Jump to content

life_is_nice

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by life_is_nice

  1. Ρε παιδιά μια ψιλοάσχετη απορία Στην Νέα Υόρκη από Αθήνα μόνο ολυμπιακή και delta airlines πηγαινοέρχονται ή υπάρχουν και άλλες εταιρίες μήπως μπορώ να βρω φθηνότερο εισητήριο?
  2. Εμένα με ενδιαφέρει να νοικιάσω στην Αμερική. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περάσω τη συνέντευξη μια και θέλω να μείνω πολλούς μήνες ή μπορώ να πάω με το visa waiver και μετά να κάνω κάποια ανανέωση διαμονής?
  3. Ρε παιδιά έχω και εγώ μια απορία. Με ενδιαφέρει να κάνω μακροπρόθεσμες διακοπές από 6 μήνες έως και 2 χρόνια αν είμαι τυχερός και δεν τύχει κάτι έκτακτο που με αναγκάσει να έρθω ελλάδα. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Με ενδιαφέρει επίσης να νοικιάσω σπίτι στο όνομα μου είτε στο όνομα μου (φυσικό πρόσωπο) είτε στο όνομα της εταιρείας μου (νομικό πρόσωπο). Ξέρει κανείς αν είναι εφικτό κάτι τέτοιο και ποια είναι η διαδικασία?
  4. Mε δενδιαφέρει να γίνω επαγγελματίας πωλητής στο ebay. Μήπως ξέρει κανείς το φορολογικό καθεστώς για κάτι τέτοιο αν θα χρειαστεί να κάνω κάποια έναρξη επαγγέλματος κλπ?
  5. Ανοίγω αυτό το thread για να γράψουμε ο καθένας τις απορίες του για το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει το πτυχίο του. Η δική μου απορία είναι η εξής: Χρειάζομαι απολυτήριο λυκείου για να ανοίξω μια οποιαδήποτε επιχείρηση από φαγάδικο μέχρι κατάστημα ρούχων;
  6. Ζαλίστηκε και καθώς καθόταν στην άκρη της αποβάθρας ξαφνικά βρέθηκε κάτω. Δεν ξέρω τι συνέβη δεν ήμουν μπροστά. Πάντως ζει αλλά ζτύπησε άσχημα το κεφάλι του.
  7. Την πρώτη φορά που την είδα δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω της. Την δεύτερη φορά που την είδα δάγκωσα την λαμαρίνα. Την τρίτη φορά που την είδα σκέφτηκα πως είναι η γυναίκα με την οποία θα περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου. Εύχομαι να το πάθε τε και εσείς.
  8. Τι θυμήθηκα τώρα. Ήμουνα στο κυλικείο και πιο δίπλα ήτανε ο μαθηματικός. Και εγώ δεν τον είχα προσέξει και κοιτούσα τον κ%λο μιας μαθήτριας. Και ξαφνικά σκύβει και ο μαθηματικός κοιτάει και μου κάνει το σήμα της νίκης.:lol:
  9. Mαθητής του σχολείου μου από όσο ξέρω έπεσε ανάμεσα σε 2 τρένα. Στο σταθμό Ειρήνη
  10. Κι εγώ το ελπίζω. Καμιά ιδέα για του Βαλεντίνου κανείς?
  11. Για όλους τους ερωτευμένους του myphone including me i believe i can fly i believe i can touch the sky http://www.youtube.com/watch?v=AYq6bdJF4ts Μαρία είσαι το άλλο μου μισό.
  12. Τα σχολικά χρόνια είναι τα καλύτερα γιατί έχουν πολύ γέλιο. Σε αυτό το thread θα γράφουμε αστεία σκηνικά από αυτή την περίοδο Στην τρίτη γυμνασίου είχαμε πάει τριήμερη και ήταν ένας φίλος μου στο δωμάτιο του. Ξαφνικά του χτυπάει ένας συμμαθητής του την πόρτα. Κοιτάει από το ματάκι και βλέπει 1 άτομο. Ανοίγει και με το που ανοίγει βγαίνουν αμέσως από το διάδρομο 50 άτομα μπαίνουν στο δωμάτιο και τον πλακώνουν στις σφαλιάρες.
  13. Πηγαίνοντας σήμερα στην Κηφισσιά για βόλτα βλέπω σε ένα τέταρτο Aston V8 vantage, Bmw Z8, Jaguar Xkr.
  14. Και ποιά καταστήματα προτείνεις μιας και με τέτοια πράγματα δεν παίζουμε ;
