alex_gate_7 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Τι εννοείς? Και οι δύο SIM ενεργές είναι ταυτόχρονα... Εκτός αν εννοείς να αλλάζεις από ποια θα λαμβάνει data το οποίο χρειάζεται 3 πατήματα αν θυμάμαι καλά... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εννοώ τα πατήματα για να απενενεργοποιήσω την μία από τις 2 SIM, όπως στο μενού SIM management του Android. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Όταν το πήρα το τηλέφωνο με την 8.1 ειχε ένα πολύ καλό QR. Από όταν το πέρασα στο w10 αυτό χάθηκε και ότι εφαρμογή κατεβάζω για σκαναρισμα δεν είναι σε καμιά περιπτώσει σαν την παλιά. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Όταν το πήρα το τηλέφωνο με την 8.1 ειχε ένα πολύ καλό QR. Από όταν το πέρασα στο w10 αυτό χάθηκε και ότι εφαρμογή κατεβάζω για σκαναρισμα δεν είναι σε καμιά περιπτώσει σαν την παλιά. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Η μόνη που έχω βρει χωρίς adds είναι η QR Scanner RS, πολύ καλή, δοκίμασε την.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πόσες ώρες (στην κυριολεξία) θέλει για να εγκατασταθούν τα 10. Σήμερα είπα να τα βάλω κι ο Θεός βοηθός, έκανε 1,5-2 ώρες να φορτωθούν και μετά μου έβγαλε μήνυμα πως είναι έτοιμα για εγκατάσταση, αλλά με προειδοποιούσε ότι θα χρειαστούν 5,5 ώρες ίσως και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πόσες ώρες (στην κυριολεξία) θέλει για να εγκατασταθούν τα 10. Σήμερα είπα να τα βάλω κι ο Θεός βοηθός, έκανε 1,5-2 ώρες να φορτωθούν και μετά μου έβγαλε μήνυμα πως είναι έτοιμα για εγκατάσταση, αλλά με προειδοποιούσε ότι θα χρειαστούν 5,5 ώρες ίσως και παραπάνω. την πρώτη φορά περνάει την έκδοση 107 και μετά κάνει αναβάθμιση στην καινούργια έκδοση που υπάρχει διαθέσιμη. Άστο στην πρίζα μέχρι να τελειώσει και να κατεβάσει και όλα τα updates των εφαρμογών και παρακολούθα και καμιά ταινία στην τηλεόραση να περάσει η ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Πόσες ώρες (στην κυριολεξία) θέλει για να εγκατασταθούν τα 10. Σήμερα είπα να τα βάλω κι ο Θεός βοηθός, έκανε 1,5-2 ώρες να φορτωθούν και μετά μου έβγαλε μήνυμα πως είναι έτοιμα για εγκατάσταση, αλλά με προειδοποιούσε ότι θα χρειαστούν 5,5 ώρες ίσως και παραπάνω. Στην αρχη θα περασει την εκδοση 10586.107 αλλα διαρκει αρκετη ωρα. Υστερα θα πρεπει να πας ρυθμισεις, Ενημερωσεις, Ενημερωση τηλεφωνου και θα σου κατεβει η εκδοση 10586.218 η οποια η ληψη και η εγκατασταση της ειναι λιγο ποιο γρηγορη. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όταν το πήρα το τηλέφωνο με την 8.1 ειχε ένα πολύ καλό QR. Από όταν το πέρασα στο w10 αυτό χάθηκε και ότι εφαρμογή κατεβάζω για σκαναρισμα δεν είναι σε καμιά περιπτώσει σαν την παλιά. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε? Κατεβασε το NeoReader. Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τελικά ευτυχώς δεν έκανε 5,5 ώρες, 40-45 λεπτά. Εντάξει δεν ανακάλυψα τεράστιες διαφορές. Έχει καλύτερα γραφικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Τελικά ευτυχώς δεν έκανε 5,5 ώρες, 40-45 λεπτά. Εντάξει δεν ανακάλυψα τεράστιες διαφορές. Έχει καλύτερα γραφικά. Κοίτα την αυτονομία. Εκεί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα δυστυχώς. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Από χθες, λόγω γιορτής, πολλές φορές προσπάθησα να καλέσω αριθμούς είτε μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής είτε μέσω της εφαρμογής που έχω εγκαταστήσει από το store, μου βγάζει ότι η κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω σφάλματος sim, μόνο επείγουσες κλήσεις. Απομνημονεύω τον αριθμό και τον πληκτρολογώ και μου βγάζει σε ποια επαφή ανήκει και η κλήση πραγματοποιείται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Φταίνε τα 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Από χθες, λόγω γιορτής, πολλές φορές προσπάθησα να καλέσω αριθμούς είτε μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής είτε μέσω της εφαρμογής που έχω εγκαταστήσει από το store, μου βγάζει ότι η κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω σφάλματος sim, μόνο επείγουσες κλήσεις. Απομνημονεύω τον αριθμό και τον πληκτρολογώ και μου βγάζει σε ποια επαφή ανήκει και η κλήση πραγματοποιείται. Τι μπορεί να συμβαίνει; Φταίνε τα 10; Hard reset.Εμενα με Q στο 535,χανω τις ρυθμισεις στα δεδομενα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Hard reset τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Hard reset τι ακριβώς εννοείς; Επαναφορά εργασιακών ρυθμίσεων Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Συγγνώμη αλλά από που μπορούμε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην προηγούμενη κατάσταση τα είχα βρει, τώρα στα 10 δεν την βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Συγγνώμη αλλά από που μπορούμε να κάνουμε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στην προηγούμενη κατάσταση τα είχα βρει, τώρα στα 10 δεν την βρήκα. Ρυθμίσεις/Σύστημα/Πληροφορίες/Επαναφορά του τηλεφώνου σας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papresa Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μάλιστα, μόνο εκεί δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι. Ευχαριστώ. Θα επαναφέρει το τηλέφωνο σε Windows 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Κάνω αντίγραφο και δεν το βρίσκω μετά πουθενά.... προσπαθώ να κάνω μεταφορά των επαφών σε Ιφον αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Τη μπορεί να κάνω λάθος? Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μάλιστα, μόνο εκεί δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι. Ευχαριστώ. Θα επαναφέρει το τηλέφωνο σε Windows 8.1; Όχι αν είσαι στα 10 θα παραμείνει στα 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Μάλιστα, μόνο εκεί δεν φαντάστηκα ότι θα μπορούσε να είναι. Ευχαριστώ. Θα επαναφέρει το τηλέφωνο σε Windows 8.1; Στα 8.1 πας μεσω ενος προγραμματος της Microsoft.Microsoft software κατι λεγεται.Θελει Windows 7 και πανω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HeKaSa Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλημέρα, καλά ότι η μπαταρία πριν συμπληρωθεί 1 χρόνος έχει αρχίσει να αποφορτίζεται σχεδόν στο μισό χρόνο, δεν το συζητάω, αλλά εδώ και λίγες μέρες φορτίζει και πολύ αργά. Μου βγάζει και μήνυμα ότι η φόρτιση είναι πολύ αργή. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζουν τα 10 που έχω βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλημέρα, καλά ότι η μπαταρία πριν συμπληρωθεί 1 χρόνος έχει αρχίσει να αποφορτίζεται σχεδόν στο μισό χρόνο, δεν το συζητάω, αλλά εδώ και λίγες μέρες φορτίζει και πολύ αργά. Μου βγάζει και μήνυμα ότι η φόρτιση είναι πολύ αργή. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζουν τα 10 που έχω βάλει; Αυτο θα το διαπιστώσεις μόνο αν γυρίσεις ξανα στα 8.1 μάλλον. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntsiron Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Εχω ενα προβλημα με το κινητο μου, χθες το βραδυ καθως επεσα για υπνο το εβαλα να φορτιζει διπλα μου και υστερα απο λιγες ωρες το πατησα για να δω την ωρα και μου εμφανιζε μονο μαυρη οθονη χωρις να με αφηνει να κανω τιποτα. Επισης σταματησε να φορτιζει και δεν δειχνει καμια ενδειξη. Τελικα αλλαξα φορτιστη και μετα απο λιγη ωρα ανοιξε και αρχισε να δουλευει κανονικα. Edited July 26, 2016 by Ntsiron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλημέρα, καλά ότι η μπαταρία πριν συμπληρωθεί 1 χρόνος έχει αρχίσει να αποφορτίζεται σχεδόν στο μισό χρόνο, δεν το συζητάω, αλλά εδώ και λίγες μέρες φορτίζει και πολύ αργά. Μου βγάζει και μήνυμα ότι η φόρτιση είναι πολύ αργή. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζουν τα 10 που έχω βάλει; Μπαταρία... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Το τηλέφωνο αυτο θα πάρει επίσημα τα 10ρια ή Όχι; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Το τηλέφωνο αυτο θα πάρει επίσημα τα 10ρια ή Όχι; Τα έχει πάρει επίσημα. Για να τα βάλεις πρέπει να κατεβάσεις από το store το upgrade advisor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts