aptaliko Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Κάποια αρχικοποίηση πρέπει να μου έγινε και κάποιοι υπότιτλοι έχουν περίεργους χαρακτήρες. Που πρέπει να πάω να σετάρω ξανά τα ελληνικά; Ευχαριστώ. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Κάποια αρχικοποίηση πρέπει να μου έγινε και κάποιοι υπότιτλοι έχουν περίεργους χαρακτήρες. Που πρέπει να πάω να σετάρω ξανά τα ελληνικά; Ευχαριστώ. System > language > subtitles character encoding > Greek ISO Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 System > language > subtitles character encoding > Greek ISO Σ'ευχαριστώ για την αμεσότητα ;). Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 στα πρόσθετα ταινιών (exodous,laplaza )οι υπότιτλοι δέν παίζουν ότι ταινια και να βάλεις.δέν ξέρω τι φταίει και ενώ τους έχω ενεγοποιημένους.κατα πάσα πιθανότητα οι πάροχοι μπλοκάραν τις σελίδες απο τους υπότιτλους(open subtitles).έχετε παρόμοιο θέμα; Εχεις αλλαξει dns ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 όλα οκ με υπότιτλους. φίλε μου είχε πέσει ο σέρβερ της σελίδας opensubtitles.org και δέν δούλευε,καθώς τραβάει απο εκεί. σήμερα κανονικά δουλέυει.το παρατηρώ πάντως ότι τις περισσότερες φορές δέν μπορείς να μπείς εκεί,προφανώς ο σέρβερ τους είναι προβληματικός.το δέ subtitles.gr τελευταία δέν βγάζει πολλούς υπότιτλους.έχει κανείς να προτείνει κάποια άλλη ιστοσελίδα(όπως το opensubtitles) που να έχει πολύ υλικό με υπότιτλους; :):):):)Υποθέτω ότι μιλάς για ελληνικά μόνο. Γιατί με αγγλικούς υπότιτλους δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Everlast73 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Καλημέρα.θελω να ρωτήσω όταν βάζω το kodi στο κινητό να παρακολουθησο κλείνει αυτόματα στα δευτερόλεπτα η λεπτά όπως το έχω ρυθμίσει το κινητό να κλείνει η οθόνη του.πως μπορώ να το ρυθμίσω το Kodi να μην κλείνει σύμφωνα με το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) καλησπερα , να ρωτησω πως θα βγαλω τις πληροφοριες που εμφανιστηκαν ξαφνικα στην πανω αριστερα γωνια στο kodi Εμφανιζει : LOG MEM FPS CPU % Να προσθεσω πως δεν ειναι τα Keyboard Shortcuts Ο και Ctrl + ⇧ Shift + O ( Codec Info και Additional info). Edited March 15, 2020 by chriskan22 αλλο Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 καλησπερα , να ρωτησω πως θα βγαλω τις πληροφοριες που εμφανιστηκαν ξαφνικα στην πανω αριστερα γωνια στο kodi Εμφανιζει : LOG MEM FPS CPU % Να προσθεσω πως δεν ειναι τα Keyboard Shortcuts Ο και Ctrl + ⇧ Shift + O ( Codec Info και Additional info). Πάτα το ctrl+shift+D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriskan22 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 thanks , τοσο απλο Παράθεση my tv boxes:X96 MAX X3 4/32, BEELINK KM2 , XIAOMI MI STICK 4K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Σε με kodi 18.6 με gkobu δεν δουλεύει το netflix. Η αναβάθμιση που πήρε το Netflix plugin δημιούργησε το θέμα με τα backround services. Έκανα downgrade στην προηγούμενη και τα background services ξεκινάνε κανονικά και βλέπουμε την λίστα. Τώρα επανήλθε το αρχικό πρόβλημα που μάλλον αφορά το esn. (Request failed validation during key exchange) Αλλάζοντας esn και βάζοντας ενα αλλο απο αυτα που προτείνει ο δημιουργός του plug-in σε παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο χρηστη αλλάζει το σφάλμα σε κάτι άλλο. Ενω στον χρήστη που ρωτάει διορθώνεται. https://github.com/Castagn...lix/issues/404 Κανα esn για δοκιμή η λύση έχετε έχετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 εγω να ρωτησω λιγάκι θέλω.όταν χρησιμοποιώ στο pc το cc cleaner σε αυτή την περίπτωση σβήνονται κάποια δεδομένα στο kodi ; :):):):):) Δεν εχω διαπιστωσει κατι τετοιο. Χρησιμοποιω τακτικα το ccleaner Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αυτή την περίοδο αν δεν έχεις RD αξίζει να στήσεις kodi? Υπάρχει κανένα addon που να δουλεύει σταθερά με free links? Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αυτή την περίοδο αν δεν έχεις RD αξίζει να στήσεις kodi? Υπάρχει κανένα addon που να δουλεύει σταθερά με free links? Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkElementum και πάντα βλέπω HD χωρίς κανένα κόλλημα εδώ και μήνες. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Αυτή την περίοδο αν δεν έχεις RD αξίζει να στήσεις kodi? Υπάρχει κανένα addon που να δουλεύει σταθερά με free links? Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkΔες και το magic dragon, σταθερή αξία. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2020 Επειδή έχω ένα rasberry ξεχασμένο θέλω να του βάλω Netflix. και θέλω ένα μόνο πρόσθετο πχ elementum πού γράφετε πιο πάνω.υπαρχει ένας οδηγός και επίσης για ελληνικούς υπότιτλους γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ;ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλημέρα σε όλους ,τόσο καιρό έχω το κοντι με το 4d add-on , αν στήσω από την αρχή το κοντι μπορώ να βάλω κάποια από τα add-on χωρίς να αλλάξει το θέμα του κοντι; Με ενδιαφέρει να βάλω τα παιδικά ,ξένες σειρές ,ελληνικές σειρές, ξένες ταινίες ,ελληνικές ταινίες και ελληνικά κανάλια . Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Καλημέρα σε όλους ,τόσο καιρό έχω το κοντι με το 4d add-on , αν στήσω από την αρχή το κοντι μπορώ να βάλω κάποια από τα add-on χωρίς να αλλάξει το θέμα του κοντι; Με ενδιαφέρει να βάλω τα παιδικά ,ξένες σειρές ,ελληνικές σειρές, ξένες ταινίες ,ελληνικές ταινίες και ελληνικά κανάλια . Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To 4d δεν ειναι add-on .....build ειναι. Στησε το κοντι εκ νεου με καποιο αλλο ελληνικο Build που ειναι πληρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Οκ να το πω αλλιώς ,μου αρέσει περισσότερο το theme του kodi ,δε θέλω να βάλω build , αν θα ήθελα να συνεχίσω να βλέπω ελληνικές ταινίες και σειρές ,ελληνικά κανάλια ,παιδικά ,και ξένες ταινίες και σειρές χωρίς να βάλω κάποιο build πως γίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Επειδή οι ελληνικές ταινίες οι περισσότερες δεν παίζουν στο κοντι, υπάρχει κάποιο site ή άλλος τρόπος να τις βλέπουμε τις πιο πολλές? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2020 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να κάνω το add-on του YouTube στο Kodi να λειτουργήσει ; Δεν μπορώ με τίποτα να το ενεργοποιήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 (edited) Οκ να το πω αλλιώς ,μου αρέσει περισσότερο το theme του kodi ,δε θέλω να βάλω build , αν θα ήθελα να συνεχίσω να βλέπω ελληνικές ταινίες και σειρές ,ελληνικά κανάλια ,παιδικά ,και ξένες ταινίες και σειρές χωρίς να βάλω κάποιο build πως γίνεται; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν θελεις να βαλεις ετοιμο build τοτε θα πρεπει να βαλεις ξεχωριστα τα προσθετα που σου χρειαζονται. Κοιταξε εδω https://www.pcsteps.gr/321439-kodisteps-%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%bf%ce%b4%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%bd%ce%ad%cf%89%ce%bd-add-on/ και εδω https://www.pcsteps.gr/category/%ce%b5%ce%b2%ce%b4%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%ae%ce%bb%ce%b5%cf%82/kodisteps/ Edited March 22, 2020 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2020 οκ καταλαβα,αν βαλω το 4d build ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλω στο μενου την επιλογη για εξοδο και επανεκινηση? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 οκ καταλαβα,αν βαλω το 4d build ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να βαλω στο μενου την επιλογη για εξοδο και επανεκινηση? Αυτη η επιλογη υπαρχει σε ολα τα builds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Αυτη η επιλογη υπαρχει σε ολα τα builds εμενα δεν την εχει,το εχεις δοκιμασει εσυ? Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2020 Κάνεις να με βοηθήσει για το YouTube για να λειτουργήσει ; Κάποιο κωδικό παίρνω από κάποιο site της Google που λέγεται API key αλλά δεν έχω καταφέρει να δουλέψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts