Jump to content

Meizu MX4

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει δικιο ο pik. .... μην ξεγελιομαστε απο domain names που "ταιριαζουν" με το ονομα εταιρειων...ειναι γνωστο και παλαιο το τρικ των resellers...

Μμμμ, ναι. Τώρα το είδα... Οκ, πάσο! :)

Π.Α.Ο.Κ. 1926

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λυθηκε το θεμα:

"

Dear Customer,

Thanks for your email.

MX4 will ship from China, but the price included 22%(MAX) taxes for each cutomer.

Customers from other counrties can't order from Italian website, you need to live in Italy. Thanks~

"

Αρα αν δεν κανω λαθος θα χρεωθει στην χειροτερη +1% λογω 23% ΦΠΑ...

τωρα για την εγγυηση προφανως ισχυει κανονικα η 2ετια και η αντικαταστσση αλλα για εμας στην Ελλαδα λογικα θα πρεπει να σταλει κινα εκτος και αν υπαρχει ευρωπαικο service center λογω παραρτηματων....

γιατι να μην στελνουν απο ιταλια ομως;..... χμμ...ποια ειπαμε οτι ειναι η διευθυνση σου φιλε pik. ; :)

Edited by antdel_

Αν και λίγο off topic, λέω να γράψω μια εμπειρία μου....

Καταρχάς έχω το Νοκια 808 κοντά 2 χρόνια, αποφάσια να πάρω ένα δευτερο κινητό android για να το συμπληρώσω κλπ....

Επίσης δεν ήθελα να δώσω τα χρήματα που ζητάνε τα εδώ καταστήματα και έτσι στράφηκα σε Κίνα μεριά, αγόρασα πριν 2 μήνες το Zenfone 5 της Asus, ένα συμπαθητικό κινητό άλλα όχι τίποτα το ιδιαίτερο, το έδωσα και ύστερα από παρότρυνση πολλού κόσμου και διαβάζοντας τα χιλιάδες μηνύματα εδώ, αγόρασα το Xiaomi mi3....πολύ καλό τηλέφωνο (το έχω στην κατοχή μου 2-3 εβδομαδες)...δεν έχει κανένα τομέα να υστερεί, άλλα κάτι με χαλάει, δεν έχει αυτό το wow factor, ενώ τα bezzels είναι απλά τεράστια, έχεις τηλέφωνο 5 ιντσών και έχει ίδιο όγκο με το Note3 που έχει οθόνη 5,7 ιντσών...τέλοςπάντων πριν 7 μέρες συνάντησα ένα παλιό φίλο που είχε το Meizu MX3, (δεν την ξέρω και καλά την αγορά της Κινας, είχα ακούσει για το MX3 άλλα σχεδόν δεν είχα διαβάσει τίποτα)...οπότε το είδα και απλά έπεσα από τα σύννεφα...κουκλί συσκευή, εξαιρετική οθόνη (η αναλογία 15:9 όλα τα λεφτά),και το λειτουργικό απλό, λιτό, σταθερό, λειτουργικό και πανέμορφο...το συγκρίναμε ώρες με το mi3 και βγάλαμε το συμπερασμα ότι το mx3 είναι απλά καλύτερο τηλέφωνο, ναι δεν τερματίζει σε νούμερα στα μετροπρογράμματα κλπ, άλλα σου προσφέρει μια εξαιρετική εμεπιρία χρήσης out of the box, ενώ είναι κινητό που ξεχωρίζει και είναι προσεγμένο στις λεπτομέρειες....Για να μην τα πολυλογώ με έβαλε σε σκέψεις..από την άλλη ήδη είχα αγοράσει 2 τηλέφωνα μέσα σε 2 μήνες...να έπαιρνα και τρίτο??? Επίσης εκνευρίστικα που όλο για το mi3 διαβάζω, έχει χιλιάδες post εδώ μέσα, και ελάχιστα έως καθόλου για το mx3....εδώ για κάθε άθλιο κινέζικο κινητό γράφονται σελίδες επί σελίδων...και για το mx3 που είναι ΤΟ κινητό τίποτα???? Πραγματικά απογοητευτικα και έπεσε πολύ η εκτιμησή μου για τους χρήστες του Myphone....

Τελικά είδα την ύπαρξη του mx4, διάβασα τα specs, είδα το τηλέφωνο σε φωτογραφίες και απλά ερωτεύτικα, αν ξετρελλάθηκα τόσο με το mx3 με το mx4 τι θα κάνω???....φυσικά και θα το πάρω και το mi3 ας πάει σε έναν από τους πολλούς fans της Xiaomi στην Ελλάδα....Κρίμα που, λόγο λάθους πληροφόρησης και φυσικά όχι καλης έρευνας αγοράς από την πλευρά μου, που δεν έχω ήδη στα χέρια μου το mx3, άλλα καλλιο αργά παρά ποτέ, αναμένω το mx4 και αν είναι έτσι όπως το βλέπω με φαντάζομαι να γίνεται ο νέος μου ''κολλητός φίλος''... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το off topic...

Δεν νομίζω να ενόχλισε κανέναν το σχόλιο σου αν ήταν off topic.. Εγώ μόνο που το βλέπω από φωτογραφίες φαίνεται φοβερό.. και μάλλον ξέρεις γιατί δεν έχει πολλά posts? Γιατί ίσως να μην εμφανίζει κανένα πρόβλημα οπότε δεν έχει λόγο να ψάξει ο χρήστης του meizu mx3 κάποιο forum, με σκοπό να μάθει να ρωτήσει κλπ.. το παίρνει και δεν ξαναασχολείται.. :)

Επίσης εκνευρίστικα που όλο για το mi3 διαβάζω, έχει χιλιάδες post εδώ μέσα, και ελάχιστα έως καθόλου για το mx3....εδώ για κάθε άθλιο κινέζικο κινητό γράφονται σελίδες επί σελίδων...και για το mx3 που είναι ΤΟ κινητό τίποτα???? Πραγματικά απογοητευτικα και έπεσε πολύ η εκτιμησή μου για τους χρήστες του Myphone....

Το mx3 μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αρκετά ακριβό.Τώρα έπεσε κοντά στα 200 ευρώ όταν το mi3 ήταν πολύ περισσότερο καιρό σε αυτή την τιμή. Εξάλλου έχει και ταχύτερο επεξεργαστή που για πολλούς εδώ μέσα είναι (κακώς) το βασικό κριτήριο για την αγορά smartphone.

Το mx3 μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν αρκετά ακριβό.Τώρα έπεσε κοντά στα 200 ευρώ όταν το mi3 ήταν πολύ περισσότερο καιρό σε αυτή την τιμή. Εξάλλου έχει και ταχύτερο επεξεργαστή που για πολλούς εδώ μέσα είναι (κακώς) το βασικό κριτήριο για την αγορά smartphone.

Εχεις δίκιο σε αυτά που λες...π.χ. είδα πρόσφατα (σε συνάδελφο) το one + one που τόσο ντόρος γίνεται...ε δεν μπορώ να πω ότι ενυπωσιάστικά....πλαστικούρα, γκουμούτσα, ψιλοάσχημο κατά την γνώμη μου, τεράστια bezzels, οθόνη που νομίζω ότι φαίρνει σε κίτρινες αποχρώσεις....και ο συνάδελφος απλά με ατειλέιωτα φλασαρλισματα ψάχνει ακόμα για μια σωστή rom...ναι έχει φοβερό επεξεργαστή, ram κλπ..άλλα αυτό είναι το ζητούμενο?? Μια μηχανή Ferrari μέσα σε ένα Punto???

Τέλος πάντων στο θέμα μας τώρα, το mx4 νιώθω ότι τα έχει όλα, είναι ίσως το πρώτο κινητό εδώ και καιρό που δεν βλέπω να έχει κάτι που να με χαλάει....εξαιρετικό design, οθονάρα, φοβερή κάμερα, μπαταρία, λειτουργικό....αν είναι όπως φαίνεται και κάνει όσα υπόσχεται μιλάμε για φοβερή πρόταση.....αν είχε και κάρτα microsd θα είχα πάει ήδη Κίνα να το πάρω!!!!

αν είχε και κάρτα microsd θα είχα πάει ήδη Κίνα να το πάρω!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ωραίος :P

ρε τη Meizu τι μας έκανε..

• Administrators
Επίσης εκνευρίστικα που όλο για το mi3 διαβάζω, έχει χιλιάδες post εδώ μέσα, και ελάχιστα έως καθόλου για το mx3....εδώ για κάθε άθλιο κινέζικο κινητό γράφονται σελίδες επί σελίδων...και για το mx3 που είναι ΤΟ κινητό τίποτα???? Πραγματικά απογοητευτικα και έπεσε πολύ η εκτιμησή μου για τους χρήστες του Myphone...

Ενώ στα άλλα φόρουμ γίνεται χαμός με το mx3 ε; Μάλλον δεν θέλεις να δεις τι γίνεται γύρω σου. Αν η meizu έχασε το παιχνίδι της προώθησης των συσκευών της δε νομίζω ότι φταίνε οι καταναλωτές, πόσο μάλλον οι χρήστες του εκάστοτε φόρουμ.

Ας κλείσουμε το off topic εδώ και ας συνεχίσουμε στα της συσκευής του τίτλου.

Modpic.gif

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συνφορουμιτες...κοιταξτε το νημα του mx3 οπου γραφω εγω και 2-3 αλλοι και κοιταξτε το νημα των υπολοιπων ας πουμε ανταγωνιστικων συσκευων....ο κοσμος θελει φτηνο "γκαζι" για να δανειστω ορο απο τον χωρο του αυτοκινητου. Τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα...και να εισαστε σιγουροι οτι αν δεν υπηρχε επιθετικη τιμολογηση και υψηλο αντουτου, το mx4 θα ειχε την ιδια τυχη με το mx3 εδω μεσα...

Για το τελωνειο που ενδιαφερει πολλους, για να μην παρω κανεναν στο λαιμο μου που ειπα οτι το πολυ 1% να πληρωσει παραπανω, καλο ειναι να γινει επικοινωνια με dhl εδω για τυχον εξοδα εκτελωνισμου...

edit: φυσικα και δεν εχω κατι με τους χρηστες του φορουμ εννοειται, δεν εχουν ολοι το χρονο, την γνωση ή το μερακι να κατσουν να ασχοληθουν...ομως η προωθηση δεν ηταν το προβλημα, το "προβλημα" ηταν οτι απευθυνονται σε διαφορετικο κοινο...μεχρι τωρα τουλαχιστον.

Edited by antdel_

οσοι εχετε Ν5 μπορειτε να βαλετε Flyme 3.0 να παρετε μια γευση.

Απλα να προσθεσω οτι η ROM ειναι απιστευτα μινιμαλ ,παιζει να ειναι πιο πολυ απο android stock :lol:

επισης να γνωριζετε πριν αγορασετε το κινητο οτι και το Flyme σε ΜΧ ειναι ομοιως μινιμαλ.

Μην περιμενετε καλουδια τυπου CM/Mahdi κλπ.

Σε συτο το κινητο το ζητουμενο ειναι το runtime να φτασει ενα μηνα χωρις να το ανοιγοκλεισεις :D

βεβαια η αισθητικη και το πως το Flyme δενουν με το design του κινητου ειναι αξεπεραστα.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

οσοι εχετε Ν5 μπορειτε να βαλετε Flyme 3.0 να παρετε μια γευση.

Απλα να προσθεσω οτι η ROM ειναι απιστευτα μινιμαλ ,παιζει να ειναι πιο πολυ απο android stock :lol:

επισης να γνωριζετε πριν αγορασετε το κινητο οτι και το Flyme σε ΜΧ ειναι ομοιως μινιμαλ.

Μην περιμενετε καλουδια τυπου CM/Mahdi κλπ.

Σε συτο το κινητο το ζητουμενο ειναι το runtime να φτασει ενα μηνα χωρις να το ανοιγοκλεισεις :D

βεβαια η αισθητικη και το πως το Flyme δενουν με το design του κινητου ειναι αξεπεραστα.

Προσωπικά μου αρέσει αυτό το minimal που έχει το Flyme...προτιμώ λίγα και καλά άλλα να δουλευουν όλα άψογα και γρήγορα παρά παραφορτωμένο λειτουργικό, να λαγκάρει και να ψάχνω κάθε φορά τι φταίει και τρώει την μπαταρία και τι κάνει το ένα μενού και τι το άλλο....

Προσωπικά μου αρέσει αυτό το minimal που έχει το Flyme...προτιμώ λίγα και καλά άλλα να δουλευουν όλα άψογα και γρήγορα παρά παραφορτωμένο λειτουργικό, να λαγκάρει και να ψάχνω κάθε φορά τι φταίει και τρώει την μπαταρία και τι κάνει το ένα μενού και τι το άλλο....

iphone δλδ στην μισή τιμή :D

iphone δλδ στην μισή τιμή :D

Ή ποιοτική συσκευή στην σωστή τιμή.

Όπως το πάρει κανείς ;)

Π.Α.Ο.Κ. 1926

ετσι ακριβως ειναι τα πραγματα συνφορουμιτες...κοιταξτε το νημα του mx3 οπου γραφω εγω και 2-3 αλλοι και κοιταξτε το νημα των υπολοιπων ας πουμε ανταγωνιστικων συσκευων....ο κοσμος θελει φτηνο "γκαζι" για να δανειστω ορο απο τον χωρο του αυτοκινητου. Τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα...και να εισαστε σιγουροι οτι αν δεν υπηρχε επιθετικη τιμολογηση και υψηλο αντουτου, το mx4 θα ειχε την ιδια τυχη με το mx3 εδω μεσα...

Φίλε εδώ είσαι λάθος ..Ο κόσμος κοιτάει να έχει υποστήριξη η συσκευή και πάνω από όλα ελληνικά ..Εσένα μπορεί να μην σε χαλάει να έχει η συκευή σου τα αγγλικά αλλά δεν είναι όλοι έτσι, συν ότι δεν παίρνει 2 sim και εξωτερική sdcard.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. Ο πατέρας μου είχε το hongmi 1s και το έδωσε σε ένα φιλαράκι του..Και μου λέει κοίτα να μου βρεις ένα κινητό με καλή κάμερα διαστάσεις καλές και να είναι δυνατό ..Του έδειξα διάφορα και το mx3, αλλά και το mx4 επειδή δείχνει να έχει δυνατή κάμερα και του λέω ότι αυτό δεν έχει ελληνικά , αμέσως μου έριξε άκυρο ..

Συμπέρασμα ; ότι αυτός που θα σκάσει 250 με 300 ευρώ για κινητό , κοιτάει να έχει αυτά που τον βολεύουν , όπως να υποστηρίζει πάνω από όλα Ελληνικά , άμα είναι δικαρτο και άμα πέρνει εξωτερική κάρτα μνήμης.. Εδώ περνούμε κινητά με 100 ευρώ και κοιτάμε άμα είναι δικαρτα, άμα περνούν εξωτερική και άμα έχουν Ελληνική γλώσσα.. και άμα δεν υποστηρίζουν αυτά το αφήνουμε στην άκρη το θέμα, τα παραμελούμε..Φαντάσου για συσκευή που θα σκάσεις 300 ευρώ , έχεις περισσότερες απαιτήσεις..;)

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Φίλε εδώ είσαι λάθος ..Ο κόσμος κοιτάει να έχει υποστήριξη η συσκευή και πάνω από όλα ελληνικά ..Εσένα μπορεί να μην σε χαλάει να έχει η συκευή σου τα αγγλικά αλλά δεν είναι όλοι έτσι, συν ότι δεν παίρνει 2 sim και εξωτερική sdcard.. Να σου δώσω ένα παράδειγμα.. Ο πατέρας μου είχε το hongmi 1s και το έδωσε σε ένα φιλαράκι του..Και μου λέει κοίτα να μου βρεις ένα κινητό με καλή κάμερα διαστάσεις καλές και να είναι δυνατό ..Του έδειξα διάφορα και το mx3, αλλά και το mx4 επειδή δείχνει να έχει δυνατή κάμερα και του λέω ότι αυτό δεν έχει ελληνικά , αμέσως μου έριξε άκυρο ..

Συμπέρασμα ; ότι αυτός που θα σκάσει 250 με 300 ευρώ για κινητό , κοιτάει να έχει αυτά που τον βολεύουν , όπως να υποστηρίζει πάνω από όλα Ελληνικά , άμα είναι δικαρτο και άμα πέρνει εξωτερική κάρτα μνήμης.. Εδώ περνούμε κινητά με 100 ευρώ και κοιτάμε άμα είναι δικαρτα, άμα περνούν εξωτερική και άμα έχουν Ελληνική γλώσσα.. και άμα δεν υποστηρίζουν αυτά το αφήνουμε στην άκρη το θέμα, τα παραμελούμε..Φαντάσου για συσκευή που θα σκάσεις 300 ευρώ , έχεις περισσότερες απαιτήσεις..;)

Αφού δεν καλύπτει τις ανάγκες σου τι το παρακολουθείς το νήμα. Άσε εμάς που μας καλύπτει να το παρακολουθουμε.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Αφού δεν καλύπτει τις ανάγκες σου τι το παρακολουθείς το νήμα. Άσε εμάς που μας καλύπτει να το παρακολουθουμε.

Πρώτων φίλε μου δεν απευθύνθηκα σε εσένα.. Και δεύτερων δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου πεις να μην παρακολουθώ το νήμα της συγκεκριμένης συσκευής ..Την έχω τρέλα,χόμπι, την βρίσκω να διαβάζω για κινέζικα κινητά , tablet , στον ελεύθερο χρόνο μου ..

Και τρίτο ήθελα να δείξω στο φίλο antdel γιατί δεν έχει πέραση του αναμενόμενου το mx3 στο forum και ας είναι αξιόλογη συσκευή ..

ΥΓ. Τέλος το off topic από την μεριά μου ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Συμπέρασμα ; ότι αυτός που θα σκάσει 250 με 300 ευρώ για κινητό , κοιτάει να έχει αυτά που τον βολεύουν , όπως να υποστηρίζει πάνω από όλα Ελληνικά , άμα είναι δικαρτο και άμα πέρνει εξωτερική κάρτα μνήμης..

Ο καθένας μας αγοράζει smartphone με διαφορετικά κριτήρια. Πάντως οι περισσότεροι έχουν κινητό με μία υποδοχή για SIM κάρτα. Επίσης αρκετοί δε γνωρίζουν αν το κινητό τους έχει υποδοχή για microSD. Το εξελληνισμένο μενού αποτελεί ζητούμενο για πολύ κόσμο. Ωστόσο, αν κάποιος γνωρίζει αγγλικά θα του συνιστούσα να χρησιμοποιεί αγγλικό μενού, καθώς ορισμένες φορές η ελληνική μετάφραση είναι τραγική (προσωπικά έχω επιλέξει να χρησιμοποιώ αγγλικό μενού τόσο στις φορητές συσκεύες όσο και στο PC)!

Μια ερώτηση προς όποιον γνωρίζει: ισχύει αυτό που αναφέρεται στο πρωτο post για τη δυνατότητα "ρουταρίσματος" από το μενού της συσκευής;

Πρώτων φίλε μου δεν απευθύνθηκα σε εσένα.. Και δεύτερων δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου πεις να μην παρακολουθώ το νήμα της συγκεκριμένης συσκευής ..Την έχω τρέλα,χόμπι, την βρίσκω να διαβάζω για κινέζικα κινητά , tablet , στον ελεύθερο χρόνο μου ..

Και τρίτο ήθελα να δείξω στο φίλο antdel γιατί δεν έχει πέραση του αναμενόμενου το mx3 στο forum και ας είναι αξιόλογη συσκευή ..

ΥΓ. Τέλος το off topic από την μεριά μου ..

Πρώτο δεν είμαι φίλος σου, δεύτερο έχω δικαίωμα να λέω ότι λέω χωρίς να προσβάλλει, τρίτο δεν με απασχολούν τα χόμπι σου και με τι την "βρίσκεις" και τέταρτο αν θες να κρίνεις η να σχολιάσεις το mx3 έχει δικό του νήμα. Εδώ αν το πρόσεξες είναι για το mx4.

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι 2 σιμ....δεν με ενδιαφέρει το μενου...προτιμώ τα αγγλικά και μεταξύ μας τώρα λόγο πολύ όλοι ξέρουμε αγγλικά...για την κάρτα μνήμης συμφωνώ, άλλα η έκδοση με τα 32gb είναι μια χαρά επαρκης. Στην τελική αν ισχύουν όσα λες...γιατι πουλάνε τρελλά τα iphones, nexus 5 κλπ?? Ουτε καρτα μνήμης πέρνουν, ούτε έχουν 2 σιμ.... η αλήθεια είναι μια, οι περισσότεροι τρελλένονται για σπεκς...δώσε snapdragon στον λαο.....αν βγάλεις κινητό με 4gb ram και snapdragon 805 και να το βάλεις και σε χάρτινο σκελετό, πάλι θα πουλήσει τρελλά....

αν βγάλεις κινητό με 4gb ram και snapdragon 805 και να το βάλεις και σε χάρτινο σκελετό, πάλι θα πουλήσει τρελλά....

χαχαχαχαχα ωραίος :P

Low light video test:

Slow motion video test:

Meizu MX4 Vs Xiaomi Mi 4:

Στο 8:00 του τελευταίου βίντεο βλέπουμε και πόσο ''πιο πολύ'' οθόνη έχει το MX4...

Στο 20:10 test camera

Viva Meizu! :lol:

Edited by MORRISSEY4
Π.Α.Ο.Κ. 1926

Υπάρχουν δύο ανοιχτά θέματα για το meizu mx4.. Μήπως θα ήταν καλό admins να συγχωνευτουν;;

>? που ειναι το αλλο;

Δημήτρης

XS Max 512gb.