Jump to content

rx8_75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    723
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by rx8_75

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο από ΠΛΑΙΣΙΟ με απόδειξη αγοράς (εντός εργοστασιακής εγγύησης για ένα ακόμα έτος) και όλα τα παρελκόμενά του. Άψεγάδιαστο και ελάχιστα χρησιμοποιημένο λόγω κύριας χρήσης 2ης (επαγγελματικής) συσκευής, με αυθεντική θήκη προστασίας της SAMSUNG με Spen. Δεκτός κάθε έλεγχος.

    750 €

    Athens

  2. Παιδιά καλησπέρα. Νέος κάτοχος του FOLD 3 από προχθές και πάνω στο στήσιμο συνειδητοποιώ ότ στο αριστερό bezel (ασημι) υπάρχει μία εργοστασιακή ατέλεια σασ αχρωμία του νίκελ που δείχνει σαν να είναι χτυπημένο. Κοίταξα καλά, είχε και ζελατινούλα εκεί που δεν την είχα προσέξει την οποία και αφαίρεσα ελπίζοντας ότι οφείλεται εκεί αλλά αντιθέτως μετά και την αφαίρεση της ζελατινούλας το πρόβλημα φαινόταν περισσότερο (όταν το κοιτάς από συγκεκριμένη οτική γωνία φαίνεται περισσότερο). Θα το γυρίσω στα πλαίσια του DOA. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα? άλλος κάτοχος παρατήρησε κάτι παρόμοιο?
  3. Έχεις δίκιο. Νομίζω ότι τελικά μάλλον είναι θέμα παρόχου και ρούτερ στο σπίτι μου. ΜΕ άλλα Wifi που συνδέθηκα κάνει κανονικά τη διαδικασία.
  4. Σε συνέχεια των bugs που ανακάλυψαν οι συμφορουμίτες λίγο πίσω, στο δικό μου μετά από επανεκκίνηση της συσκευής και όταν είναι συνδεδεμένη με wifi, εκτός του σχετικού μηνύματος που αναφέρεται από τα παιδιά, δε συνδέεται με τίποτα το κινητό στον server της Samsung να ψάξει για update και μένει κολλημένο στο searching for software update για ώρα μέχρι τελικά να ειδοποιήσει ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον server. Περιέργως όταν κάνω την ίδια διαδικασία με mobile data μου προχωρά κανονικά στην αναζήτηση για software update....
  5. Πάντως το θέμα που έχει εντοπιστεί με το Ελληνικό πληκτρολόγιο είναι όντως αποκαρδιωτικό. Τί τους έπιασε εκεί στη Samsung και "πρωτοτύπησαν" τόσο αρνητικά? καλά δε δούλευε το προηγούμενο? Έβαλα και εγώ gboard και παρότι δεν έχει τα καλούδια που συνοδεύει το μαμα πληκτρολόγιο βρήκα την υγειά μου και γράφω πάλι σε χρόνους dt.
  6. rx8_75

    Huawei P30 Pro

    Παίδες έχω δημοσιεύσει σχετική αγγελία. Πουλάω το δικό μου (8/256, breathing crystal) αν κάποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει το σχετικό thread των αγγελιών.
  7. rx8_75

    Huawei P30 Pro

    Λοιπόν μάγκες μη πανικοβάλλεστε... Αυτά είναι αηδίες και στόχο έχουν τη δημιουργία "πίεσης" για την επικείμενη΄προγραμματισμένη συνάντηση Trump με τον Κινέζο Πρόεδρο. Αυτό έγινε και με την περίπτωση της ZTE πριν καιρό και μετά από έναν μήνα η απόφαση άρθηκε και όλα κανονικά. Αν εμμένει στην απόφασή του ο Αμερικάνος, εκτός των ζημιών που θα υποστούν όλες οι ΑΜερικάνικες εταιρείες υλικολογισμικού, τα άμεσα αντίποινα της Κίνας θα είναι επιβολή εισαγωγικών δασμών στα Αμερικάνικα προϊόντα (κάνοντάς τα ουσιαστικά απρόσιτα για το μέσο Κινέζο καταναλωτή) και εκδίωξη των Αμερικάνικων επενδύσεων από τη χώρα (βλεπε εργοστάσιο Apple κλπ...). Εξάλλου εάν αυτό γίνει για τη Huawei μάλλον θα υποκινήσει αντίστοιχη πρακτική και για τους άλλους Κινέζους κατασκευαστές (βλέπε Oneplus κλπ..) τουτέστιν μιλάμε για εμπορικό πόλεμο που δε συμφέρει κανέναν. Θα με θυμηθείτε....
  8. rx8_75

