Jump to content

mike.p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike.p

  1. Απλά ενημερωτικά για όσους παρακολουθούν το θέμα... (ομοιοπαθών... έσπασε το τζάμι αλλά μετά απο μερικές ώρες με άφησε και η oled) Aρχές Σεπτέμβρη, η Smartec (επίσημο service της Samsung) μου ζήτησε 130€ για αντικατάσταση της οθόνης. Επειδή το είχα rootάρει, τελικά ήθελαν να μου αλλάξουν και τη μητρική με συνολικό κόστος 280€ (!). Φυσικά δε το δέχτηκα. Η λύση για μένα ήταν να αγοράσω καινούρια original οθόνη (πάει πακέτο με γυαλί και digitizer) από τη Smartec στα 104€ και να την αντικαταστήσω μέσα σε λίγα λεπτά μόνος μου. Η διαδικασία είναι απλή θα έλεγα και υπάρχουν πολλά σχετικά videos στο youtube. Δεν είναι λίγα τα 104€ αλλά τουλάχιστον γλύτωσα τις πατέντες κι έχω original ανταλλακτικό με gorilla glass και σωστή αφή (και το κεφάλι μου ήσυχο θα έλεγα...)
  2. Το πιο πιθανό είναι να μην κάνει καλή επαφή το βύσμα και να κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις το σύστημα στο μετασχηματιστή. Γι'αυτό ενώ το φορτίζεις δεν ανεβαίνει σχεδόν καθόλου το %. Έχω διαβάσει πολλούς με το ίδιο πρόβλημα που το έλυσαν με άλλο φορτιστή. Αλλά δεν είναι λύση το να αγοράζεις φορτιστές... Γι'αυτό σου είπα για τον πρώτο σου. Αφού σου δουλεύει, το αφήνεις να φορτίσει το βράδυ κ είσαι οκ. Εμένα με έχει απογοητεύσει το support του ipadalternative. Ήταν εξυπηρετικοί και γρήγοροι στις απαντήσεις... αλλά μέχρι να τους πληρώσω...
  3. @junglist Γι'αυτό το λόγο σου έλεγα πως δε μου άρεσαν οι θήκες που πουλάνε οι κινέζοι... Μου έμοιαζαν πολύ generic και άκομψες. Anyway... Είδα στο vondroid για το πρόβλημα σου με το φορτιστή που αγόρασες. Καλύτερα να χρησιμοποιείς αυτόν με τον 1Α που σου έστειλαν πρώτα. Εγώ πάντως έχω δοκιμάσει άπειρους και μου δουλεύουν σωστά μόνο όσοι έχουν κοντό βύσμα με γωνία. Έχει να κάνει με την επαφή μάλλον. Πέραν του ότι το N101 έχει υπερ-ευαισθησίες με τη φόρτιση... Με έχει κουράσει όλη αυτή η ιστορία με το Ν101 πάντως, σε σημείο να το ανοίγω σπάνια. Έστειλα άλλο ένα email (τέταρτο συγκεκριμένα) στο ipadalternative. Ελπίζω αυτή τη φορά να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζω...
  4. Πρόσεξε γιατί δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά το Ν101-2 πλέον. Όλοι ξεσκαρτάρουν τα παλιά Ν101 πλέον, αυτό μου έκαναν κ εμένα στο ipadalternative. Αυτό με τις sd νομίζω είναι γενικό θέμα με τα κινέζικα, πολλά τις κάνουν corrupt και δεν πέφτουν σε deep sleep mode όσο έχεις κάρτα μέσα. Το αντιμετωπίζω και με το Ainol Aurora 2, λύνεται με firmware ή ενεργοποίηση του never sleep policy στα wifi settings. Τα ηχεία μετράνε. Θέλουν λίγο πείραγμα με το volume+ για τις ταινίες (πολλές έχουν γραμμένο χαμηλά τον ήχο) αλλά καμία σχέση με το 1 ηχείο που έχω στο aurora... Τα μεγαλύτερα προβλήματα για μένα με το Ν101Τ είναι η φόρτιση και το wifi. Η yuandao δεν βάζει φορτιστή δικό της στη συσκευασία και οι πωλητές στέλνουν ό,τι πιο φθηνό βρουν. Πολλές φορές κάνοντας και λάθος όπως στη δική μου παραγγελία και στου junglist. Μάλιστα εμένα ο 2ος φορτιστής που έστειλαν μου έκανε ζημιά. Τα έπαιξε το σύστημα φόρτισης και δείχνει πλέον λάθος ενδείξεις, ενώ (το χειρότερο) στο άκυρο ζορίζεται η cpu και ηρεμεί μόνο όταν το συνδέσω στο ρεύμα. Από ipadalternative κάνουν τους κινέζους (...) Τους έστειλα 3 αναλυτικά emails και μου απάντησαν και στα 3 με copy-paste μια (λάθος) διαδικασία για να το κάνω reset. Λάθος γιατί το Ν101Τ δεν έχει τρύπα για reset... Κοροϊδία απλά. Το πήγα σε τεχνικό και μου είπε πως έχει γίνει ζημιά μέσα στο tablet σε κάποιο ολοκληρωμένο (αν τα λέω σωστά) και κατηγόρησε το φορτιστή χαρακτηρίζοντας τον επικίνδυνο. Αγόρασα άλλο φορτιστή λοιπόν και κολλήσαμε το βύσμα του παλιού... Τέλος στο δικό μου το wifi είναι απαράδεκτο. Για να πιάσω σήμα πρέπει να είμαι στο ίδιο δωμάτιο με το router και μου κατεβάζει μέχρι 5 mbs. Λύνεται με άνοιγμα του tablet και κόλληση άλλης κεραίας, θα το επιχειρήσω σε γνωστό μου που ασχολείται με ηλεκτρονικά και βλέπουμε... Καθόλου καλή η γενική εμπειρία μου με το N101. Και μεγάλη απογοήτευση το support του ipadalternative. Αντίθετα λιώνω το aurora που το πήρα και στα μισά λεφτά...
  5. Αν σου βγάζει το πράσινο android, τότε είσαι σε recovery mode. Για να αλλάξεις fw πρέπει να το βάλεις σε flash mode. Μαύρη οθόνη δηλαδή και να το συνδέσεις στο pc. Παραθέτω οδηγίες μου από την 4η σελίδα σελίδα αυτού του θέματος.
  6. Εμένα στο finless 1.7 το apex αναγνωρίζει κανονικά τα themes και μπορώ και τα αλλάζω... Νandroid backup δεν έχω καταφέρει να κάνω επειδή τις sd το cwm στο finless τις θέλει σε fat32 και όταν κάνει εγγραφή μεγάλων αρχείων τις κάνει corrupt και δεν μπορεί να κάνει επαναφορά. στα ofw και στα vondroid δεν έχει cwm και δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει backup και δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια μου. Γνώμη μου, άσε το jellybean για όταν βγει σωστή έκδοση χωρίς τα bugs. Δεν χάνεις και τπτ ουσιαστικό με την 4.04... Ν101-2 δεν έχω άποψη. εγώ και ο junglist έχουμε το N101T. Στο δικό μου πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με το touch.
  7. Δεν έχει ένδειξη, ούτε κάποιο led. Με το που συνδέουμε το φορτιστή, το tablet από μόνο του ανοίγει και η διαδικασία του force close που περιέγραψα προτείνεται στα forums που παρακολουθώ. Κλειστό φορτίζει περίπου σε 4 ώρες, ανοιχτό θέλει λίγο περισσότερο, ανάλογα και με τη χρήση. Με 5V - 2A πάντα. Η yuandao δεν έχει στη συσκευασία της φορτιστή, με τη δικαιολογία πως τα tablets φεύγουν από Κίνα για διάφορους προορισμούς, κ έτσι ο κάθε seller βάζει δικό του ανάλογα με τη χώρα που θα στείλει την παραγγελία. Το ipadalternative πάντως έχει θέμα με τους φορτιστές. Εμένα μου έστειλαν στην αρχή 12V - 2A και τους ενημέρωσα να μου στείλουν το σωστό 5V - 2A. Ο οποίος ήρθε τη δευτέρα αλλά δε μου μοιάζει και τόσο ποιοτικός. Εκτός του ότι δεν κάνει καλή επαφή, ζεσταίνεται υπερβολικά και μετά την πρώτη φόρτιση το tablet μου δείχνει μονίμως charging. Άλλαξα 3-4 firmwares και δεν έχει φύγει η ένδειξη, φοβάμαι μήπως έγινε πιο μέσα ζημιά... Για τις sd, ίσως δε είναι συμβατή. Εμένα μια 8άρα class 4 no name μου την βλέπει κανονικά... Themes δεν έχω ασχοληθεί και τόσο ενώ πλέον είμαι σε finless 1.7. Με apex launcher πάντως, μπορώ και αλλάζω themes, μόλις το τσέκαρα.
