Jump to content

Spartan_X

Members
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About Spartan_X

  • Ημ. Γέννησης 21/08/1975

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Spartan_X's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι κάτοχος του απο τα περασμένα χριστούγεννα, και θεωρώ οτι είναι γενικά το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ. Τρομερά γρήγορο, πολύ καλές φωτογραφίες, φοβερή οθόνη, browsing στο ιντερνετ λές και είναι κανονικός υπολογιστής... τα πάντα έχει. Μοναδικό παράπονο είναι η ποιότητα του ήχου που παίζει απο τα ακουστικά, τη οποία συγκρίνοντας τη με τη ( modαρισμένη με voodoo ) ποιότητα του i9000 που είχα πρίν δε έχει καμμία σχέση, είναι κατώτερη οτι και να λέμε. Πάντως και εκεί έχει βελτιωθεί κάπως το ζήτημα μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις και με κάποιες καλές εφαρμογές απο το play store που έχω βρεί.
  2. Εμένε πάρα πολύ ώρα ... το είχα αφήσει 15 λεπτά και δε συνέχιζε. Βρήκα όμως λύση. Εκανα restart το τηλέφωνο σε recovery, wipe data και cache ... και πήρε μπροστά κανονικά! Δε μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπήρχε ... τέλος πάντων, ευχαριστώ :)
  3. Παιδία προσπαθώ να περάσω τη ICS που δίνεται στο πρώτο post αυτού του thread με τα βήματα κανονικά όπως αναγράφονται ... και το κινήτο κολλάει στο boot .. ! έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό; Φταίει το ότι είχα τη Omega πρίν ; help ! :(
  4. Εγκατέστησα χτές τη close to stock έκδοση και μπορώ να πώ οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος :) Μπράβο στους δημιουργούς της ROM. Μέχρι τουλάχιστων τη επίσημη έλευση του ICS ( δε θέλω να βάλω beta ) με βλέπω να παραμένω με αυτή.
  5. Καλησπέρα σας :) Μία ερώτηση θέλω να κάνω. Εχω περασμένη άλλη ROM στο τηλέφωνο ( MIUI ) και θέλω να περάσω τη Omega ... Η διαδικάσια είναι τα γνωστά wipe και install μέσω cwm η πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα; Ευχαριστώ :)
  6. το έχετε δεί αυτο; Σπάει η οθόνη ακομη και απο πέσιμο υψους 1.60 μέτρου ( η δραματική μουσική στο video κατα το σπάσιμο είναι όλα τα λευτά :p ) ... άρα προσοχή μεγάλη.
  7. Καλά βρε παιδιά, τόσο χάλια θεωρείτε η Darky .... ; Με τη 9.1 που είμαι εγώ πάντως, είμαι ευχαριστημένος. Ισως να μη έχω και τρελές απαιτήσεις, δεν ξέρω ...
  8. Να ρωτήσω κάτι ... Είμαι με την 2.2.1 rom και τις τελευταίες μέρες παρατηρώ κάτι περίεργο, αν και επειδή δεν το είχα δεί παλίοτερα δεν ξέρω αν το έκανε εξαρχής, η εγώ το είδα απλά τώρα ... Αν πάω στη διαχείρηση μνήμης και σταματήσω το πρόγραμμα των επαφών να τρέχει ( και ειδικά μόνο αυτό ) το κινητό κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα, και μετά επανέρχεται κανονικά. Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό;
  9. Εγώ πάντως με τη 2.2.1, αυτες τις 2 μέρες που τη έχω ( να ευχαριστήσω εδώ τα παιδία για όλη τη σημαντική βοήθεια που παρείχαν σε ένα άσχετο σαν εμένα ) είμαι καταευχαριστημένος. Ο μόνος λόγος που πιστεύω οτι θα με κάνει να ξαναφλασάρω τη συσκευή θα είναι οταν βγεί η 2.3 επίσημα στο κινητό ... μέχρι τότε όμως η 2.2.1 νομίζω οτι είναι super.
  10. Καλημερα παιδιά και χρόνια πολλά. Στό quadrant με τη 2.1 και με lagfix μου εβγαζε σκορ 2200 περιπου. Μέτα που Έχω βάλει τη 2.2.1 βγαζω γυρω στα 1150 - 1200 ... Δεν ειναι πτώση στις επιδωσεις αυτο ; Οχι οτι παραπονιεμαι κιολας, το τηλέφωνο δουλευει αρκετά γρήγορα ... Απλά ρωταω :)
  11. Ναί, τα κατάφερα :) Τώρα μένει να περάσω Ελληνικό πληκτρολόγιο, άλλα δεν έχω ούτε το χρόνο ουτέ τη διάθεση να το κάνω αυτή τη στιγμή. Θα το ψάξω απο αύριο αυτό. :lol: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 !!!!!
  12. Ελέος έχω κουραστεί σήμερα ( τι βρήκα και εγώ να κάνω παραμονή πρωτοχρονίας... !!! :wacko: ) ... το αρχείο είναι encrypted, θέλει password - Ακυρο, το βρήκα ( ουφ )
  13. O συνδιασμός είναι ενεργοποιημένος, ευτυχώς ... Και συγνώμη αν φάνηκα ενοχλητικός, απλά - δεν θυμάμαι που, είναι και 200+ οι σελίδες και τα μυνηματα που έχω διαβάσει - θυμόμουν οτι αρκούσε να περάσω μόνο το .tar σαν PDA ... και τη πάτησα. Τι να πώ, συγνώμη και πάλι, και ευχαριστώ. Πάω τώρα να κατεβάσω το σωστό link.
  14. Και που είναι ...; Αυτό λέω, οτι στο zip υπήρχε μόνο το .tar
×
×
  • Create New...