Jump to content

Microsoft Windows 10

dimitris44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]

@ector7 (και οποιοσδήποτε άλλος ξέρει φυσικά):

1. Αν δεν κάνω reset που λες, από τη στιγμή που όλα δουλεύουν ρολόι, θα έχω πρόβλημα ? (γιατί έβαλα το GTA V και είναι μανίκι να το ξαναεγκαταστίσεις - αυτό το update θέλει πολύ υπομονή!!! :mad: )

2. Να δημιουργήσω μέσο αποκατάστασης ΤΏΡΑ ή μετά τον ένα μήνα που τα στοιχεία των 8.1 θα διαγραφούν?

3. Αρχίζω και κατεβάζω τα προγραμματάκια της Toshiba που σ έλεγα... Τελευταίες εκδόσεις είναι 27-29/ Αυγ. 2015... Οπότε λογικά είναι και για 10άρια... Φαίνεται πάντως να δουλεύουν και αυτά... :)

Να προσέξω κάτι άλλο ?

1.Απ'τη στιγμη που ολα κυλουν ρολοϊ,δεν υπαρχει λογος να γινει reset.

2.Η επιλογη reset στα windows δε χρειαζεται να εχεις φυλαξει backup για να λειτουργησει.Αν θες να κρατησεις καποιο backup με τα τωρινα δεδομενα που εχεις,δε πιστευω οτι παιζει ρολο,αν το κρατησεις τωρα ή μετα απο ενα μηνα,που θα φυγει η επιλογη rolling back!

3.Για τις metro εφαρμογες που δε βρησκεις στο library,μηπως τις κατεβασες απο αλλο ms account στο store?

Eγω στο library υπαρχουν εφαρμογες που ειχα απο την πρωτη μερα λειτουργια του store στα windows 8(2012) και αρκετες απο αυτες εχει και 2 χρονια που ειχαν φυγει απο το store των windows(8/8.1) και οσο ειμουν στα windows 8.1 δεν με αφηνε να τις κατεβασω,μεχρι που αναβαθμησα σε windows 10,τις βρηκα στο library μου και τις κατεβασα!

Γνωμη μου,οσοι ΔΕ θελουν να πειραματιστουν καλο ειναι να περιμενου μετα το νεο ετος ή τουλαχιστων μετα τη μεγαλη αναβαθμιση του Νοεμβριου ,για να κανουν την μεταβαση τους στα windows 10.

Αυτη τη στιγμη ουσιαστικα ειμαστε σε κατασταση Official Beta!:p

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρει κανείς αν η επόμενη μεγάλη ενημέρωση που θα λάβουμε τύπου Service Pack, θα είναι διαθέσιμη για λήψη σαν απλή ενημέρωση από το Windows Update Catalog ή θα δοθεί και από κάποια σελίδα της MSFT σαν ISO?

Το πρωτο σχετικα μεγαλο update,το υπολογιζουν μεσα στο Νοεμβρη και το "βαρβατο" ας που επιπεδου 10.1 μαλλον Φλεβάρη-Μαρτη!

Και οι δυο,νομιζω θα ειναι διαθεσιμες και για ληψη μεσο windows update και με καποιο iso!

Edited by ector7

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μάλλον προτρέχεις λίγο, δεδομένου ότι μόλις κυκλοφόρησαν. Δεδομένου ότι και η MS έχει δηλώσει ότι θα έχουν συνεχείς ενημερώσεις, υποψιάζομαι ότι μπορεί να αποκλίνουν από το μοντέλο των Service Packs. Όπως και να έχει, το MSDN πάντα έχει ISO με επίκαιρες εκδόσεις του λογισμικού, με περασμένες αρκετές παλιότερες ενημερώσεις.

Επιπλέον, εικάζω ότι σε βάθος χρόνου και το media creation tool θα δημιουργεί επικαιροποιημένα μέσα εγκατάστασης.

Προτρέχω γιατί μέσα στο Σ/Κ χάνω τη δυνατότητα roll back στα Windows 7 χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράςω τα προγράμματά μου και επειδή με την συγκεκριμένη έκδοση έχω κάποια εκνευριστικά bug και δεν έχω ASDL & περνάω τις ενημερώσεις από το κινητό στον υπολογιστή, θέλω να ξέρω πως θα γίνει.

Αν γίνει όπως από 8 σε 8,1 μέσω ISO ή από 8.1 σε 8.1 update με exe, θα είμαστε μια χαρά, αλλιώς θα "κολλήσω" με τη 10240 .

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Επειδή στις τελευταίες σελίδες δεν το διάβασα απο κάποιον.

Έχει κανείς άλλος με το που ανοίγει το pc , error που λέει ''Start Menu and Cortana aren't working. We'll try to fix it the next time you sign in'' και ως μόνη επιλογή το Sign out?

Κάθε φορά μετά από sign out και restart φτιάχνει.

Συγγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί , κάθε γνώμη δεκτή.

Χαιρετώ την παρέα

Εχω αγοράσει εδώ και 4-5 μηνες ένα laptop dell των 250€ απλό για περιήγηση στο internet και γράψιμο , με windows 8.1. Εδώ και μία βδομάδα έκανα εγκατάσταση των windows 10 αλλά το μηχάνημα ...σέρνεται:(

1) Υπάρχει λύση ή να γυρίσω πίσω σε 8.1 που μπορώ -έχω 3 βδομάδες ακόμα προθεσμία νομίζω-;

2) Aν γυρίσω στα 8.1 θα μπορώ να ξαναγυρίσω στα windows 10 αν αλλάξω γνώμη; Υπάρχει κάποιο χρονικό όριο γι αυτό;

Παρακαλώ τα φώτα σας καθότι ολίγον άσχετος:cry:

Στην συνέχεια του παραπάνω post να πω ότι επέστρεψα στα windows 8.1 και το laptop πλέον ..πετάει...:rolleyes:

Τι έφταιγε...δεν ξέρω...

XIAOMI REDMI NOTE 5

Πάντως και εμένα όταν του έκανα πρώτη φορά αναβάθμιση σερνόταν... Γύρισα στα 8.1 και ξαναέκανα την αναβάθμιση και τώρα πετάει... Και χωρίς clean install παρακαλώ :p
Powerd by OnePlus 7 Pro

Σε παλιό laptop με 4Gb Ram, δεν βλέπω σημαντικές διαφορές σε ταχύτητα μεταξύ 8.1 και 10.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε παλιό laptop με 4Gb Ram, δεν βλέπω σημαντικές διαφορές σε ταχύτητα μεταξύ 8.1 και 10.

Βάλε ssd να δεις :)

Σημαντική διαφορά στην ταχύτητα βλέπεις από 7 σε 8. Από 8 σε 10 είναι λιγότερη σημαντική. Και πάλι μιλάω για εκκίνηση, σβήσιμο και αναμονή, γιατί κατά τα άλλα τα 7 είναι αρκετά γρήγορα στη λειτουργία τους.

Σημαντική διαφορά στην ταχύτητα βλέπεις από 7 σε 8. Από 8 σε 10 είναι λιγότερη σημαντική. Και πάλι μιλάω για εκκίνηση, σβήσιμο και αναμονή, γιατί κατά τα άλλα τα 7 είναι αρκετά γρήγορα στη λειτουργία τους.

Το ίδιο μηχάνημα το ξεκίνησα από Vista.

Από τα Vista στα 7 είχε μεγάλη διαφορά.

Από τα 7 και μετά μικρές διαφορές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια το ξέρω ειναι σχετικά off topic αλλά θα εκτιμούσα τη βοήθεια σας

Λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα windows 10 αλλά το πληκτρολόγιο μου(που λειτουργεί μια χαρά, σε desktop ασύρματο με USB) δεν ανταποκρίνεται όταν είμαι στην επιλογή από που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής (έχω πατήσει δηλαδή f12)

Όταν μπαίνω στο bios με delete και επιλέγω να ξεκινήσει από cd όλα είναι εντάξει. Αλλά μόλις ξεκινάει και μου λέει πατήστε ένα πλήκτρο για να κάνει boot το cd πάλι δεν ανταποκρίνεται :wacko:

Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όποιος έχει καμία ιδέα θα ήμουν ευγνώμων :)

Καλησπέρα, λόγω της καμμένης κάρτας γραφικών έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση drivers στο laptop μου (αφού βρίσκει την κάρτα και προκαλεί προβλήματα).

Όταν όμως θέλω να συνδέσω μια νέα συσκευή πως θα βρω τους κατάλληλους drivers?

Για παράδειγμα μόλις συνδέω το Windows Phone μου δεν το αναγνωρίζει αφού προφανώς λείπει ο κατάλληλος driver (windows phone winusb) αλλά δεν μπορώ να τον βρω κάπου.

Ούτε στο Device Manager μου βγάζει κάτι όταν το συνδέω*. Επίσης και από εδώ http://catalog.updat.../site/Home.aspx δεν λειτουργεί.

Υπάρχει κάποια επίσημη σελίδα που μπορώ να βρω όλους τους διαθέσιμους drivers? Το DriverPack Solutions αξίζει να το κατεβάσω και να δοκιμάσω?

* To οτι δεν φαίνεται στο Device Manager με ανησυχεί είναι η αλήθεια. Ούτε τον γνωστό ήχο κάνει το λαπτοπ όταν συνδέω το τηλέφωνο. Μήπως φταει κάτι άλλο και όχι οι drivers? Εννοώ ότι αν δεν «βρει» τη συσκευή πως θα βρω drivers?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλησπέρα, λόγω της καμμένης κάρτας γραφικών έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη εγκατάσταση drivers στο laptop μου (αφού βρίσκει την κάρτα και προκαλεί προβλήματα).

Όταν όμως θέλω να συνδέσω μια νέα συσκευή πως θα βρω τους κατάλληλους drivers?

Για παράδειγμα μόλις συνδέω το Windows Phone μου δεν το αναγνωρίζει αφού προφανώς λείπει ο κατάλληλος driver (windows phone winusb) αλλά δεν μπορώ να τον βρω κάπου.

Ούτε στο Device Manager μου βγάζει κάτι όταν το συνδέω*. Επίσης και από εδώ http://catalog.updat.../site/Home.aspx δεν λειτουργεί.

Υπάρχει κάποια επίσημη σελίδα που μπορώ να βρω όλους τους διαθέσιμους drivers? Το DriverPack Solutions αξίζει να το κατεβάσω και να δοκιμάσω?

* To οτι δεν φαίνεται στο Device Manager με ανησυχεί είναι η αλήθεια. Ούτε τον γνωστό ήχο κάνει το λαπτοπ όταν συνδέω το τηλέφωνο. Μήπως φταει κάτι άλλο και όχι οι drivers? Εννοώ ότι αν δεν «βρει» τη συσκευή πως θα βρω drivers?

Δεν μπορείς να την βγάλεις off την κάρτα απο το bios;

Λοιπόν προσπαθώ να περάσω τα windows 10 αλλά το πληκτρολόγιο μου(που λειτουργεί μια χαρά, σε desktop ασύρματο με USB) δεν ανταποκρίνεται όταν είμαι στην επιλογή από που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής (έχω πατήσει δηλαδή f12)

Όταν μπαίνω στο bios με delete και επιλέγω να ξεκινήσει από cd όλα είναι εντάξει. Αλλά μόλις ξεκινάει και μου λέει πατήστε ένα πλήκτρο για να κάνει boot το cd πάλι δεν ανταποκρίνεται :wacko:

Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όποιος έχει καμία ιδέα θα ήμουν ευγνώμων :)

ίσως να έχει να κάνει με τους drivers. Όταν το βάζεις απο DOS, δεν φορτώνει τους drivers, όπως κάνει απο το cd! Δοκίμασε με usb κανονικό, ή απο τα παλιά τα PS2.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δεν μπορείς να την βγάλεις off την κάρτα απο το bios;

Nope... To bios της HP είναι λίγο gtp :p

Δεν μου δίνει την δυνατότητα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Nope... To bios της HP είναι λίγο gtp :p

Δεν μου δίνει την δυνατότητα...

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις την κάρτα γραφικών από το device manager/διαχείριση συσκευών ?

δεξί κλίκ στο παραθυράκι του start menu --> προσαρμογείς οθόνης -- δεξί κλίκ στην κάρτα γραφικών σου π.χ. Nvidia κλπ. και μετά "απενεργοποίηση"

(αφήνεις την Intel μόνο)

Και μετά ενεργοποίησε πάλι τους αυτόματους drivers

edit: Τώρα είδα το προηγούμενο πόστ σου, σόρρυ

Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S,

Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020

Εάν έχεις ήδη στημένο σύστημα, μπορείς να ξεκινήσεις αναβάθμιση ανοίγοντας το DVD και τρέχοντας το setup.

Εάν έχεις ήδη στημένο σύστημα, μπορείς να ξεκινήσεις αναβάθμιση ανοίγοντας το DVD και τρέχοντας το setup.

Τελικά έτσι το έκανα. Απλώς έλεγα αν ήταν καλύτερα να έκανα clean install. Υπάρχει διαφορά?

Τελικά έτσι το έκανα. Απλώς έλεγα αν ήταν καλύτερα να έκανα clean install. Υπάρχει διαφορά?

Την πρώτη φορά πρέπει υποχρεωτικά να αναβαθμίσεις από μέσα για να ενεργοποιηθεί.

Στη συνέχεια (εάν θέλεις να γλιτώσεις από παλιά "σαβούρα"), μπορείς να κάνεις refresh μέσα από το σύστημα, ή clean install από το μέσο εγκατάστασης. Εάν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο περίεργο πρόβλημα, δεν έχεις λόγο να το σκέφτεσαι.

Την πρώτη φορά πρέπει υποχρεωτικά να αναβαθμίσεις από μέσα για να ενεργοποιηθεί.

Στη συνέχεια (εάν θέλεις να γλιτώσεις από παλιά "σαβούρα"), μπορείς να κάνεις refresh μέσα από το σύστημα, ή clean install από το μέσο εγκατάστασης. Εάν δεν αντιμετωπίζεις κάποιο περίεργο πρόβλημα, δεν έχεις λόγο να το σκέφτεσαι.

Αν δεν σου είναι κόπος πες μου πως μπορώ να κάνω αυτό που λες(refresh/clean install Απο το μέσο εγκατάστασης) γιατί παρατηρώ ότι κολλάει λίγο. Στο internet κυριως

Αν δεν σου είναι κόπος πες μου πως μπορώ να κάνω αυτό που λες(refresh/clean install Απο το μέσο εγκατάστασης) γιατί παρατηρώ ότι κολλάει λίγο. Στο internet κυριως

Και τα δύο είναι πολύ απλά:

1. Start -> Settings -> Update & security -> Recovery -> Reset this PC

2. Για καθαρή εγκατάσταση, εκκινείς τον υπολογιστγή από το DVD/flash disk με τα Windows 10, και επιλέγεις format και εγκατάσταση από την αρχή.

Και τα δύο είναι πολύ απλά:

1. Start -> Settings -> Update & security -> Recovery -> Reset this PC

2. Για καθαρή εγκατάσταση, εκκινείς τον υπολογιστγή από το DVD/flash disk με τα Windows 10, και επιλέγεις format και εγκατάσταση από την αρχή.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Θα δοκιμάσω το πρώτο, το δεύτερο όπως είπα δεν μπορώ λόγω του ότι δεν λειτουργεί το πληκτρολόγιο σε εκείνη τη φαση

Τις δύο τελευταίες μέρες, σε άκυρες στιγμές (καθώς ο υπολογιστής αναβοσβήνει συνέχεια), τα Windows δεν τερματίζουν σωστά. Δηλαδή, πατάω τον τερματισμό κι αντί να κλείσει συνεχίζει να λειτουργεί δίνοντας σήμα στην οθόνη η οποία ναι μεν παραμένει ενεργή αλλά δεν δείχνει τίποτα. Το άφησα 15 λεπτά χθες και δεν είχε κλείσει ακόμα μέχρι που αναγκάστηκα να το κλείσω από το κουμπί. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλον?

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

<<• Ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer Flash Player για Windows 10 για συστήματα x64 (KB3087040) - Σφάλμα 0x80004005>>.

Δεν γίνεται εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης.΄Ολες τις άλλες τις εγκαθιστά κανονικά.Το παρουσιάζει σε κανένα άλλο φίλο?

Harry_65

<<• Ενημέρωση ασφαλείας για τον Internet Explorer Flash Player για Windows 10 για συστήματα x64 (KB3087040) - Σφάλμα 0x80004005>>.

Δεν γίνεται εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης.΄Ολες τις άλλες τις εγκαθιστά κανονικά.Το παρουσιάζει σε κανένα άλλο φίλο?

ναι σε εμένα

μάλλον γενικό θέμα θα είναι , έκανε update ο flash player κιόλας

http://s6.postimg.org/wy5tqjj8x/Picture0003.png

uploadimage

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif