Hierophant Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 κανει δουλεια το ρολο ή σαν ιδεα το πεταξες? Καλύτερα όταν αγοράζεις tempered glass, να αγοράζεις 3 κομμάτια. Μπορεί η πρώτη εγκατάσταση να μην πετύχει ή να σπάσει από πτώση. Γιατί να περιμένεις να σου ξανά έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 αυτο θα κανω απο δω και περα. φανταστηκα οτι θα ειναι σα τις μεμβρανες που μπορεις να τις πλενεις και να τις τοποθετησεις ξανα χωρις κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peronoforos Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Εγώ σε όλες μου τις συσκευές βάζω nillkin. Από ebay τα παίρνω γιατί από δω γδέρνουν. και εγώ σε όλα nillkin.... αν και στα τελευταία κινητά δεν μπορεί να μπει καλά το tempered glass γιατί γύρω γύρω από την οθόνη που κάνει μια μικρή κούρπα (s6/note 5) φαίνεται ότι δεν κολλαει καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δοκιμαστε και τα ultimate shield . Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδια κανενα ποιοτικο για το HUAWEI P8 ,οχι πανακριβο, εχει να προτεινει κανεις? από ελλαδα ακομη καλυτερα ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toko Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αυτο αξιζει για το Flex 2 γιατι απο Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες http://warp.gr/tempered-glass-nillkin-h-lg-h955-flex-2.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rizla13 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Αυτο αξιζει για το Flex 2 γιατι απο Ελλαδα δεν υπαρχουν πολλες επιλογες http://warp.gr/tempered-glass-nillkin-h-lg-h955-flex-2.html Το είχα στο flex μου, πολύ καλό με τρομερή επαφή με το γυαλί της οθόνης. Και ανθεκτικό μάλιστα. Παράθεση Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon1971 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Αξιζει τα λεφτα το tempered glass !! Εχω παρει το iloome screenmate !! Ειναι παρα μα παρα πολυ ευκολο στην εγκατασταση !!! Ξενιασα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Λοιπόν παρέλαβα πριν λίγες μέρες το redmi note 2 (καταπληκτικό θηριάκι!). Και του πέρασα την nilkin H+ ! Έίναι η πιο πλήρης που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική ταινία για να αφαιρέσει κάθε ίχνος σκόνης. Έπειτα από όλα αυτά σου έχει και το τζαμάκι που εφαρμόζει άψογα ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ξαναπεράσει glass, οπότε μην το φοβάστε. Επίσης μαζί έρχονται διάφορα στρογγυλά φιλμάκια για τις κάμερες και τα εφαρμόζεις και προστατεύουν τέλεια! Τέλος ένα ωραίο μικρό πανάκι καθαρισμού για να το περνάς πάνω από το τζαμάκι όταν πιάνει καμιά δαχτυλιά. Να πω ότι δεν αφήνει τρομερές δαχτυλιές, όπως άλλα φιλμ/τζάμια και η αίσθηση του touch είναι φανταστική, χωρίς απώλεια της ευχαρίστησης. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Λοιπόν παρέλαβα πριν λίγες μέρες το redmi note 2 (καταπληκτικό θηριάκι!). Και του πέρασα την nilkin H+ ! Έίναι η πιο πλήρης που έχω δει. Έρχεται με καθαριστικό μαντιλάκι υγρό, ένα στεγνό για μετά και ηλεκτροστατική ταινία για να αφαιρέσει κάθε ίχνος σκόνης. Έπειτα από όλα αυτά σου έχει και το τζαμάκι που εφαρμόζει άψογα ακόμα και από άτομα που δεν έχουν ξαναπεράσει glass, οπότε μην το φοβάστε. Επίσης μαζί έρχονται διάφορα στρογγυλά φιλμάκια για τις κάμερες και τα εφαρμόζεις και προστατεύουν τέλεια! Τέλος ένα ωραίο μικρό πανάκι καθαρισμού για να το περνάς πάνω από το τζαμάκι όταν πιάνει καμιά δαχτυλιά. Να πω ότι δεν αφήνει τρομερές δαχτυλιές, όπως άλλα φιλμ/τζάμια και η αίσθηση του touch είναι φανταστική, χωρίς απώλεια της ευχαρίστησης. