Jump to content

Windows 10 technical preview (Insider Program)

iStewie
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

....και πως λειτουργεί??...εμένα δε μου ζήτησε να κατεβάσω κάποια φωνή.....εκανα και ,hard reset....και στήσιμο από την αρχή αλλά τίποτα!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by niotheros
Γραφή SMS

Υπάρχει αλλά όπως σου ανέφεραν και τα παιδιά και εγώ τις προηγούμενες μέρες πρέπει να εγκαταστήσεις την φωνητική πλοήγηση μέσω του Here Drive, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο Store προσωρινά.

Παιδιά το έχουμε ξαναπεί, όταν βάζετε εκδόσεις Technical Preview ή Preview for Developers να το σκεφτεστε καλά πριν αν δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε κάποιες λειτουργίες...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα, εχθές έβαλα την τελευτεύα Preview Version, και μετά απο factory reset το Here Drive εγκαταστήθηκε αυτόματα, καθώς και έγινε Update.

Αν και έχω επιλέξει μειωμένο σύνολο χαρακτήρων SMS στο μενού ρυθμίσεων, όποτε πάω να στείλω SMS, μετά τους 70 χαρακτήρες μου γυρνάει σε δεύτερο μήνυμα, ακόμα κι αν γραφω με ελληνικά κεφαλαία. :( Έχετε κάποια ιδέα γιατί;

Αν και έχω επιλέξει μειωμένο σύνολο χαρακτήρων SMS στο μενού ρυθμίσεων, όποτε πάω να στείλω SMS, μετά τους 70 χαρακτήρες μου γυρνάει σε δεύτερο μήνυμα, ακόμα κι αν γραφω με ελληνικά κεφαλαία. :( Έχετε κάποια ιδέα γιατί;

Μόλις το αλλάζεις σου λέει να κανεις επανεκκίνηση έκανες;

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Μήπως πρέπει να ξαναγυρίσω στα 8.1 και μετά να ξαναπεράσω τα 10αρια??

Εγώ έτσι έκανα και έχω κανονικά το HERE Drive.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Κρίμα που δεν υπάρχει φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!!!

Μέσα από το πρόγραμμα χάρτες, κάτω στην οθόνη υπάρχουν τρείς τελείες, ανοίγουν κάποιες ρυθμίσεις, δες μήπως το μεγάφωνο είναι με χ δηλαδή απενεργοποιημένο

Υ.Γ πρώτα φόρτωσε διαδρομή και μετά δες το μεγάφωνο

Edited by rec

Μια παράκληση αν θέλετε, ειδικά προς τους πρωτοεμφανιζόμενους χρήστες.

Να αναφέρετε παρακαλώ ποια συσκευή έχετε όταν περνάτε τις ΤΡ, να ξέρουμε και οι υπόλοιποι τι ισχύει πάνω κάτω.

Ευχαριστώ.

Και εγώ πέρασα τα 10 στο ταπινο μου 920 όλα αναβαθμιστήκαν κανονικά μπαταρία καλη.....μερικά κολληματακια που και που αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και οι χάρτες δουλεύουν κανονικά και με φωνή ααααα μην ξεχάσω όταν τα πέρασα το κινητό δεν άνοιγε και έκανα κατευθείαν hard reset.....και κάποιες εφαρμογές αργούν να ανοίξουν,η μαμά camera απαράδεκτη το μόνο καλο ότι ανοίγει πολύ γρήγορα και έχω βάλει την pro shot πολύ καλή,http://i.imgur.com/ERgrcIR.jpg Edited by lefterisg2

Μόλις το αλλάζεις σου λέει να κανεις επανεκκίνηση έκανες;

Ναι έκανα. Μάλιστα το δοκίμασα ξανά. Το έβαλα σε πλήρες σετ χαρακτήρων, έκανα επανεκκίνηση, μετά το ξανάβαλα σε μειωμένο σετ χαρακτήρων, πάλι έκανε επανεκκίνηση αλλά αποτέλεσμα μηδέν. :( [Lumia 925]

Επέστρεψα στα 8.1 .....η φωνητική πλοήγηση στους χάρτες λειτουργεί κανονικά μέσω του here drive.

Αύριο θα ξαναπεράσω τα 10αρια....θα πρέπει να προσέξω κάτι.....η να κάνω κάποια ρύθμιση ιδιαίτερη για να συνεχίσει να λειτουργεί η φωνητική πλοήγηση??

Επέστρεψα στα 8.1 .....η φωνητική πλοήγηση στους χάρτες λειτουργεί κανονικά μέσω του here drive.

Αύριο θα ξαναπεράσω τα 10αρια....θα πρέπει να προσέξω κάτι.....η να κάνω κάποια ρύθμιση ιδιαίτερη για να συνεχίσει να λειτουργεί η φωνητική πλοήγηση??

Η here suite αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στα 10αρια επειδή.. λόγοι.

Σε μέλλοντα χρόνο -μάλλον με το επίσημο ρολάρισμα των 10αριών- θα επανέλθουν.

Η φωνητική πλοήγηση σε microsoft maps δε γνωρίζω αν υπάρχει. Δεν έχω δοκιμάσει τα 10άρια σε κινητή συσκευή ακόμη. :X

How Soon™ is now?

Η here suite αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι διαθέσιμη ακόμη στα 10αρια επειδή.. λόγοι.

Σε μέλλοντα χρόνο -μάλλον με το επίσημο ρολάρισμα των 10αριών- θα επανέλθουν.

Η φωνητική πλοήγηση σε microsoft maps δε γνωρίζω αν υπάρχει. Δεν έχω δοκιμάσει τα 10άρια σε κινητή συσκευή ακόμη. :X

Ευχαριστώ πολύ.....απλά επειδή κάποιοι φίλοι αναφέρουν ότι έχουν φωνητική πλοήγηση στους χάρτες στα 10αρια μέσω here drive γι αυτό ρωτάω αν πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον.

Ευχαριστώ και πάλι!!

Σε 535

Ο edge δεν εχει επιλογη μπροστα-πισω? Δεν βλεπω κατι εγω....

Επισης οταν παταω το βελακι "πισω" το κινητο κλειδωνει που πριν στα 8.1 δεν συνεβαινε αυτο.

Παίδες, ξέρετε στα 10αρια πως φαίνεται η διάρκεια μιας κλίσης?
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Τελικά με επιστροφή στα 8.1 και ξανά εγκατάσταση των 10 τα κατάφερα να έχω και here drive και φωνητική πλοήγηση στους χάρτες!! ☺

Εμένα σήμερα σε Lumia 640 XL με την τελευταία έκδοση περασμένη, μου ενημερώθηκαν ΟΛΕΣ οι εφαρμογές. Μέχρι και τα δεδομένα κίνησης. Δεν υπάρχει εφαρμογή ανενημέρωτη ή με σφάλμα κτλ.

Ρε παιδιά μια βοήθεια αν πατήσετε στον dialer *#07# τι εκδοση λογισμικού σας βγάζει ??

Σ'εμένα βγάζει Lumia Cyan !!!!

To τηλέφωνο είναι Lumia 1020 και έχει Windows 10 Mobile Insider Build 10586 .

Θα μας τρελάνει η microsoft ???

Με την 10586 μου βγάζει

ότι το device hub θέλει επανεκκίνηση

εχω κάνει επανεκκίνηση αλλά και soft reset και παλει το .βγαζει

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...