mormer Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κρίμα που δεν υπάρχει φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Κρίμα που δεν υπάρχει φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!!! Αφού υπάρχει... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) ....και πως λειτουργεί??...εμένα δε μου ζήτησε να κατεβάσω κάποια φωνή.....εκανα και ,hard reset....και στήσιμο από την αρχή αλλά τίποτα!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited November 26, 2015 by niotheros Γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Υπάρχει αλλά όπως σου ανέφεραν και τα παιδιά και εγώ τις προηγούμενες μέρες πρέπει να εγκαταστήσεις την φωνητική πλοήγηση μέσω του Here Drive, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο Store προσωρινά. Παιδιά το έχουμε ξαναπεί, όταν βάζετε εκδόσεις Technical Preview ή Preview for Developers να το σκεφτεστε καλά πριν αν δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε κάποιες λειτουργίες... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Οκ....οπότε θα περιμένω να επανέλθει το here drive....με συγχωρείται που σας ζάλισα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SouthTune Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Καλησπέρα, εχθές έβαλα την τελευτεύα Preview Version, και μετά απο factory reset το Here Drive εγκαταστήθηκε αυτόματα, καθώς και έγινε Update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μήπως πρέπει να ξαναγυρίσω στα 8.1 και μετά να ξαναπεράσω τα 10αρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν και έχω επιλέξει μειωμένο σύνολο χαρακτήρων SMS στο μενού ρυθμίσεων, όποτε πάω να στείλω SMS, μετά τους 70 χαρακτήρες μου γυρνάει σε δεύτερο μήνυμα, ακόμα κι αν γραφω με ελληνικά κεφαλαία. :( Έχετε κάποια ιδέα γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Αν και έχω επιλέξει μειωμένο σύνολο χαρακτήρων SMS στο μενού ρυθμίσεων, όποτε πάω να στείλω SMS, μετά τους 70 χαρακτήρες μου γυρνάει σε δεύτερο μήνυμα, ακόμα κι αν γραφω με ελληνικά κεφαλαία. :( Έχετε κάποια ιδέα γιατί; Μόλις το αλλάζεις σου λέει να κανεις επανεκκίνηση έκανες; Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μήπως πρέπει να ξαναγυρίσω στα 8.1 και μετά να ξαναπεράσω τα 10αρια?? Εγώ έτσι έκανα και έχω κανονικά το HERE Drive. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Κρίμα που δεν υπάρχει φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!!! Μέσα από το πρόγραμμα χάρτες, κάτω στην οθόνη υπάρχουν τρείς τελείες, ανοίγουν κάποιες ρυθμίσεις, δες μήπως το μεγάφωνο είναι με χ δηλαδή απενεργοποιημένο Υ.Γ πρώτα φόρτωσε διαδρομή και μετά δες το μεγάφωνο Edited November 26, 2015 by rec Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μια παράκληση αν θέλετε, ειδικά προς τους πρωτοεμφανιζόμενους χρήστες. Να αναφέρετε παρακαλώ ποια συσκευή έχετε όταν περνάτε τις ΤΡ, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι ισχύει πάνω κάτω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 (edited) Και εγώ πέρασα τα 10 στο ταπινο μου 920 όλα αναβαθμιστήκαν κανονικά μπαταρία καλη.....μερικά κολληματακια που και που αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και οι χάρτες δουλεύουν κανονικά και με φωνή ααααα μην ξεχάσω όταν τα πέρασα το κινητό δεν άνοιγε και έκανα κατευθείαν hard reset.....και κάποιες εφαρμογές αργούν να ανοίξουν,η μαμά camera απαράδεκτη το μόνο καλο ότι ανοίγει πολύ γρήγορα και έχω βάλει την pro shot πολύ καλή,http://i.imgur.com/ERgrcIR.jpg Edited November 26, 2015 by lefterisg2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratilatis Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Μόλις το αλλάζεις σου λέει να κανεις επανεκκίνηση έκανες; Ναι έκανα. Μάλιστα το δοκίμασα ξανά. Το έβαλα σε πλήρες σετ χαρακτήρων, έκανα επανεκκίνηση, μετά το ξανάβαλα σε μειωμένο σετ χαρακτήρων, πάλι έκανε επανεκκίνηση αλλά αποτέλεσμα μηδέν. :( [Lumia 925] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 Επέστρεψα στα 8.1 .....η φωνητική πλοήγηση στους χάρτες λειτουργεί κανονικά μέσω του here drive. Αύριο θα ξαναπεράσω τα 10αρια....θα πρέπει να προσέξω κάτι.....η να κάνω κάποια ρύθμιση ιδιαίτερη για να συνεχίσει να λειτουργεί η φωνητική πλοήγηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadMaxS Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Επέστρεψα στα 8.1 .....η φωνητική πλοήγηση στους χάρτες λειτουργεί κανονικά μέσω του here drive. Αύριο θα ξαναπεράσω τα 10αρια....θα πρέπει να προσέξω κάτι.....η να κάνω κάποια ρύθμιση ιδιαίτερη για να συνεχίσει να λειτουργεί η φωνητική πλοήγηση?? Η here suite αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στα 10αρια επειδή.. λόγοι. Σε μέλλοντα χρόνο -μάλλον με το επίσημο ρολάρισμα των 10αριών- θα επανέλθουν. Η φωνητική πλοήγηση σε microsoft maps δε γνωρίζω αν υπάρχει. Δεν έχω δοκιμάσει τα 10άρια σε κινητή συσκευή ακόμη. :X Παράθεση How Soon™ is now? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Η here suite αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στα 10αρια επειδή.. λόγοι. Σε μέλλοντα χρόνο -μάλλον με το επίσημο ρολάρισμα των 10αριών- θα επανέλθουν. Η φωνητική πλοήγηση σε microsoft maps δε γνωρίζω αν υπάρχει. Δεν έχω δοκιμάσει τα 10άρια σε κινητή συσκευή ακόμη. :X Ευχαριστώ πολύ.....απλά επειδή κάποιοι φίλοι αναφέρουν ότι έχουν φωνητική πλοήγηση στους χάρτες στα 10αρια μέσω here drive γι αυτό ρωτάω αν πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον. Ευχαριστώ και πάλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario27 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Σε 535 Ο edge δεν εχει επιλογη μπροστα-πισω? Δεν βλεπω κατι εγω.... Επισης οταν παταω το βελακι "πισω" το κινητο κλειδωνει που πριν στα 8.1 δεν συνεβαινε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Παίδες, ξέρετε στα 10αρια πως φαίνεται η διάρκεια μιας κλίσης? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaklas93 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Που ρυθμίζω τον αριθμό χαρακτήρων στα sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Που ρυθμίζω τον αριθμό χαρακτήρων στα sms? Ρυθμίσεις/Πρόσθετα/Υπηρεσίες δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormer Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τελικά με επιστροφή στα 8.1 και ξανά εγκατάσταση των 10 τα κατάφερα να έχω και here drive και φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!! ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Εμένα σήμερα σε Lumia 640 XL με την τελευταία έκδοση περασμένη, μου ενημερώθηκαν ΟΛΕΣ οι εφαρμογές. Μέχρι και τα δεδομένα κίνησης. Δεν υπάρχει εφαρμογή ανενημέρωτη ή με σφάλμα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike71 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ρε παιδιά μια βοήθεια αν πατήσετε στον dialer *#07# τι εκδοση λογισμικού σας βγάζει ?? Σ'εμένα βγάζει Lumia Cyan !!!! To τηλέφωνο είναι Lumia 1020 και έχει Windows 10 Mobile Insider Build 10586 . Θα μας τρελάνει η microsoft ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Με την 10586 μου βγάζει ότι το device hub θέλει επανεκκίνηση εχω κάνει επανεκκίνηση αλλά και soft reset και παλει το .βγαζει Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts