Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά με τόσα βίντεο που βλέπω στο Ίντερνετ είμαι έτοιμος να ακυρώσω την παραγγελεια... Τόσο εύκολα λυγίζει; Για πείτε εσείς που το έχετε λίγο καιρό.. Γ@@ την π@@@@ μου δηλαδή...
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα να σε ενημερωσω οτι το εχω δυο εβδομαδες δεν εχω προσπαθησει φυσικα ν το λυγισω γιατι οποιο κινητο και να παρεις θα λυγισει ειτε με περισοτερη ειτε με λιγοτερη δυναμη.. γενικ να ξερεις οτι ριχνουν πολλη λασπη για το τιποτα. σου ευχομαι καλοριζικο και μην παρακολουθεις τα βιντεο γιατι θα εισαι συνεχεια με ερωτηματικα.

Ρε παιδιά με τόσα βίντεο που βλέπω στο Ίντερνετ είμαι έτοιμος να ακυρώσω την παραγγελεια... Τόσο εύκολα λυγίζει; Για πείτε εσείς που το έχετε λίγο καιρό.. Γ@@ την π@@@@ μου δηλαδή...

Αν το γουστάρεις μην ακούς τις βλακείες που λένε. Το έχω εδώ και μια εβδομάδα και με την δέουσα προσοχή βέβαια δεν υπάρχει το παραμικρο πρόβλημα.

Εκτός τον άλλων ειναι και τηλεφωναρα με τρομερή μπαταρία.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το έχω απο αρχές Οκτωβρίου . Μιλάμε για συσκευή δυναμίτη. Μπαταρία τρομερή, πολύ όμορφη ταχύτατη και σε εμένα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Επιβεβαιώνω τους ανωτέρω σχετικά με την αξιοπιστία και την απροβλημάτιστη λειτουργία της συσκευής...Το έχω μία εβδομάδα τώρα και είναι η φυσική προέκταση του χεριού μου. Απλότητα, smoothness και χρηστικότητα σε όλα τα επίπεδα.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αν δεν το πιάσεις να το σπάσεις δε παθαίνει τίποτα!! Βέβαια αν το βάλεις σε στενή τσέπη και κάτσεις τότε θα στραβώσει λιγάκι! Σαν τα υποβρύχια μας!!

O λόγος που πήρα το 6 και όχι το Plus είναι

a. ο φόβος μην λυγίσει γιατί χρησιμοποιώ την κ0λ0τσεπη στις συσκευές

b. μην με παρασύρει και αφήσω το Note 4 στην άκρη

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

O λόγος που πήρα το 6 και όχι το Plus είναι

a. ο φόβος μην λυγίσει γιατί χρησιμοποιώ την κ0λ0τσεπη στις συσκευές

b. μην με παρασύρει και αφήσω το Note 4 στην άκρη

Καλορίζικο Μιχάλη, καλορίζικο :)

οσο περισσοτερα βιντεο βλειπεις κακο στον εαυτου σου κανεις... πολλα ελληνικα site που δοκιμασαν να το λυγισουν αποδειξαν οτι ειναι και λιγο υπερβολικο!! οταν σε πληρωνουν για να βγαλεις βιντεακι στο youtube και να παρεις φραγκα γιατι τα "κλικ" εχουν καποιο κερδος ..τοτε θα το εκανες και εσυ!! Παρε λοιπον το κινητο και να το λιωσεις!! δεν χρειαζεται να δοκιμασεις να το λυγισεις ουτε να το βαλεις στην κωλοτσεπη για να το επιβεβαιωσεις!

Καλορίζικο Μιχάλη, καλορίζικο :)

ΤhanXxx Dinos!

Το έχω αρκετό καιρό.

Με ''τρώει'' το χέρι μου για το Plus τώρα ...... θα κρατηθώ ... προς το παρόν.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Χαζα λενε. Και μενα το εβγαλε οταν το αφαιρεσα απο τη φορτιση πριν καν φορτισει 100%. Μου εβγαλε λοιπον μηνυμα οτι δεν δειχνει χρονους αλλα --, γιατι δεν ειχε φορτισει 100%. Οταν το εβαλα και φορτισε, οντως εβγαλε κανονικα χρονους :)

Φίλε μου το Λαγκ αυτό υπάρχει και όταν το φορτίσεις μέχρι το 100% και το βγάλεις.ειναι κενό της 8.1.1 το οποίο εμφανίζεται.απλα το αναφέρουμε δεν καθόμαστε και....να κλαψουμε

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση, με βοηθάτε πραγματικά! Εννοείται πως δεν θα προσπαθήσω να το λυγίσω ούτε θα το βάλω σε καμιά στενή τσέπη, άλλωστε το 4άρι που αφήνω είναι σαν την πρώτη μέρα που το αγόρασα.. Προχωράμε λοιπόν!!
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

Επιθυμω να δηλωσω κατι:

Αν και σιχαινομαι το iphone, το iphone 6 Plus ειναι οτι πιο ομορφο στις 5,5 ιντσες. Η οθονη του ειναι κυριολεκτικα αριστουργημα.

Φίλε μου το Λαγκ αυτό υπάρχει και όταν το φορτίσεις μέχρι το 100% και το βγάλεις.ειναι κενό της 8.1.1 το οποίο εμφανίζεται.απλα το αναφέρουμε δεν καθόμαστε και....να κλαψουμε
Δεν ειπα να κλαψεις. Ειπα πως εγω βλεπω αλλα πραγματα. Οταν το φορτισω 100% δεν το βγαζει, τι να κανω τωρα, να το σπασω ?

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Το εμφανίζει μόνο όταν κλείσεις το κινητό. Αν το λειτουργείς κανονικά σου εμφανίζει κανονικά τους χρόνους.

Αυτό το θέμα με τους χρόνους χρήσης το κάνει σε μερικά iPhone 6/6 plus. Στο 6 μιας φίλης μου το κάνει, στο δικό μου το 6 plus δεν το κάνει. Προφανώς είναι κάποιο bug, το οποίο θα διορθωθεί.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Βγαζω μια φωτογραφια και παω να την στειλω με MMS. Στον αποστολεα ομως κρυβεται σχεδον το πεδιο και δεν βλεπω τι γραφω. Σας συμβαινει και εσας αυτο;
Samsung S21 Ultra

Βγαζω μια φωτογραφια και παω να την στειλω με MMS. Στον αποστολεα ομως κρυβεται σχεδον το πεδιο και δεν βλεπω τι γραφω. Σας συμβαινει και εσας αυτο;

Ποιο πεδίο καλύπτεται; Εκεί που είναι η φωτογραφία εννοείς; Αν γράψω κάτω από την φώτο βλέπω τι γράφω, το ίδιο και αν γράψω πριν την φωτογραφία. Το πεδίο που γράφεις τον αποστολέα φαίνεται κανονικά.

Αν μπορείς ανέβασε κάποιο screenshot.

Το πληκτρολογιο μου ειναι το swype εαν εχει σημασια. Το πεδιο που κρυβεται ειναι το πεδιο που γραφεις αριθμο ή όνομα παραλήπτη
Samsung S21 Ultra

Το πληκτρολογιο μου ειναι το swype εαν εχει σημασια. Το πεδιο που κρυβεται ειναι το πεδιο που γραφεις αριθμο ή όνομα παραλήπτη

Ααααα εγώ δοκίμασα με το μαμά πληκτρολόγιο, δεν έχω περάσει κάποιο άλλο ούτε έχω το swype. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω σε λίγο.

Ναι σου κρύβει το πεδίο του αποστολέα. Το κάνει και με το swype και με το swift keyboard. Έχει να κάνει με την παραπάνω γραμμή που εμφανίζουν αυτά τα πληκτρολόγια για τις λέξεις που σου προτείνει. Στο μαμά Αγγλικό πληκτρολόγιο που και αυτό έχει την παραπάνω γραμμή γίνεται adjust η φωτογραφία έτσι ώστε να μην σου κρύβει το πεδίο. Θα πρέπει να το διορθώσουν οι developers των εφαρμογών. Δεν είναι θέμα του ios.

Edited by stendor

Υπάρχει κάποιος φίλος με....πολύ φορτωμένο 128αρι να μας πει αν του έχουν βγει προβλήματα με restart και κρασάρισματα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εγω εχω 128αρι το μικρο και το εχω πληρως φορτωμενο( περιπου 20 gb ελευθερα) και εχω και υποτιθεται την κακη μνημη,TMC αν θυμαμαι την λενε,και δεν εχω κανενα προβλημα ευτυχως

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

μολις μου επεσε το κινητο κ εκανε ενα σημαδακι. Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπορω σε apple store να το αλλαξω με μια διαφορα χρηματων; Η δεν γινεται καθολου αυτο;
Samsung S21 Ultra

μολις μου επεσε το κινητο κ εκανε ενα σημαδακι. Μηπως γνωριζει κανεις εαν μπορω σε apple store να το αλλαξω με μια διαφορα χρηματων; Η δεν γινεται καθολου αυτο;

δοκιμασε istorm Αν και μαλλον θα σε χρεωσουν για επισκευή (αλλαγη). Δεν το ειχες σε θηκη;

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Οχι δεν το ειχα. Το φορτιζα απο usb στο laptop και εκανα μια κινηση και πηρα σβαρνα το καλωδιο και επεσε αλλα ευτυχως οχι κανονικα. το κρατησε το καλωδιο και χτυπησε λιγο σαν γδαρσιμο λιγο στην γωνια (το αλλο μερος εμεινε στον αερα).

Αυριο παω Ιταλια και εκει κοντα εχει ενα Apple store και ελεγα να ρωτησω εκει. Αλλα δεν ξερω καν εαν υπαρχει τετοια υπηρεσια. Αλλιως θα το πουλησω πιο φθηνα και βλεπουμε...

Samsung S21 Ultra

• The topic was unpinned