  15. Σκέφτομαι να δοκιμάσω στην αρχή με Χέννα για να δω αν θα μου αρέσει.
  16. http://shadowscorp.org/images/hitman%20logo.gifΕίμαι 16 και θέλω να κάνω κάτι ακραίο. Σκέφτομαι να κάνω ένα tattoo στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου σε μεγάλο μέγεθος και θέλω να μάθω πόσο θα μου κοστίσει και αν επιτρέπεται. Θα κάνω το Τ με τα 2 όπλα σε μεγάλο μέγεθος χωρίς τα υπόλοιπα γράμματα.
  17. Έχοντας όλες τις ταινίες (είμαι μεγάλος φαν) ψηφίζω Μπρόσναν. Είχε το στυλ που μου άρεσε. Παρόλα αυτά μου αρέσουν όλοι οι Μπόντ γιατί ο καθένας έχει κάτι που δεν έχουν όλοι οι υπόλοιποι. Πάντως και ο Κρέγκ μου αρέσει αν και με ξένισε λίγο το ότι λείπουν τα gadgets, οι γυναίκες δεν λείπουν απλώς λείπουν τα sex scenes και τρώει και ξύλο :confused:
  18. H καινούργια της Nova αλά λιακόπουλος είναι θεϊκή. Επίσης εκείνη η διαφήμιση του 80 που έλεγε για να μην τον παίρνετε από πίσω πάρτε του μια πίπ@
  19. Έχουμε και λέμε: Τις τελευταίες μέρες μετράμε πάρα πολλά περιστατικά Αλέξης Κλούβα των ΜΑΤ 16χρονος γιος παράγοντα του ΚΚΕ Προαστιακός Νεαρός στον Ψυρρή Για την κλούβα την ευθύνη ανέλαβε νεοφερμένη τρομοκρατική οργάνωση
  20. Έχω ένα laptop philips X71 με windows vista. Χρησιμοποιώ συχνά την ακριανή εργαλειοθήκη της επιφάνειας εργασίας όπου τοποθετώ εκείνα τα ηλεκτρονικά σημειωματάρια με υπενθυμίσεις αλλά καταλάθως τα διέγραψα όλα και είχαν μέσα σημαντικές σημειώσεις. Ξέρει κάποιος ένα τρόπο να τα επαναφέρω;
  21. Μαλλον αυθεντικά είναι. Καταρχήν οι απατεώνες που εκμεταλεύονται χρήστες paypal, e-gold κλπ δεν αναφέρονται μετο όνομα σου γιατί δεν το ξέρουν. Ένα χαρακτηριστικό paypal phising mail αρχίζει με τη φράση Dear paypal customer. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε γιατί το site που κάνατε την εγγραφή είναι αυθεντικό και από ότι κατάλαβα δεν παίζει να σας κλέψουν αφού κάνατε εγγραφή στο αυθεντικό Domain.
  22. έχω ένα laptop philips X71 αγορασμενο από τον Κωτσόβολο. Λόγω της δουλειάς μου πρέπει να βρίσκομαι μπροστά από το pc όσες ώρες είμαι ξύπνιος δηλαδή 17 ώρες την ημέρα κάθε μέρα ενίοτε και παραπάνω. Τις τελευταίες βδομάδες άλλαξα 2 motherboard στα πλαίσια της εγγύησης. Έτσι λοιπόν θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας τι μπορώ να κάνω για να αντέχει τόσες ώρες και παραπάνω την ημέρα συνεχόμενα χωρίς να κλείνει γιατί αυτή την στιγμή δεν μπορώ να αγοράσω ένα desktop σύστημα οπότε θέλω το pc να αντέξει 2-3 μήνες ακόμα. Αν ξέρετε κάποιο Hardware/software να με βοηθήσει και να είναι και φτηνό ή δωρεά παρακαλώ γράψτε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  23. αλήθεια οι χρεωστικές έχουν όριο για το πόσα μπορείς να χώσεις? Μπορώ να μεταφέρω σε μια χρεωστική πάνω από 10 χιλιάρικα? Μήπως μπορούνε μέσω της χρεωστικής μου να βρούνε το paypal μου εφόσων είναι συνδεδεμένα? Να είχα λίγα λεφτά στο paypal δεν θα είχα πρόβλημα αλλά είναι υπερφουσκωμένος ο λογαριασμός.
  24. Απ'την άλλη πάλι αν βγάλω μια χρεωστική κάρτα και την συνδέσω με το paypal μπορώ να μεταφέρω λεφτά στην χρεωστική (όχι πιστωτική) σωστά; όμως το πρόβλημα είναι ότι είμαι 16 και δεν ξέρω αν μπορώ να βγάλω χρεωστική κάρτα.
×
×
  • Create New...