Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

.,,

7. Δεν μπορω με τιποτα να κατεβασω το πακετο της Ελληνικης, και καμιας αλληας, γλωσσας. Μου βγαζει σφαλμα. Ενω ειχαν πει οτι λυθηκε με το 10536...Καμια ιδεα;;; Γιατι ειναι πολυ χρησιμη και εξαιρετικα φτιαγμενη η αυτοματη διορθωση λεξεων.

..

Ξαναδοκίμασε, υπήρχε θέμα στην αρχή, από εχθές φαίνεται ότι λύθηκε. Εγώ κατέβασα κανονικά

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω περάσει εδώ και καιρό τα Windows Phone 10 ως Insider (fast) για να τα δοκιμάσω. Προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να περάσω το τελευταίο build αλλά παίρνω ένα μήνυμα λάθους κατά την εγκατάσταση (τα updates κατεβαίνουν κανονικά). Η μπαταρία είναι πάντα γεμάτη ή το κινητό μπριζωμένο στο φορτιστή, χώρος υπάρχει αρκετός (έκανα hard reset εχθές και καθαρή εγκατάσταση χωρίς επαναφορά backup) και η σύνδεση ιντερνετ είναι πολύ γρήγορη.

Έχει τύχει σε άλλον αυτό? Καμιά λύση?

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Παιδιά έβαλα την 10536 στο 1020 σήμερα και το θέμα είναι οτι δεν έχω sms.

Ούτε εφαρμογή ουτε μπορώ να λάβω απο άλλο τηλέφωνο.

Στο store φένετε οτι την έχω αλλά το tile που έχω στην αρχική οθόνη δεν κάνει τίποτα.

Όποιος μπορεί ας πεις τι μπορώ να κάνω για αυτό το πρόβλημα.

Παιδιά έβαλα την 10536 στο 1020 σήμερα και το θέμα είναι οτι δεν έχω sms.

Ούτε εφαρμογή ουτε μπορώ να λάβω απο άλλο τηλέφωνο.

Στο store φένετε οτι την έχω αλλά το tile που έχω στην αρχική οθόνη δεν κάνει τίποτα.

Όποιος μπορεί ας πεις τι μπορώ να κάνω για αυτό το πρόβλημα.

Δοκίμασε αν θέλεις αυτό.

Είναι η δοκιμαστική εφαρμογή για μηνύματα από τη microsoft που περιλαμβάνει και το skype. Εγώ την έχω σαν βασική εφαρμογή για τα μηνύματα πλέον.

καλησπέρα να ρωτήσω κάτι γιατί από χτες το πρωί στις 8:00 15-9 είμαι στο 0% θέλει κάποια ρύθμιση έξτρα ή απλά είμαι άτυχος .....:cry: εχω το nokia 735 που από ότι είδα υποστηρίζετε χώρο εχω πάνω από 2 γιγα στο τηλέφωνο αλλά και στην κάρτα εχω πάνω από 10 γιγα για πείτε κάνα τρικ για να έρθει το update αν και στο ρουτερ βλεπω ότι τραβάει data υπόψιν εχω vdsl 5-50 άρα δεν παίζει θέμα traffic

http://prntscr.com/8h4818

Θέλει υπομονή... εμένα στο 720 κάνει καμιά ώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία από το 0% αλλά τελικά κατεβαίνει αυτόματα και προχωρά με την εγκατάσταση χωρίς παρέμβαση. Το κακό στην περίπτωσή μου είναι ότι κάτι γίνεται κατά την εγκατάσταση (ακόμα και μετά από hard reset) και σταματάει με ένα μήνυμα λάθους. Θα προσπαθήσω μέχρι να τα καταφέρω όμως, γιατί ποντάρω πολλά στο συγκεκριμένο build: Το 720 είναι σημαντικά πιο αργό με τα 10 (σε σχέση με τα 8.1) και ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν τώρα - αλλιώς με την επίσημη από Οκτώβρη. :(

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Θέλει υπομονή... εμένα στο 720 κάνει καμιά ώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία από το 0% αλλά τελικά κατεβαίνει αυτόματα και προχωρά με την εγκατάσταση χωρίς παρέμβαση. Το κακό στην περίπτωσή μου είναι ότι κάτι γίνεται κατά την εγκατάσταση (ακόμα και μετά από hard reset) και σταματάει με ένα μήνυμα λάθους. Θα προσπαθήσω μέχρι να τα καταφέρω όμως, γιατί ποντάρω πολλά στο συγκεκριμένο build: Το 720 είναι σημαντικά πιο αργό με τα 10 (σε σχέση με τα 8.1) και ελπίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν τώρα - αλλιώς με την επίσημη από Οκτώβρη. :(

μετά από 2 reset ένα για κάθε update το έβαλα με πρόβλημα μέχρι στιγμης ότι δεν μπορώ να βάλω δικούς μου ήχους κλήσης ούτε σαν wav ούτε σαν mp3 ούτε wma αρχεία μικρότερα από 1 mb και ελάχιστης διάρκειας στον φάκελο Ringtones δλδ πάλι τον παίξανε ηρωικά

Δοκίμασε αν θέλεις αυτό.

Είναι η δοκιμαστική εφαρμογή για μηνύματα από τη microsoft που περιλαμβάνει και το skype. Εγώ την έχω σαν βασική εφαρμογή για τα μηνύματα πλέον.

Εμένα γιατί δεν μου την εμφανίζει στο store την εφαρμογή αυτή? Θέλω να την κατεβάσω και δεν μπορώ...

Edit:Τελικά την βρήκα αλλά ενώ έβαλα την εφαρμογή σαν default για και για τα sms όποτε την ανοίγω μου βγάζει την κανονική εφαρμογή για sms...

Edited by steliosk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Καλημέρα! Έχω κάποιες ερωτησούλες αν μπορείτε να βοηθήσετε:

1) Στα 10άρια, έχουν προσθέσει custom field στις επαφές;

2) Κατά την σύνδεση bluetooth handsfree υπάρχει η δυνατότητα να απομονωθούν τα multimedia και να μην πηγαίνουν όλοι οι ήχοι ειδοποίησης σε αυτό;

Less is more...

από χθες δεν με αφηνει να εγκαταστήσω το viber και to whatup μου λεει να τα αποθηκευω στο τηλεφωνο και όχι στην sd το κανω αλλα παλι σφαλμα μου βγαζει
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

Καλημερα. Τα νευρα μου με την 10536. Χτες την ξαναπερασα στο 830 με clean install και χωρις να κανω restore παλιοτερου backup. Μετα εβαλα τον λογαριασμο μου καονοκια, τα mail accounts κτλ.

Πακετο γλωσας ακομα δεν μπορω να κατεβασω. Συνεχιζει να βγαζει σφαλμα......

Απο σημερα το πρωι δεν μου κατεβαζει τιποτα απο το Store με σφαλμα 0x80246008 το οποιο απο οσο εψαξα στο νετ εμφανιζεται σε PC και δεν βρηκα καμια αναφορα για window mobile 10 παρα μονο σε ενα τσεχικο site που καποιος με 830 ειχε το ιδιο προβλημα αλλα λυση δεν βρηκε. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει;; ΤΟ να κανω παλι hard reset μαλλον δεν θα βοηθησει γιατι το εκανα χτες για το προβλημα με το πακετο γλωσσας και δεν βοηθησε. Και σημερα εχω και το error στο store.

Επισης δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να βγαλω 2 tilew στην home screen για τα 2 mail accounts Που εχω βαλει οπως μπορουσα στα 8.1. Ολα ειναι κατω απο το Outlook mail και δεν βολευει. Οταν ειχα κανει restore απο backup των 8.1 μου ειχε εμφανισει 2 tiles, ενα για καθε λογαριασμο mail. Τωρα ομως με το clean install δεν μπορω να το κανω ετσι ή δεν βρισκω τον τροπο αν γινεται.

Το βασικοτερο μου ομως προβλημα ειναι το error με το store και το πακετο γλωσσας.

Αν ειναι τοσο bug τα 10αρια ενα μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια δεν νομιζω οτι μπρουμε να περιμενουμε πολλα......

Edited by asikis

Εμένα όλα καλά άλλα η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα το έχετε όλοι το πρόβλημα ότι δεν κρατάει η μπαταρία;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Εμένα όλα καλά άλλα η μπαταρία τελειώνει πολύ γρήγορα το έχετε όλοι το πρόβλημα ότι δεν κρατάει η μπαταρία;

Ισχύει αυτό με τη μπαταρία. Κι εμένα τελειώνει γρήγορα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημερα. Τα νευρα μου με την 10536. Χτες την ξαναπερασα στο 830 με clean install και χωρις να κανω restore παλιοτερου backup. Μετα εβαλα τον λογαριασμο μου καονοκια, τα mail accounts κτλ.

Πακετο γλωσας ακομα δεν μπορω να κατεβασω. Συνεχιζει να βγαζει σφαλμα......

Απο σημερα το πρωι δεν μου κατεβαζει τιποτα απο το Store με σφαλμα 0x80246008 το οποιο απο οσο εψαξα στο νετ εμφανιζεται σε PC και δεν βρηκα καμια αναφορα για window mobile 10 παρα μονο σε ενα τσεχικο site που καποιος με 830 ειχε το ιδιο προβλημα αλλα λυση δεν βρηκε. Εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει;; ΤΟ να κανω παλι hard reset μαλλον δεν θα βοηθησει γιατι το εκανα χτες για το προβλημα με το πακετο γλωσσας και δεν βοηθησε. Και σημερα εχω και το error στο store.

Επισης δεν μπορω να βρω με τιποτα πως να βγαλω 2 tilew στην home screen για τα 2 mail accounts Που εχω βαλει οπως μπορουσα στα 8.1. Ολα ειναι κατω απο το Outlook mail και δεν βολευει. Οταν ειχα κανει restore απο backup των 8.1 μου ειχε εμφανισει 2 tiles, ενα για καθε λογαριασμο mail. Τωρα ομως με το clean install δεν μπορω να το κανω ετσι ή δεν βρισκω τον τροπο αν γινεται.

Το βασικοτερο μου ομως προβλημα ειναι το error με το store και το πακετο γλωσσας.

Αν ειναι τοσο bug τα 10αρια ενα μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια δεν νομιζω οτι μπρουμε να περιμενουμε πολλα......

Για τα e-mails μπορείς να ανοίξεις το λογαριασμό κι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο φάκελο με τα εισερχόμενα του κάθε mail να το κάνεις pin στην αρχική οθόνη.

Ισχύει αυτό με τη μπαταρία. Κι εμένα τελειώνει γρήγορα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τα e-mails μπορείς να ανοίξεις το λογαριασμό κι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο φάκελο με τα εισερχόμενα του κάθε mail να το κάνεις pin στην αρχική οθόνη.

Σωστος!! Δουλεψε!! Σε ευχαριστω!

Επισης να ενημερωσω οτι τα προβληματα με το store και με το πακετο γλωσας λυθηκαν οταν γυρισα το region σε US.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Πολύ πιο όμορφο το σκούρο θέμα, πολύ ωραία προσθήκη.

Τελικά πιστεύω ότι το 10512 ήταν καλύτερο.. Καλύτερο σε μπαταρία καλύτερο στο store και στο καρφίτσωμα στην έναρξη.. Μόνο πιο αργο στο lock screen ίσως και σε κανα δυο άλλα σημεία.. Όμως το θέμα της μπαταρίας με κανει να θελω να πάω στα 8.1 έχω 1520 απορώ εσείς οι υπόλοιποι με μικρότερες μπαταρίες πόσο βγάζετε

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Τελικά πιστεύω ότι το 10512 ήταν καλύτερο.. Καλύτερο σε μπαταρία καλύτερο στο store και στο καρφίτσωμα στην έναρξη.. Μόνο πιο αργο στο lock screen ίσως και σε κανα δυο άλλα σημεία.. Όμως το θέμα της μπαταρίας με κανει να θελω να πάω στα 8.1 έχω 1520 απορώ εσείς οι υπόλοιποι με μικρότερες μπαταρίες πόσο βγάζετε

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι τραγική σε αυτο το build. Κι εγω με 1520 είμαι και απο τις 11 το πρωί μέχρι τώρα έχει πέσει στο 35% με ελάχιστη χρήση. Είμαι πολύ καιρό στα windows phone 10 και είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να γυρίσω στα 8.1 μέχρι να βγει το επόμενο build.

Η αποψη μου ειναι οτο μπορει στην μπαταρια να ειναι λιγο χειροτερο αλλα σε ολα τα αλλα ειναι πολυ πολυ καλυτερο. Δεν καταλαβα κανενα προβλημα με το store η καπου αλλου. Σε ταχυτητα και σταθεροτητα ςιναι μακραν καλυτερο.... Και οι εφαρμογες αναβαθμιζονται συνεχεια. Τα mail και groove music εχουν γινει πολυ καλα.

Να σημειωσω οτι σε αυτην την εκδοση δουλευει και το call+sms filter.

Επισης σημερα βγηκε εκδοση του truecaller που ειναι για τα 10αρια. την εβαλα και δουλευει μια χαρα.

Για μενα Απο τα βασικα το μονο που μου λειπει ειναι η αγορα μεσω vodafone.

Η αποψη μου ειναι οτο μπορει στην μπαταρια να ειναι λιγο χειροτερο αλλα σε ολα τα αλλα ειναι πολυ πολυ καλυτερο. Δεν καταλαβα κανενα προβλημα με το store η καπου αλλου. Σε ταχυτητα και σταθεροτητα ςιναι μακραν καλυτερο.... Και οι εφαρμογες αναβαθμιζονται συνεχεια. Τα mail και groove music εχουν γινει πολυ καλα.

Να σημειωσω οτι σε αυτην την εκδοση δουλευει και το call+sms filter.

Επισης σημερα βγηκε εκδοση του truecaller που ειναι για τα 10αρια. την εβαλα και δουλευει μια χαρα.

Για μενα Απο τα βασικα το μονο που μου λειπει ειναι η αγορα μεσω vodafone.

Συμφωνώ ότι γενικά είναι καλύτερη σε πολλά θέματα. Αλλά η μπαταρία δεν είναι απλά λίγο χειρότερη, είναι τραγική. Θέλει φόρτιση 2 με 3 φορές τη μέρα. Τουλάχιστον σε 1520 που υποτίθεται ότι έχει και καλή μπαταρία. Συν ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται πολύ.

Συμφωνώ ότι γενικά είναι καλύτερη σε πολλά θέματα. Αλλά η μπαταρία δεν είναι απλά λίγο χειρότερη, είναι τραγική. Θέλει φόρτιση 2 με 3 φορές τη μέρα. Τουλάχιστον σε 1520 που υποτίθεται ότι έχει και καλή μπαταρία. Συν ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται πολύ.

Στο 930 τα πραγματα δεν ειναι τοσο χαλια ουτε με την μπαταρια ουτε με το ζεσταμα ...

Με ζορι αλλα με παει μεχρι τις 10 το βραδυ.

Εγω ομως κανω παντα hard reset μετα απο αναβαθμιση.

Βρε παιδιά να σας ρωτήσω.

Έβαλε καταλάθος το ξαδερφάκι μου στο 535 τα 10άρια.Για backup προφανώς ούτε λόγος.

Μπορεί να γυρίσει στα 8.1 με το εργαλείο της ms?

Xiaomi 12 Pro

Πάντως, αυτά τα hamburger μενού, στην πάνω αριστερά γωνία, ήθελα να 'ξερα πώς τους ήρθαν... Με τόσο μεγάλες οθόνες πλέον και τον περισσότερο κόσμο να είναι δεξιόχειρες.

P.S.: Βασικά, έχω μια υποψία, αλλά δε θέλω να το "γρουσουζέψω"....

Huawei Nova 5T