Jump to content

kilik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kilik

  1. Φανταστικο κινητο , καλη επιτυχια σ ολους!
  2. Φιλε, αφου λες οτι εισαι φαν της νεας τεχνολογιας, εχεις παρει το Ν70 προτζεκτορα για να μας πεις εντυπωσεις. Τελικα προβαλει 37'' ή 42'' στον τοιχο? Μπορεις να συνδεσεις το ΧΒΟΧ 360 πανω του και το PS3?
  3. Και εγω τα φοβομουνα στην αρχη, αλλα μολις αγορασα το πρωτο περσι τα Χριστουγεννα το Cect 599, αλλαξα γνωμη και καταλαβα ποσο παρεξηγημενα ειναι. Η ποιοτητα πολυ καλη, οπως και τα χαρακτηριστικα. Απο τοτε εχω παρει παρα πολλα και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος!
  4. Αγνωστου προελευσης ειναι τα νοκια με την τελεια κατασκευη τους, τεχνογνωσια τους και τα πλουσια υλικα που χρησιμοποιουν! Για παραδειγμα μια απο τις ναυαρχιδες της το Ν95 με τα ψευτικα υλικα κατασκευης ειχε προελευση απο τη Φιλανδια, για αυτο ετριζε? ψαξε λιγο τον πλανητη να δεις τι λενε για το Meizu, μην κολατε μονο στο οτι μας δινουν εδω περα κοιταξτε και λιγο παρα περα να ανοιξουν οι οριζοντες!
  5. Περιμενουμε review μολις το παραλαβεις! Μπορεις να μας πεις απο που το παρηγειλες?
  6. Πρωτα απ ολα, ολα γραφουν και ειναι απο την Κινα, εδω μιλαμε για κινεζικες εταιρειες οπως (Cect, cool, ZTC, Anycool κ.α.).
  7. Συγνωμη αλλα οι περισσοτερες παρουσιασεις στα λοιπα κινητα ειναι δικες σου και ειναι ολα κινεζικα, αρα μηπως ασχολεισαι λιγακι παραπανω?:blink:
  8. Πολυ καλη ιδεα, αλλα θα το κανω δωρο στην κοπελα μου, αν ειχε τηλεοραση μπορει να το επαιρνα και γω! θα περιμενω να βγαλουν και τον Τζον-Τζον!
  9. Το χρωμα του ειναι αναμεσα σε μπρουτζινο/χαλκινο και σαπιο μηλο δεν θα το ελεγα ροζ αλλα παιζει αναλογα με το φως ειναι χασιμο!
  10. Παιδια το πιο ομορφο κινητο βρισκεται στα χερια μου και απο τη στιγμη που το πηρα ολα τα βλεμματα στρεφονται πανω του. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/311.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/500/medium/411.jpg
  11. Μεχρι και η Barbie εχει 2 σιμ ταυτοχρονα! Πολυ cool και πρωτοτυπο κινητο!
  12. Ειναι και θεμα γουστου, οποιο σου αρεσει πιο πολυ!
  13. Εχει παιξει κανεις το Rastan Saga? Ειχα χαλασει πολλα κερματα για το ταιχνιδι αυτο!
  14. Συμφωνω με τον φιλο, υπαρχουν πολυ-πολυ πιο ομορφα κινητα απο την απατη αυτη!
  15. Φιλε, psp με κλειστα ματια, οθοναρα!
  16. Φιλε, επειδη εχω και τα δυο, αναμφιβολα ειναι τελεια και τα δυο, νομιζω οτι το 360 θα σου χαρισει ατελειωτες ωρες απολαυσης υψηλης ευκρινειας (αν διατιθεται και αναλογη τηλεοραση) Η αποφαση ειναι δικια σου!
  17. Τα δικτυα μας αν και τα πληρωνουμε ακριβα ειναι για κλωτσιες. Το 3g ειναι ωραιο κολπο για να τα τσεπωνουν και να κοροιδευουν τον κοσμο με τις βιντεοκλησεις.
  18. Επειδη δεν γνωριζουμε τις εταιρειες αυτες δεν σημαινει οτι ειναι ανωνυμα τα κινητα. 1.300.000.000 ανθρωποι τουλαχιστον τις ξερουν τις εταιρειες αυτες! Βεβαια εχουν εγγυηση τα κινητα, συνηθως ενα χρονο.
  19. Παιδια ειναι κινηταρα, αλλα υπαρχουν ακομα πιο ομορφα!
×
×
  • Create New...