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!:) Θα μας πεις και από που την πήρες? Ένα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liras Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Θα μας πεις και από που την πήρες? Ένα link? Από εδώ. Αλλά περισσότερο για ενημέρωση το αναφέρω και όχι ως προτροπή να αγοράσεις από το ίδιο κατάστημα και εσύ. Ο λόγος είναι ότι η άλλη μου παραγγελία από αυτούς που έφυγε πολύ νωρίτερα αγνοείται και γενικότερα μια πλειάδα προβλημάτων με το κατάστημά τους αν ρίξεις μια ματιά στο νήμα του καταστήματος στο φόρουμ. Συμπερασματικά αν ήθελα την παρούσα στιγμή να αγοράσω, θα κοιτούσα αλλού. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις πηρα το Xperia Z5 και θελω να του βαλω ενα τζαμακι,η διαφορα τιμης απο τα απλα τον 10 € σε αυτο ( http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-sony-e6653-xperia-z5.html ) αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Μολις πηρα το Xperia Z5 και θελω να του βαλω ενα τζαμακι,η διαφορα τιμης απο τα απλα τον 10 € σε αυτο ( http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-sony-e6653-xperia-z5.html ) αξιζει; αξίζει να πάρεις το nillkin από ebay http://www.ebay.com/itm/NIllkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Sony-Xperia-Z5-E6603-E6653-/221907125750?var=&hash=item33aab205f6:m:mQxXRC1caorEYIfxAR_MDXA και με το 20άρικο που περισσεύει πήγαινε σινεμά. άκου 26 ευρώ για το τζάμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 αξίζει να πάρεις το nillkin από ebay http://www.ebay.com/itm/NIllkin-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-Film-For-Sony-Xperia-Z5-E6603-E6653-/221907125750?var=&hash=item33aab205f6:m:mQxXRC1caorEYIfxAR_MDXA και με το 20άρικο που περισσεύει πήγαινε σινεμά. άκου 26 ευρώ για το τζάμι Ναι,το ειδα,και τωρα προσπαθω να το παρω απο κει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poloman5800 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Επειδή δεν μπορω να παρω κατι απο εξω στην παρουσα φαση,απο τις πιο noname επιλογες ποια ειναι καλυτερη; Θα επερνα το forever που εχει το eshop,αλλα βρηκα αρκετα αρνητικά σχολια κ ειπα να ρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Κανένα καλό και δοκιμασμένο tempered glass για Motorola Moto G 1ης γενιάς έχετε να προτείνετε; Από Ελλάδα καλύτερα αλλά αν δεν υπάρχει, και από το εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, ενδιαφέρομαι κ εγώ να πάρω glass για το τηλέφωνο μου (iphone 6s) και η απορία μου είναι η εξής. Είδα αυτό της ultimate shield και μπορώ να πώ ότι μ άρεσε περισσότερο αλλά α) καλύβει όλη την επιφάνεια της μπροστινής του τηλεφώνου β) είναι 2.5D δηλαδή καμπυλωτό στις άκρες. Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marilena6 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, ενδιαφέρομαι κ εγώ να πάρω glass για το τηλέφωνο μου (iphone 6s) και η απορία μου είναι η εξής. Είδα αυτό της ultimate shield και μπορώ να πώ ότι μ άρεσε περισσότερο αλλά α) καλύβει όλη την επιφάνεια της μπροστινής του τηλεφώνου β) είναι 2.5D δηλαδή καμπυλωτό στις άκρες. Δες αυτό εδώ μήπως σε βολέψει, καλύπτει μόνο το μέρος της οθόνης -> https://mikromagazo.gr/_p2041.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grod Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Μηπως εχετε να μου προτείνετε κατι για το huawei g8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris8 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Χαίρετε. Δεν μπορώ να βρω tempered glass για το z ultra , για μπροστά και πίσω , στην Ελλάδα. Έχετε καμία ιδέα ; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex523 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Χαίρετε. Δεν μπορώ να βρω tempered glass για το z ultra , για μπροστά και πίσω , στην Ελλάδα. Έχετε καμία ιδέα ; Ευχαριστώ πολύ. Ebay έχω βρει αρκετά glasses. Ψάχνεις μονο από Ελλάδα; Δεν θες να παραγγείλεις από εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Εχω δοκιμασει αρκετα TGSP στις συσκευες που ειχα κατα καιρους. Στο Nexus 6P θεωρω καλυτερη επιλογη το Intelliarmor Intelliglass και γενικοτερα σε οσους εχω προτεινει τα συγκεκριμενα για τις συσκευες τους εχουν μεινει ευχαριστημενοι. Δεν ειναι τα πιο φθηνα της αγορας, ομως ειναι θα ελεγα στο μεσο ορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evimad Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Καλησπέρα σας. Ειμαι καινούργια εδω. Σας παρακολουθώ αρκετό καιρο ομως. Θα ηθελα να κανω μια ερώτηση κ ευελπιστω να ξερει κάποιος. Αγορασα ενα ulefone be touch 2. Του εβαλα tempered glass ομως μου επεσε, χωρις θήκη έσκασε με την κατω δεξια γωνία του στο πάτωμα κ εχει κανει μια διαγώνια ρωγμη. Το tempered glass αθικτο. Δε μου προστατεψε την οθονη. Αν το αφαιρέσω, η οθονη θα αποσυμπιεστει κ η ρωγμη θα προχωρήσει ή ολα οκ; γιατι απο ότι εχω καταλαβει το γυαλακι αυτο οπως εφαρμόζεται πιέζει την οθονη. Θελω να το βγαλω. Τι με συμβουλευετε; Ευχαριστω εκ των προτέρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Παρήγγειλα για έναν φίλο ένα tempered glass, για το LG L9 II του. Είπα να μην το ψειρίσω και πολύ, μπήκα eBay και κοίταξα από τα πιο φθηνά.. Μέσα σε 5 λεπτά, καταλήγω σε αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/371490853497?euid=bee9c6dce79a4862877127ffe253da64&cp=1&exe=12792&ext=32581&sojTags=exe=exe,ext=ext , μου φάνηκε οκ, εννοώ δεν μου φάνηκε για κανένα noname κλπ, ήταν και Γερμανία οπότε λέω θα έρθει πιο γρήγορα, και σήμερα παραλαμβάνω ένα φάκελο, το ανοίγω, και βλέπω μέσα ότι έχει κάτι μαλακό. Ε τον βλάκα λέω, μπερδεύτηκε και μου έστειλε screen protector. Και μάλιστα έτσι λέει από έξω: https://www.dropbox.com/s/j293wphc1b2a8kl/Disagu_ScreenProtector_edit.jpg?dl=0 του στέλνω μήνυμα, του λέω "μεγάλε μπερδεύτηκες, στείλε μου το σωστό σε παρακαλώ" και μου απαντάει Dear Sir or Madam, thank you for your message. Our Tempered Glass is glass which is threated by a special heating method. For this reason it is flexible like a normal display protector film but offers a high resistance against scratches and a hardness of 9H. Best regards, Your Displayprophylaxis Team Maja Dzaman που μου ακούγεται για μπούρδα ολκής Πριν αρχίσω τα μπινελίκια, τα report κλπ, επειδή η αλήθεια είναι πως η εμπειρία μου με tempered glass είναι αρκετά μικρή (στο δικό μου που το αγόρασα μεταχειρισμένο ήταν ήδη περασμένο, αλλά φαινεταί πως είναι χοντρό) και για μια φίλη αγόρασα που πάλι είναι πάντως σκληρό, αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει έστω και 1% βάση στα λεγόμενά του... Edited March 18, 2016 by dante02004 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Έχω περάσει tempered glass σε Ascend P7, G3, Note 4, Z2, iPhone 5S και ποτέ δεν πέτυχα μαλακό. Όλα ήταν ιδιαίτερα σκληρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts