Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://techblog.gr/mobile/german-police-buys-900-lumia-smartphones-3872/

Κάτι ξέρουν οι Γερμανοί, όπως και οι Αμερικάνοι επίσης..

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία χειροτέρευσε, στο 950xl, μετά την αναβαθμιση

Και στο 730 dual το ίδιο.

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Εμένα προχθές μου έκανε κάτι τρελά με κάποια tiles. Δεν άνοιγαν και μου έκανε force closes. Κατάργησα τα tiles και έκανα νέα καρφίτσωμα από το συρτάρι εφαρμογών και τα προβλήματα λύθηκαν!! Μέχρι στιγμής λοιπόν πάμε καλά!!

Sent from mTalk

Θα ήταν ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιες συσκευές περιλαμβάνονται σε αυτές τις 900. Δεν κατάφερα να βρω κάτι με μια γρήγορη αναζήτηση, καθώς όλα τα sites αναμασάνε τις ίδιες λιγοστές πληροφορίες.

Παρότι δεν πρόκειται να αυξηθεί το μερίδιο των Windows Phone στην αγορά με αυτήν την κίνηση, είναι σημαντική καθώς μάλλον βασίζεται στα αυξημένα επίπεδα ασφάλειας που παρέχει το λειτουργικό σε σχέση με τα υπόλοιπα αλλά προφανώς και στη δυνατότητα χρήσης των ίδιων εφαρμογών με 100% συμβατότητα ανεξαρτήτως συσκευής (όπως αναφέρεται στο άρθρο) - δε νομίζω ότι θα έδιναν π.χ. βάση στο κόστος της επένδυσης.

Και στο 730 dual το ίδιο.

Παράξενο, εγώ στο 735 μου δεν έχω παρατηρήσει διαφορά σε καθημερινή χρήση (όχι με τεστ).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Η μπαταρία χειροτέρευσε, στο 950xl, μετά την αναβαθμιση

Η μπαταρια και στο 640 ds παει χαλια,ακομα ειδα οτι ψιλο ζεσταινετε καπως στο viber,skype

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Η μπαταρια και στο 640 ds παει χαλια,ακομα ειδα οτι ψιλο ζεσταινετε καπως στο viber,skype

Σε 640DS κανένα θέμα με την μπαταρία, ούτε ζεσταίνεται.

TCL 40 NXTPAPER

Έχω πολύ καιρό να μπω στο site, με Lumia 650 όλα καλά με την νέα ενημέρωση και η μπαταρία πάει πολύ καλά όπως και με τις προηγούμενες εκδόσεις. Ένα κλικ πιο γρήγορο το έχω δει και γώ.
Nokia 3310, Siemens CX65, LG , Sony K610i , Nokia 5310 Xpress Music, Nokia lumia 525 , Microsoft Lumia 535 , Lumia 730, Lumia 630 (1 week), Lumia 650, Xiaomi Mi A2 Black

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα,πήγα νσ συνδέσω το κινητό με το pc και ξαφνικά δεν το βλέπει ποια(πρώτη φορά μου έτυχε από τότε που έχω το windows phone) το ψάχνω λίγο και να κατεβάσω ξανά τους drivers άλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα και σταματάει.

Η ενότητα για την εγκατάσταση μιας υπηρεσίας σε αυτό το αρχείο INF δεν είναι έγκυρη.

Edited by sony76

Από χτες που είχε διάφορα θέματα με τους servers της η MS το τηλ/νο έγινε να μη πω τι.

Email δεν υπάρχει και η εφαρμογή όλο βγάζει ότι "Οι ρυθμίσεις στο λογαριασμό Outlook είναι παλιές".

Όλο κάνει επιτυχή επιδιόρθωση αλλά δεν..

Έχω διαγράψει και περάσει με το χέρι το λογαριασμό τα ίδια. Τώρα φυσικά δεν έχω και τις Επαφές!

Τηλ/νο το οποίο είχε σεταριστεί πάλι πριν μήνα.

nice going MS

Που θα βρουν 900 καινούρια Κινητά τώρα που έχει σταματήσει την παραγωγή τους η Microsoft, αυτό μόνο έχω σαν απορία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Που θα βρουν 900 καινούρια Κινητά τώρα που έχει σταματήσει την παραγωγή τους η Microsoft, αυτό μόνο έχω σαν απορία.

Έχουν μπόλικα αποθέματα σε αυτές τις χώρες! ;)

Πολλά μπορείς να βρεις ακόμα, μέσω ίντερνετ αλλά και σε καταστήματα.

Δεν είναι Ελλάδα που με το ζόρι βρίσκεις προϊόντα που έχουν σταματήσει να παράγονται.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Συγγενής μου που δουλεύει σε θυγατρική Αμερικανική εταιρία έχει ως εταιρικό ένα Lumia 640 και μάλιστα της το έδωσαν καινούργιο, εντός του 2017.

Ακόμα υπάρχουν συσκευές.

Από χτες που είχε διάφορα θέματα με τους servers της η MS το τηλ/νο έγινε να μη πω τι.

Email δεν υπάρχει και η εφαρμογή όλο βγάζει ότι "Οι ρυθμίσεις στο λογαριασμό Outlook είναι παλιές".

Όλο κάνει επιτυχή επιδιόρθωση αλλά δεν..

Έχω διαγράψει και περάσει με το χέρι το λογαριασμό τα ίδια. Τώρα φυσικά δεν έχω και τις Επαφές!

Τηλ/νο το οποίο είχε σεταριστεί πάλι πριν μήνα.

nice going MS

Μπες απο browser στο email και κάνε πάλι sign in..

