Jump to content

geoal1973

Members
  • Δημοσιεύσεις

    412
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by geoal1973

  1. καλη επιτυχια σε ολους και καλο Πασχα να εχουμε.
  2. αν και ποτε δεν εχω κερδισει κατι σε κληρωση ( :( ) λεω να προσπαθησω, καλη τυχη μας τυχη λοιπον...
  3. πολυ θα ηθελα να δοκιμασω ενα smartwatch, ελπιζω να ειμαι τυχερος.... :D
  4. ευχομαι καλη χρονια σε ολους και φυσικα τι καλυτερο ξεκινημα απο το να κερδισει καποιος ενα ipad!
  5. ωραιο Χριστουγεννιατικο δωρο! ελπιζω να ειμαι τυχερος...
  6. καλη τυχη και καλο καλοκαιρι σε ολους μας παιδες!
  7. να εισαι καλα φιλε μου ευχομαι να το χαρεις και εσυ γιατι ειναι πραγματικα φανταστικη συσκευη. :) Καλη τυχη και στα υπολοιπα παιδια που εχουν το ιδιο προβλημα μακαρι να ηξερα τι θελει για να διορθωθεί ωστε να βοηθησω περισσοτερο.
  8. λοιπον παιδια ηρθε σημερα το πρωι το κινητο απο τo service και ολα λειτουργουν ρολοι, το χαρτι που γραφει τις ενεργειες δεν ειναι ιδιαιτερα επεξηγηματικό και λεει οτι απλα εγινε αναβαθμιση εφαρμογων, τωρα πως και τι δεν λεει. Το θεμα ειναι οτι πλεον λειτουργουν ολα ρολοι οπως πρεπει και εχω την εντυπωση οτι το ui ειναι πιο smooth. Case closed λοιπον για εμενα (αν και με τρωει η απορια πως διορθωνετε το προβλημα) και πολλα συγχαρητήρια και μπραβο για την εξυπηρετηση στην LG που παρελαβε-εφτιαξε και παρεδωσε το κινητο σε διαστημα 2 ημερων χωρις να χρεωθει/ταλαιπωρηθει ο πελατης. Αυτα να τα βλεπουν και οι αλλες εταιρειες που το παιζουν φιρμες και πρεπει να τρεχεις στα καταστηματα και να περιμενεις εβδομαδες για την επισκευη. Να προσθεσω οτι το κινητο αγοραστηκε απο μικρο μαγαζι του σκρουτζ στα 315 ευρω και προφανως ειναι παραεισαγωγης, παρολα αυτα δεν υπηρξε κανενα παραπονο η θεμα απο πλευρας του service και στο αποδεικτικό χαρτι λεει καθαρα οτι οι εργασιες εγιναν βαση εγγυησης με μηδενικη χρεωση. Αυτα για οσους πιστευουν οτι αγοραζοντας φθηνα smartphones απο αγνωστα καταστημα χανεις σε υποστηριξη σε περιπτωση προβληματος.
  9. εκανες αυτα τα βηματα? 2. Επιλεγουμε στο PC μας να είναι ορατοι οι κρυφοι φακελοι και πηγαινουμε στο C:\ProgramData\LGMOBILEAX και σβηνουμε ότι εχει μεσα (αρχεια και φακελους) 3. Αντιγραφουμε στο ιδιο path ότι ξεζιπαραμε από το LGMOBILEAX στο λεω γιατι εγω που εκανα υποβαθμιση σε 4.2.2 ειχα το ιδιο προβλημα και μολις εκανα το παραπανω λειτουργησε κανονικα. Επισης θα πρεπει να κανεις edit το hosts των windows με τον παρακατω τροπο. 1.Πηγαινουμε στον φακελο windows/system32/drivers/etc/ βρισκουμε το αρχειο hosts το κανουμε αντιγραφη και επικολληση στην επιφανεια εργασιας μας.Το ανοιγουμε με το Wordpad 2. Προσθετουμε την παρακατω γραμμη όπως είναι στο τελος του αρχειου. 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com καλη επιτυχια ευχομαι.
  10. μπορεις να βαλεις το link απο την διαδικασια? Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.
  11. φτου και το εχω στειλει... για πειτε και οι υπολοιποι αν παιζει με αυτη την μεθοδο.
  12. σημερα το πρωι ηρθε courier και το παρελαβε, η LG τους δινει ενα κουτακι για το κινητο οποτε δεν χρειαζετε να το συσκευασουμε εμεις. Αναμενω νεωτερα απο αυριο, ελπιζω μεχρι την Παρασκευη να το εχω πισω.
  13. ΟΚ παιδια θα ενημερωσω μολις εχω νεοτερα.
  14. Αν δεις πιο πανω το ειχα γραψει οτι δοκιμασα και εγω την 4.2.2 και ολα λειτουργουσαν κανονικα και μετα την εκ νεου αναβαθμιση σε 4.4.2 εμφανίστηκε παλι το προβλημα. Να πω οτι και εγω επικοινωνησα σημερα και κανονισαμε να ερθει αυριο courier να παραλαβει την συσκευη και να την παει για ελεγχο. Θα ενημερωσω το θεμα οταν εχω νεοτερα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγω ετσι ειχα κανει αλλα και εγω δοκιμασα την 4.2.2 και λειτουργουσαν ολα σωστα απλα θα πρεπει να δουλευουν και στην 4.4.2 και γιαυτο το στελνω για ελεγχο οπως γραφω και στο προηγουμενο ποστ.
  15. οποτε εσυ δεν εχεις προβλημα, παντως δεν ειναι μονο η εφαρμογη του καιρου που το κανει αλλα οπως εγραψα και πιο πανω και το Σημειωματαριο της LG (οχι του Android) και το On Screen Phone και το Λεξικο και το Quick Translator κανουν το ιδιο. Τωρα τι στο καλο του φταιει δεν μπορω να καταλαβω ισως ειναι θεμα παρτιδας γιατι και εγω εχω φιλους με παλαιοτερες συσκευες και παιζουν κανονικα.
×
×
  • Create New...