    Huawei P30 Pro

    Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του P30 pro Breathing crystal 8/256 εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Μου έχει περάσει ΟΤΑ η 153 αλλά το θέμα που περιγράφω το αντιμετωπίζω από την αρχή που αγόρασα τη συσκευή. Έχω διαβάσει το μεγαλύτερο τμήμα του νήματος αλλά δε βλέπω σχετικό θέμα. Όταν έχω κάποια ώρα να σηκώσω το τηλέφωνο και ενώ στο iphone xs max που επίσης κατέχω μου έρχονται κανονικά οι ενημερώσεις από όλες τις εφαρμογές μου ανεξαιρέτως, στο Huawei μόλις το σηκώσω στα χέρια μου και ενεργοποιηθεί το lock screen μου πλακώνουν όλες οι ενημερώσεις ταυτόχρονα. Φαίνεται δηλαδή να έχουν κατασταλεί οι διεργασίες παρασκηνίου όσο το τηλέφωνο είναι σε ακινησία ακόμα και για εφαρμογές που έχω εξαιρέσει από το auto-launching (στο μενού της μπαταρίας) και από το doze (στο μενού των εφαρμογών - battery optimization). Ακόμα και εφαρμογές καλογραμμένες όπως το google news κλπ καταστέλλονται και έρχονται μαζεμένες όταν "ξυπνά" το τηλέφωνο. Έχω κάνει hard reset και wipe cache πολλές φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο θέμα αντιμετώπιζα και με το Samsung note 9 που είχα πριν μόλις έλαβα την ενημέρωση του Android 9. Μάλιστα ο λόγος που έδωσα το Note ήταν αυτός ακριβώς αλλά προς απογοήτευσή μου το θέμα υφίσταται και στο P30. Νομίζω ότι το θέμα παραπέμπει περισσότερο στο Android 9 και τον κώδικα της google παρά στις τοπικές εφαρμογές των κατασκευαστών για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Πραγματικά έχω ξενερώσει από το γεγονός καθώς πλέον διακυβεύονται και θέματα ασφαλείας όταν π.χ. παρατηρώ 10 λεπτά καθυστέρηση σε ειδοποιήσεις εφαρμογών για τις IP κάμερες ασφαλείας του σπιτιού μου ενώ στο iphone ή προγενέστερα του android 9 λειτουργούσαν τέλεια!
  9. rx8_75

    OnePlus 6T

    Παιδιά πουλάω το δικό μου (Thunder Purple 8 Ram / 128 storage). Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω καταχωρήσει σχετική αγγελία στο σχετικό θέμα :D
  10. rx8_75

    OnePlus 6T

    Το bugμε το notification dot στην 9.0.7 το είχα και εγώ και το είχα αναφέρει στο bugs section του oneplus community. Τελικά όμως πέρασα Nova launcher και όλα διορθώθηκαν! Όσες βελτιώσεις και να γίνουν στον stock launcher της oneplus, τον Nova δύσκολο να τον ξεπεράσουν!
  11. rx8_75

    OnePlus 6T

    Για κάποιο φίλο που ρώτησε πριν για την 9.0.10 ούτε εγώ την έχω πάρει. Στο community forum που κοιτάω δεν την έχει πάρει αρκετός κόσμος και λέγεται ότι ενδεχομένως την ανακάλεσε η Oneplus λόγω κάποιων bugs που τυχόν εντοπίστηκαν. Αυτό όμως δεν είναι επίσημο, απλά αρκετοί ερμηνεύουν την κολλυσιεργία της Oneplus να διαδώσει την αναβάθμιση σε ανάκληση.
  12. rx8_75

    OnePlus 6T

    Παιδιά να ρωτήσω.... Μετά από κάθε incremental update στο λογισμικό (π.χ. όπως τώρα από 9.0.5 σε 9.0.6) μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης κάνετε και wipe cache partition μέσω recovery ή δε χρειάζεται?
  13. rx8_75

    OnePlus 6

    Ένα μπράβο στην OP καθώς δέχτηκαν αντικατάσταση (RMA) σε κακώς τοποθετημένο original screen protector, μόνο με ένα βιντεάκι που τους έστειλα όπου φαινόταν ένα κομμάτι στην άκρη να μην έχει κολλήσει σωστά δημιουργώντας ένα μεγάλο bubble 3 εκατοστών. Ο λόγος είναι ότι δεν είχα προνοήσει στην τοποθέτηση του κατά τα άλλα άψογου τζαμιού (ούτε ίχνος δαχτυλιάς όσο και να το σκαλίζεις!!!), να βάλω πρώτα την original θήκη που εμπεριέχεται στη συσκευασία (όπως άλλωστε ρητά αναφέρουν οι οδηγίες τοποθέτησης), με αποτέλεσμα να μου το πετάξει απευθείας με το που τοποθέτησα τη θήκη μετά την τοποθέτηση του τζαμιού.
  14. Η Bixby έχει σχετική δυνατότητα με το stock πληκτρολόγιο της Samsung αλλά προς το παρόν υποστηρίζει μόνο Αγγλική γλώσσα....
  15. To αρχικό mod με τη slightly bigger than half nav bar δε λειτουργεί μετά την αναβάθμιση σε oreo... Μόλις το τέσταρα...
  16. Επανέρχομαι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην 129 να ρωτήσω αν κάποιος άλλος το έχει επίσης. Το navigation dock μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας της συσκευής απλά....εξαφανίζεται (σαν να το κλείνει η ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας). Ακόμα και αν το ανοιγοκλείσω από τις ρυθμίσεις απλά δε λειτουργεί ενώ και στη διαχείριση ενέργειας τα έχω όλα στο αυτόματο (στο doze δεν μου το εμφανίζει καθόλου σαν εφαρμογή). Μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής φτιάχνει. Έχω δοκιμάσει και clear cashe από το recovery menu αλλά τίποτα...
  17. Παιδιά είμαι με 129 και παρατηρώ στη στοκ εφαρμογή των emails ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους εταιρικούς λογαριασμούς μου, στο gmail μου μου βγάζει αραιά πυκνά ειδοποίηση ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο gmail ενώ όταν κάνω ανανέωση μέσα στην εφαρμογή αγνοώντας την ειδοποίηση, μου φορτώνει κανονικά τα emails μου... Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό στο gmail (που να δουλεύει όμως με τη μαμά εφαρμογή των emails).?
  18. Έχω αναβαθμιστεί στην 129 και για καλό κακό έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Καμία απολύτως διαφορά με την 127 πλην της απελευθέρωσης των 10 gb που αναφέρετε και οι άλλοι... Ούτε καλύτερη διαχείριση της Ram δε βλέπω ούτε καμία επιπλέον σβελτάδα... Αντιθέτως, νομίζω ότι η μπαταρία έχει χειροτερεύσει ελαφρώς, το navigation dock που είναι πολύ χρήσιμο feature για εμένα πλέον λόγω προφανώς κάποιου bug εξαφανίζεται μετά από κάποια χρήση και απαιτείται επανεκκίνηση για να φτιάξει, ενώ και η stock εφαρμογή των emails μου βγάζει συνέχεια να κάνω sign in στο gmail μου γιατί προφανώς από bug χάνει τα permissions. Απογοήτευση και περίμενα πολλά περισσότερα από πρώιμες αναβαθμίσεις της oreo...
  19. Νομίζω το πιο ουσιαστικό και εμπεριστατωμένο mini review της συσκευής σε όλο το thread, που βοηθάει το μέσο χρήστη να έχει μία σαφή εικόνα για τη συσκευή! Ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντίνε για τον κόπο σου.
  20. Τώρα που το λες Βαγγέλη ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί λίγο τα χρώματα της οθόνης γιατί μου φαίνονται λίγο αχνά... Όπως και να έχει μπορώ να την αλλάξω και να βάλω ένα καλό tampered glass.
  21. Υπάλληλος του mediamarkt μου το τοποθέτησε όντως μέσω υγρού που έγχυσε στην οθόνη. Δεν έχω μέχρι τώρα πρόβλημα ενώ αρκετοί πελάτες σε διάφορα κινητά το προτιμούσαν την ώρα που βρισκόμουν εκεί. Τώρα αν όντως πρόκειται για απάτη ή θα μου δημιουργήσει κάποιο θέμα στο μέλλον δεν ξέρω παιδιά και παρακαλώ να μην είναι έτσι.... Προς το παρόν ουδέν πρόβλημα πάντως!
  22. https://flic.kr/s/aHsmcBg9nN Πάρτε μία ιδέα για το τζαμάκι του Mediamarkt. Μου είπαν ότι έχει εγγύηση από bubbles κλπ για ένα χρόνο (αν δεν κάνω λάθος).
  23. Παιδιά για γυαλί προστασίας δείτε και αυτό που περνάνε και σου προτείνουν στα mediamarket με το liquid tampered glass. Μου το πρότειναν και κατόπιν παρότρυνσης του υπαλλήλου το έβαλα, η τοποθέτηση γίνεται μπροστά σου σε δευτερόλεπτα, έχει εγγύηση και απλά σου αφήνει κάποιες φυσαλίδες οι οποίες μέσα σε 24 ώρες εξαφανίζονται... Με τη στοκ θήκη της συσκευασίας κανένα πρόβλημα έως τώρα ενώ και η αίσθηση του touch παραμένει εντάξει και απροβλημάτιστη. 18 ευρώ μου ζήτησαν αλλά καλύπτεται από εγγύηση...
  24. Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι στη μαμά εφαρμογή email όταν το email έχει συνημμένες φωτογραφίες, μόλις πατάς πάνω στο συνημμένο να σου ανοίξει τη φωτο (jpg format) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να παίξει το video!! Πρέπει να κατεβάσεις μία μία τις φωτογραφίες και να τις δεις μέσα από το gallery. Το έχει παρατηρήσει άλλος? Αναπόφευκτα (και με αυτό που αναφέρω παραπάνω μαζί με άλλες μικροαπογοητεύσεις που έχω από τη συσκευή) επανέρχομαι στο note 8 μου που έχει ωριμάσει αρκετά για να με στηρίξει στις απλές καθημερινές μου εργασίες και στοιχειώδεις απαιτήσεις που έχω από ένα daily driver κινητό. Το mate θα το κρατήσω για 2ο ή θα στο δώσω στη σύζυγο.
  25. Λοιπόν παιδιά το επίπεδο εδώ μέσα έχει πέσει πολύ και, επιτρέψτε μου την παρατήρηση, έχει μετατραπεί αποκλειστικά σχεδόν σε πεδίο αντιπαράθεσης κάποιων συγκεκριμένων μελών που ο ένας θέλει να την πει στον άλλον και να κερδίσει τις εντυπώσεις. Ποιές εντυπώσεις? δεν μπορώ να κατανοήσω ειλικρινά. Παρακολουθούσα το νήμα του note 8, που είμαι επίσης κάτοχος, και η διαφορά στο επίπεδο της συζήτησης είναι εμφανής με διαλόγους που σαφώς βοηθούν τα μέλη και προσθέτουν αξία στο forum. Στο παρόν νήμα (με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά) πλέον ακόμα και να θέσεις ένα ερώτημα ή να θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, απλά το ξεχνάς καθώς η ματιά των συμμετέχοντων μονοπωλείται από αστείες και ανόητες αντιπαραθέσεις και σαρκασμούς. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, προσωπικά θα αποχωρήσω από το νήμα, θα χαρώ το Mate μου όπως το έχω κατανοήσει και δουλεύω, και όσοι μονοπωλούντες εδώ μέσα, τσιφλικάδες εντυπώσεων, συνεχίστε να μαλώνετε και να αντιπαρατίθεστε για ανούσιους λόγους. Κουράσατε πλέον. Αν δεν έχετε κάτι να πείτε ττότε καλύτερα σωπάστε!
×
×
  • Create New...