StratosGR Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα σας. Χθες έβαλα επιτυχώς την Nameless. Σήμερα ειδα οτι καταναλωνε την μπαταρία και ειπα να περασω τον κερνελ που ανάφερε ο φιλος πιο πανω. Μετα το κινητο δεν άνοιγε. Ειχα κανει backup πριν αλλαξω ρομ . Εκανα restore αλλα παλι τιποτε δεν ανοίγει. Μου γραφει με κίτρινα γράμματα set warranty bit:kernel και μενει εκει που είναι το logo. Καποια βοηθεια;;;; Ξαναβάλτον ή δοκίμασε να βάλεις κάποιον άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τον δοκιμασα αρκετες φορες αλλα διστυχως τιποτε. θα δοκιμασω αλλο . αρα ειμαστε σιγουροι οτι φταιει ο κερνελ? Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τον δοκιμασα αρκετες φορες αλλα διστυχως τιποτε. θα δοκιμασω αλλο . αρα ειμαστε σιγουροι οτι φταιει ο κερνελ? Μπορείς και να βάλεις μια μαμά ρομ. Το ίδιο είναι. Θα αλλάξει ο κέρνελ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ναι το γνωριζω αυτο ασε να δω και σε ενημερωνω. σε ευχαριστω Αυτο που δεν καταλαβα γιατι να μην μου κανει επαναφορα την μαμα που ηδη εχω Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αυτή μάλλον είναι η πιο πολλά υποσχόμενη Note 7 port Rom αυτήν τη στιγμή. Έβαλα για λίγο την V2 και μου άφησε καλές εντυπώσεις, από στιγμή σε στιγμή (τώρα την κάνει upoloading o Dev) περιμένω να ανέβει η V3, που θα λύνει πολλά μικροπροβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Αυτή μάλλον είναι η πιο πολλά υποσχόμενη Note 7 port Rom αυτήν τη στιγμή. Έβαλα για λίγο την V2 και μου άφησε καλές εντυπώσεις, από στιγμή σε στιγμή (τώρα την κάνει upoloading o Dev) περιμένω να ανέβει η V3, που θα λύνει πολλά μικροπροβλήματα. πως είναι τελικά η v3; μπαταρία τι λέει και με πιο κερνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 πως είναι τελικά η v3; μπαταρία τι λέει και με πιο κερνελ; Δεν την έχω περάσει ακόμη!..Έχω όλα τα αρχεία έτοιμα στην SD card αλλά δεν το τολμάω, είμαι πολύ ικανοποιημένος έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή το τηλέφωνό μου. Αύριο το πρωί θα το μάλλον θα το τολμήσω και θα αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasoselia Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Παίδες καλησπέρα. Να ρωτήσω. ..ξέρουμε αν έχει βγει root για το note 4 910c Android 6? Ευχαριστω Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλησπέρα κάτοχος και πάλι της συσκευής έχω την f και είμαι stock 6.0.,μιας και βλέπω πολύ γρήγορα να το κάνω root ποία Rom είναι η καλύτερη αυτή τη στιγμή για το f Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλησπερα Γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω nandroid backup μεσω recovery να το χρησιμοποιησω μετα μεσω odin; Το ρωταω σε περιπτωση που βαλω custom rom και μου κανει bootloop και δεν μπορω να ξαναβαλω το αρχειο zip στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν χρειάζεται, ρύθμισε να αποθηκεύονται τα backup στη κάρτα μνήμης. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν το γνωριζα αυτο Μαλλον θα πρεπει να βαλω τον PhilZ touch για να εχω αυτη την επιλογη Εχω το note 4 910c.......υπαρχει για αυτο το μοντελο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν το γνωριζα αυτο Μαλλον θα πρεπει να βαλω τον PhilZ touch για να εχω αυτη την επιλογη Εχω το note 4 910c.......υπαρχει για αυτο το μοντελο; Υπάρχει η επιλογή να κάνεις back up στην κάρτα μνήμης και στην twrp Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obrax1977 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν εχω την δυνατοτητα με το recovery που εχω Σε ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Δεν εχω την δυνατοτητα με το recovery που εχω Σε ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες Τι Recovery εχεις? Twrp recovery βαλε, την τελευταία έκδοση, ολα τα υπολοιπα πρακτικά δεν κανουν. Αν εχεις αυτο, κατι κανεις λαθος εχει επιλογη για εγγραφή και ανάγνωση και απο microsd, και usb, και internal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Ποία είναι η πιο καλή rom παιδιά για μπαταρία γιατί από αυτά που διαβάζω στο xda οι note 7 port έχουν πολλά θέματα ακόμα; εκτός αν κάποιος έχει άλλη άποψη να με βοηθήσει Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 τον τελευταίο χρόνο έχω την Nameless, αλλά στο τελευταίο update βγάζω μέσο όρο 1.5 ώρα οθόνη και ας έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμα και με καινούρια μπαταρία,σε γενικές γραμμές όμως είναι από τις καλύτερες πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 τον τελευταίο χρόνο έχω την Nameless, αλλά στο τελευταίο update βγάζω μέσο όρο 1.5 ώρα οθόνη και ας έχω δοκιμάσει τα πάντα ακόμα και με καινούρια μπαταρία,σε γενικές γραμμές όμως είναι από τις καλύτερες πιστεύω 1,5 ώρα οθόνη μόνο; φίλε αυτό είναι τραγικό Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Καλησπερα! Εχω το 910F! Πριν λιγες μερες αποφορτισα την μπαταρια πληρως και το φορτισα στο 100% κλειστο! Σιγα σιγα αρχισε να τρωει κολληματα φουλ! Αργει ν ανοιξει εφαρμογες , ανοιγοκλεινει καμια φορα και παει λεγοντας! Του εχω κανει wipe data και του εχω φλασαρει διαφορες official roms απο τοτε 5 διαφορετικες σιγουρα αλλα κανει τα ιδια! Υπαρχει περιπτωση να φταιει η μπαταρια?? Edited October 5, 2016 by kanello Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 (edited) Ποία είναι η πιο καλή rom παιδιά για μπαταρία γιατί από αυτά που διαβάζω στο xda οι note 7 port έχουν πολλά θέματα ακόμα; εκτός αν κάποιος έχει άλλη άποψη να με βοηθήσει Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εδω εχει μια περιγραφή των τελευταίων ρομ με τα συν και τα πλην. http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/n4-rom-prefer-dr-ketan-norma-n7-t3474354 Οι ρομ που βασίζονται στο νοτε 7 γενικα δεν δουλεύει το Fingerprint scanner. Με εξαίρεση την ρομ του dr ketan που με πολλα κολπακια δουλευει, εστω με αλλη lockscreen. Δεν είναι οτι καλύτερο για την μπαταρία πάντως, ενώ οσες ρομ στηρίζονται σε αλλο κινητο πχ νοτε 7, υποστηρίζουν θεματα για το ui, ομως βαραινουν πολυ το κινητο παρατηρω ειδικά μετα απο καιρο και πολλες εφαρμογές.. Προσωπικά έχω εδω και μηνες την kurama v3 με τον Original kernel που εχει. Αν και εχει παψει να εξελίσσεται εδω και καιρο, εξακολουθω να πιστεύω οτι εχει τον καλύτερο συνδιασμο επιδοσεων, μπαταρίας και δυνατοτητων. Ειδικά μετα απο εχτρα debloating, xposed, nova. Καμια αλλη δεν παει οπως αυτη.. Εχω βαλει πολλες, παντα σε αυτη γυρναω. Όπως επισης άλλοι Kernel έχουν ελαφρως καλυτερη μπαταρία, αλλα κανενας δεν εχει το smoothness του Original κατω απο βαρια χρηση. Απο θεμα μπαταρίας η καλύτερη ειναι η nemeless, μαλλον απο ολες. Αν σε καλύπτει και θελεις κατι light. Ουτε αυτη εξελίσσεται παντως. Και οι 2 πεθαμενες θεωρούνται. Edited October 5, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Εδω εχει μια περιγραφή των τελευταίων ρομ με τα συν και τα πλην. http://forum.xda-developers.com/note-4/snapdragon-dev/n4-rom-prefer-dr-ketan-norma-n7-t3474354 Οι ρομ που βασίζονται στο νοτε 7 γενικα δεν δουλεύει το Fingerprint scanner. Με εξαίρεση την ρομ του dr ketan που με πολλα κολπακια δουλευει, εστω με αλλη lockscreen. Δεν είναι οτι καλύτερο για την μπαταρία πάντως, ενώ οσες ρομ στηρίζονται σε αλλο κινητο πχ νοτε 7, υποστηρίζουν θεματα για το ui, ομως βαραινουν πολυ το κινητο παρατηρω ειδικά μετα απο καιρο και πολλες εφαρμογές.. Προσωπικά έχω εδω και μηνες την kurama v3 με τον Original kernel που εχει. Αν και εχει παψει να εξελίσσεται εδω και καιρο, εξακολουθω να πιστεύω οτι εχει τον καλύτερο συνδιασμο επιδοσεων, μπαταρίας και δυνατοτητων. Ειδικά μετα απο εχτρα debloating, xposed, nova. Καμια αλλη δεν παει οπως αυτη.. Εχω βαλει πολλες, παντα σε αυτη γυρναω. Όπως επισης άλλοι Kernel έχουν ελαφρως καλυτερη μπαταρία, αλλα κανενας δεν εχει το smoothness του Original κατω απο βαρια χρηση. Απο θεμα μπαταρίας η καλύτερη ειναι η nemeless, μαλλον απο ολες. Αν σε καλύπτει και θελεις κατι light. Ουτε αυτη εξελίσσεται παντως. Και οι 2 πεθαμενες θεωρούνται. Ευχαριστώ φίλε μου ειμαι stock με το τελευταίο update που ήρθε εχθες δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να βάλω twrp και να κάνωroot; Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου ειμαι stock με το τελευταίο update που ήρθε εχθες δεν νομίζω να έχω πρόβλημα να βάλω twrp και να κάνωroot; Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε βλέπω γιατί να έχεις καποιο προβλημα.. Εγω εχω κανει εδω και 1 χρονο οποτε αν υπάρχει κάποιο θέμα ας γράψει καποιος που εκανε προσφατα. Δε νομιζω ομως να υπάρχει κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Επιτέλους, ήρθε η ώρα να περάσω και εγώ στην εποχή Marshmallow, και μάλιστα με Note 7 port rom! H Norma V φαίνεται πάρα πολύ καλή, δεν έχω βρει ακόμη κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το μόνο που υπάρχει και με αφορά είναι το ότι δεν δουλεύει το fingerprint scanner, αλλά με αυτό το τέχνασμα δουλεύει στις third party εφαρμογές, που είναι και αυτό που με νοιάζει. Κατά τα άλλα, μόνο για την μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά ούτε αυτό με πολυνοιάζει έτσι και αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 ελληνικο μενού εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Αποκλείεται να έχει όπως και δεν λειτουργεί το spen στην Ελληνική γλώσσα εγώ την άφησα στην άκρη και συνεχίζω με alexandr rom Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts