Jump to content

stroggoff

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.604
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stroggoff

  • Ημ. Γέννησης 20/12/1979

stroggoff's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο, η ρύθμιση αυτή δεν αλλάζει κάτι. Πήγα (σε αγγλικό menu) Settings -> Mobile Networks -> Mobile data traffic, το γύρισα σε enabled, αλλά πάλι πήρα το error όταν άνοιξα το hotspot.
  2. Καλησπέρα και από μένα. Έχω το Xperia M (όχι τη Dual Sim έκδοση) σε firmware: 15.1.C.2.8, Android 4.1.2. Όταν επιχειρώ να το κάνω wi-fi hotspot (ως αυτόνομο WLAN, δεν θέλω να συνδέεται μέσω κάποιου gateway και στο Internet), πετάει "Attention network error occured". * Ψάχνοντας στο google βρήκα κάποια αποτελέσματα σχετικά για Xperia συσκευές, αλλά από ό,τι κατάλαβα οι λύσεις δεν δουλεύουν για μένα (η μία αφορά τη ρύθμιση APN, και η άλλη το σβήσιμο ενός αρχείου TetherEntitlementCheck.apk, το οποίο θέλει root για να το κάνεις λογικά). * Ωστόσο, η ένδειξη για το AP ενεργοποιείται κανονικά, και μπορώ να ρυθμίσω τα settings για το hotspot (security, password κλπ) Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα με τη συσκευή;
  3. Υλικό από την ιστορία έχουν και για τρίτη season (ή και παραπάνω, αλλά όχι πολύ παραπάνω αναλόγως πως θα το χειριστούν και πόσο θα επεκταθούν σε διάφορες φάσεις της επανάστασης ). Πολύ καλό το φινάλε. Μπορεί οι δημιουργοί να αυτό-καυχιόνται ότι "το 'χουν στα φινάλε τους" αλλά νομίζω δικαίως. Επίσης η season γενικά για μένα κινήθηκε σε καλό έως πολύ καλό επίπεδο. Κατάφεραν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν περισσότερο χαρακτήρες που πριν φαινόταν μονοδιάστατοι, και μερικούς σε σημείο που σχεδόν τους συμπαθούσες, ενώ πριν μερικά επεισόδια ή σε περασμένη season θα τους ευχόσουν βίαιο θάνατο. Και πάλι μετά από μερικά επεισόδια αυτό μπορεί να άλλαζε ξανά.
  4. Σε ποιες αναφέρεσαι; Δεν έχω παράπονο από τις γυναικείες παρουσίες στη σειρά. Και όσον αφορά την καινούργια προσθήκη (Sepia), μάλλον υποσχόμενη είναι για μένα. Σε καμιά περίπτωση χάλια, εκτός και αν μιλάμε για υπερφυσικά στάνταρντ.
  5. Εγώ το βρήκα καλό το επεισόδιο. Ok λείπει ο Whitfield, είναι τραγικό που χάθηκε έτσι ο άνθρωπος και είχε κάνει πολύ καλή δουλειά ως Spartacus. Αλλά η σειρά έδωσε ένα κλασσικό επεισόδιο και ο νέος ηθοποιός τουλάχιστον προσπαθεί (δεν λέω ότι δεν είχε τα προβλήματά του το επεισόδιο). Δεν ήταν από τα κορυφαία επεισόδια, αλλά για εισαγωγή στη νέα season και τοποθέτηση των πιονίων (sic) στη σκακιέρα, έκανε καλή δουλειά και δε με απογοήτευσε.
  6. Δεν έχει αργήσει ακόμα. Δεν έχει κλείσει καν ένας χρόνος από τότε που ξεκίνησε η πρώτη season. Στη wikipedia αναφέρουν για ξεκίνημα πάλι μέσα στον Απρίλιο οπότε υπομονή. Όσο αφορά τον αριθμό των επεισοδίων, αν από το HBO ανέφεραν γιατί δεν μπορούν να το τραβήξουν σε περισσότερα επεισόδια, με το "περισσότερα" μάλλον εννοούσαν 2-3 παραπάνω, γιατί οι πλειοψηφία των σειρών τους (και όλων των μεγάλων παραγωγών πχ Rome, Deadwood, Carnivale, άντε και True Blood ) είχαν και έχουν season των 12 (ή το πολυ 13) επεισοδίων.
