makis206 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Στο τηλέφωνο ναι, στο τάμπλετ που παρουσιάζεται το πρόβλημα δεν έχω κάνει καν root.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Καλησπερα παιδιά, μια ερώτηση και 'γω! Συγγνώμη εξ' αρχής αν έχει απαντηθεί! Κάποιες φορές δεν ανοίγουν κάποια link's μέσα απ' το tapatalk! Τις περισσότερες φορές δεν έχω θέμα, αλλά κάποιες φορές για να ανοίξουν κάποια link's πρέπει να τα ανοίξω απ' τον πλοηγό! Να σημειώσω βέβαια ότι είμαι root, έχω Adaway και έχω στη Λευκή λίστα την εντολή *.viglink.com. Υπάρχει μήπως και κάποια άλλη λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Να βάλεις στην ίδια λίστα και το Tapatalk.com εάν δεν κάνω λάθος Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Να βάλεις στην ίδια λίστα και το Tapatalk.com εάν δεν κάνω λάθος Ευχαριστώ! Το έβαλα κ' αυτό, αλλά πάλι δεν ανοίγουν τα συγκεκριμένα link's που δοκίμασα.... δεν ξέρω τι γίνεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Μην παλεύεις κι εγώ έχω δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς αλλά τίποτα.... Όλα αυτά τις τελευταίες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Το ίδιο και σε εμένα παιδιά, στο τάμπλετ μάλιστα που δεν έχει ούτε root. Πατώντας σε κάποιο link με μεταφέρει στον browser σε διεύθυνση που αναφέρει κάτι σαν "tapatalk redirect" κλπ και μένει πάντα κολλημένο εκεί χωρίς να μπορέσει να ανοίξει τη σελίδα.. αηδία το καταντήσανε πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Να βάλεις στην ίδια λίστα και το Tapatalk.com εάν δεν κάνω λάθος Όχι δεν χρειάζεται. Σε μένα παίζει μια χαρά μόνο με το viglink στην λίστα. Καλησπερα παιδιά, μια ερώτηση και 'γω! Συγγνώμη εξ' αρχής αν έχει απαντηθεί! Κάποιες φορές δεν ανοίγουν κάποια link's μέσα απ' το tapatalk! Τις περισσότερες φορές δεν έχω θέμα, αλλά κάποιες φορές για να ανοίξουν κάποια link's πρέπει να τα ανοίξω απ' τον πλοηγό! Να σημειώσω βέβαια ότι είμαι root, έχω Adaway και έχω στη Λευκή λίστα την εντολή *.viglink.com. Υπάρχει μήπως και κάποια άλλη λυση; Δοκίμασε και το *redirect.viglink.com Επίσης αν έχεις xposed, πέρνα το crappalinks, ίσως βοηθήσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 εβγαλε κι αλλο update σημερα, αντε να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) Δοκίμασε και το *redirect.viglink.com Επίσης αν έχεις xposed, πέρνα το crappalinks, ίσως βοηθήσει. Έχω Xposed! Θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ... Edit: Έβαλα στη Λευκή λίστα την εντολή *redirect.viglink.com αντι του *.viglink.com που είχα πριν και πέτυχε!! Δοκίμασα με 2-3 link's τα οποία χθες δε μου ανοίγανε και τώρα όλα καλά ;) Edited April 30, 2015 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 εβγαλε κι αλλο update σημερα, αντε να δουμε.. Που το βρήκες ποια είδηση λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 απ το store κατι μου ρθε, εκδοση 4.13.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Νομίζω αρκετά καλό το update της εφαρμογής σε 4.13.1 όσο την έχω χρησιμοποιήσει. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι εχουν αυξήσει το width των ποστ και είναι αρκετά πιο ευανάγνωστα σε σχέση πριν. Όσον αφορά πόσο καλό ειναι τελικά το update, αν υπάρχουν bugs και το αν οι αλλες αλλαγες είναι προς την σωστή κατεύθυνση, θα δείξει με την χρήση. Επίσης, επειδή αρκετή συζήτηση είχε γίνει σε προηγούμενα ποστ για το αν τα αδιάβαστα ποστ είναι με bold και μόλις διαβαστούν γίνονται γκρι, να πω ότι η λειτουργία αυτή υποστηριζεται κανονικά εδώ και πολύ καιρό και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και στο τελευταίο update. Μια ερώτηση: Όταν επιλεγω να ανοιξει ένα φόρουμ, εμφανίζεται μια κάθετη γραμμή για κλάσματα δευτερολέπτου η οποία κινείται απο τα δεξιά προς τα αριστερά. Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό? Edited May 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Νομίζω αρκετά καλό το update της εφαρμογής σε 4.13.1 όσο την έχω χρησιμοποιήσει. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι εχουν αυξήσει το width των ποστ και είναι αρκετά πιο ευανάγνωστα σε σχέση πριν. Όσον αφορά πόσο καλό ειναι τελικά το update, αν υπάρχουν bugs και το αν οι αλλες αλλαγες είναι προς την σωστή κατεύθυνση, θα δείξει με την χρήση. Επίσης, επειδή αρκετή συζήτηση είχε γίνει σε προηγούμενα ποστ για το αν τα αδιάβαστα ποστ είναι με bold και μόλις διαβαστούν γίνονται γκρι, να πω ότι η λειτουργία αυτή υποστηριζεται κανονικά εδώ και πολύ καιρό και ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και στο τελευταίο update. Μια ερώτηση: Όταν επιλεγω να ανοιξει ένα φόρουμ, εμφανίζεται μια κάθετη γραμμή για κλάσματα δευτερολέπτου η οποία κινείται απο τα δεξιά προς τα αριστερά. Το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό? Ναι και σε μένα κάνει αυτήν την γραμμή μάλλον είναι επειδή μεταπηδαει στο tab το τελευταίο που ήμασταν πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 εμένα γιατί δε μου τι βγάζει αυτή την αναβάθμιση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 εμένα γιατί δε μου τι βγάζει αυτή την αναβάθμιση; Τώρα άμα σου πω ότι βγήκε και καινούργια 4.13.2...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τώρα άμα σου πω ότι βγήκε και καινούργια 4.13.2...:) Που τις βρίσκεις; το apk mirror σήμερα ανέβασε την 13.1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Από τον θείο, την πέρασα ήδη Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Έχει καμία σημαντική αλλαγή σε σχέση με την 4.13.1? Edit: μόλις ήρθε update στο playstore για την 4.13.2. Δεν είδα κάτι διαφορετικό στο changelog. Λογικά τίποτα bugs θα διορθώσανε. Edited May 2, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 [ATTACH]60358[/ATTACH] Εγώ εάν περίμενα από το play store θα ήμουν ακόμα στην 4.11.2!!! κατέβασα από τον θείο αυτήν αλλά πάλι δεν έρχεται καμία αναβάθμιση στο play store! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Εμένα παλι στο κινητό της γυναίκας μου ήρθε κανονικά η 4.13.2 αλλά στο δικο μου είναι ακόμα 4.12.2! Οτι να ναι δηλαδή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Από τον θείο, την πέρασα ήδη Σου έστειλα ένα Πμ . Ξέρεις τι ρωτάω χαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Σήμερα μου ήρθε το πρωί στο Meizu η .13.1 και πιο μετά η 13.2. Όταν ξυπνάει το Play store , τα δίνει μαζεμένα! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Στη νέα έκδοση, υπάρχουν τα shortcuts των διαβασμένων ποστ με την ένδειξη τικ; Γι αυτό το λόγο είμαι ακόμα στην 4.11.6 Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 [ATTACH]60367[/ATTACH] Κάτι ενδιαφέρον, και ξανά μανά update .13.3 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Ναι ηρθε και η 13.3 στο playstore. Δεν την παλευουν οι developers του tapatalk. Μια ερωτηση: ενω στο κινητο μετα τα νεα updates η εφαρμογη φαινεται να δουλευει μια χαρα, στο tablet που εχω, απο το update 13.1 και μετα, οταν παω να ανοιξω ενα φορουμ, πχ το myphone, η εφαρμογη κανει force close. Μονο στο xda εμπαινε κανονικα. Να σημειωσω οτι στο tab εχω adaway, αν και δεν νομιζω να φταιει αυτο. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος παρομοια συμπεριφορα? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts