isolove Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Σημερα φορτισα το Z3 με εναν φορτιστη samsung. Φορτισε πολυ γρηγορα,μα πολύ γρηγορα!!!!! :-) Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Σημερα φορτισα το Z3 με εναν φορτιστη samsung. Φορτισε πολυ γρηγορα,μα πολύ γρηγορα!!!!! :-) Ποιο φορτιστή ακριβώς; Αυτόν που ειναι και fast charger; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bullett Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το power button; Στις αρχές ένιωθες ότι πατιέται τώρα δεν έχει αυτή την κλικ αίσθηση που είχε στις αρχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Και στο xperia L έτσι έγινε. ..μετρά 3 χρόνια + χρήσης και λειτουργεί κανονικά απλά χάνει λίγο σε αίσθηση το μπουτον Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Έχει κανείς πρόβλημα με το power button; Στις αρχές ένιωθες ότι πατιέται τώρα δεν έχει αυτή την κλικ αίσθηση που είχε στις αρχες Και στο δικό μου πριν ειχε χάσει την αισθηση. Το καταλαβα γιατι μου το αντικατεστησαν και το νεο κουμπί εχει παλι κλικ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SirOracle Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρες, Αύριο παραλαμβάνω το Ζ3 (δυστυχως μου κλέψανε το Ζ2 προχτες) και σκέφτομαι να το ROOTαρω. ερωτηση 1./ ειναι η διαδικασία που περιγράφεται στο 1ο ποστ σωστή ή υπάρχει κάπου κάποια ενημερωμένη ωστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ερώτηση 2./ η ελληνική prerooted rom λειτουργεί όπως η original απο πλευράς ενημερώσεων κλπ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Το εχει ψιλό προσφορά στα 269 ευρω οπως βλέπω σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων. http://www.skroutz.gr/s/5292680/Sony-Xperia-Z3-16GB.html Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ναι δεν εχει ασχημη προσφορα, πολυ καλη τιμη ακομα και μετα απο 2 χρονια. Πηγα χθες σε μια αλυσιδα και προσεξα οτι το κουτι εγραφε Rev 7 πανω. εχετε καμμια ιδεα τι αλλαγες παιχτηκαν στις εκδοσεις αυτες? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αλήθεια τι σημαίνει αυτό ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @alextrela εσύ το χεις ζήσει για τα καλά... Τι λες αξίζει ακόμα και σήμερα ? Ναι καλή οθόνη εξαιρετική μπαταρία κι από ότι είδα στα review η κάμερα στο manual mode αποδίδει πολύ καλά. Ισχύει ? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 ε ναι ισχυει, θα ελεγα οτι βασταει μια χαρα αν εξαιρεσεις την καμερα στο αυτοματο και την οθονη που μπλεδιζει λιγο. Κατα τα αλλα παιρνεις φοβερο ντιζαιν, διπλα ηχεια , SD, καλο επεξεργαστακο , 3 γιγα ραμ, αδιαβροχο, ειναι πληρης πακετακι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Με τις βλακειες της lg έχω ως backup το Ζ για τα καλοκαιρινά βασανιστήρια το οποίο με την 5.1.1 έχει αποκτήσει μια τρομερή φρεσκάδα... Αν δεν έκανε αυτές τις πατάτες η lg θα το αντικαθιστουσα το τεσσαρι με το πέντε όμως δύσκολα κάποιος εμπιστεύεται πια την lg οπότε για να μην ανεβαίνω οικονομικά στο s7 edge σκέφτομαι και το Ζ 3 με την συμπαθητική τωρινή τιμή και με το ωραίο λευκό της οθόνης συν την μπαταρία του που είναι βράχος.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Παίδες σχεδόν ενα 9μηνο με την συσκευη και απόλυτα ευχαριστημένος. Μπαταρία τέρας,ποιοτητα κατασκευής top που δεν εχει να ζηλέψει τίποτε απο φετινά μοντέλα,οθόνη παρα πολυ καλή ειδικά φωτεινότητα,ζωντάνια,γωνιές θέασης άψογο. Νομίζω η πληρέστερη πρόταση που έβγαλε η Sony εως σήμερα με feature που οταν τα έβγαζε η Sony άλλοι έπαιζαν με πλαστικά βότσαλα. Μόνο σε κάμερα υστερεί οταν πέσει η νύχτα η σε χαμηλό φωτισμό η στα γραφικά όσοι παίζουν παιχνίδια και θέλουν τις υψηλότερες επιδόσεις. Τα bezels χτυπάνε λίγο άσχημα βέβαια αλλα έχουμε δει και χειρότερα απο ανταγωνιστές. Απο υλοποίηση λογισμικού άψογο με εξαιρετικό ρολαρισμα ομαλότητα και σταθερότητα(στην 4.4.4 που το άφησα) Στα λεφτά του σήμερα το θεωρώ την πληρέστερη πρόταση. Sent from my iPad Air 2 Edited July 30, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Ευχαριστούμε...! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Αφού λοιπόν τα παιδιά ανέφεραν σχεδόν αποκλειστικά τα θετικά στοιχεία της συσκευής, που είναι πολλά είναι η αλήθεια, εγώ θα κάνω τον συνήγορο του διαβόλου και θα αναφέρω τα αρνητικά που έχω εντοπίσει μετά από σχεδόν 8 μήνες χρήσης. Προφανώς θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες για την σχετικά μέτρια κάμερα. Εγώ φυσικά την χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά στο auto mode γιατί βαριέμαι και δεν ξέρω να παίζω με τις ρυθμίσεις και γενικά με καλύπτει. Στο manul φαντάζομαι θα μπορεί κάποιος να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα. Τα ηχεία είναι μεν στερεοφωνικά και ποιοτικά θα 'έπρεπε όμως να είναι πιο δυνατά, ειδικά στον ήχο κλήσης. Εκεί που θα διαφωνήσω όμως με αρκετό κόσμο είναι η ποιότητα κατασκευής. Προφανώς και τα υλικά είναι premium και όμορφα, ενώ η εμφάνιση του είναι μιά χαρά. Παρόλα αυτά εγώ βλέπω πολύ άνετα να ξεβάφεται το μεταλλικό πλαίσιο, ενώ δυστυχώς είναι έχει αρχίσει να ξεκολλάει η φλάτζα αδιαβροχοποίησης της θήρας usb. Δε με απασχολεί τόσο γιατί δε θα το βάλω μέσα στην πισίνα άλλα σίγουρα έχει επηρεαστεί η αδιαβροχοποίηση, αν όχι στην καθημερινότητα σίγουρα αν βυθιστεί η συσκευή στο νερό. Για την ανθεκτικότητα της πλάτης του δεν έχω γνώμη γιατί σχεδόν από την πρώτη μέρα την κάλυψα με ενα carbon stiker διαφορετικά η συσκευή σε λεία επιφάνεια γλιστράει επικίνδυνα. Τέλος, κάτι λιγότερο σημαντικό, προσωπικά βρίσκω την συσκευή αρκετά άβολη στο κράτημα.Προερχόμενος από το G2 η εργονομία του z3 είναι κατά πολύ χειρότερη. Διαβάζω ότι με τις καμπυλωμένες γωνίες έχει γίνει πιο άνετο στο κράτημα από το z2 και απορώ πόσο χάλια πρέπει να ήταν το τελευταίο... Όπως και να έχει το κινητό είναι πολύ καλό allaraunder κρατάει άνετα στην εποχή μας και θα αντέχει για αρκετό καιρό ακόμα. Είναι γρήγορα και απροβλημάτιστο παντού (και σε παιχνίδια που έχω δοκιμάσει). Είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος και απλώς θεώρησα καλό να αναφέρω τα αρνητικά που βρίσκω εγώ. Edited July 30, 2016 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Όσον αφορά στη φλατζα που λες, γιατί δεν πας να στην αλλάξουν; Το καλύπτει η εγγύηση. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Όσον αφορά στη φλατζα που λες, γιατί δεν πας να στην αλλάξουν; Το καλύπτει η εγγύηση. Εστάλη από το Mate 8 Αυτό δε το γνώριζα, ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο άλλα φοβάμαι ότι κάτι θα βρούν σαν δικαιολογία. Εχω βλέπεις και τα σημάδια στο μεταλλικό σασι που φυσικά είναι άσχετα με την φλάτζα αλλά... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Αυτό δε το γνώριζα, ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω όταν βρω χρόνο άλλα φοβάμαι ότι κάτι θα βρούν σαν δικαιολογία. Εχω βλέπεις και τα σημάδια στο μεταλλικό σασι που φυσικά είναι άσχετα με την φλάτζα αλλά... Πιθανόν. Αλλά δεν νομίζω. Αυτό που φοβάμαι εγώ με τα service είναι ότι δεν τα προσέχουν και μερικές φορές σου κάνουν σημάδια. Εστάλη από το Mate 8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Συμφωνώ πάνω οτι εργονομικά πάσχει οπως και απο z1 εως σήμερα όλα της z σειράς πάσχουν σε αυτο. Οπως επίσης θα προτιμούσα να μην ειναι στην μια πλευρά και το power button και τα volume button μαζί. Οπως και να μην ειναι πολυ κοντά μεταξύ τους σε απόσταση. Όσων αφορα το γλιστρίμα αυτο αφορα τα περισσότερα κινητά της αγοράς ιδιαιτερα όσα εχουν γυαλί-αλουμίνιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) πηγα και το πηρα, απο το πλαισιο στην βενιζελου και ειναι εβδομαδα 16W27!!!μιλαμε πριν 3 εβδομαδες φτιαχτηκε, ειναι δυνατον? μεσα ειχε 2 ζελατινες για μπρος πισω και τα ακουστικα ειναι τα ΜΗ750 ΥΓ εχει και εγκατεστημενη την 6.0.1, την 575... Edited August 1, 2016 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλομιλητο...περιμένουμε εντυπώσεις...και η επιστροφή από g4 πώς σου φάνηκε? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 μπαλα παει...νεξουσιζει αρκετα θα ελεγα. Παντως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι εχασα και πολλα σε ταχυτητα, υποψιν παιχνιδια δεν παιζω, αργοτερα θα επανελθω. ξενιζει στην αρχη το μεγεθος φυσικα που ειναι μικροτερο αλλα με βολεψε που ειναι φλατ και γραφω στο γραφειο χωρις να κανει τραμπαλα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 "Ησύχασες" από το ρίσκο του bootloop του g4.Εγώ έχω καβατζα το πρώτο Ζητακι με την 5.1.1 και πάει μπάλα φαντάζομαι το Ζ2. ;) enjoy it.! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 οχι δεν ειχα ποτε αγχος για το G4, απλα η μπαταρια του ειχε πλεον ξεφτιλιστει, την ερτωγα σε 6 ωρες καποιες μερες Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 πηγα και το πηρα, απο το πλαισιο στην βενιζελου και ειναι εβδομαδα 16W27!!!μιλαμε πριν 3 εβδομαδες φτιαχτηκε, ειναι δυνατον? μεσα ειχε 2 ζελατινες για μπρος πισω και τα ακουστικα ειναι τα ΜΗ750 ΥΓ εχει και εγκατεστημενη την 6.0.1, την 575... Άπιστευτο τόσο φρέσκια παρτιδα. Σε τι χρωμα το είχε το Πλαίσιο;; Sent from my iPad Air 2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 μπαλα παει...νεξουσιζει αρκετα θα ελεγα. Παντως δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι εχασα και πολλα σε ταχυτητα, υποψιν παιχνιδια δεν παιζω, αργοτερα θα επανελθω. ξενιζει στην αρχη το μεγεθος φυσικα που ειναι μικροτερο αλλα με βολεψε που ειναι φλατ και γραφω στο γραφειο χωρις να κανει τραμπαλα Εμένα κλείνει σε λίγο 2 χρόνια (απ τα πρώτα που κυκλοφόρησαν) κι ακόμα δεν μπορώ να το αποχωριστώ για το S7 edge που έχω βάλει στο μάτι! Θα μου λείψουν πολλά (double tap wake /lock, ραδιόφωνο Fm, pure android, απροβληματιστο λειτουργικό χωρίς drains κλπ) . Με περιμένει ο αδερφός μου στη γωνιά να του το δώσω :D Διαφορά στην ταχύτητα με το G4 δεν θα καταλάβεις καθώς είναι αλαγκαριστο και απ τα κορυφαία λειτουργικά σχεδόν καθαρό android, μόνο διαφορά στην κάμερα θα δεις κι αυτό μόνο σε σούρουπο και βραδινές λήψεις. Εγώ όποτε το ψάχνω πολύ το σκέφτομαι και δεν θέλω να το δώσω! Καλορίζικο! Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts