Gr1s0s Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 http://www.vnp.gr/kinita-tilefona/nokia/nokia-lumia-735-white-1.html? το εμπιστευομαστε το καταστημα? Σύμφωνα με αυτά τα Skroutz reviews μαλλον ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimakos1975 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 http://www.skroutz.gr/s/5536025/Nokia-Lumia-735-8GB.html?from=catspan πιστεύω ότι θα πέσει λίγο ακόμη σε λίγες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest15 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μία βοήθεια όποιος ξέρει, πως μπορώ να δώ πόση ώρα έχω μιλήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μία βοήθεια όποιος ξέρει, πως μπορώ να δώ πόση ώρα έχω μιλήσει? Αν εννοείς συνολικά πατάς ##634# και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Μία βοήθεια όποιος ξέρει, πως μπορώ να δώ πόση ώρα έχω μιλήσει? Εναλλακτικά μπορείς να πας ρυθμίσεις>δίκτυο+ και τέρμα κάτω που γράφει "Μετρητής φωνητικών κλήσεων". Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest15 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το πάτησα και βγάζει color variant και modem version ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εναλλακτικά μπορείς να πας ρυθμίσεις>δίκτυο+ και τέρμα κάτω που γράφει "Μετρητής φωνητικών κλήσεων". Σε ευχαριστώ αλλά δεν το έχει.Έχει ρυθμίσεις κλήσης και σύνολο χαρακτήρων sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Ειδικα απο την μπαταρια του που με τη χρηση που κανω βγαζει ανετα 3ημερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Εναλλακτικά μπορείς να πας ρυθμίσεις>δίκτυο+ και τέρμα κάτω που γράφει "Μετρητής φωνητικών κλήσεων". Αυτό μου φαίνεται είναι για όλες της κλήσεις! Μόνο για εξερχόμενες δεν έχει; Κι εγώ για το 735 πήγαινα λόγω επιδότησης στον Γερμανό, αλλά δεν το είχαν φέρει ακόμα (16.01.2015) και κατεληξα στο 830 τελικά!!!! Edited January 29, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Αυτό μου φαίνεται είναι για όλες της κλήσεις! Μόνο για εξερχόμενες δεν έχει; Κι εγώ για το 735 πήγαινα λόγω επιδότησης στον Γερμανό, αλλά δεν το είχαν φέρει ακόμα (16.01.2015) και κατεληξα στο 830 τελικά!!!! Όχι, μόνο τη συνολική διάρκεια μπορείς να δεις. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 735 μονοκαρτο 4g,ασυρματη φορτιση 730 δικαρτο 3g σε ολα τα υπολοιπα ειναι πανομοιοτυπα μονο αυτες δηλαδη ειναι οι διαφορες σε σχεση με το dual sim? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 μονο αυτες δηλαδη ειναι οι διαφορες σε σχεση με το dual sim? ακριβως και μονο αυτες ειναι οι διαφορες μεταξυ 730 και 735 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 αριστες εντυπωσεις απο το τηλ οσο επαιξα μαζι του σε καταστημα,ωραια καμερα,σφαιρατο.αν ηταν 5αρι το χα παρει χθες. Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά ένας φίλος πήρε το κινητό και ψάχνουμε να δούμε δυο πράγματα στις ρυθμίσεις . 1) αν εχει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές από το να δουλεύουν στο παρασκήνιο και 2)αν μπορεί να κλείνει το push του email και να το ελέγχει χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά ένας φίλος πήρε το κινητό και ψάχνουμε να δούμε δυο πράγματα στις ρυθμίσεις . 1) αν εχει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές από το να δουλεύουν στο παρασκήνιο και 2)αν μπορεί να κλείνει το push του email και να το ελέγχει χειροκίνητα Για το πρώτο πας στην οικονομία μπαταρίας πας δεξιά και διαλέγεις τι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Παιδιά ένας φίλος πήρε το κινητό και ψάχνουμε να δούμε δυο πράγματα στις ρυθμίσεις . 1) αν εχει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές από το να δουλεύουν στο παρασκήνιο και 2)αν μπορεί να κλείνει το push του email και να το ελέγχει χειροκίνητα Για το δεύτερο πας στο e-mail -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις συγχρονισμού και διαλέγεις αν θες να κάνει αυτόματα ενημέρωση ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Για το δεύτερο πας στο e-mail -> ρυθμίσεις -> ρυθμίσεις συγχρονισμού και διαλέγεις αν θες να κάνει αυτόματα ενημέρωση ή όχι. Ευχαριστώ,για το πρωτο υπάρχει ρύθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ευχαριστώ,για το πρωτο υπάρχει ρύθμιση ; Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω θα πας Οικονομία Μπαταρίας ===> Χρήση και θα πας μια μια στις εφαρμογές και θα τις κλείνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 (edited) Μου έβγαλε Phone update και έχει κολλήσει στο 0%, το έχει κάνει σε κανέναν άλλον; Και μετά από reset πάλι το ίδιο λέει, το κουμπί για check for update έχει εξαφανιστεί και δεν υπάρχει cancel. edit: Άκυρο, έφταιγε το battery saver τελικά (το απενεργοποίησα και ξεκίνησε το update). Edited February 4, 2015 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά ένας φίλος πήρε το κινητό και ψάχνουμε να δούμε δυο πράγματα στις ρυθμίσεις . 1) αν εχει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές από το να δουλεύουν στο παρασκήνιο και 2)αν μπορεί να κλείνει το push του email και να το ελέγχει χειροκίνητα 1) Από την Οικονομία Μπαταρίας θα πατήσει πάνω στην εφαρμογή και θα την αποκλείσει από το παρασκήνιο. 2) Ναι, θα μπεις στο mail, θα ανοίξεις το υπομενου (3 τέλειες κάτω δεξιά) -> Ρυθμίσεις -> Ρυθμίσεις Συγχρονισμού -> θα ρυθμίσει κάθε πότε θέλει να συγχρονίζει. Προσοχή, το κύριο mail δηλαδή το Microsoft account σου, υποχρεωτικά θα πρέπει να ανανεώνεται τουλάχιστον μια φορά τη μέρα. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Παιδιά ένας φίλος πήρε το κινητό και ψάχνουμε να δούμε δυο πράγματα στις ρυθμίσεις . 1) αν εχει να κλείνεις κάποιες εφαρμογές από το να δουλεύουν στο παρασκήνιο και 2)αν μπορεί να κλείνει το push του email και να το ελέγχει χειροκίνητα ένας από τους λόγους που πήρα wp ειναι το 1ος.. δεν ασχολούμαι ποτέ μαζί του,,, βγαίνω από της εφαρμογές με back και δεν με ας τρέχουν όσα πρέπει από πίσω .. απροβληματιστη λειτουργια. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μου έκαναν δώρο το nokia 735.Υπάρχει κάποιος οδηγός χρήσης γιατί μέχρι τώρα ψάχνομαι;;; Πού πάω για να διαλέξω δίκτυο 2G;; Ερώτηση:Επειδή μου το πήραν από Vodafone όταν ανοίγει έχει το σήμα της.Εγώ έχω cosmotecarta.Θα έχω πρόβλημα;;; Μπορεί να φύγει το σήμα της Vodafone;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μου έκαναν δώρο το nokia 735.Υπάρχει κάποιος οδηγός χρήσης γιατί μέχρι τώρα ψάχνομαι;;; Πού πάω για να διαλέξω δίκτυο 2G;; Ερώτηση:Επειδή μου το πήραν από Vodafone όταν ανοίγει έχει το σήμα της.Εγώ έχω cosmotecarta.Θα έχω πρόβλημα;;; Μπορεί να φύγει το σήμα της Vodafone;;; Γενικά μπορείς να ξεκινήσεις και από εδώ: http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/phone/lumia735/ για σχετικές οδηγίες κλπ. Σαν νέος στο λειτουργικό θα χρειαστείς λίγο χρόνο μέχρι να το μάθεις αλλά δεν είναι κάτι τρομερό. Όσον αφορά το λογότυπο της vodafone δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μου έκαναν δώρο το nokia 735.Υπάρχει κάποιος οδηγός χρήσης γιατί μέχρι τώρα ψάχνομαι;;; Πού πάω για να διαλέξω δίκτυο 2G;; Ερώτηση:Επειδή μου το πήραν από Vodafone όταν ανοίγει έχει το σήμα της.Εγώ έχω cosmotecarta.Θα έχω πρόβλημα;;; Μπορεί να φύγει το σήμα της Vodafone;;; Με γειά το δωράκι! Θα το ευχαριστηθείς πάρα πολύ μόλις μάθεις να το δουλεύεις. Είναι το απλούστερο , πιο απροβλημάτιστο και user friendly λειτουργικό για mobile συσκευή (κατά την ταπεινή μου άποψη). Διάβασε τον οδηγό που σου προτάθηκε και μην φοβάσαι να ψάξεις μόνος σου το λειτουργικό...πάτα διάφορα, κάνε ρυθμίσεις, ψάξου γενικώς πάνω στην συσκευή/λειτουργικό και αν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε :) Όσον αφορά στο logo της Voda, δεν τρέχει τίποτα από τεχνικής/λειτουργικής άποψης. Απλά θα πρέπει να το τρώς στην μάπα για 5 δευτερόλεπτα 1 φορά την εβδομάδα που θα κάνεις ένα soft reset/power down :) Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μου έκαναν δώρο το nokia 735.Υπάρχει κάποιος οδηγός χρήσης γιατί μέχρι τώρα ψάχνομαι;;; Πού πάω για να διαλέξω δίκτυο 2G;; Ερώτηση:Επειδή μου το πήραν από Vodafone όταν ανοίγει έχει το σήμα της.Εγώ έχω cosmotecarta.Θα έχω πρόβλημα;;; Μπορεί να φύγει το σήμα της Vodafone;;; θα δεις μια από τις εφαρμογές "βοήθεια και συμβουλές" . Θα λύσει πολλές από τις απορίες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofaki15 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Redragon τι εννοείς με το soft reset 1 φορά την εβδομάδα?Είναι απαραίτητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts