b16b Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Το ξέρω . . . Τη συσκευή είπα ότι έχουν κάνει πολύ αργή, τα Windows 10 Technical Preview . . . Και στο 1520 είναι πολλά πράγματα παρα πολύ αργά.. Οποτε δεν είναι λόγο επεξεργαστή.. Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν θα το βαλω αλλου αν δεν αλλαξουν πολλα ... Το ειδα...ειδα προς τα που παει αλλα ειναι σε πολυ πρωιμο σταδιο ... Περιμενω την εκδοση που θα μπορεις να χρησιμοποιεις το τηλ εστω τυπικα. Για το πρωτο τηλεφωνο ουτε λογος ακομη. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacocabios Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) ρε παιδια, ενταξει, το καταλαβαινω πως η εκδοση είναι δοκιμαστικη, αλλα δεν καταλαβαινω πολλους, και εδω και σε ξενα φορουμ, που κάθονται και χωνουν μισος και δακρυα, και λενε πως βγαζουν εντελως την 10 και γυρνανε πισω γιατι "το τηλεφωνο δεν δουλευει"... Εγω την περασα στο λουμια 925 που εχω, φυσικα ειχα ορισμενα προβληματάκια, μερικα πραγματα ισως λειπουν, αλλα το τηλεφωνο δουλευει ΤΕΛΕΙΑ. Ειμαι υπερευχαριστημένος με ταχυδρομειο και ημερολογιο, καμια σχεση με το ******* που υπηρχε πριν ειδικα στο ημερολογιο, και ολες οι βασικες λειτουργιες πανε αψογα. Μερικες μικροπεπτομερειες θα διορθωθουν συντομα, και μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε και το καινουριο office που θα απεχει παρασάγγας από την προηγουμενη ημι-ημιτελη εκδοση που υπηρχε... Είναι Τεχνικη Εκδοση, όχι το ολοκληρωμενο προιον, και παρολα αυτά είναι παρα πολύ λειτουργικο, και αισθητικα πολύ καλυτερο σε πολλα σημεια... Edited April 21, 2015 by niotheros αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, Αν εγκαταστήσει κάποιος την έκδοση των Windows 8.1 Update 2 ή των windows 10 technical preview χάνει την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 (edited) ρε παιδια, ενταξει, το καταλαβαινω πως η εκδοση είναι δοκιμαστικη, αλλα δεν καταλαβαινω πολλους, και εδω και σε ξενα φορουμ, που κάθονται και χωνουν μισος και δακρυα, και λενε πως βγαζουν εντελως την 10 και γυρνανε πισω γιατι "το τηλεφωνο δεν δουλευει"... Εγω την περασα στο λουμια 925 που εχω, φυσικα ειχα ορισμενα προβληματάκια, μερικα πραγματα ισως λειπουν, αλλα το τηλεφωνο δουλευει ΤΕΛΕΙΑ. Ειμαι υπερευχαριστημένος με ταχυδρομειο και ημερολογιο, καμια σχεση με το ******** που υπηρχε πριν ειδικα στο ημερολογιο, και ολες οι βασικες λειτουργιες πανε αψογα. Μερικες μικροπεπτομερειες θα διορθωθουν συντομα, και μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε και το καινουριο office που θα απεχει παρασάγγας από την προηγουμενη ημι-ημιτελη εκδοση που υπηρχε... Είναι Τεχνικη Εκδοση, όχι το ολοκληρωμενο προιον, και παρολα αυτά είναι παρα πολύ λειτουργικο, και αισθητικα πολύ καλυτερο σε πολλα σημεια... To 925 με τα windows 10 λειτουργεί καλά ή έχει κωλύματα? (Γιατι σε ενα 535 που έχω "σερνόταν") οι εφαρμογές δουλεύουν οκ? Εχεις κάποιες παρατηρήσεις? Και τελικά να την βάλω ή οχι? :) Edited April 21, 2015 by steliosk τροποποίηση παράθεσης Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 ρε παιδια, ενταξει, το καταλαβαινω πως η εκδοση είναι δοκιμαστικη, αλλα δεν καταλαβαινω πολλους, και εδω και σε ξενα φορουμ, που κάθονται και χωνουν μισος και δακρυα, και λενε πως βγαζουν εντελως την 10 και γυρνανε πισω γιατι "το τηλεφωνο δεν δουλευει"... Εγω την περασα στο λουμια 925 που εχω, φυσικα ειχα ορισμενα προβληματάκια, μερικα πραγματα ισως λειπουν, αλλα το τηλεφωνο δουλευει ΤΕΛΕΙΑ. Ειμαι υπερευχαριστημένος με ταχυδρομειο και ημερολογιο, καμια σχεση με το ******* που υπηρχε πριν ειδικα στο ημερολογιο, και ολες οι βασικες λειτουργιες πανε αψογα. Μερικες μικροπεπτομερειες θα διορθωθουν συντομα, και μεχρι τελος του μηνα θα εχουμε και το καινουριο office που θα απεχει παρασάγγας από την προηγουμενη ημι-ημιτελη εκδοση που υπηρχε... Είναι Τεχνικη Εκδοση, όχι το ολοκληρωμενο προιον, και παρολα αυτά είναι παρα πολύ λειτουργικο, και αισθητικα πολύ καλυτερο σε πολλα σημεια... Σαν τηλ καθημερινης χρήσης.. οχι δεν δουλευει εστω ικανοποιητικα. Δεν ειναι απλα μικρολεπτομερειες ειναι οπως ειπα σοβαρα προβληματα γιατι ειναι πολυ πρωιμη εκδοση. Σιγουρα θα φτιαξει. Ειδα σημερα ενα βιντεο σε κινεζικο σαιτ με μια εκδοση πολυ πολυ καλυτερη και ελπιζω να ειναι η επομενη… απλα δεν ειναι ετοιμο ακομη για καθημερινη χρηση. (Και αυτα απο καποιον που μονο hater δεν ειναι) Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σε 1020παντως μια,χαρά δουλεύει..ναι μεν,lagaρει λίγο αλλά είναι κομπλέ...την,έβγαλα από το βασικό μου κινητό μόνο και μόνο επειδή δεν,έχει,το,OneNote ακόμα που το δουλευω συνέχεια... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σε 1020παντως μια,χαρά δουλεύει..ναι μεν,lagaρει λίγο αλλά είναι κομπλέ...την,έβγαλα από το βασικό μου κινητό μόνο και μόνο επειδή δεν,έχει,το,OneNote ακόμα που το δουλευω συνέχεια... Δηλ φίλε μου για να καταλαβω, δε σου συνέβαινε τίποτε από τα παρακάτω στο 1020??? Επαφές και μηνύματα ειδικά, χάλια μαύρα . . . Αργούν υπερβολικά να φορτώσουν . . . Αν και εμπλουτίστηκε το quick actions με πάρα πολλές λειτουργείες (τρεις γραμμές με επιλογές βγάζει πλέον), αφαιρέθηκε το data on/off . . . Αν είναι δυνατόν . . . Δεν υπάρχει πλέον η επιλογή των 160 χαρακτήρων στα μηνύματα (μέσω μειωμένης γραμματοσειράς) . . . Στην αναφορά που στέλνει ο πάροχος σε μήνυμα, αν παραδόθηκε το μήνυμα που στάλθηκε, ΠΑΝΤΑ γράφει ότι ΔΕΝ παραδόθηκε και επίσης δεν αναφέρει το νούμερο στο οποίο στάλθηκε το μήνυμα . . . Ότι app/εφαρμογή τρέξει, ακόμα και να τερματιστεί, αυτή συνεχίζει να τρέχει στο παρασκήνιο και μόνο με παρατεταμένο το βελάκι που σου βγάζει τις εφαρμογές, μπορείς να την τερματίσεις, πατώντας το "X". . . Στην οικονομία μπαταρίας, δε βγάζει τη λίστα των εφαρμογών που μπορείς να αποκλείσεις, αν θες να μην τρέχουν στο παρασκήνιο . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Σας βγήκε αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 (edited) Νέα αναβάθμιση με την Windows 10 Technical Preview Build 10052 με διορθωσεις στα παρακάτω: Flight mode can now be enabled. You can now disable data connections. We fixed the bug in which your phone’s MMS settings were lost after upgrading from Build 9941. We fixed the issue in which you couldn’t download keyboards for additional languages. We fixed the issue where the viewfinder in the Camera app gets composed incorrectly on some devices like the Lumia 1020. Edited April 22, 2015 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ναι μου τα έκανε,αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω...το ήξερα εξαρχής ότι είναι beta...όμως μια χαρά ήταν για καθημερινή χρήση..δεν μου στερούσε κάτι Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Ναι μου τα έκανε,αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω...