Jump to content

Samsung Galaxy A3

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραία !

Η επανεγκατάσταση αλλά και η εισαγωγή άλλων παρόμοιων εφαρμογών δεν έφερε αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω να δω μήπως φταίει το πρόγραμμα συμπίεσης που έχω και δεν είναι συμβατό με τη νέα επικαιροποίηση 6.0.1 (ή κάπως έτσι). Αν δεν είναι ούτε αυτό, θα γράψω στη Samsung.

Nα είστε καλά και ευχαριστώ !

(Αν λυθεί το θέμα, θα σας ενημερώσω).

Καλό ΣΑββατοκύριακο !

Μετά από διάσπαρτες δοκιμές είδα ότι το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στην ανάγνωση συμπιεσμένων αρχείων στην κάρτα SD από την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ του κινητού. Τυχαία κατέβασα μια άλλη εφαρμογή Διαχείρισης Αρχείων και αυτή διαβάζει τα djvu αλλά και αποσυμιέζει τα rar, οπότε από αυτή την άποψη το πρόβλημα λύθηκε.

Μένει μόνο να δω γιατί οι εφαρμογή αποσυμπίεσης δεν συνεργάζεται με τον φάκελο ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ που βρίσκεται στην κάρτα SD. Ελπίζω ότι θα πετύχω κάποιον τεχνικό κάποιας εταιρείας που να είναι τσακάλι και να μου δώσει μια ιδέα.Ίσως δοκιμάσω να βάλω μια άλλη κάρτα μνήμης SD, μήπως και έπαθε βλάβη η κάρτα.

Χρόνια πολλά σε όλους και καλή τύχη στην πατρίδα μας, μέρα του ΟΧΙ σήμερα !!!

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 367
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια φιλη εχει το Α300FU και 2-3 εβδομαδες, μετα την αναβαθμιση σε 6.01, κολλαει, κατα τη διαρκεια της κλησης, ανεβαζει θερμοκρασια, σα να τρεχει ενα αεναο Loop και μετα σβηνει απο μπαταρια !!!!

Καμια ιδεα;

Μια φιλη εχει το Α300FU και 2-3 εβδομαδες, μετα την αναβαθμιση σε 6.01, κολλαει, κατα τη διαρκεια της κλησης, ανεβαζει θερμοκρασια, σα να τρεχει ενα αεναο Loop και μετα σβηνει απο μπαταρια !!!!

Καμια ιδεα;

Hard reset και ξανά στήσιμο από την αρχή, αν δε στρώσει και έτσι τότε σερβις.

• 3 weeks later...
Έχει παρατηρήσει κάνεις θέματα με αποσυνδέσεις; Το χρησιμοποιεί η γυναίκα μου και ενώ μιλάει πέφτει η γραμμή, και δεν έχει να κάνει με το σήμα της περιοχής. Να κάνω ένα hard reset;
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

• 2 weeks later...
Παιδιά από ρομ, θετωντας σαν πρώτο θέμα την αυτονομία και την σταθερότητα, ποια θεωρείτε καλύτερη;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 2 weeks later...
Εχετε παρει κανονικά την 6.0.1 (Marshmallow)

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Εχετε παρει κανονικά την 6.0.1 (Marshmallow)

Εγώ ναι με Ελληνικό csc. Λογικά θα έχει βγει για τα περισσότερα regions και customizations.

Τώρα αν έχεις κανένα "περίεργο"...

• 2 weeks later...
Καλησπέρα. Εδώ και 2 μέρες έχει παρουσιάσει ένα θέμα η οθόνη του κινητού. Μεταξύ της smartec και της arvato,που προτείνετε να το πάω;
Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

A3 με Android 5.0.2

Πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις>Γλώσσα και Εισαγωγή>Πληκτρολόγιο Samsung κάπου θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για πληκτρολόγηση με το σύστημα Swype. Δεν υπάρχει τίποτα όμως...

Καμιά ιδέα;

A3 με Android 5.0.2

Πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις>Γλώσσα και Εισαγωγή>Πληκτρολόγιο Samsung κάπου θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για πληκτρολόγηση με το σύστημα Swype. Δεν υπάρχει τίποτα όμως...

Καμιά ιδέα;

Στης γυναίκας μου που έχει 6.01, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Κατέβασε το Google keyboard ή το swiftkey. Έχουν και τα δύο swype και είναι αξιόλογα.

Edit: Λοιπόν, κάνε τα εξής:

Άνοιξε την εφαρμογή μηνυμάτων σαν να θες να γράψεις ένα μήνυμα.

Πάτησε στο γρανάζι που έχει κάτω αριστερά.

Ενεργοποίησε την έξυπνη δημιουργία κειμένου και είσαι έτοιμος.

Edited by panoszavra

Καλησπέρα σας. Μετά την αναβάθμιση σε 6,01 ενώ φορτίζω το τηλέφωνο 100% το βάζω σε λειτουργία πτηση και το κλείνω. Το πρωι οταν το ανοίγω η ένδειξη της μπαταρίας είναι 94% συμβαίνει κ σε άλλους αυτό?

Καλησπέρα σας. Μετά την αναβάθμιση σε 6,01 ενώ φορτίζω το τηλέφωνο 100% το βάζω σε λειτουργία πτηση και το κλείνω. Το πρωι οταν το ανοίγω η ένδειξη της μπαταρίας είναι 94% συμβαίνει κ σε άλλους αυτό?

Όταν λες "και το κλείνω" φαντάζομαι εννοείς την οθόνη άρα κι έτσι ή και αν το απενεργοποιείς πλήρως

φυσιολογικό είναι. 6% μια χαρά είναι δεν είναι και τόσο πολύ.

Όταν λες "και το κλείνω" φαντάζομαι εννοείς την οθόνη άρα κι έτσι ή και αν το απενεργοποιείς πλήρως

φυσιολογικό είναι. 6% μια χαρά είναι δεν είναι και τόσο πολύ.

Εννοώ ότι το απενεργοποιώ. Απλώς μου κάνει εντύπωση γιατί πριν την αναβάθμιση σε 6.0.1 .όταν το πρωί ενεργοποιουσα η μπαταρία ήταν στο 99%.

Για το Ελληνικό generic firmware που έχω, μου ήρθε 2η ενημέρωση για την 6.0.1.

Για τα customized της cosmote π.χ. που είδα την είχε πάρει πριν λίγο καιρό;

Σημείωση ότι περιμένουμε λίγους μήνες αργότερα και την Nougat 7.0 για το Α3 μας.

Σημείωση ότι περιμένουμε λίγους μήνες αργότερα και την Nougat 7.0 για το Α3 μας.

WAT???

:confused::wacko::blink::cry::shock::eek::lost::dizzy:

Confirmed αυτο ή .....???

Source ???

WAT???

:confused::wacko::blink::cry::shock::eek::lost::dizzy:

Confirmed αυτο ή .....???

Source ???

Ντροπής! :wacko: Εδώ.

Πριν αρχίσετε τα μα και μου το αναφέρει ως A3, φαντάζομαι εννοεί όλη τη σειρά αλλιώς θα έπρεπε να λέει Α3 (2016) , (2017).

Στης γυναίκας μου που έχει 6.01, δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Κατέβασε το Google keyboard ή το swiftkey. Έχουν και τα δύο swype και είναι αξιόλογα.

Edit: Λοιπόν, κάνε τα εξής:

Άνοιξε την εφαρμογή μηνυμάτων σαν να θες να γράψεις ένα μήνυμα.

Πάτησε στο γρανάζι που έχει κάτω αριστερά.

Ενεργοποίησε την έξυπνη δημιουργία κειμένου και είσαι έτοιμος.

Δυστυχώς δεν υπάρχει το ''γρανάζι'' για ρυθμίσεις. Μάλλον θα κατεβάσουμε το SwiftKey.

Ευχαριστώ

Δυστυχώς δεν υπάρχει το ''γρανάζι'' για ρυθμίσεις. Μάλλον θα κατεβάσουμε το SwiftKey.

Ευχαριστώ

Ξαναλέω λοιπόν ότι από default εμένα τουλάχιστον γράφει με κύλιση χωρίς να έχω κάνει τίποτα.

Πας στο Γλώσσα και εισαγωγή στις Ρυθμίσεις και στο Πληκτρολόγιο Samsung δες να είναι τικαρισμένο

στη Κύλιση πληκτρολογίου το Συνεχής είσοδος.

• 3 weeks later...

εχω ενα galaxy A3 και δεν αναγνωριζει το φορτιστη. οποτε δεν μπορω να το φορτισω. ουτε με usb. εχετε καμια ιδεα;

μου ετυχε προχτες να φαινεται πως δε φορτιζει ενω το εχω συνδεδεμενο στο φορτιστη και ενω το εκανα επανεκκινηση εδειχνε φορτισμενο. σαν να ειχε στακαρει ο σενσορας της μπαταριας.

εχετε καμια ιδεα?

• 1 month later...

Έπεσε το Α3 της συζύγου με την οθόνη προς τα κάτω. Δεν έσπασε αλλά δείχνει η μισή οθόνη και με περίεργα χρώματα. Πάντως ανταποκρίνεται στην αφή.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως ακριβώς πρέπει να πράξουμε για να μην χάσουμε τίποτα από ότι υπάρχει στη συσκευή.

Επειδή από android δεν ξέρω, πως ακριβώς μεταφέρω δεδομένα (επαφές κλπ); Θα κατεβούν αυτόματα σε νέα συσκευή οι επαφές εφόσον υπάρχει gmail λογαριασμός;

Υπάρχει τρόπος να σώσουμε ρυθμίσεις, εικόνες κλπ;

(το κακό είναι ότι της άρεσε πολύ η συσκευή και στενοχωρήθηκε...)

• The title was changed to Samsung Galaxy A3