλάβει, έδειξε 34%, τη φόρτισα στο 100% και την αντικατέστησα με την μαμίσια για να τη φορτίσω, πριν την "αποθηκεύσω". Μετά τη φόρτισή της, έβαλα τη νέα που είχε 100% και με έκπληξη βλέπω 9% (!!!). Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Όπως έχω ξαναγράψει, ούτε με τον ES μπόρεσα να βρω το bin της μπαταρίας για να το διαγράψω. Τι προτείνετε να κάνω, στην περίπτωση που παραμείνω unrooted; Εάν περάσω μια από τις RC4 ή 5, θα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση; Πραγματικά νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα στο να καταλάβουμε μερικά πράγματα εδώ Το πρόβλημα με τη μπαταρία είναι πρόβλημα στο λογισμικό αν δεν αλλάξεις λογισμικά θα έχεις αυτό το πρόβλημα ακόμα και 200 μπαταρίες να αλλάξεις το λέω για τελευταία φορά βάλτε RC5 να σώθητε. Εγώ μπορώ να βοηθήσω όποιον δεν ξέρει αν και έχω γράψει ήδη οδηγό πως γίνεται. Από εκεί και πέρα οποίος μείνει στο. 4.4.4 θα έχει τέτοια προβλήματα οπότε να μη παράπονιεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 (edited) Έχει αναφερθεί στο παρελθόν, για τις διαφορές μεταξύ των RC4 και RC5, αλλά δεν βρίσκω τα σχετικά σχόλια. Στο post του george26 (#5851, σελ 391) αναφέρει ότι θεωρεί καλλίτερη την 4, χωρίς, όμως, να λέει και τα πλεονεκτήματά της απέναντι στην 5, αλλά και τα μειονεκτήματά της, αν υπάρχουν. 1. Υπάρχει κάπου ένα συγκριτικό μεταξύ των δύο; 2. Οι rom αυτές πάνε και το Plus (MTK 6753) ή μόνο στο απλό; Edited July 11, 2016 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Η σύγκριση μεταξύ των RC4 και RC5 παρουσιάζει όντως ενδιαφέρον, πιστεύω για όλους. Είχα περάσει την RC5 (πάνω από την RC4) όταν βγήκε, μόνο και μόνο μιας και ήταν πιο φρέσκια και είχα πλέον μια σχετική... εμπιστοσύνη στους devs. Είδα κάποιες μικροδιαφορές, κάποια πράγματα με ψιλο-χάλασαν, αλλά δεν τα πολυ-ψειρίζω (πια) και έτσι δεν είμαι και σίγουρος για το πώς συμπεριφερόταν η RC4(!) Κάποιοι π.χ. μίλησαν για σχετικά αυξημένη κατανάλωση της RC5 σχετικά με την RC4. Αν κανείς έχει μαζέψει τις διαφορές που έχει δει μεταξύ των δύο, ας μας πει! @ makap: Πιστεύω (απ' ό,τι θυμάμαι από τα όσα διάβαζα στα σχετικά threads στο xda - ομολογώ ότι έχω εγκαταλείψει το... άθλημα εδώ και αρκετό καιρό) ότι οι ROM του 'απλού' S3 δεν κάνουν για το Plus, οπότε αν αποφασίσεις ανάλογο πειραματισμό, ψάξε πρώτα καλά τι σχετικό γράφουν. Στο μεταξύ, από την τελευταία φορά που είχα κοιτάξει, δεν είχαν βγάλει τίποτα σπουδαίο ειδικά για το Plus, που δυστυχώς είναι λίγο απογοητευτικό μετά από όλη αυτήν την προσοχή που απολαμβάνει το 'απλό'... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Στην 5 υπάρξει λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά είναι πιο γρήγορη για μένα. Τα λογισμικά αυτά είναι μόνο για τον mtk6752 είτε είναι 2 είτε 3gb όχι όμως για τον mtk6753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μετά την επιβεβαίωση, και από τους δύο (τους οποίους και ευχαριστώ για άλλη μια φορά), ότι οι rom αυτές αφορούν μόνο στον 6752, πρέπει να αναζητήσω λύσεις από άλλες πηγές (όπως πχ jiayu.de) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά μετά από μερικές δοκιμές τα κατάφερα και την πέρασα χάρις την πολύτιμη βοήθεια σας. Το πρόβλημα ήταν η θύρα usb του laptop μου. Χίλια ευχαριστώ και πάλι. Το είχα πεί ο λούστης... Δεν το είχα πει. Αν δεν έχεις πρόβλημα hardware (usb port, usb cable) είναι δύσκολο να το brickάρεις. Αφού το έφτιαξες, τέλος καλό, όλα καλά Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Πείραζω τίποτα από τά mA ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ζητώ άμεσα βοήθεια !!! Το κινητό άρχισε να ζεσταίνεται ενώ ήταν σε αναμονή και έχει 74% μπαταρία από 100% χωρίς λόγο. Κάνω επανεκκίνηση και μου βγάζει μήνυμα το AVG Anti-theft ότι το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δεν δέχεται σαν σωστό κανένα κωδικό.:blink::blink: Τι κάνω ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Στο ac βάλε 1600 στο usb 1000 Να ξέρεις ότι για να έχεις γρήγορη φόρτιση χρειάζεσαι και κατάλληλο φορτιστή όχι τον εργοστασιακν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_AEL Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεύτερη μέρα με την rc4 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βέβαια κάποια θέματα στο να την συνηθήσω λίγο αλλά μου αρέσει περισσότερο από την 4.4.4. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος όταν πας στης κλήσεις αντί να πατήσεις το όνομα που θες να καλέσεις και μετά την επανάκληση να πατάς μόνο το όνομα και καλεί τον αριθμό όπως ήταν στην 4.4.4 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεύτερη μέρα με την rc4 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχω βέβαια κάποια θέματα στο να την συνηθήσω λίγο αλλά μου αρέσει περισσότερο από την 4.4.4. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος όταν πας στης κλήσεις αντί να πατήσεις το όνομα που θες να καλέσεις και μετά την επανάκληση να πατάς μόνο το όνομα και καλεί τον αριθμό όπως ήταν στην 4.4.4 ?? Δεν γίνεται μόνο αν κατεβάσεις άλλο dialer από το PlayStore προτείνω να πας σε RC5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν γίνεται μόνο αν κατεβάσεις άλλο dialer από το PlayStore προτείνω να πας σε RC5 Δηλαδή στην rc5 γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δηλαδή στην rc5 γίνεται? Όχι μόνο αν αλλάξεις dialer από playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 θέλει υπολογιστή ή γίνεται και από το κινητό. ?????? Μια χαρά το κατεβαζεις μπαίνεις ρεκοβερι το κάνεις εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. Επειδη ειμαι ετοιμος να περασω την rc5 πανω απο την rc4 που ηδη εχω ειναι κανεις μεσα σε περιπτωση που χρειαστω κατι ή την εχετε κοπανησει σε καμια ακτη??? Χαχαχα αστειευομαι οπως καταλαβατε.Να ρωτησω ομως κατι.Θα σβηστουν οι εφαρμογες μου,οι επαφες και γενικα οτιδηποτε ή θα ειναι ομαλη η προσβαση απο τη μια στην αλλη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Επειδη ειμαι ετοιμος να περασω την rc5 πανω απο την rc4 που ηδη εχω ειναι κανεις μεσα σε περιπτωση που χρειαστω κατι ή την εχετε κοπανησει σε καμια ακτη??? Χαχαχα αστειευομαι οπως καταλαβατε.Να ρωτησω ομως κατι.Θα σβηστουν οι εφαρμογες μου,οι επαφες και γενικα οτιδηποτε ή θα ειναι ομαλη η προσβαση απο τη μια στην αλλη? ευχαριστω Όχι προχωρα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μια σχεδόν σχετική απορία. Μετά τα σοβαρά (και πολύ εκνευριστικά) προβλήματα από τότε (25/2/16) που εγκαταστάθηκε η περίφημη (και αποτυχημένη) αναβάθμιση στο S3 Plus, και πριν περάσω τη rom είτε του jiayu.de είτε του needrom, σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει στην αρχική (μαμίσια) rom. Είναι σωστή η σκέψη και αν ναι, θα σβηστούν οι εφαρμογές, φωτο κλπ (δεν με νοιάζουν οι επαφές αφού είναι στο Google) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Είναι σωστή η σκέψη και αν ναι, θα σβηστούν οι εφαρμογές, φωτο κλπ (δεν με νοιάζουν οι επαφές αφού είναι στο Google) Δεν είναι σίγουρο, αλλά δε χάνεις και τίποτα (μιας και σκέφτεσαι αλλαγή ROM έτσι κι αλλιώς!) να δοκιμάσεις. Ναι, θα χαθούν όλα. Αν έχεις κάρτα μνήμης, κανονικά δεν την πειράζει (σε ρωτάει, νομίζω), αλλά καλύτερα βγάλ' τη απ' το τηλέφωνο. Αν έχεις φωτογραφίες ή άλλο χρήσιμο υλικό, μετάφερέ το κάπου εκτός (π.χ. σε υπολογιστή - ή στην κάρτα, πριν τη βγάλεις). Τις επαφές μπορείς πολύ εύκολα να τις κάνεις backup πηγαίνοντας στη διαχείριση επαφών και κάνοντας export σε αρχείο στο χώρο αποθήκευσης. Αν ήσουν root, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις π.χ. το Titanium Backup και να πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου μαζί με όλα τους τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις (όπως επίσης και άλλα πράγματα, π.χ. συνδέσεις bluetooth, δίκτυα wifi κλπ), αλλά νομίζω ότι χωρίς root δεν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα των εφαρμογών, που είναι και τα πιο χρήσιμα... (μεταξύ upgrades κλπ, εγώ παίρνω backup μέχρι και τον launcher -και μετά κάνω restore μόνο τα δεδομένα του από το backup- και παίρνω όπως ήτανε ακόμα και τη διαρρύθμιση των οθονών και εικονιδίων μου στην οθόνη - η χαρά του τεμπέλη! :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 φλασαρε αυτο απο ρεκοβερι πανω στην rc4 και θα εχεις rc5 https://drive.google.com/open?id=0BwJNFhseA4WwY1hOd3NhdEcyV0k Μια ερώτηση ρε παιδιά.είναι μόνο 39mb ή δε μου το κατέβασε σωστά; Στάλθηκε από το JY-S3 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Δεν είναι σίγουρο, αλλά δε χάνεις και τίποτα (μιας και σκέφτεσαι αλλαγή ROM έτσι κι αλλιώς!) να δοκιμάσεις. Ναι, θα χαθούν όλα. Αν έχεις κάρτα μνήμης, κανονικά δεν την πειράζει (σε ρωτάει, νομίζω), αλλά καλύτερα βγάλ' τη απ' το τηλέφωνο. Αν έχεις φωτογραφίες ή άλλο χρήσιμο υλικό, μετάφερέ το κάπου εκτός (π.χ. σε υπολογιστή - ή στην κάρτα, πριν τη βγάλεις). Τις επαφές μπορείς πολύ εύκολα να τις κάνεις backup πηγαίνοντας στη διαχείριση επαφών και κάνοντας export σε αρχείο στο χώρο αποθήκευσης. Αν ήσουν root, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις π.χ. το Titanium Backup και να πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου μαζί με όλα τους τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις (όπως επίσης και άλλα πράγματα, π.χ. συνδέσεις bluetooth, δίκτυα wifi κλπ), αλλά νομίζω ότι χωρίς root δεν μπορείς να πάρεις τα δεδομένα των εφαρμογών, που είναι και τα πιο χρήσιμα... (μεταξύ upgrades κλπ, εγώ παίρνω backup μέχρι και τον launcher -και μετά κάνω restore μόνο τα δεδομένα του από το backup- και παίρνω όπως ήτανε ακόμα και τη διαρρύθμιση των οθονών και εικονιδίων μου στην οθόνη - η χαρά του τεμπέλη! :p) Ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Και μόνο η ελπίδα ότι μπορεί να επανέλθει στη μαμίσια rom αρκεί να το προσπαθήσω. Κατέβασα το Helium στο κινητό και το Carbon, που προτείνει, στο pc, αλλά παρά τις πολλές προσπάθειες δεν βρίσκει το κινητό την εφαρμογή στο pc. Απελπισία ... Οι επαφές και το Ημερολόγιο είναι στο Google αλλά θέλω να σώσω τα sms και τις ρυθμίσεις των εφαρμογών Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokolataki Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Μια ερώτηση ρε παιδιά.είναι μόνο 39mb ή δε μου το κατέβασε σωστά; Στάλθηκε από το JY-S3 μου Ναι τόσο είναι για αυτό τη περνάμε πάνω στην RC4 μη φοβάσαι προχωρά ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια σχεδόν σχετική απορία. Μετά τα σοβαρά (και πολύ εκνευριστικά) προβλήματα από τότε (25/2/16) που εγκαταστάθηκε η περίφημη (και αποτυχημένη) αναβάθμιση στο S3 Plus, και πριν περάσω τη rom είτε του jiayu.de είτε του needrom, σκέφτηκα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει στην αρχική (μαμίσια) rom. Είναι σωστή η σκέψη και αν ναι, θα σβηστούν οι εφαρμογές, φωτο κλπ (δεν με νοιάζουν οι επαφές αφού είναι στο Google) Η επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων δεν θα σε γυρίσει στην προηγούμενη ρομ. Αυτό που κάνει είναι να σου σβήσει όλες τις εφαρμογές σου μαζί με τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει. Φυσιολογικά δεν θα σου σβήσει φωτογραφίες αλλά καλου κακου πάρε ένα backup . Για να γυρίσεις στην πρώτη ρομ που είχες πρέπει να την περάσεις είτε από υπολογιστή είτε από ρικοβερι. Θύμισε μου νομίζω έχεις το plus σωστά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts