billstamaniac Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 sonic 1, 2 ,3 τα σπαγανε για mega drive! street fighter golden axe kai jackal δεν ξερω αμα το θυμαται κανεις κ για multiplayer micro machines οποιο ειχε παιξει τετραπλο sto mega drive καταλαβαινει τι γινοταν!!!:D:D:D:p Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Εγώ έχω περάσει στο Ν95 τα Monkey island 1, Ιndiana Jones and the Fate of Atlantis και το Legend of Kyrandia 1 και έχω πάθει πλάκα!!:lol:Θυμήθηκα τα νιάτα μου!! Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Pacman 4 ever :D Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 sonic 1, 2 ,3 τα σπαγανε για mega drive! street fighter golden axe kai jackal δεν ξερω αμα το θυμαται κανεις κ για multiplayer micro machines οποιο ειχε παιξει τετραπλο sto mega drive καταλαβαινει τι γινοταν!!!:D:D:D:p Φιλε τι μου θυμισες τωρα!!!Τo sonic θα ειναι για παντα απο τα αγαπημενα μου video-games. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Γεια σας.Μια και υπάρχει αυτό το θέμα θα θέσω εδώ το ερώτημά μου,να μην ανοίγω νέο θέμα :) Ψάχνω ένα παλιό παιχνίδι,arcade.Είχε 2 μπαρμπαλέκια,φαλακρά,φορούσαν παντελόνια με τιράντες,το ένα μπλε και το άλλο ροζ.Κρατούσαν φλογέρες και πολεμούσαν με νότες,ηχητικά κύματα και κάτι σαν φωτιά.Σαν εχθρούς είχε περισσότερο πιθήκους,που έβγαιναν από σπηλιές,τρύπες κλπ... Δε θυμάμαι τπτ παραπάνω,πέρασαν και τόσα χρόνια.Αν θυμίζει σε κάποιον κάτι (ελπίζω το όνομα :p ) ας το πει μήπως και το βρω :) Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Σε κανέναν δε θυμίζει κάτι αυτό?:( Κρίμα ρε γμτ...Το ψάχνω πολύ καιρό... Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 στο mame δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 στο mame δεν υπαρχει? Σε αυτά που έχω εγώ όχι...Και δεν ξέρω αν ανήκει στα NEO-GEO ή στα υπολοιπα... Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 double dragon - NEO GEO Παράθεση F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadBill Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Σε μένα πάει η απάντηση?Αν ναι καμία σχέση με αυτό το παιχνίδι :p Παράθεση :shifty: try again... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Μάλλον δεν είναι αυτό, αλλά worth a shot::p Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
life_is_nice Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Νομίζω πως ενώ έχουμε φτάσει σε μία εποχή όπου τα γραφικά των παιχνιδιών έχουν φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα. Τεράστια ποικιλία και ρεαλιστικότητα. Αλλά μήπως έχουμε ξεχάσει κάπως την ιστορία όλων αυτών? Συζήταγα και με έναν φίλο μου για τα απλοϊκά φαινομενικά παιχνίδια που είχαν κάτι παλιές κονσόλες όπως η neo... και διάφορες άλλες, αλλά από την άλλη πολύ διασκεδαστικά. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια βέβαια ήταν ο Mario και Luigy. Ένα ποιο παλιό όμως το οποίο... άμα το έβρισκα... tanks λεγόταν. ΄Παιζόταν με έναν ή δύο παίχτες και ο καθένας είχε από ένα tanks. Το παιχνίδι παιζόταν σε έναν χώρο κάτι σαν λαβύρινθο από τούβλα, και χαμηλά είχε έναν αετό τον οποίο έπρεπε να προστατέψεις. Και σου ερχόντουσαν κάτι tanks από απάνω και πυροβολούσες. ¨Έπαιζα με τις ώρες θυμάμαι ενώ υπήρχε και Play Station. Υπάρχει περίπτωση να το βρω αυτό για pc? Πω ρε ****το τι μου θύμισες. Είχα κάποτε το τανκς πριν πολλά χρόνια και τώρα πρόσφατα είχα αρχίσει και εγώ να το ψάχνω. Μετά το ξαναξέχασα και τώρα μου το θυμίζεις εσύ. Αλήθεια μήπως έχεις λύση για να το κατεβάσω? Παράθεση Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone. I believe i can fly www.youtube.com/ watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoal1973 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 το one-on-one το θυμαται κανενας? απιστευτη πλακα αυτο το μπασκετακι τοτε. Απο τα ηλεκτρονικα των 80's παντως δεν θα ξεχασω την ημερα που πρωτοδα το outrun το 1988 που πρωτοβγηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spartan_X Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 το one-on-one το θυμαται κανενας? απιστευτη πλακα αυτο το μπασκετακι τοτε. Απο τα ηλεκτρονικα των 80's παντως δεν θα ξεχασω την ημερα που πρωτοδα το outrun το 1988 που πρωτοβγηκε. Φυσικά..! Ηταν το αγαπημένο μας παιχνίδι στο διπλό που παίζαμε στον ZX spectrum που είχε ένας φίλος... μέχρι που πήρα εγώ ( μου πήραν οι γονείς δηλαδή :p ) ενα Amstrad 6128 και κολλήσαμε εκεί με το Match Day 2 και το Basket Master ... Μεγάλο κόλλημα το Basket Master... Ωρές ατελείωτες. Ακόμα και σήμερα 20 και βάλε χρόνια μετά συνηθίζουμε οταν βλέπουμε καλάθια στο μπάσκετ να μπένουν να λέμε για πλάκα "Canasta!!!" :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 TV sports μπασκετάκι πολύμπροστά για την εποχή του τότε!!!χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkratimenos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Δεν ξερω αν θυμαται κανεις το sega master system και το σχετικο παιχνιδακι SONIC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guitarist4u Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δεν ξερω αν θυμαται κανεις το sega master system και το σχετικο παιχνιδακι SONIC.. και βεβαια το θυμομαστε...πολλες ωρες ρε φιλε περασα μαυτο...:p Παράθεση The music mixing device. Youtube Channel Blog Check it out. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Με το sonic μεγάλωσα. Τώρα με τα emulators που κατεβάζω από το νετ είδα ότι υπήρχαν και άλλα SONIC.Δεν ήταν μόνο ένα τελικά. Έχει αναφέρει κανείς το BOMBERMAN??? Όλα τα λεφτά είναι αυτό το παιχνίδι ακόμα και σήμερα το παίζω. Την μουσική του την ονειρεύομαι καθημερινά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Δεν ξερω αν θεωρουνται κλασσικα αλλα 2 παιγνιδια που επαιζα παλια ειναι 1) Neverhood, απλα κορυφαιο 2) Lord of the realms ΙΙ Το Neverhood νομιζω μπορειτε να το βρειτε και σαν abandonware Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 θυμαται κανενας ρε παιδια ενα παλιο παιχνιδακι με ενα γοριλα που πεταγε απο το στομα μπαλες,το παιζα μικρος και δε θυμαμε ονομα για να το βρω ρε ****το.μιλαμε τωρα για πριν καμια 15αρια χρονια, μηπως το θυμαται κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike.p Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Than007 nomizo pos milas gia to 'toki' : http://en.wikipedia.org/wiki/Toki_(video_game) an psaxneis afto, tha to vreis kai sta 'mame' :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Than007 nomizo pos milas gia to 'toki' : http://en.wikipedia.org/wiki/Toki_(video_game) an psaxneis afto, tha to vreis kai sta 'mame' :) ναι φιλε mike.p αυτο εψαχνα thanks. ειχα φαει το γουγλι αλλα δεν εβρισκα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilik Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Εχει παιξει κανεις το Rastan Saga? Ειχα χαλασει πολλα κερματα για το ταιχνιδι αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Ψάχνω κάποια παλιά παιχνίδια. Όποιος τα βρεί ας μου στείλει μήνυμα. LIONHEART SUPERFROG BUST A BOOBLE2 Για οποιαδήποτε κονσόλα η και για PC. Ευχαριστώ πολύ και χρόνια σας πολλά.:) Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 τα πιο αξεχαστα παιχνιδια για μενα ειναι: mario kart 64 mario party 3 mario world pokemon red/silver/crystal Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts