Jump to content

SouthTune

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SouthTune

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

SouthTune's Achievements

  1. Καλησπέρα, βρήκα την συσκευή καινούρια στα 450 από Κωτσόβολο και δεν αντιστάθηκα. Ελπίζω να είναι μια καλή/long term αγορά... Από Updates υποθέτω το κινητό έχει μέλλον σωστά?
  2. Μόλις μου ήρθε και εγκατέστησα την 47.2.A.6.30, διάβασα ότι διορθώνει τα προβλήματα του wifi (που προσωπικά ποτέ δεν είχα) και έχει και το security patch.
  3. Έχετε καθόλου light bleeding επάνω σε μεγάλες γωνίες θεασης? Στο δικο μου υπάρχει ανεπαισθητα σε πολύ φωτεινο φόντο.
  4. Τελικα εβαλα την pie, κανοντας repair απο το pc μεσω companion, μεσω updates δεν μου ερχοταν με τιποτα.
  5. Καλησπέρα σε όλους, νέος χρήστης και εγώ, αντικαθηστώντας το S7Ε που είχα "κακοποιήσει". Σχετικά με την 9, δεν μου έχει έρθει ειδοποίηση, απλά περιμένω ή την περνάω flash tools? Είμαι Vodafone και το firmware είναι ελληνικό.
  6. Έχω την δοκιμαστική και δουλεύει άψογα! Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό
  7. Καλησπέρα, εχθές έβαλα την τελευτεύα Preview Version, και μετά απο factory reset το Here Drive εγκαταστήθηκε αυτόματα, καθώς και έγινε Update.
  8. Μετά από αρκετά τεστ, θα έλεγα ότι η δόνηση στο δικό μου κομμάτι είναι κάτω του μετρίου, μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να μπορέσω να αντιληφθώ ότι με καλούν ενώ το κινητό είναι σε κάποια χαλαρή τσέπη. Σε μια μικρή αναζήτηση είδα αναφορές στο εξωτερικό για πολύ μέτρια απόδοση της δόνησης, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι κάτι φυσιολογικό ή χρήζει αντικατάσταση της συσκευής δεδομένου ότι το κινητό είναι 3ών ημερών.
  9. Καλησπέρα, νέος κάτοχος του 925 και εγώ και οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι η δόνηση. Είναι γενικότερα η ένταση της πολύ χαμηλή η πιθανότατα να είναι το δικό μου κομμάτι μόνο? Η ένταση της δόνησης πατώντας τα soft keys είναι πολύ χαμηλή και όταν πρωτο-άνοιξα το κινήτο σε κάποια φάση σταμάτησε να δουλεύει εντελώς (χωρίς να την ενεργοποιήσω), τώρα έχει επανέλθει κανονικά. Γενικότερα στο 520 και το 8s η δόνηση στα soft keys ήταν πολύ πιο δυνατή (ίσως λόγω πλαστικών), αν και στην τσέπη κανένα από τα δύο δεν έκανε δουλειά. Κάποια γνώμη? Ευχαριστώ
  10. Καλησπέρααα
  11. Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις, θέμα εξωτερικού χώρου δεν υπάρχει υπο την έννοια η εξωτερική μονάδα θα τοποθετηθεί σε σημείο που δεν "ενοχλεί". Επειδή έχω διαβάσει αρκετά το topic, ασχέτως της αγοράς που προέκυψε, καταλαβαίνω οτί αν εξαιρέσουμε τα τοπ μοντέλα, πάνω κάτω ισχύει ότι σε όλα τα ηλεκτο-μηχανολογικά προϊόντα, μαζικές παραγωγές με υποτυπώδες quality control οπότε είναι θέμα τύχης αν θα σου κάτσουν αυτά που τάζει το προσπέκτους. Μάλλον κλίνω προς το toyotomi, διά της εις άτοπον απαγωγής... το Morris απ'οτι κατάλαβα έχει "προβληματικό" service, και το Midea είναι Β ενερ. κλάσης στην ψύξη (να πω την αλήθεια τιμή μέσης κατανάλωσης δεν βρήκα κάπου)... τώρα τι θα βγεί η επιλογή βλέπουμε... ps. Starenios, αναφέρομαι και εγώ σε τρείς επιλογές γιατί για το δεύτερο midea δεν ανέφερες κάτι, υποθέτω είναι παλιότερο μοντέλο?
  12. Καλημέρα και συγχαρητήρια για το πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό topic. Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά κλιματιστικού, για κάλυψη χώρου 48 τετραγωνικών. - Απο αυτά τα 40-42 είναι ενιαίος χώρος (κουζίνα-σαλόνι) - και τα υπόλοιπα είναι δύο διάδρομοι που σχηματίζουν Γ. Το σπίτι έχει παράθυρα αλουμινίου, με μέτρια θερμομόνωση (ενδεικτικά η ελάχιστη εσωτερική θερμοκρασία που έχει πιάσει πέρυσι με εξωτερική -2 χωρίς θέρμανση ήταν 14 βαθμοί) Έχω διαβάσει αρκετά το topic, και αντίστοιχες προτάσεις, αλλά λόγω του οικονομικού (budjet 900 ευρώ) μπορώ να περιοριστώ σε φθηνές -και μάλλον made in China- λύσεις. Ενδεικτικά προσανατολίζομαι σε κάποιο από τα παρακάτω μοντέλα. - Toyotomi Akira GAN/GAG A240GVR - Midea MSR-24HRDN1 - Midea MSC-24HRDN1 - Morris DCIN-70102 Η ερώτηση είναι πιο συστήνεται απο τα παραπάνω (θετικά/αρνητικά), καθώς και αν υπάρχει και κάποια άλλη εναλλακτική λύση. Ευχαριστώ... εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...