lek88 Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Ενώ πατάω "Τερματισμός λειτουργίας", μαυρίζει η οθόνη αλλά το laptop δεν απενεργοποιείται. Πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το Power button για να κλείσει. Το κάνει αρκετά συχνά και κυρίως μετά από ένα game του LoL. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά να με βοηθήσει. Dell Inspiron 15 7537 είναι το μοντέλο. Το έχω 3 μήνες (i7 8GB Ram 4GBNvidia) Και σε μένα το κάνει αυτό. Παταω απενεργοποιηση, σβήνει η οθόνη αλλά το λαμπάκι σβήνει μετά από 2 λεπτά περίπου. Δεν έχω παιχνίδια μέσα Εγώ!! Γενικά δλδ δεν του έχω μέσα σχεδόν τίποτα. Με τα windows 7 έσβηνε αμέσως. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό καθόλου. Acer Είναι Ο δικός μου. Πιστεύω ότι αυτό ίσως φτιαχτεί με κάποιο update αργοτερα. Αν περιμένεις λίγη ώρα (παραπανω) δεν απενεργοποιειτε χωρίς να τον κλείσεις από το κουμπι;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 (edited) Ενώ πατάω "Τερματισμός λειτουργίας", μαυρίζει η οθόνη αλλά το laptop δεν απενεργοποιείται. Πρέπει να πατήσω παρατεταμένα το Power button για να κλείσει. Το κάνει αρκετά συχνά και κυρίως μετά από ένα game του LoL. Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά να με βοηθήσει. Dell Inspiron 15 7537 είναι το μοντέλο. Το έχω 3 μήνες (i7 8GB Ram 4GBNvidia) Τον ίδιο έχω και εγώ (αλλα 17.3) απο w8.1 σε w10 μια χαρά εγκατασταθηκαν, δεν έχω θέμα....!!! Κανε μια (ρυθμησεις > Ενημέρωση & ασφάλεια > Αποκατασταση > Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.;) Edited August 15, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHtz Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Για τους ντραιβερς της κάρτας γραφικών το έβαλα να ψάξει μόνο του για να τους βρει. Οι υπόλοιπες ενημερώσεις ναι μόνες έρχονται μπορεις να μου πεις πως το εβαλες να ψαξει μονο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 μπορεις να μου πεις πως το εβαλες να ψαξει μονο του? Συνήθως (Nvidia) κάτω στην μπάρα. http://s27.postimg.org/b81pton9f/Picture0002.png screen capture windows 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papaioannou Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Και σε μένα το κάνει αυτό. Παταω απενεργοποιηση, σβήνει η οθόνη αλλά το λαμπάκι σβήνει μετά από 2 λεπτά περίπου. Δεν έχω παιχνίδια μέσα Εγώ!! Γενικά δλδ δεν του έχω μέσα σχεδόν τίποτα. Με τα windows 7 έσβηνε αμέσως. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτό καθόλου. Acer Είναι Ο δικός μου. Πιστεύω ότι αυτό ίσως φτιαχτεί με κάποιο update αργοτερα. Αν περιμένεις λίγη ώρα (παραπανω) δεν απενεργοποιειτε χωρίς να τον κλείσεις από το κουμπι;;;;; Πριν είχα win8.1 και δεν μου έκανε τέτοια. Σήμερα το μεσημέρι το άφησα σε αυτή την κατάσταση χωρίς παροχή ρεύματος και μετά από 4 ώρες τον έκλεισα πάλι από το power button και όταν τον άνοιξα ξανά είχε μέσα 11%. Προφανώς κάνει και κάποια διεργασία. Αλλά με alt+ctrl+del πριν τον απενεργοποιήσω, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στο παρασκήνιο που να δουλεύει. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον ίδιο έχω και εγώ (αλλα 17.3) απο w8.1 σε w10 μια χαρά εγκατασταθηκαν, δεν έχω θέμα....!!! Κανε μια (ρυθμησεις > Ενημέρωση & ασφάλεια > Αποκατασταση > Επαναφορά αυτού του υπολογιστή.;) Με αυτή την επαναφορά δεν θα χάσω εγκατεστημένα προγράμματα, αρχεία, παιχνίδια...; Γνκ κάνω έλεγχο για update κάθε μέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Και στο δικό μου dell e6400 το έκανε αυτό με το κλείσιμο. Δεν έκανα τίποτα και πλέον κλείνει μόνο του κανονικά. Ο χρόνο που χρειάζεται είναι λίγο περισσότερος από το Linux που έχω παράλληλα. Και στα δυο λειτουργικά όμως όταν βλέπω live stemming από επίσημα site που έχω συνδρομή, η χρήση της CPU μετά από λίγη ώρα φτάνει ακόμη και στο 100% και κάνει την εικόνα λίγο να κολλάει, μέχρι να πέσει κάτω από 90%. Στο Linux μάλιστα η χρήση RAM είναι και λίγο μεγαλύτερη. 1.85 με 1.70 από 1.95 διαθέσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 μπορεις να μου πεις πως το εβαλες να ψαξει μονο του? Πάνε στην σελίδα της nvidia και κατέβασε το πρόγραμμα που έχει.. Αυτό που λέει ο Μάριος.. Από κει θα τα κάνεις μετά όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 (edited) Καλημέρα. Έκανα τρεις προσπάθειες για αναβάθμιση από 8.1 σε 10 και πάντα έβγαζε σφάλμα. Την πρώτη γιατί είδα ότι μου είχε βγάλει κάποιες ακόμα ενημερώσεις οπότε σκέφτηκα ότι αυτό έφταιξε, την δεύτερη φορά μου είχε κάποιες προαιρετικές ενημερώσεις που δεν μου τις κάνει, (είναι 2-3) και την Τρίτη φορά τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι έχω τα office σπασμένα; ή είναι κάτι άλλο; Edited August 16, 2015 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλημέρα. Έκανα τρεις προσπάθειες για αναβάθμιση από 8.1 σε 10 και πάντα έβγαζε σφάλμα. Την πρώτη γιατί είδα ότι μου είχε βγάλει κάποιες ακόμα ενημερώσεις οπότε σκέφτηκα ότι αυτό έφταιξε, την δεύτερη φορά μου είχε κάποιες προαιρετικές ενημερώσεις που δεν μου τις κάνει, (είναι 2-3) και την Τρίτη φορά τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι έχω τα office σπασμένα; ή είναι κάτι άλλο; Δεν φταίει το office.Κάνε την αναβάθμιση με το Media tool και θα ησυχάσεις. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Κανένα πρόβλημα με τερματισμό για το Dell Studio 1737 με 64bit. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 ουφ τα εκανα και εγω σε acer aspire 5738DZG.χρειαστηκε να βαλω με recovery τα 7αρια με τους drivers και τις εφαρμογες της acer και το εκανα με το εργαλειο(media tool)ολα καλα λοιπον,αν και δεν μπαινει στο store πιστευω να ειναι προσωρινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Δεν φταίει το office.Κάνε την αναβάθμιση με το Media tool και θα ησυχάσεις. Θα το δοκιμάσω και αυτό :) Υποθέτω ότι εννοείς το media creation tool... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και με το media tool παλι σφαλμα βγαζει :wacko::wacko::mad: μου βγαζει κωδικο 0x80070002 εκανα ελεγχο με το εργαλειο που δινει στο site της Μ$ και θα ξαναδοκιμασω....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Σε surface pro και pc με i5 και 8 GB ram δουλεύουν ολα τέλεια (ssd και τα 2). Drivers, softwares, apps κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι. Με τον edge που δεν έχει επιλογή για να αλλάξεις φάκελο στα downloads. Βρήκα μια λύση στο internet αλλά πρέπει να πειράξεις τη registry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και δεύτερη φορά με το media tool αποτυχία.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Να φταίει το avast; να φταίει το tuneup; Από χώρο έχω 32 γιγα πριν αρχίσει να κατεβάζει και πριν αρχίσει η εγκατάσταση μένουν 23.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και δεύτερη φορά με το media tool αποτυχία.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Να φταίει το avast; να φταίει το tuneup; Από χώρο έχω 32 γιγα πριν αρχίσει να κατεβάζει και πριν αρχίσει η εγκατάσταση μένουν 23.... Μάλλον ο χώρος φταίει, σκέψου ότι θέλει 20+ για να κάνει buck up τα προηγούμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Το θέμα είναι ότι κάνει έλεγχο και ξεκινάει η αναβάθμιση... Δεν κατάλαβα, δλδ είναι δυνατόν να μην μπορώ να κάνω αναβάθμιση έχοντας ελεύθερο χώρο 25-26 γιγα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Και με το media tool παλι σφαλμα βγαζει :wacko::wacko::mad: μου βγαζει κωδικο 0x80070002 