Για τα 900 Lumia της γερμανικής αστυνομίας δεν έγινε τόσο λόγος για θέμα ασφάλειας, όσο για διευκόλυνση μέσω ενιαίων εφαρμογών με pc. Μη βγάζετε άσχετα συμπεράσματα. Γιατί δηλαδή μπορούμε να πούμε ότι είναι πιο ασφαλή απο τις άλλες πλατφόρμες; Ειδικά την apple??

Sent from mTalk

Έχει πρόβλημα της Microsoft ο σέρβερ σε μια δύο μέρες θα λυθεί γι'αυτό κάποιοι έχουν πρόβλημα με το mail.

Είχε συμβεί και παλιότερα που άλλαζαν τους σέρβερ.

Σε 640DS, η 953 έχει φέρει την απόλυτη σταθερότητα. Ταχύτητα όπως στα 8.1, αξιοπρεπέστατη μπαταρία (φόρτιση το πρωί (06.00), χρήση -μουσική, ράδιο, Viber, telegram, edge- κ τρέχων ποσοστό 78%) κ κανένα θέμα. Απόλαυση!

Η μπαταρία νομίζω κι εγώ πως έχει βελτιωθεί αισθητά. Πλέον το 735 με χρήση 4g, τοποθεσία κλπ ενεργά δεν καταπίνει την μπαταρία όπως πριν. Επίσης πολύ αισθητή βελτίωση στο smoothing του flow της γραφής.

Τονίζω πάλι πως αν έχετε πρόβλημα και βλέπετε πως κολλάνε κάποιες εφαρμογές όταν πάτε να τις ανοίξετε απο tile στην έναρξη, τότε η λύση είναι να καρφιτσωσετε ΕΚ ΝΕΟΥ tile, γιατί τρώνε κολλήματα.

Εάν πάλι βλέπετε κάποια εφαρμογή και συνεχίζει να κρασαρει, τότε κάντε απεγκατασταση και επανεγκατάσταση. Και κυρίως προσπαθήστε να μη βάζετε κάποιες εφαρμογές στην sd card. Όσες είχα βάλει αντιμετώπισα πολλά προβλήματα. Γινόταν απαραδεκτες και το κινητό έσπαγε νεύρα, ενώ τώρα που τις γύρισα στη μνήμη τηλεφωνου λειτουργούν πολύ καλά. Πλέον βάζω εκείνες που χρησιμοποιώ περιστασιακά και απο ανάγκη.

Δυνατό παράδειγμα το Spotify, που κολλούσε και δεν ανταποκρινόταν όταν ήταν στην sd. Το έφερα στη μνήμη τηλεφώνου και λυθηκαν τα πολλά θέματα. Το ίδιο και με το tapatalk.

Sent from mTalk

Τονίζω πάλι πως αν έχετε πρόβλημα και βλέπετε πως κολλάνε κάποιες εφαρμογές όταν πάτε να τις ανοίξετε απο tile στην έναρξη, τότε η λύση είναι να καρφιτσωσετε ΕΚ ΝΕΟΥ tile, γιατί τρώνε κολλήματα.

Εάν πάλι βλέπετε κάποια εφαρμογή και συνεχίζει να κρασαρει, τότε κάντε απεγκατασταση και επανεγκατάσταση. Και κυρίως προσπαθήστε να μη βάζετε κάποιες εφαρμογές στην sd card.

Sent from mTalk

Και ένα hard reset πού και που, ειδικά όταν έχουν περάσει διάφορες αναβαθμίσεις και έχουν αφήσει η καθεμία τα "σκουπίδια" της, βοηθά να στρώσει το κινητό και να λυθούν προβλήματα που εμφανίζονται. Εγώ δεν επαναφέρω καν backup, για να είμαι σίγουρος - τρώει περισσότερο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα αξίζει :happy:

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πάντως μετά το τελευταίο update του λειτουργικού στο 640XL που έχω, το τηλέφωνο είναι ποιο ολοκληρωμένο και σταθερό από ποτέ, η δε μπαταρία έχει βελτιωθεί και λίγο. Είναι ότι ποιο ολοκληρωμένο σε windows phone πέρασε από τα χέρια μου μετά το 1520 το οποίο το είχα εγκαταλείψει λόγο απαράδεκτης μπαταρίας και είχα για ένα εξάμηνο επιστρέψει σε android.

Πραγματικά είναι μεγάλη αδικία αυτήν την στιγμή με την υπάρχουσα έκδοση να πάει προς εγκατάλειψη η πλατφόρμα.

Πάντως μετά το τελευταίο update του λειτουργικού στο 640XL που έχω, το τηλέφωνο είναι ποιο ολοκληρωμένο και σταθερό από ποτέ, η δε μπαταρία έχει βελτιωθεί και λίγο. Είναι ότι ποιο ολοκληρωμένο σε windows phone πέρασε από τα χέρια μου μετά το 1520 το οποίο το είχα εγκαταλείψει λόγο απαράδεκτης μπαταρίας και είχα για ένα εξάμηνο επιστρέψει σε android.

Πραγματικά είναι μεγάλη αδικία αυτήν την στιγμή με την υπάρχουσα έκδοση να πάει προς εγκατάλειψη η πλατφόρμα.

Δεν πάει προς εγκατάλειψη. Προς ενοποίηση πάει. Ψάχνουν μάλλον τη χρυσή τομή για να γίνει όσο πιο ομαλά γίνετε. Είναι αρκετά δύσκολο απ' ότι φαίνεται! Αυτό πιστεύω εγώ!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