  7. Γιατί δεν προβλήθηκε. Πήγε για την επόμενη εβδομάδα τώρα. Τον λόγο τον αναφέρει πιο πανω ο DesertSMisSRaiN
  8. Μπορεί να έχω μια αντίρρηση για την υλοποίηση συγκεκριμένου ζητήματος που λειτούργησε κεντρικά στα δυο τελευταία επεισόδια, αλλά: μιλάμε για ένα καταπληκτικό και εντυπωσιακό φινάλε σε μια season που τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου από την αρχή της ως το τέλος της κινήθηκε σε εξαιρετικά επίπεδα και εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο τα story arcs της. Και είναι θετικό το ότι (με δεδομένο το πού ο Gilligan θέλει να φτάσει τη σειρά) έχουν μείνει πολλά υποσχόμενες παλιές -και έχουν δημιουργηθεί νέες- εκκρεμότητες αρκετές για να οδηγήσουν την επόμενη καταληκτική season. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για την 5η season.
  9. Εγώ τελικά έκανα bkp + επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αυτό έβγαλε το ίδιο μήνυμα με το hard reset) και πλέον όλα δουλεύουν ρολόι. Χρειάστηκε να ξαναεγκαταστήσει τα 2 πακέτα του Anna από το ovi store, και το ovi store, αλλά πλέον δεν έχω το πρόβλημα όπου ξεκινούσα κάποιες εφαρμογές και δεν γινόταν τίποτα ή πετούσε ένα απροσδιόριστο και γενικό μήνυμα σφάλματος (πχ το movie teasers). Όλα καλά, αν και σκέφτομαι να αφαιρέσω τα εφέ (fade ins και outs).
  10. Το communicator (ms communicator mobile) είναι εφαρμογή από το office της microsoft. Είναι εφαρμογή για IM (instant messaging) και δήλωση "παρουσίας" (διαθεσιμότητας) και προορίζεται κυρίως για εταιρική χρήση -για το προσωπικό μιας εταιρείας δηλαδή. Χρειάζεται να έχει στηθεί κάποιος σχετικός communicator server για να δουλέψει. http://europe.nokia.com/support/product-support/microsoft-communicator-mobile/faq http://press.nokia.com/2010/05/05/microsoft-communicator-mobile-for-nokia-debuts/ Το intranet είναι εσωτερικό δίκτυο (πίσω από κάποιο firewall/ router εταιρείας/ιδιώτη). Που το είδες στο Anna ?
  11. Αν ως γλώσσα κινητού είναι τα ελληνικά τότε όχι.
  12. Τελικά δούλεψε η πιο αναίμακτη λύση με το Nokia Sleeping Screen. Η εγκατάσταση του Anna ολοκληρώθηκε και δεν έχω χάσει κάποια από τις εφαρμογές/επαφές/δεδομένα/φωτογραφίες κλπ. Οπότε όλα καλά τελικά -και για την ώρα! Edit: το εικονίδιο για το WiFi είναι πλέον σαν πιόνι από σκάκι. Είναι φυσιολογικό αυτό;
  13. Σε μένα έβγαλε πρόβλημα με τα Symbian Anna Update 1/2 Και 2/2 μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 022.014. "Something's gone wrong".... Ναι, Nokia. Είναι πάντα καλή σκέψη να διαβάζει ο τελικός χρήστης τέτοιο μήνυμα μετά από αναβάθμιση του λειτουργικού του κινητού του. Υπάρχουν πάντως θέματα στο site της Nokia για το πρόβλημα και δοκιμάζω κάποιες από τις προτεινόμενες λύσεις. http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Anna-package-1-2-amp-2-2-error/m-p/1119261#M95028 http://discussions.europe.nokia.com/t5/Software-Updates/Symbian-Anna-update-1-2-failed-to-install/m-p/1135695
×
×
  • Create New...