Chameleon Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 +100000 πρεπει να ειναι η μοναδικη συσκευη που εχω κρατησει για τοσο μεγαλο διαστημα (1 χρονο και 3 μηνες) και δεν βρισκω κανενα λογο απολυτως να την αντικαταστησω... τωρα ειδικα που θα παρει και MM............. Αν βρεις ΕΝΑ αρνητικο,βρισε με δημοσια! Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 +100000 πρεπει να ειναι η μοναδικη συσκευη που εχω κρατησει για τοσο μεγαλο διαστημα (1 χρονο και 3 μηνες) και δεν βρισκω κανενα λογο απολυτως να την αντικαταστησω... τωρα ειδικα που θα παρει και MM............. συμφωνώ 100%... εχω αλλάξει ενα σωρό tablet, αυτό το πραγματάκι ειναι απλά άψογο! ιδανικό μέγεθος, δυνατότητες, ταχύτητα ... ps. αυτό που έφυγε πιο γρήγορα απόλα πάντως ήταν το iPad :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 εγω παντως με ξαλαφρωμενη φουλ με ειδικο σκριπτακι kitkat..πεταω!αν θελει οποιος ειναι ρουτ αε μας πει κανα τρελιαρικο xposed module!γιατι απ'οτι βλεπω προβληματα δεν υπαρχουν ουτε για πλακα να αναλυσουμε!επισης αν καποιος εχει βρει τροπο να εχουμε pinch zoom σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες ανεξαρτητως browser.δοκιμασα αυτο στην προσβασιμοτητα που κλικαρεις 3 φορες αλλα δεν βολεψε γιατι πατιεται καταλαθος μερικες φορές και δεν σκρολαρει η οθονη οταν εισαι ηδη ζουμ.. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 μολις παρελαβα το ταμπλετ απο αγγελια.τωρα το σεταρω αλλα μου εχει κανει εντυπωση κατι και δεν ξερω πως βγαινει.κατω αριστερα στην οθονη εχει ενα μηνυμα abgesicherter modus σε ημιδιαφανο παραθυρακι.πως το βγαζω αυτο?? η ετσι πρεπει να φαινετε..:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Όχι δεν είναι φυσιολογικό , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και κακό .googlαρε το. Επίσης κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπεις! Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Όχι δεν είναι φυσιολογικό , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και κακό .googlαρε το. Επίσης κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και βλέπεις! Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκανα επανεκιννηση. Και εφυγε. Το ταμπλετ φοραει την 5.1.1 Εχει ερθει καινουργιο update? διορθωνει τιποτα σημαντικο;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Γνώμη μου είναι άστο προς το παρόν .... Μη βιάζεσαι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα . Άστο καλύτερα έτσι που είσαι σίγουρος , γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση και κάτι δε σου λειτουργεί καλά , αναγκαστικά θα περιμένεις ξανά την επόμενη αναβάθμιση . Και σε θέματα ημερομηνίων πλέον δεν έχω καμία επιστοσύνη στη sony.( Βέβαια γίνεται να το κάνεις υποβάθμιση είτε σε Kit kat που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι η καλύτερη,ειτε σε lollipop... απλώς θέλει υπολογιστή και το flashtool. δεν είναι κάτι δύσκολο βεβαια... (Ακράδαντη γνώμη μου βέβαια είναι να το κάνεις Kitkat) Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Γνώμη μου είναι άστο προς το παρόν .... Μη βιάζεσαι δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα . Άστο καλύτερα έτσι που είσαι σίγουρος , γιατί αν κάνεις την αναβάθμιση και κάτι δε σου λειτουργεί καλά , αναγκαστικά θα περιμένεις ξανά την επόμενη αναβάθμιση . Και σε θέματα ημερομηνίων πλέον δεν έχω καμία επιστοσύνη στη sony.( Βέβαια γίνεται να το κάνεις υποβάθμιση είτε σε Kit kat που οι περισσότεροι συμφωνούν ότι είναι η καλύτερη,ειτε σε lollipop... απλώς θέλει υπολογιστή και το flashtool. δεν είναι κάτι δύσκολο βεβαια... (Ακράδαντη γνώμη μου βέβαια είναι να το κάνεις Kitkat) Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε κάποια ψηφοφορία ως προς το αν η KitKat είναι καλύτερη από την Lollipop; :confused: Μια χαρά πάει με Lollipop :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 κι'εγω με την 5.1.1 το προηγουμενο κινητο sony z3 compact πεταγε :superman: λεω μηπως βγηκε η εκδοση 6.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Όχι δεν έγινε καμία ψηφοφορία , απλώς μετά από κάποιες ώρες διαβάσματος στο xda... Οι περισσότεροι συμφωνούν ότι 1) Με kitkat υπάρχει μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας ( όπως εξάλλου και στις περισσότερες συσκευές Android με kitkat σε σχέση με lollipop) 2) δεν υπάρχουν αυτά τα lag ή αλλιώς τα drop frames...3) καλύτερος και δυνατότερος ήχος. εξάλλου μην ξεχνάτε ότι γενικότερα στον χώρο του Android μέχρι στιγμής η Kitkat είναι η πιο σταθερή έκδοση με ποσοστό περίπου 36% να τρέχουν ακόμα και σήμερα kitkat.. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 μολις παρελαβα το ταμπλετ απο αγγελια.τωρα το σεταρω αλλα μου εχει κανει εντυπωση κατι και δεν ξερω πως βγαινει.κατω αριστερα στην οθονη εχει ενα μηνυμα abgesicherter modus σε ημιδιαφανο παραθυρακι.πως το βγαζω αυτο?? η ετσι πρεπει να φαινετε..:confused: abgesicherter modus = safe mode (στα γερμανικά). Για κάποιο λόγο η συσκευή σου έκανε boot σε safe mode και γιαυτό μετά την επανεκκίνηση bootαρε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 abgesicherter modus = safe mode (στα γερμανικά). Για κάποιο λόγο η συσκευή σου έκανε boot σε safe mode και γιαυτό μετά την επανεκκίνηση bootαρε κανονικά. μαλλον κατα την επαναφορα της συσκευης απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.τελος μετα την επανεκκινηση δουλευει μια χαρα. αυτο που θελω να πω ειναι οτι το ταμπλετ ειναι στην κυριολεξια ΤΑΜΠΛΕΤ.απορω πως πουλανε ακομη ταμπλετες με 1gb ραμ εγω προερχομενος απο lenovo A1000 3ετιας νομιζω οτι αυτες οι ταμπλετες κανονικα επρεπε να τις δεινουν με κουπονια στις εφημεριδες.δεν αξιζει καν η αγορα τους.εδω βρηκα την υγεια μου...τα βασικα που κανω γινονται σωστα και δεν υπαρχει ιχνος κρασαρισματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Πλέον στο Android οτιδήποτε κάτω από 2GB και έναν αξιόλογο επεξεργαστή δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί, είναι δυσφήμηση για το Android. Το γλυκοκοίταζα το συγκεκριμένο αλλά κατέληξα σε 10άρι τάμπλετ τελικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Χτες παρέλαβα και εγώ.εντάξει το ταμπλετακι είναι εκπληκτικό.ιδανικές διαστάσεις πολύ καλή οθόνη ταχύτατο και ποιοτική κατασκευή.έχω πάρει το 32αρι και είμαι καλυμμένος προς το παρόν.2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω.μέχρι τι κάρτα μνήμης διαβάζει τσεκαρισμενα ώστε να του κουμπωσω μια για ταινιες;και αν και σε εσάς ανεβάζει θερμοκρασία στα παιχνίδια;το αισθάνομαι αρκετό ζεστό στην πλάτη.βέβαια είναι θηριωδης και ο επεξεργαστής σε σχέση με το nexus7 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 μεχρι 128 λεει.. Καμιά φορά ναι ανεβάζει και όταν κάνει διεργασίες όχι απαραίτητα μόνο στα παιχνίδια... Πιστεύω είναι επειδή είναι πολύ λεπτό και λόγω του ότι είναι αδιάβροχο δεν έχει διεξόδους να φύγει ο ζεστός αέρας από μέσα... Πάντως δεν έχει αναφερθεί αυτό σαν πρόβλημα.. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Πάντως το άτιμο είναι σκέτη απόλαυση.θα περάσει καιρός για να χρειαστεί αλλαγή προβλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Και εγώ το κόβω καμια διετία και.. Ναι ειδικά χωρίς θήκη άμα το κρατάς είναι όλα τα λεφτά παναλαφρο! Εντωμεταξύ χθες έπιασα στα χέρια μου το galaxy tab s2 8ιντσο.Καλο μου φανηκε πρώτης όψεως και λόγω του ότι η οθόνη του είναι πιο πλατιά και πιο φωτεινή. αλλά καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η δικιά μας η οθόνη είναι αρκετά πιο ξεκούραστη λόγω του ψυχρού άσπρου.του samsung είναι πολύ έντονo ακόμα και με χαμηλή φωτεινότητα. και το οτι αυτό το μέγεθος οθόνης του Sony βολεύει καλύτερα και στον κάθετο προσανατολισμό λόγω του ότι κάνεις λιγότερο scroll και στον κάθετο διότι βλέπεις πιο άνετα π.χ μια ταινία.. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Προς το παρόν το έχω και εγώ χωρίς θήκη αλλά παρήγγειλα ένα tempered από Κίνα.σκέφτομαι να παραγγείλω και τον ασύρματο φορτιστή για να μην ανοίγω και κλείνω συνέχεια την τάπα της φόρτισης.από μπαταρία έφτασε 8 ώρες οθόνης.μακάρι να συνεχίσει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ δεν παρήγγειλα tempered glass κυρίως γιατί η οθόνη μας είναι πολύ καλή και δεν αφήνει δαχτυλιές.+ Όταν είχα αγοράσει ένα φθηνό tempered glass για το samsung που είχα, άφηνε πολύ δαχτυλιές επάνω. δεν ξέρω αν παίζει τόσο πολύ ρόλο το φτηνό με το ακριβό t.g.8 ώρες είναι πολύ λίγο . Με πόσο φωτεινότητα όμως ; Εμένα βγάζει 10–11+ ωρες με περίπου 20% φωτεινότητα. Παραπάνω δεν μου χρειάζεται γιατί είναι ήδη πάρα πολύ Φωτεινή η οθόνη μας. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Σχετικά αργά ανακαλύψατε ότι είναι σούπερ μηχανακι. Το έχω εδώ και ένα χρόνο και ακόμα Είμαι in love Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Το έχω 16 μήνες. Ότι καλύτερο έχω αγοράσει ποτέ. Nimbus 17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ προσωπικά του έβλεπα . Αλλά όταν είχε βγει έκανε 500 ευρώ περίπου νομίζω , ούτε για πλάκα.... Ποτέ δεν δίνω πάνω από 200 € για κινητό ή tablet.Τώρα το πήρα μεταχειρισμένο 200 € λίγων μηνών μια χαρά. Ας μας πει τουλάχιστον κανένας κανένα ωραίο xposed module.. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 Εγώ δεν παρήγγειλα tempered glass κυρίως γιατί η οθόνη μας είναι πολύ καλή και δεν αφήνει δαχτυλιές.+ Όταν είχα αγοράσει ένα φθηνό tempered glass για το samsung που είχα, άφηνε πολύ δαχτυλιές επάνω. δεν ξέρω αν παίζει τόσο πολύ ρόλο το φτηνό με το ακριβό t.g.8 ώρες είναι πολύ λίγο . Με πόσο φωτεινότητα όμως ; Εμένα βγάζει 10–11+ ωρες με περίπου 20% φωτεινότητα. Παραπάνω δεν μου χρειάζεται γιατί είναι ήδη πάρα πολύ Φωτεινή η οθόνη μας. Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με φωτεινότητα τουλάχιστον στο 50% και φόρτιση πάντα πριν πάει στο 10%.και παλι είμαι πολύ ικανοποιημενος βέβαια αν μπορεί να βελτιωθεί και άλλο μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2016 εγω το δουλευω παντα σε flight mode (εχω την εκδοση wifi) και η οθονη στα μισα και συνεχεια παιζω παινχνιδια και μου βγαζει γυρω στις 9 ωρες οθονη. απολυτα ευχαριστημενος.βεβαια να πω καιτην αληθεια..σε μια τιμη κοντα στα 250 -300 ευρο θα το παιρνα καινουργιο. ομως στα 400-450 δεν νομιζα να τα εδεινα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται έχει στο insomnia με 200 € 3-4 μηνών! Δοκίμασε κάνεις το Android 6? Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts