Jump to content

guitarist4u

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About guitarist4u

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

guitarist4u's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. +1 :) Και οι γνωστες ελληνικες κατινιες ηρθαν αμεσως μετα την νικη της... κατι για το slow motion στο τελος του κομματιου.. αυτο μας χαλασε εμας απ'ολη την ιστορια..οχι η δικια μας η αηδια...:wacko:
  2. Παιδιά ψάχνω ενα καλό Gamer PC γύρω στα 900-1000 ευρώ... καμιά πρόταση; θα προτιμούσα να μου στείλετε και λινκ για να βλέπω και αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Παιδιά ψάχνω ενα καλό Gamer PC γύρω στα 900-1000 ευρώ... καμιά πρόταση; θα προτιμούσα να μου στείλετε και λινκ για να βλέπω και αναλυτικότερα τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :):)
  4. Audrey Niffenegger-The Time Traveler's Wife αρκετα καλο θα μπορουσα να πω... δες το παντως γιατι για να βρεις βιβλιο επιστημονικης φαντασιας που να σου αρεσει, θελει αρκετο ψαξιμο...:)
  5. Τωρα που η διοργανωση ειναι στη ρωσια τα μεσημεριανα ασχολουνται με το θεμα εδω και 2 μηνες, φανταστειτε τι θα γινει αν διοργανωθει στην ελλαδα...θα γινει ξανα το γεγονος της χρονιας... Απορω που μια ολοκληρη χωρα ασχολειται τοσους μηνες με το τι θα φορεσει ο ρουβας και τι θα κανει και πως θα το κανει...:(
  6. Ρε παιδια που μπορω να βρω το προγραμμα των εσπερινων; (ψαχνω στο γκουγκλ αλλα τζιφος, μονο τα περσινα μ βγαζει...)
  7. ευχαριστω πολυ...θα παω να δω...ελπιζω να υπαρχει εκει...:)
  8. παιδια εχω μια απορια... ξερετε αν μπορω να αγορασω νεο πακετο συνδεσης φρογκ σε καποιο μεγαλο καταστημα(π.χ. γερμανος); εδω και 3 μερες ψαχνω σε διαφορα περιπτερα αλλα παντου μου λενε οτι εχουν μονο καρτες ανανεωσης και οχι νεα πακετα συνδεσης... Ευχαριστω εκ των προτερων.:)
  9. σημερα ειδα σε ενα διαφημιστικο του πλαισιου κατι ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες(Turbo-X) σε λεπτο design και αναλυση 5mp. εχει κανεις χρησιμοποιησει τετοια καμερα; τεχνικα ειναι καλη ή οχι; σκεφτομαι να αγορασω μια τετοια σαν δευτερη συσκευη αλλα θελω να ξερω αν αξιζει τον κοπο!:)
  10. τι εννοεις να βρεθει ο κλεφτης; μηπως να βγουμε ολοι εξω και να αρχισουμε να ψαχνουμε;:p σοβαρα τωρα...ή θα απευθυνθεις σε καποιον αρμοδιο ή οπως προαναφερθηκε θα το ξεπερασεις και θα παρεις ενα καινουριο...μεσα απο το φορουμ δυσκολα να βοηθησουμε ωστε να βρεθει.:blink:
  11. στο What's up δεν υπαρχει σιγουρα...αλλα για την Cosmocarta τσεκαρε στο site για σιγουρια...:D
  12. οπως προανεφερα η μουσικη ειναι ιδεολογια, ειναι τροπος εκφρασης, σκεψης και γενικοτερα δειχνει τον τροπο που αντιμετωπιζεις τις καταστασεις...και τωρα δεν μπορεις να μου πεις οτι απο εκει που ακους Deep Purple στο καπακι σου ρχεται φλασια και ριχνεις και ενα Μακροπουλο(και οτι αυτο το κανεις για διευρυνση μουσικων οριζοντων, αλλο το να πηγαινεις σε κατι λιγο εμπορικοτερο και αλλο να φτανεις στην Βαρβακειο...)...δν γινεται αυτο...ειναι πραγματα, πως να το πω...ακυρα μεταξυ τους, τωρα αν πιστευεις οτι σαρεσουν και τα δυο ταυτοχρονα, τοτε δυο περιπτωσεις υπαρχουν: δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως ψαχνεις απο την μουσικη ή απλα ακους και τα δυο ειδη για να γινεις αποδεκτος απο τους αλλους, να πας με τα νερα τους...(καθαρος κοινωνικος κομφορμισμος δλδ...οχι πως εγω δν ειμαι μεσα σε αυτο-ολοι ειναι-απλα το να τασσεσαι με δυο πλευρες ειναι ακομα χειροτερο) αυτα απο μενα...:)
  13. οταν δεχεσαι ενα ειδος μουσικης, δεχεσαι και ολα τα επιμερους των τραγουδιων του και ειναι αδυνατο απο λαικα η ακομα και απο ποπ να φτασεις στα πιο ψαγμενα...ειναι εντελως διαφορετικες ιδεολογιες. μονο σε μεμωνομενες περιπτωσεις μπορεις να ακουσεις κατι και με αυτο παλι δεν νιωθεις ανετα... :D οσο για την συγκριση που λες, την κανεις μια φορα για να αποφασισεις προς τα που κινεισαι, δλδ τι περιπου μουσικη ακους, απο κει και περα η συγκριση γινεται οχι με τα αλλα ειδη, αντιθετα ψαχνεις ολο και βαθυτερα στο ειδος που σε ενδιαφερει...:)
×
×
  • Create New...