Jump to content

paola

Members
  • Δημοσιεύσεις

    147
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paola

  1. Δοκιμασες να συντονισεις καποιο καναλι απο μονο του βρισκοντας την συχνοτητα του απο καποιο σαιτ ?Ξερεις τι ειναι η επιλογη ρυθμιση αναμεταδοτη? Καθε αναμεταδοτης εχει καποια νουμερα πχ 12184 Η 22000 ...Αυτο ειναι μαλλον η συχνοτητα καθε καναλιου? Ευχαριστω!
  2. Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρα μονο με επανασυντονισμο ,μπας και πιασει και καποιο αλλο ή να τα ξαναβρει εφοσον αλλαξαν συχνοτητα! Ευχαριστω πολυ !
  3. Καλη χρονια με υγεια και τυχη ! Ο Αγιος Βασιλης τελικα ηρθε με το "6" και εφερε μια LG TV ! Αυτη https://www.lg.com/gr/tileoraseis/lg-49un71006lb. Αμ ελα που η κοπελα δε σκαμπαζω γρι απο δορυφορο και ληψη καναλιων...Παρ ολα αυτα εχω δορυφορικο δεκτη ,εναν της Edision τον piccollo S2+T2/C.Απο οτι θυμαμαι ευκολα στην αυτοματη αναζητηση επιασα τα ελευθερα του Astra και ειμαι πολυ ικανοποιημενη που πιανω τοσα γερμανικα καναλια που με ενδιαφερουν για να ακουω την γλωσσα λογω γερμανικης φιλολογιας :lol: Ξερω λοιπον πως εκτος απο την αυτοματη αναζητηση υπαρχει και η χειροκινητη ,που μπορεις να ψαξεις να βρεις ενα συγκεκριμενο καναλι να συντονισεις ,αφου εχεις τα στοιχεια του (καλα γατα ,ξερω οτι υπαρχουν σαιτ για δορυφορικα καναλια :p ).Ετσι λοιπον με την αυτοματη αναζητηση στην τν που εχει οπως ειπαμε και δορυφορικο δεκτη ,προσθεσα τον δορυφορο Astra 19.2 :p:lol: και επιασε καποια ελευθερα καναλια ,καλα γατα η ξανθια !!! Παρ΄ολα αυτα ...αλλα τα καναλια που επιασε ο δεκτης της τν και αλλα τα καναλια του Edision ...!!! Ουτε ενα γερμανικο ...φυσικα εβαλα τις ιδιες επιλογες αναζητησης και φυσικα ποτε δεν καταφερα να συντονισω ξεχωριστα ενα καναλι ουτε στον Edision ουτε στην τν... Πως ρε γαμ..ο μου συντονιζεις ενα καναλι?Μηπως δεν γινεται να συντονισεις ενα καναλι μονο του οπως στα επιγεια καναλια της τν και απλα με καποιες ρυθμισεις στον δορυφορο κανεις μαζικη αναζητηση και καθε φορα πιανει αναλογα με τις ρυθμισεις και τα οποια καναλια? Δωστε τα φωτα σας please :D
  4. Καλησπερα! Εσβησα λογαριασμους ,τους ξαναπερασα ...εσβησα μια εφαρμογη για backup contacts που ειχα περασει χθες ...και φαινεται πως δουλευουν ολα παλι...τι να πω.
  5. Καλημερα! Σημερα αλλο προβλημα μου εμφανιζει...μια εμφανιζει τις επαφες και μια δεν τις εμφανιζει ..πρεπει να το κλεισω και συνηθως τις επαναφερει,ενω αν κανω αναζητηση μου βρισκει την επαφη που θελω. Επισης απο τις ρυθμισεις εκει που εχει ολους τους λογαριασμους-μειλ για να τους διαχειριστεις ,προσπαθει να τους φορτωσει και δεν τους φορτωνει. Μηπως πρεπει να κανω κανα hard reset ?
  6. Ενταξει ,τις βρηκα ολες ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! (μου επιτρεπετε να γραψω κεφαλαια σε μια τετοια περιπτωση)
  7. Βρηκα τις επαφες απο το outlook ,αλλα δεν ηταν ολες ..μετα ανακαλυψα πως στο Google -Gmail υπηρχαν και καποιες ακομα !Να υποθεσω και πως απο Yahoo μερια θα υπαρχουν κι αλλες?
  8. Ευχαριστω πολυ .Εχω λογαριασμο.Εκει ειναι ολες οι επαφες ,ασχετα αν δεν εχω περασμενο και μειλ της επαφης?
  9. Φανταζομαι οτι ουτε το PC θα το διαβαζει... SOS SOS SOS
  10. Καλό μήνα ! Καλησπέρα! Επεσε το τηλ με λειτουργικο wp 10 (microsoft 650),εσπασε η οθονη και πεφτοντας βγηκε η μπαταρια και εκλεισε το τηλ. Η οθονη δεν δουλευει αρα δεν μπορω να το ανοιξω.Το θεμα ειναι οτι εχασα ολες τις επαφες μου .Μπορω να κανω κατι γι αυτο ? Περιμενω καλα νεα ...
  11. paola

    Phone 8 Plus

    Intenso . Αξιόπιστο ! Απο γερμανο ή Vodafone
  12. Μπορει να την εκανε απο μονο του . Σας ευχαριστω παρα πολυ ,το ειχα καϋμο μεγαλοπου μου δημιουργηθηκε το προβλημα .Ευχαριστω !!!:)
  13. Εκανα την ενημερωση και διορθωθηκε το προβλημα!!! Ευχαριστω παρα πολυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στο αλλο 650 που εχω γιατι δεν παρουσιαστηκε το ιδιο προβλημα ?
  14. Υπαρχει ενημερωση ,δεν ξερω γιατι δεν την εκανε μεχρι τωρα ,μηπως θα την εκανε σημερα το βραδυ ,ή εκτος αν αλλαξα καμια ρυθμιση που δεν θυμαμαι και επρεπε να την κανω εγω ,τελος παντων. Κανει ενημερωση τωρα ,ελπιζω να δουλεψει ,θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολυ !!! :)
  15. Καλημερα ! Δεν ξερω αν γραφω στο σωστο νημα αλλα... Παρατηρησα τελευταια οτι δεν μπορω να διαβασω ενα pdf οταν ειναι συννημενο σε ενα μειλ μου.Τις φωτο σαν συννημενες τις βλεπω ,αλλα με το pdf προσπαθει να ανοιξει μια σελιδα ...την file:///C:/Data/User/ μπλα μπλα μπλα την δειχνει ασπρη (ενω στο δευτερο τηλ που ειναι κι αυτο 650 ,σ αυτη την σελιδα δειχνει το συννημενο pdf) ενω θα επρεπε να δειχνει το pdf .Μετα απο λιγο ξανακανει προσπαθεια και στο τελος βγαζει μια σελιδα που εχει διευθυνση :ms-appx-web:///assets/errorpages/Errorpages.htmlerror=1000000#file:///C:/Data/Users/DefApps/AppData/Local/Packages/microsoft.windowscommunicationsalls_8wekyb3d8bbwe/LocalState/Files?S)/4760/Παρουσιαση%20ΚΟΦΙΝΑΣ%ΦΙΛΑΝΔΙΚΑ%20ΕΛΛΗΝΙΚΑ[4761]PDF Τι μπορει να συμβαινει γιατι ειμαι ασχετη...Το μονο που εκανα ειναι οτι εσβησα ολους τους λογαριασμους μειλ που ειχα και τους ξαναπερασα. Βοηθειστε παρακαλω. Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεχασα να αναφερω πως για να διαβασω το συννημενο pdf πρεπει να το αποθηκευσω και μετα με την εφαρμοφη να το διαβασω. Ευχαριστω!
  16. Καλησπερα ! Δεν ασχοληθηκα ποτε με το λειτουργικο αυτο και κατ επεκταση με καποια συσκευη. Θα ηθελα να με πληροφορησετε αν μια συσκευη απο τις αυτες 8 & Χ με χωρητικοτητα 64 θα μπορουσε να σταθει επαξια στην καθημερινη χρηση .Θα μου πειτε οσο περισσοτερη χωρ. τοσο καλυτερα αλλα ολα εχουν και καποιο οριο και καποια τιμη.Επισης θα μου πειτε ..τι θα φορτωνει κανεις σε μια συσκευη..Ας πουμε λοιπον πως θα εχει κανεις απο 300-500 φωτογραφιες καμια 20 βιντεακια 2λεπτα-3 λεπτα (θα μου πειτε τι αναλυσεως ?4Κ? ειναι σχετικο κι αυτο).Ας πουμε για μια φυσιολογικη χρηση. Η ερωτηση ξερω οτι μπαζει πολυ αλλα αν αυτα που περιεγραψα πιανουν 20 g πανω κατω ειναα ευκολο να απαντηθει, αν πιανουν 50 ειναι πιο δυσκολο να απαντηθει.Κανω αυτη την χαζη ερωτηση επειδη τα τηλ αυτα δεν περνουν εξτρα μνημη οποτε την πατας..Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! :)
  17. Καλησπερα ! Σε τι μαγαζια κοιτας ?κι εγω ψαχνω αλλα δεν βρισκω κανενα Windows phone πια..Απο μαγαζια εξω θα μπορουσε να παρει κανεις ?με την ελληνικη γλωσσα τιι γινεται αν παρει κανεις απο Ευρωπη? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ετσι οπως το λες ειναι ..κολας .Το θεμα ειναι οτι ψαχνω συσκευη με παραθυρα πχ ενα 650 (ηδη εχω ενα και του εκανα ζημια) και δεν βρισκω ..Καποια γνωμη επι του θεματος ?
  18. paola

