alextrela Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σε κινητό δεν την έχω δοκιμάσει αλλά στο laptop δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Εγω πάντως τη σουταρα. Ένα 24ωρο άντεξα. Ας μην το συνεχίσουμε μην βγούμε of topic. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σας βρισκω λίγο υπερβολικούς... Τελειωσα και στα 2 κινητα Πρωτες ενυπωσεις?Ομορφα... κανει καποια κολληματα στις μεταβασεις ,σαν να μην δουλευουν καλα τα effect..Μπαταρια τρελη καταναλωση και ζεσταινονται λιγο... Αλλα....ένα μεγάλο αλλα και οι δυο συσκευες που εχω δεν υποστηριζονται επισημα,αλλα τα εβαλα μονος μου...Μιλαω για τα 1020 και 520... https://onedrive.live.com/redir?resid=FB48B580FCF9C18A%2181439 Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί με τις απαντήσεις εδώ μέσα: Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι τα WP10 θα έχουν ελληνική υποστήριξη στο wordflow?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί με τις απαντήσεις εδώ μέσα: Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι τα WP10 θα έχουν ελληνική υποστήριξη στο wordflow?? Απο οτι ειπαν αρκετοι που τα εβαλαν σε τηλ που υποστηριζονται εχουν ηδη Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Εγώ πάντως σε 2 συσκευές δεν,εχει Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγώ πάντως σε 2 συσκευές δεν,εχει Το εβαλες σε τηλ που ηταν στην λιστα με τα υποστηριζομενα τηλ η σε αλλο με το κολπο του proxy (απο το xda) ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Υποστηριζει word flow στα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Πάντως προσθήκη στο ελληνικό λεξικό δεν έχει ε; αλλά όπως είπε κάποιος δεν έχει ούτε το αγγλικό οποτε έχουμε ελπιδες Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τα έβαλα,σε 1020 και 520 με το mod με κινεζικο proxy Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Υποστηριζει word flow στα ελληνικα.. Ένα απ τα μεγάλα μείον λύνεται. Μη ξεχάσουν μόνο τη δυνατότητα που έκοψαν, δηλαδή της προσθήκης νέων λέξεων στο λεξικό Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmi Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Υποστηριζει word flow στα ελληνικα.. αυτό είναι ευχάριστο. ελπίζω να λειτουργεί τόσο άψογα όσο και στα αγγλικά. μακάρι τώρα κάποια στιγμή να έρθουν και οι google apps (chrome,youtube etc) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Windows Insider φαίνεται να μπλοκάρει το πέρασμα της technical preview, μέσω του hack που έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ένα απ τα μεγάλα μείον λύνεται. Μη ξεχάσουν μόνο τη δυνατότητα που έκοψαν, δηλαδή της προσθήκης νέων λέξεων στο λεξικό Ουτε στα αγγλικα δεν υπαρχει η προσθηκη στο preview..μακαρι να μην την ξεχασουν στην τελικη εκδοση. Συμφωνω οτι ειναι (ηταν :)) ενα απο τα μεγαλυτερα μειον η ελλειψη word flow στα ελληνικα, ευτυχως οταν εκανα την μεταβαση στα wp ηταν καλο γενικα το πληκτρολογιο και συνηθισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εμένα πάντως μετά από hard reset. Και και πέρασμα της technical preview δεν κάνει download τα ελληνικά suggestions...ίσως για αυτό δεν,μου δουλεύει..και στο δυο συσκευές... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Τα έβαλα,σε 1020 και 520 με το mod με κινεζικο proxy Αυτος ειναι μαλλον ο λογος που δεν δουλευει σωστα σε σενα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής Windows Insider φαίνεται να μπλοκάρει το πέρασμα της technical preview, μέσω του hack που έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, σε μη υποστηριζόμενες συσκευές. Έτσι είναι Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πως πέρασες τα 10αρα στο 1020 ;;; Ρωτάω γιατί διάβασα ότι μέχρι στιγμής η beta έκδοση για τα 10αρα δίνεται μόνο με 6 συσκευές Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Πλέον δεν,γίνεται...εκτος,αν,είχες κατεβασει το παλιό insider και δεν,έκανες το update...υπήρξε ένα κενό που αλλαζες τα στοιχεία του κινητού σου και το αναγνωριζε σαν 635 και έτσι έκανες το update κανονικά Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgosred Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Να ρωτήσω κάτι, η εγκατασταση του λογισμικού μπορεί να γίνει μόνο σε κινητά που είχαν 8.1 τη στιγμή που αγοράστηκαν ή καμια σχέση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όχι, ούτως ή άλλως όλα τα WP8 πήραν WP8.1... Προς το παρόν τη Technical Preview είναι διαθέσιμη για τα Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 και Lumia 830. Στις επόμενες εκδόσεις θα προστεθούν και άλλες συσκευές... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Όχι, ούτως ή άλλως όλα τα WP8 πήραν WP8.1... Προς το παρόν τη Technical Preview είναι διαθέσιμη για τα Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730 και Lumia 830. Στις επόμενες εκδόσεις θα προστεθούν και άλλες συσκευές... Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ότι περιλαμβάνεται το 730 και όχι το 735, αφού έχουν το ίδιο chipset.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια αν την περασω στο 630 μου θα χαθει η εγγυηση μου? Εχω κατεβασει και το restore tool της Microsoft αν δεν μου κανει το preview. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδια αν την περασω στο 630 μου θα χαθει η εγγυηση μου? Εχω κατεβασει και το restore tool της Microsoft αν δεν μου κανει το preview. Ευχαριστω! Εφόσον επαναφέρεις την συσκευή σου στην επίσημη έκδοση του λειτουργικού επανέρχεται και η εγγύησή της. Οπότε δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εφόσον επαναφέρεις την συσκευή σου στην επίσημη έκδοση του λειτουργικού επανέρχεται και η εγγύησή της. Οπότε δεν θα έχεις κάποιο θέμα. Αψογα σε ευχαριστω, θα προχωρησω με την Technical Preview, game time :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εάν αποφασίσεις να το κάνεις περιμένουμε τις εντυπώσεις σου :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts