Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο το bios

Περίπου μπορείς να μου πεις πως

Sent from my C6903 using Tapatalk

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περίπου μπορείς να μου πεις πως

Sent from my C6903 using Tapatalk

Οταν μπεις στο bios (με del ή Fx αναλογα τι υπολογιστη εχεις), συνηθως ή στο μενου boot ή στο advance bios features εχει την επιλογη που λεει αν θα ειναι ενεργο το num lock στη περιπτωση σου πρεπει να ειναι disable/off.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

μια ερωτηση παιδια.

κατεβασα νομιμα απο την σελιδα της microsoft τα windows 10 pro.

τα εγκατεστησα ως triple boot για να τα δοκιμασω και να δω εαν θα αγορασω αργοτερα το κλειδι.

μετα απο 5 ημερες μου ζηταει ενεργοποιηση των windows.

μεχρι ποσο περιθωριο ,νομιμο παντα,εχω μεχρι να περασω ενα κλειδι ?

μιλαμε παντα για νομιμες διαδικασιες !

Το σύστημα δεν θα "κλειδώσει" ώστε να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αν και μετά από 30 ημέρες θα σου λέει ότι είναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση και το σύστημα δεν είναι τυπικά νόμιμο. Κλειδί μπορείς να περάσεις σε οποιοδήποτε στάδιο.

παιδια σοσ εχω τα 10 σπασμενα (νομιζω)στο pc και τα εχω και κινητο ομωσ στο κινητο ειναι η εκδοση 67 ενω στο pc εχω την 545!!ομως στο pc χανει αρκετες φορες το σημα wifi και ειναι σπασιμο νευρων....παω ρυθμισεις για να μου βγει η αναβαθμιση αλλα τιποτα..βοηθειστε με γτ απο θπολογιστες δεν ξερω πολλα..επρεπε να εχω και στο πσ την 67!!!!

Δεν έχει σχέση η έκδοση των Windows με το WiFi και σχεδόν σίγουρα δεν έχει να κάνει το ότι είναι Windows 10. Καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα, αν και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να δουλέψεις δίπλα στο ρούτερ και να αλλάξεις το κανάλι του WiFi στο ρούτερ, ως πρώτες δοκιμές.

Παιδιά καλησπέρα έχω τα 10αρια και από τότε που τα έβαλα έχω ένα μικρό πρόβλημα, όταν τα αφήσω το μεσημέρι ανοιχτά χωρίς να κλείσω τον υπολογιστή πέφτει σε λήθαργο η οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα εξαναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή και να τον ανοίξω πάλι για να μπορέσω να δουλέψω το απόγευμα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να ανοίγει η οθόνη, χωρίς να κλείνω και να ανοίγω τον υπολογιστή;

Μόλις τωρα κανω εγκατάσταση την καινούργια ενημέρωση των windows 10..μεχρι τωρα την εργασια των ενημερώσεων την φορτώνει κανονικα.Θα σας γραψω εντυπωσεις αφου τελειωσει με το καλο!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλησπέρα έχω τα 10αρια και από τότε που τα έβαλα έχω ένα μικρό πρόβλημα, όταν τα αφήσω το μεσημέρι ανοιχτά χωρίς να κλείσω τον υπολογιστή πέφτει σε λήθαργο η οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα εξαναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή και να τον ανοίξω πάλι για να μπορέσω να δουλέψω το απόγευμα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να ανοίγει η οθόνη, χωρίς να κλείνω και να ανοίγω τον υπολογιστή;

Εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις οθονης? Μπορείς να την ρυθμίσεις να μενει ανοιχτη οσες ωρες θελεις και να κλείσει αφου απενεργοποιηθει το laptop

Despina!

Εγινε η εγκατάσταση της ενημερωσης που προανέφερα και παροτι εκανε ποση ωρα να γινει το laptop υπολειτουργεί.Δεν ανοιγει ουτε το start menu,δεν μπαίνει ούτε στον Edge ουτε το store,δεν μπορω να μπω στις ρυθμίσεις και δεν ξερω και τι αλλο γιατι μου εσπασαν τα νευρα. Τι ενημέρωση εστειλαν δεν μπορώ να καταλαβω. Υπάρχει καποιος τροπος να γυρισω πισω με τα πληκτρα F αλλα δεν θυμάμαι ποια παταω στον Toshiba μου.Γνωριζει να μου πει καποιος?