εκανα ελεγχο με το εργαλειο που δινει στο site της Μ$ και θα ξαναδοκιμασω....... http://www.filecritic.com/how-to-fix-the-something-happened-0x80070002-0x20016-error-and-upgrade-to-windows-10/ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 http://www.filecritic.com/how-to-fix-the-something-happened-0x80070002-0x20016-error-and-upgrade-to-windows-10/ ;) Θα το δοκιμάσω και αυτό, αν και έχω αρχίσει να τα παίρνω.... Καθάρισα κάποιες εφαρμογές και αρχεία και ανέβασα τον διαθέσιμο χώρο σε 37 γιγα έχοντας κατεβάσει τα αρχεία για την αναβάθμιση...πάλι τίποτα, οπότε δεν είναι θέμα χώρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Θα το δοκιμάσω και αυτό, αν και έχω αρχίσει να τα παίρνω.... Καθάρισα κάποιες εφαρμογές και αρχεία και ανέβασα τον διαθέσιμο χώρο σε 37 γιγα έχοντας κατεβάσει τα αρχεία για την αναβάθμιση...πάλι τίποτα, οπότε δεν είναι θέμα χώρου. Απο ότι καταλαβαίνω απο το site και απο το πρόβλημα σου, κάποια ενημέρωση έχει σκαλώσει και δεν μπορεί να σου κάνει την αναβαθμιση αφου δεν μπορεί να εκκινήσει την διαδικασία. Πράγμα περίεργο. Τσέκαρε μήπως έχεις κανένα firewall ενεργοποιημένο, αλλιώς θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα repair τα Windows και μετά να δοκιμάσεις πάλι με το media creation tool. Βέβαια με τον τρόπο απο το link είναι πιο γρήγορο, αν όντως λειτουργεί. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Απ' ότι βλέπω, όλες οι ενημερώσεις έχουν γίνει κανονικά, σε όλους τους ελέγχους δεν μου βγάζει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Απο ότι καταλαβαίνω απο το site και απο το πρόβλημα σου, κάποια ενημέρωση έχει σκαλώσει και δεν μπορεί να σου κάνει την αναβαθμιση αφου δεν μπορεί να εκκινήσει την διαδικασία. Πράγμα περίεργο. Τσέκαρε μήπως έχεις κανένα firewall ενεργοποιημένο, αλλιώς θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα repair τα Windows και μετά να δοκιμάσεις πάλι με το media creation tool. Βέβαια με τον τρόπο απο το link είναι πιο γρήγορο, αν όντως λειτουργεί. λειτουργει ο τροπος αυτος,σας γραφω απο win 10 :p:lol: ειχα σπασμενα 7pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 λειτουργει ο τροπος αυτος,σας γραφω απο win 10 :p:lol: ειχα σπασμενα 7pro. Σε μένα δεν λειτουργεί, ήδη στην registry έχω τα κλειδιά που λέει χωρίς να κάνω κάτι. Αυτό που λέει λινκ είναι για να τα κατεβάσεις, εγώ τα έχω κατεβάσει τα 10άρια, απλά δεν τα περνάει, μου βγάζει το έβαλα στο second boot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 Σε μένα δεν λειτουργεί, ήδη στην registry έχω τα κλειδιά που λέει χωρίς να κάνω κάτι. Αυτό που λέει λινκ είναι για να τα κατεβάσεις, εγώ τα έχω κατεβάσει τα 10άρια, απλά δεν τα περνάει, μου βγάζει το έβαλα στο second boot. Eπειδή μάλλον τα μπέρδεψα για τα λινκ κλπ να πω εγώ τι έκανα. Ειχα σπασμένα win7pro.Κάποια στιγμη ήρθε η ειδοποίηση και εκανα reserve για τα 10.Επειδή δεν μου κατέβηκαν μετά απο 15+ μέρες που κυκλοφόρησαν ψαχνόμουν να δω τι φταίει.Απο το MCT τα κατέβασα για clean install αλλα δεν το προχώρησα.Είδα το ποστ σου με το λάθος και το έψαξα στο google ,ενα απο τα αποτελέσματα ήταν και το λινκ που έβαλα http://www.filecritic.com/how-to-fix-the-something-happened-0x80070002-0x20016-error-and-upgrade-to-windows-10/ κάνοντας ακριβώς ότι έλεγε με το που έκλεισα την registry μου είπε ότι είναι έτοιμα να κατέβουν ,2000κάτι ΜΒ (λίγα δεν ήταν; ) .Μετά η εγκατάσταση ήταν αυτόματη,ασχολήθηκα ελάχιστα και όλα δουλέυουν καλά,μέχρι στιγμής δηλαδή :lol: Το laptop είναι toshiba a300 intel core2duo T5550 1,83GHz 3GB memory εξαετίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2015 εμενα εξακολουθει να μην μπαινει στο store.εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts