Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να κατεβάσεις το ελληνικό πληκτρολόγιο;

Το ελληνικό πληκτρολόγιο θα είναι διαθέσιμο από σήμερα το βράδυ κάποια στιγμή.

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια μια βοηθεια εχω το 640xl ds και κατεβαζει την αναβαθμιση και μετα την επανεκινηση μου βγαζει σφαλμα 0X80070002 καμμια ιδεα?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

παιδια καλησπερα καθυστερει τοσο πολυ γιατι κατεβαζει 3 εκδοσεις.ξεκινωντας απο τη 10514 μετα στη 10536.1001 και στο τελος 10536.1004.Οποτε υπομονη:):)

παιδια μια βοηθεια εχω το 640xl ds και κατεβαζει την αναβαθμιση και μετα την επανεκινηση μου βγαζει σφαλμα 0X80070002 καμμια ιδεα?

Κανε ένα search

https://www.google.gr/search?redir_esc=&client=ms-unknown&hl=el-GR&oe=utf-8&safe=images&q=0x80070002&source=android-browser-type&qsubts=1442318182737#hl=el-GR&q=wp10+0x80070002/

Edited by alfa

Έχω κάνει αλλά μου βγάζει για πρόβλημα στα XP,τεσπα αν ξέρει κανείς λεει

Βάλε μπροστά από τον κωδικό το wp10 να περιορίσεις απαντήσεις

Παίζουν πολλά και θέλει ψάξιμο.

Λοιπον εχω ενα λιγο παραξενο προβλημα..Δεν βρισκω πουθενα την εφαρμογη των μηνυματων..Καποια βοηθεια?

Δοκίμασες να κάνεις αρχικα soft reset; και αν δεν στρωσει hard reset. Σε ποια έκδοση είσαι;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Λοιπον εχω ενα λιγο παραξενο προβλημα..Δεν βρισκω πουθενα την εφαρμογη των μηνυματων..Καποια βοηθεια?

Πες έναν φίλο σου να σου στείλει ένα SMS.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

μόλις πήρα την νέα αναβάθμιση αλλά τώρα δεν βλέπει την σιμ ούτε ζητάει pin τι κάνουμε ;

Αν δοκίμασες και hard reset, η μόνη λύση είναι η επιστροφή στην 8.1

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

εκανα hard reset αλλα οταν παταω get preview builds μου βγαζει server error

να πω ότι με την νέα ενημέρωση είδε sim και παίζει όλα καλά

μας έβγαλε την ψυχή όμως 3 ώρες χωρίς τηλ

πάντως ούτε τώρα βλέπω notification led ίσως και να μην υπάρχει τελικά στο 930 η να μην το θεωρεί σημαντικό η microsoft

Edited by P270

Καλησπέρα τελικά την εφαρμογή μηνυμάτων την κατέβασα μέσο ενός link που βρήκα στο windows central..Το πρόβλημα μου τώρα είναι το ελληνικό πληκτρολόγιο το οποίο δεν κατεβαίνει ούτε με το τρικ που έκανα στις προηγούμενες εκδόσεις με το windows insider :(

τοο πληκτρολογιο θα είναι ετοιμο για κατεβασμα αυριο,εχουν ένα πρόβλημα ειπαν και ως αυριο θα είναι διορθωμενο

τοο πληκτρολογιο θα είναι ετοιμο για κατεβασμα αυριο,εχουν ένα πρόβλημα ειπαν και ως αυριο θα είναι διορθωμενο

Που το διάβασες αυτό??

Λίγες γρηγορες εκτυπώσεις, ενώ το 920 το περασε αμέσως το 1520 είχε μιλήσει για πολλές ώρες στο 0 έφτιαξε με hard reset αναβάθμισα και ξανά hard reset

Είχα προβληματάκια με εγκατάσταση εφαρμογών και το καρφίτσωμα στην κεντρική οθόνη πληκτρολόγια εγώ πέρασα από χθες.. Και σήμερα που τελείωσα τελευταίες πινελιες μου εκανε και άλλο update μονο του το σκέφτομαι πολύ αν θα κάνω hard reset ξανά..

Διαπίστωσα ότι φτιαξαν να ανοιγουν γρήγορα και οι εφαρμογές που είναι γραμμένες σε Silverlight όπως το 6tag που έγραφε loading.. Πολύ καλό build και δεν έχω δοκιμάσει και το σημερινό update που πήρα απορώ εσείς πήρατε δεύτερο μετά την εγκατάσταση του πρώτου;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Λίγες γρηγορες εκτυπώσεις, ενώ το 920 το περασε αμέσως το 1520 είχε μιλήσει για πολλές ώρες στο 0 έφτιαξε με hard reset αναβάθμισα και ξανά hard reset

Είχα προβληματάκια με εγκατάσταση εφαρμογών και το καρφίτσωμα στην κεντρική οθόνη πληκτρολόγια εγώ πέρασα από χθες.. Και σήμερα που τελείωσα τελευταίες πινελιες μου εκανε και άλλο update μονο του το σκέφτομαι πολύ αν θα κάνω hard reset ξανά..

Διαπίστωσα ότι φτιαξαν να ανοιγουν γρήγορα και οι εφαρμογές που είναι γραμμένες σε Silverlight όπως το 6tag που έγραφε loading.. Πολύ καλό build και δεν έχω δοκιμάσει και το σημερινό update που πήρα απορώ εσείς πήρατε δεύτερο μετά την εγκατάσταση του πρώτου;

Ναι ...3 συνολικα ηταν. Εκανε τα 2 μαζι και μετα εκανε και το τριτο καπακι.

Στο 930 το μονο προβλημα ειναι το "φορτωνει.." στην start screen καθε φορα που κανεις επαννεκινηση το τηλ. Μολις το δειξει για πρωτη φορα μετα ολα καλα. Ειπα να γλυτωσω το hard reset αλλα δεν ...

Κατα τα αλλα ειναι καμποσα βηματα μπροστα σε ταχυτητα ...

Παω για hard reset να δουμε αν φτιαξει και αυτο.

Μετα απο 16ωρες ειμαι ακομα στο 44%. εκανα soft reset πριν ξεκινησω το download. ειλικρινα πλεον δεν ξερω τι να κανω.

Το δικό μου τελικά του έκανα rollback σε 8.1 και πέρασε απευθείας την 10536. Το έχω στήσει ξανά, εξ' αρχής από εχθές το βράδυ και μέχρι στιγμής όλα κυλάνε ομαλά. Πολύ καλές βελτιώσεις σε θέμα ταχύτητας, σταθερότητας και κατανάλωσης. Όλο το βράδυ μου "έφαγε 7%, κάτι που ούτε με την 8.1 δεν γινόταν. Αν αυτή η έκδοση είναι ακόμη preview τότε έχουμε πάρα πολύ καλά δείγματα για το πως θα είναι η τελική!! :) Εγώ προσωπικά και με αυτή να μείνω (αν συνεχίσει έτσι), δε με χαλάει καθόλου.