Despina!

Το άφησες να. ...στρώσει μόνο του? Συνήθως θέλει αρκετή ώρα

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις τωρα κανω εγκατάσταση την καινούργια ενημέρωση των windows 10..μεχρι τωρα την εργασια των ενημερώσεων την φορτώνει κανονικα.Θα σας γραψω εντυπωσεις αφου τελειωσει με το καλο!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις οθονης? Μπορείς να την ρυθμίσεις να μενει ανοιχτη οσες ωρες θελεις και να κλείσει αφου απενεργοποιηθει το laptop

Φίλε καλημέρα θέλω να κλείνει, το έχω μετα από μια ώρα να πέφτει σε λήθαργο. Εγώ θέλω εφ όσον κοιμάται να πατάω κάποιο κουμπί και να ενεργοποιείτε η οθόνη και όχι να το κλείνω και μετα να το ανοίγω πάλι για να μπει σε λειτουργία.

Εδώ και αρκετές ώρες προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή και κολλάει σε μπλε οθόνη " kmode exception not handled " και δεν ανοίγει. Τον κλεινω από το κουμπί κάνω επανεκκίνηση τίποτα. Αποτι διάβασα έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα κ ίσως είναι ασύμβατο αλλά εγώ δεν εγκατέστησα κάτι πρόσφατα .. Καμία λύση ;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:w00t:

έκανα χθες την αναβάθμιση στην επετειακή έκδοση και από τότε δεν λειτουργεί η εφαρμογη nvidia geforce experience.απο ότι είδα στο φόρουμ της nvidia είναι συνηθισμένο πρόβλημα χωρις καποια λυση ομως.του έχει τύχει κάποιου άλλου; έχουμε λύση;
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Εδώ και αρκετές ώρες προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή και κολλάει σε μπλε οθόνη " kmode exception not handled " και δεν ανοίγει. Τον κλεινω από το κουμπί κάνω επανεκκίνηση τίποτα. Αποτι διάβασα έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα κ ίσως είναι ασύμβατο αλλά εγώ δεν εγκατέστησα κάτι πρόσφατα .. Καμία λύση ;

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξεκίνα διάβασμα:

http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128602/fix-windows-error-kmode-exception-handled.html

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-update/windows-8-kmode-exception-not-handled/674a788f-94ef-4b31-b305-77e5fb438b53?auth=1

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μετα απο ωρες επανεκκινησεων τελικα ανοιξε , αλλα θα κατσω να τα διαβασω ! σε ευχαριστω πολυ

:w00t:

έκανα χθες την αναβάθμιση στην επετειακή έκδοση και από τότε δεν λειτουργεί η εφαρμογη nvidia geforce experience.απο ότι είδα στο φόρουμ της nvidia είναι συνηθισμένο πρόβλημα χωρις καποια λυση ομως.του έχει τύχει κάποιου άλλου; έχουμε λύση;

Netbook samsung με intel atom N455 1.66 GHZ και καρτα γραφικών Intel® Graphics Media Accelerator 3150. Από πέρυσι (Αυγ 2015) που του πέρασα τα 10 όλα πήγαιναν καλά. Δούλευαν ολα χωρίς προβλημα, πάντα βέβαια εντός των δυνατοτήτων του. Το ίδιο καλά δούλευε και μετά την αναβάθμιση του Νοεμβρίου 2015 (1511).

Μετά όμως την επετειακή (1607), διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη ρύθμιση της φωτεινότητας η οποία είναι στο φούλ (100%) και δεν ρυθμίζεται από πουθενά, παρότι φαίνεται αλλαγή στην αρίθμηση % (από τα windows) ή στις μπάρες (από το πληκτρολόγιο). Παραμένει πάντα το ίδιο φωτεινή.

Δοκίμασα διάφορους οδηγούς αλλα δεν άλλαξε τίποτα.

Κάθε βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Edited by np60s

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866).

μου σταματούσε στο 45% και είδα πως έχουμε πολύ χρήστες το ίδια θέμα

εδώ είναι η λύση

http://news.softpedia.com/news/how-to-fix-windows-10-cumulative-update-kb3189866-getting-stuck-at-95-percent-508281.shtml

[sIGPIC][/sIGPIC]

Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866).

εδώ είναι η λύση

http://news.softpedia.com/news/how-to-fix-windows-10-cumulative-update-kb3189866-getting-stuck-at-95-percent-508281.shtml

Μόλις την έκανα μ' αυτόν τον τρόπο. Δείχνει να δουλεύει μια χαρά.

Τελικά η Κορτάνα είναι διαθέσιμη στην επετειακή αναβάθμιση των windows 10! Enjoy :)

Μόνο αν έχεις γλώσσα τα αγγλικά όμως και νομίζω πρέπει να επιλέξεις και χώρα Αγγλία ή Αμερική.... Κάτι άκουσα/διάβασα ότι και με γερμανικά και χώρα Γερμανία δουλεύει... Όχι όμως με Ελληνικά.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εδώ είναι η λύση

Ωραίος... Είχε κολλήσει και έκανα επανεκκινήσεις αλλά λύθηκε με αυτό που αναφέρεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Μόνο αν έχεις γλώσσα τα αγγλικά όμως και νομίζω πρέπει να επιλέξεις και χώρα Αγγλία ή Αμερική.... Κάτι άκουσα/διάβασα ότι και με γερμανικά και χώρα Γερμανία δουλεύει... Όχι όμως με Ελληνικά.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις δίκιο για τη γλώσσα, την έχω στα αγγλικά, αλλά χώρα Ελλάδα! Όπως και πριν την αναβάθμιση. ;)

οποιος θελει app για forum ας δοκιμασει το mtalk! μια χαρα ειναι και υποσυριζει και το myphone!!!!

Sent from mTalk

Ψάχνοντας για mtalk βγάζει αυτο και αυτο δλδ καμιά σχέση με φόρουμ, μήπως εννοείς κάποιο άλλο?

Ψάχνοντας για mtalk βγάζει αυτο και αυτο δλδ καμιά σχέση με φόρουμ, μήπως εννοείς κάποιο άλλο?

Αυτό είναι το λινκ για το mTalk: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/mtalk/9nblggh1zvs8

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Αυτό είναι το λινκ για το mTalk: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/mtalk/9nblggh1zvs8

Χμ... λόγω ώρας έψαχνα σε εφαρμογές Android....

πάλι καλά που δεν κοιτούσα στο store της apple... :whistle:

να σαι καλά :thanks:

Καλημερα ! Αγορασα πριν λιγο καιρο εναν Turbo x με Windows 10 οπως ειναι λογικο. Τωρα μετα απο 3-4 μηνες ο υπολογιστης σερνεται .Ψαχνοντας λιγο εφτασα στην διαχειρηση εργασιων και ειδα πως τρεχει καμια 65ρια εργασιες παρασκηνιου που δεν καταλαβαινω τι ειναι και ουτε τις ξερω .Καταλαβα αμεσως πως γι αυτο σερνεται.Εν τω μεταξυ αναμεσα σε διαφορα πραγματα που τρεχουν και δεν γνωριζω, εχει πολλες φορες πχ AVG scaning core module-s... πολλες φορες το ενα κατω απο το αλλο καθως και το Device assosiation framework ,5 φορες το ενα κατω απο το αλλο, επισης το Google Chrome(32) ...πενετ εξι φορες το ενα κατω απο το αλλο ,ενω ειναι ανοιχτο μονο ενα παραθυρο . Πως μπορω να βελτιωσω την κατασταση ????????

ΥΓ Αν σβησω κατι κατα λαθος προφανως θα σταματησει καποια χρησιμη διεργασια πχ στο δυκτιο ! Αν κλεισω τον υπολογιστη και τον ξανανοιξω τον υπολογιστη θα ξαναλειτουργησει σωστα?

Edited by paola

σβησε περιττά προγράμματα.

αν και η καλυτερη λυση είναι πεντακαθαρο φορματ.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk