Jump to content

psathas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by psathas

  1. Η συσκευή έχει λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων ?
  2. καλημέρα! Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχω όμως μπερδευτεί. Στο skroutz.gr τα περισσότερα καταστήματα δίνουν 1 χρόνο εγγύηση αλλά υπάρχουν και κάποια που δίνουν 2 χρόνια. να προτιμήσω αυτά με τα 2 χρόνια εγγύηση? και μια δεύτερη ερώτηση . Η οθόνη εχει αντιχαρακτική προστασία τύπου gorilla glass? σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  3. Ωραίος δώρο! καλή επιτυχία
  4. Έχω 0,46€ πάω να πάρω σε frog και δεν με αφήνει .Μου λέει δεν επαρκεί το υπόλοιπο
  5. Καλησπέρα σάς. Για να κάνει κάποιος αναπάντητη κλήση τι υπόλοιπο χρόνου ομιλίας χρειάζεται να έχει? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας :)
  6. Καλη σας μέρα. Πριν λίγο ενεργοποίησα το πακέτο ποιο δίνει 400 λεπτά προς κινητά και σταθερα Ρουμανίας και 2 GB ίντερνετ για 30 μέρες. Παλιά το κόστος ήταν 5€ τώρα έχει πάει 5,30€?
  7. Και εμένα απάντηση δεν μου έχουν δώσει. Τους ξανά έστειλα μήνυμα.Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε καταγγελία Στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή ?
  8. Εγώ θα τους ρωτήσω και σήμερα γιατί αφού στην ανακοίνωση λένε ότι ισχύει τέλος ανανέωσης από 15/10/2017 τόσο καιρό για Online ανανεώσεις δεν υπήρχε τέλος ανανέωσης αλλά άρχισε να ισχύει από 1/4/2018 ? Δεν έπρεπε να βγάλουν ανακοίνωση που να αφορά τις Online ανανεώσεις? Έχω άλλη μια σπαστική ιδέα. Να συντονιστούμε όλοι και να στέλνουμε το ίδιο μήνυμα με την ίδια ερώτηση μήπως βρεθεί απάντηση :lol:
  9. Θα τους ρωτάω κάθε μέρα μέχρι να τους σπάσω τα νεύρα. Αν θέλετε ρωτήστε τους και εσείς :lol: .Αν πάμε από F2G σε Q τους πειράζει? Ρώτησα χθες για αλλαγή από F2G σε Q και μου είπαν ότι είναι δωρεάν και η αντικατάσταση της κάρτας είναι δωρεάν
  10. και τους ξανά ρωτήσα Νομίζω δεν καταλάβατε την ερώτηση μου.Στην ανακοίνωση σας γράφει ότι από 15 Οκτωβρίου 2017 εφαρμόζεται σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείται αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας. Η ερώτηση μου είναι. Αν ισχύει από 15/10/2017 το τέλος ανανέωση. Γιατί όλο αυτόν τον καιρό οι ανανεώσεις Online ή μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα δεν περιελάμβαναν το τέλος ανανέωσης και ξαφνικά από 1/4/2018 άρχισε να ισχύει το τέλος ανανέωσης? Φυσικά ακόμη απάντηση δεν πήρα :
  11. Από χθες δεν μου απάντησαν οπότε ξανά ρωτήσα σήμερα και μου απάντησαν : Η πίστωση 0,30 € πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εξυπηρέτησης και αφορούσε το ενιαίο τέλος που είχες χρεωθεί με την on line ανανέωση της 16-04-2018. Εγώ με την σειρά μου έκανα την ίδια ερώτηση και η απάντηση που πήρα ήταν να ξανά δω την ανακοίνωση για την χρέωση. Πραγματικά στην Wind είναι ότι να ναι
  12. Δεν είχα τι να κάνω και είπα να τους σπάσω τα νεύρα εκεί στο chat.Οπότε τους είπα να μου βρουν την ανακοίνωση που λέει ότι απο 29/3/2018 υπάρχει τέλος αναναιωσης 0,30€.Μου έστειλαν την ανακοίνωση που λέει ότι αυτό ισχύει από 15/10/2017 .Οπότε και εγώ με την σειρά μου τους ρώτησα : Aν ισχύει από 15/10/2017 πώς γίνεται όλο αυτόν τον καιρό να κάνω ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και να μην κρατούνται τα 0,30 λεπτά? Το τέλος ανανέωσης για ανανεώσεις online ή μέσω της εφαρμογής άρχισε να ισχύει από 1/4/2018?Δηλαδή η ανακοίνωση άλλο έγραφε και άλλο ίσχυε ? Μέχρι στιγμής η απάντηση τους είναι :Δώσε μας λίγο χρόνο και θα επανέλθουμε. :lol:
  13. Και εγώ γι αυτό τους έστειλα χθες μήνυμα για να μάθω πότε βγήκε αυτή η ανακοίνωση. Και η απάντηση τους ηταν: Δημήτρη, οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας. Είχε δει κανένας από εσάς καμιά τέτοια ανακοίνωση? Ότι από 29.03.2018 εφαρμόζεται ενιαίο Τέλος Ανανέωσης Καρτοκινητής 0,30€ στις Ανανεώσεις Χρόνου Ομιλίας ?
