Jump to content

psathas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psathas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

psathas's Achievements

  1. Η συσκευή έχει λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων ?
  2. καλημέρα! Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχω όμως μπερδευτεί. Στο skroutz.gr τα περισσότερα καταστήματα δίνουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά υπάρχουν και κάποια που δίνουν 2 χρόνια. να προτιμήσω αυτά με τα 2 χρόνια εγγύηση? και μια δεύτερη ερώτηση . Η οθόνη εχει αντιχαρακτική προστασία τύπου gorilla glass? σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  3. Ωραίος δώρο! καλή επιτυχία
  4. Έχω 0,46€ πάω να πάρω σε frog και δεν με αφήνει .Μου λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο
  5. Καλησπέρα σάς. Για να κάνει κάποιος αναπάντητη κλήση τι υπόλοιπο χρόνου ομιλίας χρειάζεται να έχει? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :)
  6. Καλη σας μέρα. Πριν λίγο ενεργοποίησα το πακέτο ποιο δίνει 400 λεπτά προς κινητά και σταθερα Ρουμανίας και 2 GB ίντερνετ για 30 μέρες. Παλιά το κόστος ήταν 5€ τώρα έχει πάει 5,30€?
  7. Και εμένα απάντηση δεν μου έχουν δώσει. Τους ξανά έστειλα μήνυμα.Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε καταγγελία Στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ?
  8. Εγώ θα τους ρωτήσω και σήμερα γιατί αφού στην ανακοίνωση λένε ότι ισχύει τέλος ανανέωσης από 15/10/2017 τόσο καιρό για Online ανανεώσεις δεν υπήρχε τέλος ανανέωσης αλλά άρχισε να ισχύει από 1/4/2018 ? Δεν έπρεπε να βγάλουν ανακοίνωση που να αφορά τις Online ανανεώσεις? Έχω άλλη μια σπαστική ιδέα. Να συντονιστούμε όλοι και να στέλνουμε το ίδιο μήνυμα με την ίδια ερώτηση μήπως βρεθεί απάντηση :lol:
  9. Θα τους ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα. Αν θέλετε ρωτήστε τους και εσείς :lol: .Αν πάμε από F2G σε Q τους πειράζει? Ρώτησα χθες για αλλαγή από F2G σε Q και μου είπαν ότι είναι δωρεάν και η αντικατάσταση της κάρτας είναι δωρεάν
  10. και τους ξανά ρωτήσα Νομίζω δεν καταλάβατε την ερώτηση μου.Στην ανακοίνωση σας γράφει ότι από 15 Οκτωβρίου 2017 εφαρμόζεται σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. Η ερώτηση μου είναι. Αν ισχύει από 15/10/2017 το τέλος ανανέωση. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό οι ανανεώσεις Online ή μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα δεν περιελάμβαναν το τέλος ανανέωσης και ξαφνικά από 1/4/2018 άρχισε να ισχύει το τέλος ανανέωσης? Φυσικά ακόμη απάντηση δεν πήρα :
×
×
  • Create New...