mafiagalou Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Απο το bios Περίπου μπορείς να μου πεις πως Sent from my C6903 using Tapatalk Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Περίπου μπορείς να μου πεις πως Sent from my C6903 using Tapatalk Οταν μπεις στο bios (με del ή Fx αναλογα τι υπολογιστη εχεις), συνηθως ή στο μενου boot ή στο advance bios features εχει την επιλογη που λεει αν θα ειναι ενεργο το num lock στη περιπτωση σου πρεπει να ειναι disable/off. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 μια ερωτηση παιδια. κατεβασα νομιμα απο την σελιδα της microsoft τα windows 10 pro. τα εγκατεστησα ως triple boot για να τα δοκιμασω και να δω εαν θα αγορασω αργοτερα το κλειδι. μετα απο 5 ημερες μου ζηταει ενεργοποιηση των windows. μεχρι ποσο περιθωριο ,νομιμο παντα,εχω μεχρι να περασω ενα κλειδι ? μιλαμε παντα για νομιμες διαδικασιες ! Το σύστημα δεν θα "κλειδώσει" ώστε να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αν και μετά από 30 ημέρες θα σου λέει ότι είναι υποχρεωτική η ενεργοποίηση και το σύστημα δεν είναι τυπικά νόμιμο. Κλειδί μπορείς να περάσεις σε οποιοδήποτε στάδιο. παιδια σοσ εχω τα 10 σπασμενα (νομιζω)στο pc και τα εχω και κινητο ομωσ στο κινητο ειναι η εκδοση 67 ενω στο pc εχω την 545!!ομως στο pc χανει αρκετες φορες το σημα wifi και ειναι σπασιμο νευρων....παω ρυθμισεις για να μου βγει η αναβαθμιση αλλα τιποτα..βοηθειστε με γτ απο θπολογιστες δεν ξερω πολλα..επρεπε να εχω και στο πσ την 67!!!! Δεν έχει σχέση η έκδοση των Windows με το WiFi και σχεδόν σίγουρα δεν έχει να κάνει το ότι είναι Windows 10. Καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα, αν και θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις να δουλέψεις δίπλα στο ρούτερ και να αλλάξεις το κανάλι του WiFi στο ρούτερ, ως πρώτες δοκιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Παιδιά καλησπέρα έχω τα 10αρια και από τότε που τα έβαλα έχω ένα μικρό πρόβλημα, όταν τα αφήσω το μεσημέρι ανοιχτά χωρίς να κλείσω τον υπολογιστή πέφτει σε λήθαργο η οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα εξαναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή και να τον ανοίξω πάλι για να μπορέσω να δουλέψω το απόγευμα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να ανοίγει η οθόνη, χωρίς να κλείνω και να ανοίγω τον υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μόλις τωρα κανω εγκατάσταση την καινούργια ενημέρωση των windows 10..μεχρι τωρα την εργασια των ενημερώσεων την φορτώνει κανονικα.Θα σας γραψω εντυπωσεις αφου τελειωσει με το καλο! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα έχω τα 10αρια και από τότε που τα έβαλα έχω ένα μικρό πρόβλημα, όταν τα αφήσω το μεσημέρι ανοιχτά χωρίς να κλείσω τον υπολογιστή πέφτει σε λήθαργο η οθόνη και δεν ανοίγει με τίποτα εξαναγκάζομαι να κλείσω τον υπολογιστή και να τον ανοίξω πάλι για να μπορέσω να δουλέψω το απόγευμα. Τι μπορώ να κάνω ώστε να ανοίγει η οθόνη, χωρίς να κλείνω και να ανοίγω τον υπολογιστή; Εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις οθονης? Μπορείς να την ρυθμίσεις να μενει ανοιχτη οσες ωρες θελεις και να κλείσει αφου απενεργοποιηθει το laptop Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Εγινε η εγκατάσταση της ενημερωσης που προανέφερα και παροτι εκανε ποση ωρα να γινει το laptop υπολειτουργεί.Δεν ανοιγει ουτε το start menu,δεν μπαίνει ούτε στον Edge ουτε το store,δεν μπορω να μπω στις ρυθμίσεις και δεν ξερω και τι αλλο γιατι μου εσπασαν τα νευρα. Τι ενημέρωση εστειλαν δεν μπορώ να καταλαβω. Υπάρχει καποιος τροπος να γυρισω πισω με τα πληκτρα F αλλα δεν θυμάμαι ποια παταω στον Toshiba μου.Γνωριζει να μου πει καποιος? Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Το άφησες να. ...στρώσει μόνο του? Συνήθως θέλει αρκετή ώρα Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μόλις τωρα κανω εγκατάσταση την καινούργια ενημέρωση των windows 10..μεχρι τωρα την εργασια των ενημερώσεων την φορτώνει κανονικα.Θα σας γραψω εντυπωσεις αφου τελειωσει με το καλο! Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις κοιταξει τις ρυθμισεις οθονης? Μπορείς να την ρυθμίσεις να μενει ανοιχτη οσες ωρες θελεις και να κλείσει αφου απενεργοποιηθει το laptop Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε καλημέρα θέλω να κλείνει, το έχω μετα από μια ώρα να πέφτει σε λήθαργο. Εγώ θέλω εφ όσον κοιμάται να πατάω κάποιο κουμπί και να ενεργοποιείτε η οθόνη και όχι να το κλείνω και μετα να το ανοίγω πάλι για να μπει σε λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Εδώ και αρκετές ώρες προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή και κολλάει σε μπλε οθόνη " kmode exception not handled " και δεν ανοίγει. Τον κλεινω από το κουμπί κάνω επανεκκίνηση τίποτα. Αποτι διάβασα έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα κ ίσως είναι ασύμβατο αλλά εγώ δεν εγκατέστησα κάτι πρόσφατα .. Καμία λύση ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 έκανα χθες την αναβάθμιση στην επετειακή έκδοση και από τότε δεν λειτουργεί η εφαρμογη nvidia geforce experience.απο ότι είδα στο φόρουμ της nvidia είναι συνηθισμένο πρόβλημα χωρις καποια λυση ομως.του έχει τύχει κάποιου άλλου; έχουμε λύση; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εδώ και αρκετές ώρες προσπαθώ να ανοίξω τον υπολογιστή και κολλάει σε μπλε οθόνη " kmode exception not handled " και δεν ανοίγει. Τον κλεινω από το κουμπί κάνω επανεκκίνηση τίποτα. Αποτι διάβασα έχει να κάνει με κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα κ ίσως είναι ασύμβατο αλλά εγώ δεν εγκατέστησα κάτι πρόσφατα .. Καμία λύση ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξεκίνα διάβασμα: http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128602/fix-windows-error-kmode-exception-handled.html http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-update/windows-8-kmode-exception-not-handled/674a788f-94ef-4b31-b305-77e5fb438b53?auth=1 Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ξεκίνα διάβασμα: http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-3128602/fix-windows-error-kmode-exception-handled.html http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-update/windows-8-kmode-exception-not-handled/674a788f-94ef-4b31-b305-77e5fb438b53?auth=1 Sent from my m1 note using Tapatalk Μετα απο ωρες επανεκκινησεων τελικα ανοιξε , αλλα θα κατσω να τα διαβασω ! σε ευχαριστω πολυ Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 (edited) έκανα χθες την αναβάθμιση στην επετειακή έκδοση και από τότε δεν λειτουργεί η εφαρμογη nvidia geforce experience.απο ότι είδα στο φόρουμ της nvidia είναι συνηθισμένο πρόβλημα χωρις καποια λυση ομως.του έχει τύχει κάποιου άλλου; έχουμε λύση; Netbook samsung με intel atom N455 1.66 GHZ και καρτα γραφικών Intel® Graphics Media Accelerator 3150. Από πέρυσι (Αυγ 2015) που του πέρασα τα 10 όλα πήγαιναν καλά. Δούλευαν ολα χωρίς προβλημα, πάντα βέβαια εντός των δυνατοτήτων του. Το ίδιο καλά δούλευε και μετά την αναβάθμιση του Νοεμβρίου 2015 (1511). Μετά όμως την επετειακή (1607), διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα με τη ρύθμιση της φωτεινότητας η οποία είναι στο φούλ (100%) και δεν ρυθμίζεται από πουθενά, παρότι φαίνεται αλλαγή στην αρίθμηση % (από τα windows) ή στις μπάρες (από το πληκτρολόγιο). Παραμένει πάντα το ίδιο φωτεινή. Δοκίμασα διάφορους οδηγούς αλλα δεν άλλαξε τίποτα. Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Edited September 11, 2016 by np60s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866). μου σταματούσε στο 45% και είδα πως έχουμε πολύ χρήστες το ίδια θέμα εδώ είναι η λύση http://news.softpedia.com/news/how-to-fix-windows-10-cumulative-update-kb3189866-getting-stuck-at-95-percent-508281.shtml Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866). μου σταματούσε στο 45% και είδα πως έχουμε πολύ χρήστες το ίδια θέμα εδώ είναι η λύση http://news.softpedia.com/news/how-to-fix-windows-10-cumulative-update-kb3189866-getting-stuck-at-95-percent-508281.shtml Μόλις την έκανα μ' αυτόν τον τρόπο. Δείχνει να δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Τελικά η Κορτάνα είναι διαθέσιμη στην επετειακή αναβάθμιση των windows 10! Enjoy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελικά η Κορτάνα είναι διαθέσιμη στην επετειακή αναβάθμιση των windows 10! Enjoy :) Μόνο αν έχεις γλώσσα τα αγγλικά όμως και νομίζω πρέπει να επιλέξεις και χώρα Αγγλία ή Αμερική.... Κάτι άκουσα/διάβασα ότι και με γερμανικά και χώρα Γερμανία δουλεύει... Όχι όμως με Ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Cumulative Update for Windows 10 Version 1607 for x64-based Systems (KB3189866). μου σταματούσε στο 45% και είδα πως έχουμε πολύ χρήστες το ίδια θέμα εδώ είναι η λύση http://news.softpedia.com/news/how-to-fix-windows-10-cumulative-update-kb3189866-getting-stuck-at-95-percent-508281.shtml Ωραίος... Είχε κολλήσει και έκανα επανεκκινήσεις αλλά λύθηκε με αυτό που αναφέρεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoile Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Μόνο αν έχεις γλώσσα τα αγγλικά όμως και νομίζω πρέπει να επιλέξεις και χώρα Αγγλία ή Αμερική.... Κάτι άκουσα/διάβασα ότι και με γερμανικά και χώρα Γερμανία δουλεύει... Όχι όμως με Ελληνικά. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο για τη γλώσσα, την έχω στα αγγλικά, αλλά χώρα Ελλάδα! Όπως και πριν την αναβάθμιση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 οποιος θελει app για forum ας δοκιμασει το mtalk! μια χαρα ειναι και υποσυριζει και το myphone!!!! Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 οποιος θελει app για forum ας δοκιμασει το mtalk! μια χαρα ειναι και υποσυριζει και το myphone!!!! Sent from mTalk Ψάχνοντας για mtalk βγάζει αυτο και αυτο δλδ καμιά σχέση με φόρουμ, μήπως εννοείς κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Ψάχνοντας για mtalk βγάζει αυτο και αυτο δλδ καμιά σχέση με φόρουμ, μήπως εννοείς κάποιο άλλο? Αυτό είναι το λινκ για το mTalk: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/mtalk/9nblggh1zvs8 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Αυτό είναι το λινκ για το mTalk: https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/mtalk/9nblggh1zvs8 Χμ... λόγω ώρας έψαχνα σε εφαρμογές Android.... πάλι καλά που δεν κοιτούσα στο store της apple... :whistle: να σαι καλά :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paola Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 (edited) Καλημερα ! Αγορασα πριν λιγο καιρο εναν Turbo x με Windows 10 οπως ειναι λογικο. Τωρα μετα απο 3-4 μηνες ο υπολογιστης σερνεται .Ψαχνοντας λιγο εφτασα στην διαχειρηση εργασιων και ειδα πως τρεχει καμια 65ρια εργασιες παρασκηνιου που δεν καταλαβαινω τι ειναι και ουτε τις ξερω .Καταλαβα αμεσως πως γι αυτο σερνεται.Εν τω μεταξυ αναμεσα σε διαφορα πραγματα που τρεχουν και δεν γνωριζω, εχει πολλες φορες πχ AVG scaning core module-s... πολλες φορες το ενα κατω απο το αλλο καθως και το Device assosiation framework ,5 φορες το ενα κατω απο το αλλο, επισης το Google Chrome(32) ...πενετ εξι φορες το ενα κατω απο το αλλο ,ενω ειναι ανοιχτο μονο ενα παραθυρο . Πως μπορω να βελτιωσω την κατασταση ???????? ΥΓ Αν σβησω κατι κατα λαθος προφανως θα σταματησει καποια χρησιμη διεργασια πχ στο δυκτιο ! Αν κλεισω τον υπολογιστη και τον ξανανοιξω τον υπολογιστη θα ξαναλειτουργησει σωστα? Edited September 18, 2016 by paola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 σβησε περιττά προγράμματα. αν και η καλυτερη λυση είναι πεντακαθαρο φορματ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts