Jump to content

rx8_75

Members
 • Δημοσιεύσεις

  722
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About rx8_75

 • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

rx8_75's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Παιδιά καλησπέρα. Νέος κάτοχος του FOLD 3 από προχθές και πάνω στο στήσιμο συνειδητοποιώ ότ στο αριστερό bezel (ασημι) υπάρχει μία εργοστασιακή ατέλεια σασ αχρωμία του νίκελ που δείχνει σαν να είναι χτυπημένο. Κοίταξα καλά, είχε και ζελατινούλα εκεί που δεν την είχα προσέξει την οποία και αφαίρεσα ελπίζοντας ότι οφείλεται εκεί αλλά αντιθέτως μετά και την αφαίρεση της ζελατινούλας το πρόβλημα φαινόταν περισσότερο (όταν το κοιτάς από συγκεκριμένη οτική γωνία φαίνεται περισσότερο). Θα το γυρίσω στα πλαίσια του DOA. Πιστεύετε θα έχω πρόβλημα? άλλος κάτοχος παρατήρησε κάτι παρόμοιο?
 2. Έχεις δίκιο. Νομίζω ότι τελικά μάλλον είναι θέμα παρόχου και ρούτερ στο σπίτι μου. ΜΕ άλλα Wifi που συνδέθηκα κάνει κανονικά τη διαδικασία.
 3. Σε συνέχεια των bugs που ανακάλυψαν οι συμφορουμίτες λίγο πίσω, στο δικό μου μετά από επανεκκίνηση της συσκευής και όταν είναι συνδεδεμένη με wifi, εκτός του σχετικού μηνύματος που αναφέρεται από τα παιδιά, δε συνδέεται με τίποτα το κινητό στον server της Samsung να ψάξει για update και μένει κολλημένο στο searching for software update για ώρα μέχρι τελικά να ειδοποιήσει ότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τον server. Περιέργως όταν κάνω την ίδια διαδικασία με mobile data μου προχωρά κανονικά στην αναζήτηση για software update....
 4. Πάντως το θέμα που έχει εντοπιστεί με το Ελληνικό πληκτρολόγιο είναι όντως αποκαρδιωτικό. Τί τους έπιασε εκεί στη Samsung και "πρωτοτύπησαν" τόσο αρνητικά? καλά δε δούλευε το προηγούμενο? Έβαλα και εγώ gboard και παρότι δεν έχει τα καλούδια που συνοδεύει το μαμα πληκτρολόγιο βρήκα την υγειά μου και γράφω πάλι σε χρόνους dt.
 5. rx8_75

  Huawei P30 Pro

  Παίδες έχω δημοσιεύσει σχετική αγγελία. Πουλάω το δικό μου (8/256, breathing crystal) αν κάποιος ενδιαφέρεται ας κοιτάξει το σχετικό thread των αγγελιών.
 6. rx8_75

  Huawei P30 Pro

  Λοιπόν μάγκες μη πανικοβάλλεστε... Αυτά είναι αηδίες και στόχο έχουν τη δημιουργία "πίεσης" για την επικείμενη΄προγραμματισμένη συνάντηση Trump με τον Κινέζο Πρόεδρο. Αυτό έγινε και με την περίπτωση της ZTE πριν καιρό και μετά από έναν μήνα η απόφαση άρθηκε και όλα κανονικά. Αν εμμένει στην απόφασή του ο Αμερικάνος, εκτός των ζημιών που θα υποστούν όλες οι ΑΜερικάνικες εταιρείες υλικολογισμικού, τα άμεσα αντίποινα της Κίνας θα είναι επιβολή εισαγωγικών δασμών στα Αμερικάνικα προϊόντα (κάνοντάς τα ουσιαστικά απρόσιτα για το μέσο Κινέζο καταναλωτή) και εκδίωξη των Αμερικάνικων επενδύσεων από τη χώρα (βλεπε εργοστάσιο Apple κλπ...). Εξάλλου εάν αυτό γίνει για τη Huawei μάλλον θα υποκινήσει αντίστοιχη πρακτική και για τους άλλους Κινέζους κατασκευαστές (βλέπε Oneplus κλπ..) τουτέστιν μιλάμε για εμπορικό πόλεμο που δε συμφέρει κανέναν. Θα με θυμηθείτε....
 7. rx8_75

  Huawei P30 Pro

  Παιδιά καλησπέρα. Κάτοχος και εγώ του P30 pro Breathing crystal 8/256 εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Μου έχει περάσει ΟΤΑ η 153 αλλά το θέμα που περιγράφω το αντιμετωπίζω από την αρχή που αγόρασα τη συσκευή. Έχω διαβάσει το μεγαλύτερο τμήμα του νήματος αλλά δε βλέπω σχετικό θέμα. Όταν έχω κάποια ώρα να σηκώσω το τηλέφωνο και ενώ στο iphone xs max που επίσης κατέχω μου έρχονται κανονικά οι ενημερώσεις από όλες τις εφαρμογές μου ανεξαιρέτως, στο Huawei μόλις το σηκώσω στα χέρια μου και ενεργοποιηθεί το lock screen μου πλακώνουν όλες οι ενημερώσεις ταυτόχρονα. Φαίνεται δηλαδή να έχουν κατασταλεί οι διεργασίες παρασκηνίου όσο το τηλέφωνο είναι σε ακινησία ακόμα και για εφαρμογές που έχω εξαιρέσει από το auto-launching (στο μενού της μπαταρίας) και από το doze (στο μενού των εφαρμογών - battery optimization). Ακόμα και εφαρμογές καλογραμμένες όπως το google news κλπ καταστέλλονται και έρχονται μαζεμένες όταν "ξυπνά" το τηλέφωνο. Έχω κάνει hard reset και wipe cache πολλές φορές αλλά το πρόβλημα παραμένει. Το ίδιο θέμα αντιμετώπιζα και με το Samsung note 9 που είχα πριν μόλις έλαβα την ενημέρωση του Android 9. Μάλιστα ο λόγος που έδωσα το Note ήταν αυτός ακριβώς αλλά προς απογοήτευσή μου το θέμα υφίσταται και στο P30. Νομίζω ότι το θέμα παραπέμπει περισσότερο στο Android 9 και τον κώδικα της google παρά στις τοπικές εφαρμογές των κατασκευαστών για την εξοικονόμηση μπαταρίας. Πραγματικά έχω ξενερώσει από το γεγονός καθώς πλέον διακυβεύονται και θέματα ασφαλείας όταν π.χ. παρατηρώ 10 λεπτά καθυστέρηση σε ειδοποιήσεις εφαρμογών για τις IP κάμερες ασφαλείας του σπιτιού μου ενώ στο iphone ή προγενέστερα του android 9 λειτουργούσαν τέλεια!
 8. rx8_75

  OnePlus 6T

  Παιδιά πουλάω το δικό μου (Thunder Purple 8 Ram / 128 storage). Αν ενδιαφέρεται κάποιος έχω καταχωρήσει σχετική αγγελία στο σχετικό θέμα :D
 9. rx8_75

  OnePlus 6T

  Το bugμε το notification dot στην 9.0.7 το είχα και εγώ και το είχα αναφέρει στο bugs section του oneplus community. Τελικά όμως πέρασα Nova launcher και όλα διορθώθηκαν! Όσες βελτιώσεις και να γίνουν στον stock launcher της oneplus, τον Nova δύσκολο να τον ξεπεράσουν!
 10. rx8_75

  OnePlus 6T

  Για κάποιο φίλο που ρώτησε πριν για την 9.0.10 ούτε εγώ την έχω πάρει. Στο community forum που κοιτάω δεν την έχει πάρει αρκετός κόσμος και λέγεται ότι ενδεχομένως την ανακάλεσε η Oneplus λόγω κάποιων bugs που τυχόν εντοπίστηκαν. Αυτό όμως δεν είναι επίσημο, απλά αρκετοί ερμηνεύουν την κολλυσιεργία της Oneplus να διαδώσει την αναβάθμιση σε ανάκληση.
 11. rx8_75

  OnePlus 6T

  Παιδιά να ρωτήσω.... Μετά από κάθε incremental update στο λογισμικό (π.χ. όπως τώρα από 9.0.5 σε 9.0.6) μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης κάνετε και wipe cache partition μέσω recovery ή δε χρειάζεται?
 12. rx8_75

  OnePlus 6

  Ένα μπράβο στην OP καθώς δέχτηκαν αντικατάσταση (RMA) σε κακώς τοποθετημένο original screen protector, μόνο με ένα βιντεάκι που τους έστειλα όπου φαινόταν ένα κομμάτι στην άκρη να μην έχει κολλήσει σωστά δημιουργώντας ένα μεγάλο bubble 3 εκατοστών. Ο λόγος είναι ότι δεν είχα προνοήσει στην τοποθέτηση του κατά τα άλλα άψογου τζαμιού (ούτε ίχνος δαχτυλιάς όσο και να το σκαλίζεις!!!), να βάλω πρώτα την original θήκη που εμπεριέχεται στη συσκευασία (όπως άλλωστε ρητά αναφέρουν οι οδηγίες τοποθέτησης), με αποτέλεσμα να μου το πετάξει απευθείας με το που τοποθέτησα τη θήκη μετά την τοποθέτηση του τζαμιού.
 13. Η Bixby έχει σχετική δυνατότητα με το stock πληκτρολόγιο της Samsung αλλά προς το παρόν υποστηρίζει μόνο Αγγλική γλώσσα....
 14. To αρχικό mod με τη slightly bigger than half nav bar δε λειτουργεί μετά την αναβάθμιση σε oreo... Μόλις το τέσταρα...
 15. Επανέρχομαι σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στην 129 να ρωτήσω αν κάποιος άλλος το έχει επίσης. Το navigation dock μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας της συσκευής απλά....εξαφανίζεται (σαν να το κλείνει η ενσωματωμένη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας). Ακόμα και αν το ανοιγοκλείσω από τις ρυθμίσεις απλά δε λειτουργεί ενώ και στη διαχείριση ενέργειας τα έχω όλα στο αυτόματο (στο doze δεν μου το εμφανίζει καθόλου σαν εφαρμογή). Μόνο με επανεκκίνηση της συσκευής φτιάχνει. Έχω δοκιμάσει και clear cashe από το recovery menu αλλά τίποτα...
×
×
 • Create New...