  14. Αν δεν κρατάει τα 0,30 € σε αναναιωση 5€ καλά θα ήταν.Θα δοκιμάσω να βάλω 5€ αναγκαστικά σε F2G στις 19/4 για να μην χάσω το υπόλοιπο μου
  15. Γενικά η Wind το έχει παρακάνει. Για αρχή έδινε 1GB με κάθε ανανέωση 10€ τώρα δίνει 500mb .Μετά άρχισε να χρεώνει τα 300 λεπτά προς όλους που ήταν δωρεάν με κάθε 10€ ανανέωση και έπρεπε να δίνουνε 6€ το εξάμηνο και τώρα μάλιστα το πήγε 8€ το εξάμηνο. Ύστερα ήρθε το κερασάκι στην τούρτα όπου χρεώνει 0,30€ τέλος αναναιωσης καρτοκινητης και το υπόλοιπο μας έχει ισχύ δύο μήνες.Πραγματικά απορώ τι άλλο θα κάνουν?
  16. Και εγώ έκανα ανανέωση σήμερα μέσω της εφαρμογής με χρεωστική κάρτα και μου κράτησαν 0,30 €. Έστειλα μήνυμα να ρωτήσω από περιέργεια γιατί κράτησαν τα 0,30€ και μου απάντησαν αυτό :Kαλημέρα Δημήτρη, σε ενημερώνουμε πως από 29.03.2018 εφαρμόζεται ενιαίο Τέλος Ανανέωσης Καρτοκινητής 0,30€ στις Ανανεώσεις Χρόνου Ομιλίας που πραγματοποιούνται στο Online ή το myF2G app (με χρήση Paypal, Credit card, Debit card, Προπληρωμένης Κάρτας) αλλά και σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας. Τους ρώτησα αν υπάρχει κάπου η ανακοίνωση ή αν μας έστειλαν κάποιο sms ή e-Mail ώστε να μας ενημερώσουν και μου είπαν αυτό : Δημήτρη, οι συνδρομητές μας μπορούν να ενημερωθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.
  17. Θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρη και να λένε : το πακέτο λήγει Οπότε επιθυμούμε εμείς ώστε να σας χρεώσουμε και να μην το καταλάβετε .Είμαι αναγκασμένος να κάνω κάθε μέρα πριν σκριν το υπόλοιπο μου από την εφαρμογή ώστε να μπορώ να αποδείξω αν μου κάνουν κάποια χρέωση ότι δεν θα την έχω πραγματοποίηση εγώ. Μένω στην Χαλκίδα. δεν θα μιλήσω για το σήμα που είναι ότι να ναι. Τον αριθμό αυτόν τον έχω από το 2006 αλλά τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιώ φρογκ τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν κάνει . Λέει το υπόλοιπο λήγει 14/4 19:20 και πράγματι λήγει τότε.
  18. Η αγαπημένη μας Wind κάνει και το άλλο μαγικό. λέει για παράδειγμα ότι τα δεδομένα λήγουν 11/4 και αν τα χρησιμοποιήσεις 11/4 ώρα 23:57 την επόμενη μέρα θα σε χρεώσουν 1,20 € για χρήση ίντερνετ που δεν έγινε ποτέ . μου έχει συμβεί ήδη τέσσερις φορές και μου έχουν επιστρέψει τα χρήματα πίσω μετά από επικοινωνία που είχα μαζί τους. οταν τους ρώτησα Γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορώ να το αποφύγω δεν πήρα καμία απάντηση
  19. Εγώ χθες ενεργοποίησα το πακέτο των 2GB και μου ήρθε δώρο μετά από λίγα λεπτά ακόμα 2 GB .Σήμερα ενεργοποίησα την προσφορά με τα 3 GB αλλά μου καταναλώνει Mega byte από το πακέτο των 2 GB.το κάνει κ σε εσάς αυτό ;
×
×
  • Create New...