  8. Δεν το ανέφερε εδώ. Σε άλλο forum (vondroid) έχει γράψει πως του έστειλαν 5V 1A.
  9. junglist σου έγραψα και στο vondroid, 5V 2A έπρεπε να είναι ο φορτιστής σου. από όσο κατάλαβα σου έστειλαν 5V 1A. θα στο φορτίσει αλλά πιο αργά. Δοκίμασε να το έχεις κλειστό όταν φορτίζει (όταν το βάλεις στο ρεύμα και πάει να ανοίξει, κράτα πατημένο το power μέχρι να σβήσει τελείως) Στο εμπόριο εδώ θα τον πληρώσεις πολύ περισσότερο από όσο πρέπει, αν βρεις φορτιστή με το κατάλληλο βύσμα. Καλύτερα να τους ενημερώσεις να σου στείλουν τον σωστό! Για εναλλακτικές πάντως, αυτά παίζουν ebay: 1. http://www.ebay.com/itm/EURO-Plug-5V-Power-Adapter-Anti-interference-Charger-F-Capacitive-Tablet-2-5mm-/140741231275?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item20c4d4c2ab 2. http://www.ebay.com/itm/EU-5V-2A-AC-DC-Adaptor-Power-Supply-Charger-for-Yuandao-N101-Window-Tablet-PC-/140845465378?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item20cb0b3f22 το 1 έχει και ο pyromaniac (vondroid) αλλά του βγάζει ghost touches όταν το φορτίζει... έχω βάλει στο μάτι το 2 αλλά το σκέφτομαι για 18 euro χωρίς να τον έχει δοκιμάσει κάποιος... Ο φορτιστής που μου έστειλαν πάντως από το ipadalternive πάντως, μετά από 10 λεπτά στην πρίζα προκαλεί εγκαύματα αν τον αγγίξω... θέλει πίεση για να κάνει επαφή... και πλέον το tablet μου δείχνει 'charging' συνέχεια...
  10. Μπλέξιμο... Ενημέρωσε τους πως έστειλαν λάθος φορτιστή... Θα σου στείλουν άλλον λογικά, όπως και σε μένα, οπότε άλλες 15 μέρες αναμονή!
  11. Μάλλον δεν την έβαλες καλά. Οι πλάγιες εγκοπές της κάρτας πρέπει να κοιτάζουν προς τα κάτω (υποδοχή φορτιστή) και να τσεκάρεις πως μπήκε στη θύρα της. Κάνει χαρακτηριστικό κλικ και βγαίνει με pop up. Αν παρατηρήσεις το port, θα δεις πως υπάρχει ένα σίδερο εκεί που εμποδίζει την είσοδο της κάρτας στη θέση της όταν πας να τη λίγο βάλεις διαγώνια, και απλά τη βάζει μέσα στο tablet και όχι στην υποδοχή της.
  12. εγώ τα έχω όλα συγχρονισμένα μέσω dropbox. 3 κάρτες (ntfs format) έχω δοκιμάσει στο port και μου δουλεύουν πάντως... τις βλέπω κανονικά στο es file explorer. και τον εσωτερικό σκληρό ntfs τον έχω btw για να δουλεύει οκ με τα torrents. Τσέκαρε μήπως δεν βάζεις καλά την κάρτα. έχει ένα σιδεράκι στο port που δεν έχει πατήσει καλά και μπορεί να μην τη βάζεις στη σωστή θέση. εμένα μου κάνει pop up απλά θέλω βοήθεια από κάτι λεπτό για να την πιέσω προς τα μέσα...
  13. @DoctorM - Το δικό μου είχε 2 κολλημένα (τελικά) pixels όταν μου ήρθε, αυτή τη στιγμή είναι οκ! - Bleeding έχω στις γωνίες σε νορμάλ επίπεδα όμως και φαίνεται μόνο στο bootάρισμα όταν έχει μαύρες οθόνες δλδ. δεν φαίνεται κάτι όταν είμαι σε εφαρμογές μενού κτλ. Η οθόνη του είναι εντυπωσιακή όπως έγραψα σε παλιότερο post μου. Το επιβεβαιώνουν όσοι βλέπουν το tablet για πρώτη φορά! - aluminium... κόβει αρκετό σήμα από τα wifi κ αυτό επειδή η κεραία που του έχουν βάλει δεν είναι για να δουλεύει με μέταλλο... περισσότερα για αυτό εδώ: http://vondroid.com/threads/mod-wifi-signal-improvement.704 αν είσαι κοντά στο router χωρίς πολλούς τοίχους να παρεμβάλλονται πιάνει μια χαρά πάντως! εγώ κατάφερα κ έπιασα σήμα από το ισόγειο στον όροφο μετακινώντας την κεραία του router. σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρό και δεμένο. μόνο πρόβλημα το port για τις sd κάρτες, δεν έχει πατήσει καλά και πρέπει να προσέχω όταν βάζω sd ενώ μπαίνει αρκετά βαθιά και θέλει νύχια για να βγει! εμένα μου εμφάνισε ένα πρόβλημα με τη φόρτιση. ο φορτιστής του ipadalternative δεν πατάει καλά και θέλει λίγη πίεση για να πιάσει ενώ σήμερα κ ενώ το φόρτιζα όλη νύχτα, μόλις βγάζω τον φορτιστή από το ρεύμα και συνεχίζει να δείχνει charging... junglist, στο back cover γράφει Ν101xx και κάτι κινέζικα. τα 'xx' το google translate στο site της yuandao, το μεταφράζει dual engine. μάλλον ότι γράφει ότι είναι διπλοπύρηνο :)
  14. Εγώ περιμένω μέσα στην εβδομάδα να έρθει αυτός που έστειλαν από ipadalternative. Αν δεν κάνει δουλειά, θα παραγγείλω από ebay.
  15. Θα τις δοκιμάσεις και θα κρατήσεις όποια σου κάνει :)
  16. MUST: μπαταρία 70-80% + φορτιστής στο ρεύμα Flash mode & Flashing OFW ή Vondroid CFW: 1. Το κλείνεις. 2. Κρατάς πατημένο το vol.down, πατάς το power, τα κρατάς και τα 2 για 2-3 δευτερόλεπτα (αν τα κρατήσεις περισσότερο, σε βάζει στο recovery) 3. Αφήνεις τα κουμπιά και βάζεις το usb. Στο αναγνωρίζουν τα windows, βάζεις manual τους rockchip drivers από τη διαχείριση συσκευών (οι drivers θέλουν unzip) 4. Ανοίγεις το rockchip tool 1.5. Τσεκάρεις πως έχεις πράσινο κουτάκι στις connected devices, διαλέγεις το firmware (*.img) που θες από το fw path και πατάς upgrade ή restore. (το restore σου κάνει full format) ***σε περίπτωση που δεν στο βρίσκουν τα windows και δεν ανοίγει ενώ πατάς το power, δεν πανικοβάλλεσαι και κάνεις το εξής: κρατάς το power για 15 sec, το αφήνεις 3 sec, το πατάς για 3 sec (ή επαναλαμβάνεις to συνδυασμό για το flash mode) οι finless roms μου φαίνονται πιο σταθερές... θέλουν άλλο flash tool όμως το οποίο έχουν στο πακέτο όταν τις κατεβάζεις. Οι jelly bean roms είναι οι πιο smooth αλλά έχουν αρκετά bugs με κορυφαίο τον high pitched sound όταν η φωτεινότητα δεν είναι στο full. Από χτες δοκιμάζω την επίσημη 20120804... Δεν έχω καταλήξει ακόμα σε rom, συνέχεια κάτι με χαλάει... πφφφφ!!!
  17. Είναι πολύ εύκολο να το φλασάρεις και τα cfws έχουν αναλυτικούς οδηγούς στα αγγλικά και έρχονται με έτοιμο root. Ίσως σε παιδέψει να περάσεις τους drivers της rockchip. κ αυτό γιατί αφού κάνεις τον συνδυασμό των πλήκτρων για flash mode, δεν εμφανίζεται κάποια ένδειξη στο tablet. Anyway... Η διαδικασία για τα official και τα vondroid firmwares είναι η ίδια, για τα finless διαφέρει. Δες στα forums ποιο σου κάνει και πόσταρε για να βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.
  18. Μας κάλυψε ο bkan82. Εγώ το έχω με 2 giga και είμαι οκ. 2 θέματα με απασχολούν πλέον... 1. Η φόρτιση... Ο custom φορτιστής δεν φορτίζει συνέχεια το Ν101 (πολλές φορές δείχνει charging αλλά δεν ανεβαίνει το %) και πρέπει να κουνάω το βύσμα μέχρι να πιάσει σωστά. Έχω βρει μερικούς με το ίδιο πρόβλημα στα forums και έχω αρχίσει να ανησυχώ... Περιμένω το δικό του φορτιστή από το ipadalternative για να δω αν θα είναι όλα οκ (despatched από χτες) 2. Το wifi είναι αδύναμο όταν παρεμβάλλεται τοίχος. Ξενέρωσα σήμερα γιατί το δοκιμάζω στο πατρικό μου και δεν πιάνει σήμα στον πάνω όροφο που είναι το δωμάτιο μου... Φταίει το μεταλλικό πίσω κάλυμμα για αυτό και έχει βρεθεί λύση που απαιτεί άνοιγμα του tablet και κόλληση νέας κεραίας (τύπου tyco). Περιμένω 2 τέτοιες και μένει να το πάρω απόφαση...
  19. Ό,τι έχω δοκιμάσει στο play store κατεβαίνει χωρίς πρόβλημα. Παιχνίδια δεν έχω δοκιμάσει πάντως... Σαν Ν101-Freaktab το βλέπει με αυτή τη rom, σαν Ν101 με την official. Λογικά θα μπορείς να το κάνεις impersonate αλλά δε μου έχει χρειαστεί...
  20. Δεν έχω βάλει την vondroid αλλά την finless από το freaktab. Δουλεύει άψογα αλλά είναι beta και έχει το ίδιο πρόβλημα με τον high pitched ήχο που έχει και η official beta. Ακούγεται έντονα όταν συνδέω ακουστικά, εξαφανίζεται όταν βάζω brightness στο 100%. Μετά ρυθμίζω από εξωτερικό πρόγραμμα (screen adjuster) την φωτεινότητα και είμαι οκ. Το δύσκολο είναι να βάλεις το tablet σε flash mode και να περάσεις τους drivers rockchip. Εκεί τα χρειάστηκα, νόμιζα πως το brickαρα και αγχώθηκα αλλά τελικά όλα οκ. Μέχρι να σου έρθει όμως είναι πολύ πιθανόν να έχει η επίσημη JB rom οπότε μη σκας από τώρα με τις beta cfw και με οδηγούς... Good news is... Βρήκα τρόπο και φορτίζω αργά και σταθερά το tablet μου! Αγόρασα βύσμα που ταιριάζει στο N101 και μου το κόλλησε φιλαράκι σε έναν παλιό μετασχηματιστή... Επιτέλους θα το λιώσω!
  21. Όχι δεν καίγομαι για θήκη γιατί θα το έχω κυρίως στο σαλόνι οπότε πήρα stand: http://www.ebay.com/itm/150889525655?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Για μεταφορές έχω το aurora και σε αυτό πήρα θήκη η οποία τα σπάει: ps: καλή και γρήγορη παραλαβή ;)
  22. Μεταλλικό το πίσω μέρος και ζεσταίνεται πίσω αριστερά. Μου έστειλαν μετασχηματιστή 12V αντί για 5V (12άρι παίρνει το Ν101 2 - λογικό, αφού για ένα διάστημα δεν ήξεραν τι τους γίνεται με τα Ν101...) Έβαλα αμέσως τη JB rom και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο stand by. 1% ανά ώρα το υπολογίζω με wifi ανοιχτό, χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρος. Θέλει τεστάρισμα και δυστυχώς δε μπορώ να του κάνω... Έχω βάλει το BMW pro αλλά για να 'στρώσει' στοιχεία θέλει πλήρη κύκλο φόρτισης-αποφόρτισης. Τώρα το έχω κλειστό για οικονομία μπαταρίας μέχρι να βρω λύση με τη φόρτιση... Είμαι στα 42% αλλά το ανοίγω μια στο τόσο για λίγο απλά για να χαζέψω.
  23. Έχω το n101+ από χτες... Εντυπώσεις στα γρήγορα: - Η οθόνη είναι το κάτι άλλο... Εντυπωσιακή θα έλεγα και άψογη απόκριση. Δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου το bleeding (φαίνεται μόνο όταν μαυρίζει η οθόνη - σε φυσιολογικά πλαίσια). Έχει όμως ένα (ίσως 2) καμένα ή κολλημένα pixels (lg ips ίσως?) τα οποία πρέπει να το ψάξεις για να τα καταλάβεις. No prob πάντως, και το se neo v μου έχει 2 καμένα οπότε έχω συνηθίσει :P - Το wifi δε μου βρίσκει όσα δίκτυα βρίσκει το laptop πχ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα στη σύνδεση... Κατέβασα torrents στο max και ταυτόχρονα έπαιζε 720p mkv ταινία... Με υπότιτλους... cool! - Τα ηχεία είναι κομπλέ. Θα ήθελα λίγη παραπάνω ένταση για τις ταινίες αλλά του δίνω boost στις ψιλές με το dsp manager και είναι ok. Η έξοδος για ακουστικά είναι μια χαρά. - Δεν έχω δοκιμάσει HDMI (περιμένω mini HDMI αντάπτορα) - Δεν έχω δοκιμάσει να του βάλω sd card για να δω τι παίζει με τα conflicts... Αλλά ούτως ή άλλως πήρα την έκδοση με τα 32 GB... Τα οποία τα βλέπει σαν κάρτα όταν το συνδέω στον υπολογιστή και περνά αρχεία με 6.5 MB/s... Μέτρια ταχύτητα... (οι αντιγραφές στα aurora και neo v πιάνουν 11-12 MB/s) - Του πέρασα και cfw με το 4.1.1 (finless 1.8 από freaktab) σταθερότατο και πετάει! Τώρα κατάλαβα τι εννοούν με το project butter... Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να κρίνω για battery σε drain sleep mode επειδή μου έστειλαν λάθος φορτιστή και δεν μπορώ να το φορτίσω (από usb δεν φορτίζει). Ούτε και να το πειράξω όσο θέλω αφού θα μου ξεμείνει από μπαταρία! Από χτες πάντως με αρκετά test (ταινίες παιχνίδια play store benchmarks κτλ) και ένα flasharisma, αυτή τη στιγμή έχω 51% μπαταρία... Η παραγγελία έγινε 17 Σεπτέμβρη από ipadalternative, ήρθε Ελλάδα στις 27, παρέλαβα (λόγω απεργίας και ΣΚ) 1/10. Ενημερώθηκα πριν παραλάβω από το ipadalternetive πως ίσως έχουν στείλει λάθος φορτιστές στις τελευταίες παραγγελίες n101, τους ενημέρωσα και περιμένω να μου στείλουν το σωστό...
  24. Με παρεξήγησες, τη σύγκριση την έκανα γενικολογώντας για να δείξω πώς όλες οι συσκευές είναι υποψήφιες για αποτυχία... Anyway, ευχαριστώ και θα ποστάρω εντυπώσεις με το που μου έρθουν :)
  25. Frontier παρακολουθώ το θέμα σου με το Fire και είδα για το πρόβλημα με τη μπλε γραμμή. Good luck αλλά όπως έγραψα πιο πάνω, όλα έχουν λίγο-πολύ προβλήματα, παίρνεις το ρίσκο κ ελπίζεις να σου τύχει καλό κομμάτι και να γλυτώσεις τελωνείο. Ας σκεφτεί ο καθένας μας πόσες φορές έστειλε για service το (επώνυμο) κινητό του... To tracking number μου για το Aurora 2 έγραφε (στα κινέζικα και μετά από copy-paste google search, translate κτλ) πως 31/08 βγήκε από Κίνα. Το Ν101+ έφυγε από Σιγκαπούρη 21/09... Λογικά περιμένω νέα και για τα δύο μέσα σε αυτή την εβδομάδα...
×
×
  • Create New...