το ήξερα εξαρχής ότι είναι beta...όμως μια χαρά ήταν για καθημερινή χρήση..δεν μου στερούσε κάτι Ε μη λες ρε φιλαράκι τότε, ότι τρέχει μια χαρά η συσκευή και όλα κομπλέ . . . Πολύ αργή γίνεται η συσκευή για καθημερινή χρήση και στερεί πάρα πολλές λειτουργίες . . . Κάνεις δε γκρινιάζει, όλοι εν γνώσει μας τη βάζουμε, αλλά καλό είναι να αναφέρονται τα προβλήματα που δημιουργούνται προς γνώσιν και ενημέρωση . . . Μην παραπληροφορούμε και τον κόσμο . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Βοήθησαν οι αναβθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Βοήθησαν οι αναβθμισεις? Η τελευταία αναβάθμιση διόρθωσε τα παρακάτω προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης: Flight mode can now be enabled. You can now disable data connections. We fixed the bug in which your phone’s MMS settings were lost after upgrading from Build 9941. We fixed the issue in which you couldn’t download keyboards for additional languages. We fixed the issue where the viewfinder in the Camera app gets composed incorrectly on some devices like the Lumia 1020. Δεν έφερε κάποια καινούρια προσθήκη αλλά από ό,τι διαβάζω είναι λίγο πιο σταθερές οι συσκευές στη λειτουργία τους. Ακόμα και μετά από αυτές τις διορθώσεις όμως δεν προτείνεται να χρησιμοποιηθεί η παρούσα έκδοση λειτουργικού σε συσκευή που χρησιμοποιείται ως βασική. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πιστεύω ότι είσαι λίγο υπερβολικος....μια χαρά ήταν στην καθημερινή χρήση..σιγουρα όχι οπως πριν αλλά δεν ήταν και android..ίσως δεν έκανες κάτι καλα..εγω ήμουν από καθαρή εγκατάσταση 10αρια...το μόνο που με χάλαγε ήταν η ποιοτητα στης φωτο...εκει έχανε το 1020....οσο για την παραπληροφόρηση μου θυμίζεις όλους αυτούς που κραζουν το 535 που οκ εχει πρόβλημα αλλά οχι κι έτσι...ακόμα παραμένει τοπ αγορα στα λεφταντου Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Πιστεύω ότι είσαι λίγο υπερβολικος....μια χαρά ήταν στην καθημερινή χρήση..σιγουρα όχι οπως πριν αλλά δεν ήταν και android..ίσως δεν έκανες κάτι καλα..εγω ήμουν από καθαρή εγκατάσταση 10αρια...το μόνο που με χάλαγε ήταν η ποιοτητα στης φωτο...εκει έχανε το 1020....οσο για την παραπληροφόρηση μου θυμίζεις όλους αυτούς που κραζουν το 535 που οκ εχει πρόβλημα αλλά οχι κι έτσι...ακόμα παραμένει τοπ αγορα στα λεφταντου Να έχεις κι εσύ όλα αυτά τα προβλήματα (+άλλα που δεν ανέφερα, όπως η αφύπνιση να χτυπάει όποτε θέλει, η κάμερα να ανοίγει με 5-6 μικρά τετραγωνάκια πάνω κατά μήκος της οθόνης, ή οποία υπόλοιπη είναι μαύρη και δε μπορείς να βγάλεις φωτό, προβλήματα τσεκαρισμένα και από άλλους) και να θεωρείς υπερβολή να αναφέρονται, μιας που τα έχεις κι εσύ (προέρχομαι κι εγώ από hard reset) νομίζω ότι είναι δικιά σου υπερβολή να λες ότι όλα οκ, κομπλέ, τρέχει μια χαρά η συσκευή σε καθημερινή χρήση με τα 10αρια κλπ . . . Και εδώ είναι η παραπληροφόρηση στην οποία αναφέρομαι . . . Καμιά σχέση με το 1020 γενικά (ή όποιο άλλο λες ότι κράζουν . . . ) Τέσπα, βγαίνουμε off topic . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. April 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Cortana στα ελληνικά??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. April 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2015 Καλησπέρα! Μια ερώτηση, Αν εγκαταστήσει κάποιος την έκδοση των Windows 8.1 Update 2 ή των windows 10 technical preview χάνει την εγγύηση; ναι, κανονικά χάνεις την εγγύηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά καλημέρα , Έκανα αναβάθμιση σε Windows phone 10 και μου κολλάει όταν μου ζητάει το pin ξέρει κανείς κάτι για αυτό; και αναγκαστικά γύρισα σε 8,1 δεν έπαιρνε με τίποτα το pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Παιδιά καλημέρα , Έκανα αναβάθμιση σε Windows phone 10 και μου κολλάει όταν μου ζητάει το pin ξέρει κανείς κάτι για αυτό; και αναγκαστικά γύρισα σε 8,1 δεν έπαιρνε με τίποτα το pin Βγαζεις την σιμ, τελειωνεις την εγκατασταση και μετα την ξαναβαζεις Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ναι, κανονικά χάνεις την εγγύηση Γιατί να χάνεις την εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Απλά οποιος δεν καταλαβαίνει τι εστί beta και technical preview καλό είναι να αποφεύγει να εγκαθιστά τέτοιες εκδόσεις... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacocabios Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Φιλε στελιο ναι, εγω θα σου προτεινα να την βαλεις, βασει δικιας μου εμπειριας στο λουμια 925... Το τηλεφωνο δεν παρουσιαζει πρβληματα, και όπως ανεφερα είναι το βασικο μου - και μονο- τηλεφωνο... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σαν τηλ καθημερινης χρήσης.. οχι δεν δουλευει εστω ικανοποιητικα. Δεν ειναι απλα μικρολεπτομερειες ειναι οπως ειπα σοβαρα προβληματα γιατι ειναι πολυ πρωιμη εκδοση. Σιγουρα θα φτιαξει. Ειδα σημερα ενα βιντεο σε κινεζικο σαιτ με μια εκδοση πολυ πολυ καλυτερη και ελπιζω να ειναι η επομενη… απλα δεν ειναι ετοιμο ακομη για καθημερινη χρηση. (Και αυτα απο καποιον που μονο hater δεν ειναι) αγαπητε colossus.... όπως ανεφερα, μιλαω καθαρα για προσωπικη εμπειρια, βασει του δικου μου τλφ- λουμια 925- και των δικων μου αναγκων και χρησης... Οι εφαρμογες που χρησιμοποιω δουλευουν, κλησεις , μηνυματα , email δουλευουν, δεν εχω προβλήματα με παγωματα και restart... οποτε , ναι, η αποψη μο1111 υ παραμενει η ιδια... Ξερω πως αλλοι χρηστες με άλλες συσκευες ειχαν πολλα προβλήματα , όμως μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 Φιλε στελιο ναι, εγω θα σου προτεινα να την βαλεις, βασει δικιας μου εμπειριας στο λουμια 925... Το τηλεφωνο δεν παρουσιαζει πρβληματα, και όπως ανεφερα είναι το βασικο μου - και μονο- τηλεφωνο... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αγαπητε colossus.... όπως ανεφερα, μιλαω καθαρα για προσωπικη εμπειρια, βασει του δικου μου τλφ- λουμια 925- και των δικων μου αναγκων και χρησης... Οι εφαρμογες που χρησιμοποιω δουλευουν, κλησεις , μηνυματα , email δουλευουν, δεν εχω προβλήματα με παγωματα και restart... οποτε , ναι, η αποψη μο1111 υ παραμενει η ιδια... Ξερω πως αλλοι χρηστες με άλλες συσκευες ειχαν πολλα προβλήματα , όμως μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου Φίλε vlacocabios την εγκατέστησα τελικά και με την αναβάθμιση της και είναι πολύ σταθερή, βέβαια δεν λειτουργούν όλα, όπως το call+SMS filter, αλλά αυτά έχουν οι "πρώιμες"... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlacocabios Δημ. April 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2015 ε ενταξει, ορισμενα "mamounia" που θα... "σιδερωθουν" συντομα!!!!! :D Μεχρι τελος απριλιου θα εχουμε και το ολοκαινουργιο office!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts