Jump to content

chris8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    109
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris8

  1. chris8

    Alcatel 3L 2020

    Σας ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις σας! Καλο βραδυ!
  2. chris8

    Alcatel 3L 2020

    Μηπως μπορει καποιος κατοχος να δει εαν εχει ηχογραφηση κλησεων. Μου ειναι απαραιτητη γιατι μου λυνει τα χερια! Ευχαριστω.
  3. Χαιρετε. Εχει κανεις αυτο το τηλεφωνο για να δει εαν ο dialer υποστηριζει ηχογραφηση κλησεων; Ευχαριστω.
  4. chris8

    Realme 6s

    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
  5. chris8

    Realme 6s

    Χαιρετε. Μηπως γνωριζει καποιος που το εχει αγορασει απο Γερμανο, εαν ο dialer του, υποστηριζει ηχογραφηση κλησεων; Ευχαριστω
  6. Χαίρετε. Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιηθεί η επιλογή για wifi calling σε αυτό το κινητό; Είναι αγορασμένο από Cosmote και στη γραμμή είναι ενεργοποιημένο το wifi calling της Cosmote το οποίο και δούλευε κανονικά σε άλλο τηλέφωνο. Στο meizu M8 δεν εμφανίζεται κάπου η επιλογή για να γίνει enable το wifi calling. Έψαξα στο internet αλλά βρήκα μόνο για το πώς ενεργοποιείται σε συσκευή (γενικά android) που έχει όμως την επιλογή αυτή. Ευχαριστώ.
  7. chris8

    Sony Xperia XA2

    Απαντάω ο ίδιος : 1,2,3 ΟΧΙ. Μόνο με εφαρμογές από το play store.
  8. chris8

    Sony Xperia XA2

    Τρεις ερωτήσεις για την συσκευή: 1. Υπάρχει double tap για να ανοίγει η οθόνη ; 2. Υπάρχει δυνατότητα για απόκρυψη και επανεμφάνιση των soft keys ; 3. Υπάρχει η δυνατότητα όταν απαντάει το άλλο μέρος στην κλήση μου τότε να δονείται η συσκευή μου ; Σας ευχαριστώ.
  9. Άκυρο ! Έγραψα σε λάθος νήμα !
  10. chris8

    LG X Mach

    Μήπως έχει βάλει κανείς το Android 7 (nougat) lg x mach ;
  11. Χαίρετε. Στο tp-link neffos c5 τα soft keys μπορούμε να τα κρύψουμε και να τα ξαναεμφανίσουμε κατά βούληση ; πχ με ένα swipe. Ρωτάω για το εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα από το ίδιο το τηλέφωνο και όχι από εφαρμογή από το play store. Ευχαριστώ.
  12. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μεγάλη απογοήτευση τελικά. Μόνο η cosmote έχει το myinternet; το οποίο είναι τέλειο!
  13. @gerstavros2: δεν μου δείχνει τίποτα σχετικό με υπόλοιπο. Βέβαια πρόκειτε για vodafone cu. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι άλλο πρώτα;
  14. Χαίρετε. Μήπως γνωρίζετε τι ενεργοποιούμε σε vodafone cu ώστε όταν τελειώσουν τα Mb τότε να κόβεται η σύνδεση και να μην χρεωθει 1€ /Μb για παραπέρα χρήση ; Ευχαριστώ.
  15. @gerstavros2 :Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου.
  16. Γειά σας. Στην cosmote μπαίνοντας στη διεύθυνση myinternet.cosmote.gr , από το κινητό , μας δείχνει το υπόλοιπο σε Mb και αν μας τελειώσουν τότε κόβει την πρόσβαση και δεν χρεωνόμαστε άλλο. Στην Vodafone αυτό γίνεται ; Με ποιό τρόπο ; Ευχαριστώ.
  17. chris8

    LG G Flex2 (H955)

    Χαίρετε. Προ ημερών είχα την ευκαιρία να ασχοληθώ με ενα flex 2. Βάλαμε την εφαρμογή LG PHONE FROM για να δούμε πληροφορίες κατασκευής. Αυτό το τηλέφωνο είναι αγορασμένο μέσα στο Φεβρουάριο και είναι παρτίδα 510 DEU. Η εφαρμογή έβγαλε ημερομηνία κατασκευής 19-10-2015. Η απορία μας ήταν : αφού είναι τόσο "φρέσκο" πως και η οθόνη έχει τις γνωστές κιτρινίλες και τα συναφή; Φυσικά η απορία δε λύθηκε. Ευτυχώς δεν τον απασχολούν ακόμα οι κιτρινίλες γιατί έχει πάντα το τηλέφωνό του σε μεγαλη φωτεινότητα. Προσωπική άποψη : δεν ταιριάζει σε τόσο μεγάλη εταιρεία, τέτοιας κλίμακας αστοχία υλικού και κυρίως ότι όλο αυτό χρονίζει.
  18. chris8

    Sony Xperia Z Ultra

    @Arxontas71 : Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου και για το χρησιμότατο pm!
  19. chris8

    Sony Xperia Z Ultra

    Χαίρετε. Ψάχνω να βρω , tempered glass , για το Z Ultra για μπροστά και πίσω , αλλά δεν βρίσκω στην Ελλάδα μέσω skroutz ή bestprice. Έχετε καμία ιδέα; (Έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα αλλά δεν απαντήθηκε) Ευχαριστώ.
  20. @mr47 : Χαίρετε. Όπως είσαι στο πληκτρολόγιο για να κάνεις κάποια κλήση, πληκτρολογείς το *43#. Αφού το πληκτρολογήσεις τότε κάνεις κλήση όπως θα έκανες εάν επρόκειτο για οποιοδήποτε αριθμό. Έτσι δίνεις εντολή στο δίκτυο που ανήκεις πχ wind να ενεργοποιηθεί η αναμονή κλήσεων για τον τηλεφωνικό σου αριθμό. Πλέον όταν μιλάς και κάποιος σε παίρνει εκείνη την ώρα τους θα ακούς στο ακουστικό σου έναν ήχο και στην οθόνη σου θα βλέπεις τον αριθμό που σε καλεί και θα έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις.
  21. Χαίρετε. Δεν μπορώ να βρω tempered glass για το z ultra , για μπροστά και πίσω , στην Ελλάδα. Έχετε καμία ιδέα ; Ευχαριστώ πολύ.
  22. @ampalos95 :Χαίρετε. Στο πληκτρολόγιο για κλήσεις γράφεις *43# και πατάς κλήση. Έτσι έχεις ενεργοποιήσει την αναμονή κλήσεων σε αυτόν τον τηλεφωνικό αριθμό. Αντίστοιχα κανεις το ίδιο εάν έχεις και άλλη κάρτα στο τηλέφωνο - εάν έχεις δικαρτο.
  23. chris8

    LG G Flex2 (H955)

    @lefterismega Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Αναφέρθηκα καθ' υπερβολήν , για να αναδειχθεί το όποιο πιθανό θέμα θερμοκρασίας, σχετικά με το κινητό αυτό , τόσο σα συσκευή όσο και σαν παρτίδα κατασκευής. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις καθεαυτού συσκευές gps. Μία garmin nuvi 50 που είχα δουλέψει ,είχε προδιαγραφές θερμοκρασίας λειτουργίας περιβάλλοντος , όπου το άνω όριο είναι 60°C ! ενώ αντίστοιχα στα κινητά, νομίζω, είναι 40° C. Καλό βράδυ.
  24. chris8

    LG G Flex2 (H955)

    Χαίρετε. Κάποιος που να το έχει και είναι παρτίδα 510 ή και νεότερη : εάν το δουλεύετε στο αυτοκίνητο σαν gps και το χτυπάει και ο ήλιος , μετά από λίγη ώρα ζεσταίνεται και ρίχνει τη φωτεινότητα της οθόνης ; Επίσης σε τόσο φωτεινές συνθήκες (να πέφτει το φως από την πίσω πλευρά του) φαίνονται καλά αυτά που εμφανίζονται στην οθόνη ; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...