    iPhone 7 Plus

    Καλησπερα ! Θα μπορουσες να το εξηγησεις λιγο αυτο ..Μου φαινεται κουφο για να μην πω χαζο! Το συννεφο γι αυτο το θελω για να αποθηκευω αρχεια ,αμα εχω μεγαλη μνημη τι να το κανω.Τα λεω αυτα γιατι ενδιαφερομαι κι εγω για μεταπηδηση. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοεις να σβησεις πχ φωτο κλπ, που εχεις στο συννεφο,χρειαζεσαι υπολογιστη της apple με itunes ?
  19. Καλημερα ! Στα αντιγραφα ασφαλειας εχει τα εξεις ..εφαρμογες+ρυθμισεις (δημιουργια αντιγραφων ασγαλειας ενεργοποιημενη) απο κατω γραφει ..SMS (δημιουργια αντιγ. ασφ.ενεργ) απο κατω γραφει ..φωτογραφιες +βιντεο(αυτοματη αποστολη :ενεργο. Πως θα μπορουσα να βρω τα SMS μου που ξαφνικα χαθηκαν απο την συσκευη μου? Αν καποιος μπορει να βοηθησει θα μου ηταν πολυ μεγαλη υποχρεωση. Ευχαριστω πολυ!
  20. Καλησπερα ! Βγαζω το τηλ. απο την τσαντα ενα 650 και μου εχει στην οθονη εναν κεραυνο και ενα γραναζι που δεν γυρναει ! Ξερω απο προηγουμενες φορες πως οταν κανει αναβαθμιση βγαζει δυο γραναζια που γυρνανε μεταξυ τους ,επισης τα δεδομενα κινητης εχουν τελειωσει εδω και μερες. Τι συμβαινει ρε παιδια ? Τα χασαμε ολα ?Το πεταω ,τι γινεται? Αναμενω εναγωνιως την αποψη σας !
  21. Τελικα πολυ απλο ηταν ! Απο την εξυπηρετηση πελατων μου κανανε φραγη εισερχομενων πενταψηφιων μηνυματων που ειναι με χρεωση.Πρεπει να χρεωθηκα μονο δυο ευρω και κατι ψιλα απο το μήνυμα που μου ηρθε. Γραφή SMS :!: Από Ομάδα Διαχείρισης :!: Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις την χρήση γραφής SMS διότι δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09.
  22. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! Μου ηρθε μηνυμα απο το 54578 και απο καθαρη βλακεια μου το ανοιγω μηχανικα πριν διαβασω τα λιγα που γραφει πριν το ανοιξει κανεις και με πεταει σε ιστοσελιδα που προλαβαινω και διαβαζω ενεργοποιηση ..εμοιαζε να πατησεις κατι για να ενεργοποιηθει και προλαβα και διαβασα συνδρομητικη κλπ κλπ 6 ευρω ανα βδομαδα και το κλεινω κατευθειαν και σκεφτομαι ...τη βλακεια εκανα αλλα την γλιτωσα αφου δεν πατησα ενεργοποιηση. Εσυ εισαι που το λες μετα απο λιγο ηρθε μηνυμα που δεν ανοιξα ,αλλα ελεγε ..ο κωδικος σας ειναι : κι ειχε ενα νουμερο. Τι κανουμε τωρα ?
  23. Μαλλον εχεις δικιο σε ποσοστο παρα πολυ μεγαλο,που αυθαιρετα το υπολογιζω σε 80-90% ,αγοραζουμε ενα τηλ κατευθυνομενοι απο τον πωλητη ,τον διπλανο ,ή απο οτιδηποτε αλλο εκτος απο το να παμε διαβασμενοι και να ξερουμε τι θελουμε και γιατι το θελουμε. Αυτα που ανεφερε ο Dihnekis300 αφορουν εναν ψαγμενο καταναλωτη που ψαχνει τελικα να δει τι του ταιριαζει.Τελικα ειμαστε συνειδητοποιημενοι καταναλωτες ? :rolleyes:
  24. Ωραιοτατη απαντηση ! Ναι υπαρχουν παρα πολλα παιγχνιδια μονο στα android που δεν υπαρχουν στα windows. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απαντησες με κακια ,ενω εγω εκανα μια ερωτηση καλοπροαιρετα και με λιγη δοση χιουμορ .Σιγουρα καταλαβαινεις πως δεν περιμενα απο σενα ή κανεναν αλλον να μου πει αν εκανα καλα ή οχι. Windows λειτουργικο προτιμησα γιατι πηρα την τελευταια εκδοση του με παρα πολυ λιγα χρηματα σε σχεση με ενα κινητο με android,που σ αυτα τα χρηματα θα επερνα εκδοση πολυ προηγουμενη απο εκεινη που κυκλοφορουσε σαν τελευταια.Αφου το εψαξα και ειδα οτι κανει τα παντα ,εκτος ισως απο καλες φωτογραφιες ,που θα επρεπε να παρω ακριβοτερο τηλεφωνο του ιδιου λειτουργικου ,κατεληξα σ αυτο που χρησιμοποιω.Βεβαια το χρησιμοποιω αρκετα σαν επαγγελματικο τηλεφωνο. Απο τον τροπο που απαντησες bill33 δειχνεις να εισαι δυσαρεστημενος με το συγκεκριμενο λειτουργικο που χρησιμοποιεις .Θελεις να μας πεις τι ειναι εκεινο που δεν σου αρεσει ? ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικα αγαπητοι συμφορουμιτες ανοιξα το θεμα πολυ καλοποαιρετα ,προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο που κανει τοσο μεγαλη την διαφορα στην πιτα αγορας κινητων. τηλεφωνων οσον αφορα το λειτουργικο τους.
  25. Τελικα καλα το ειχα καταλαβει...Πολυ δυσκολη η απαντηση ... δεν μπορει κανεις να δικαιολογησει αυτη την μανια για τα ανδροειδη τηλεφωνα.
×
×
  • Create New...