Jump to content

MORRISSEY4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    248
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MORRISSEY4

  1. Τα μουσικά σας γούστα είναι για :X:X:X:X Καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας!
  2. SoundCloud αλλά κυρίως Spotify. Kαλή ποιότητα ήχου, σε συνδιασμό με ένα καλά στημένο (ηχητικά) κινητό και έναν ενισχυτή ακουστικών, έχω το απόλυτο portable ηχητικό σύστημα :) Και για κάποιο παιδί που μίλησε πιο πάνω για τα audio technica ath-m50x :clap: :clap: :clap: :clap:
  3. Σωστά, εγώ το είδα με τον (λάθος) μετατροπέα του εν λόγω site. Πάνω δεξιά. Προφανώς και τα 300 δολλάρια δεν είναι 265 ευρώ. Last year ίσως :lol:
  4. 265 ευρώ το silver στο to2c. Δεν ξέρω αν είναι μόνο για σήμερα (black Friday): http://www.to2c.com/letv-le1-pro.html
  5. Γιατί αυτή η έκφραση μου θυμίζει πόλεμο του '40? Σοφία Βέμπο κι έτσι! :lol::lol::lol::lol:
  6. Φανερά ανώτερο το Χ600 φίλε μου. Και σε ποιότητα κατασκευής και σε επιδόσεις και σε κάμερα. Τώρα αν υπολογίζεις ότι θα αφήσεις το κινητό ''γυμνό'' και θα πέσει με τα μούτρα την πάτησες όποιο από τα δύο κι αν πάρεις :lol: Ένα tempered class και η θήκη που συνοδεύει την συσκευασία του Χ600 είναι αρκετά πιστεύω :)
  7. Ευτυχώς δεν έχει. Θέλω να έρθω αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Όταν έχεις πιτσιρίκια.... :lol:
  8. Διάβασε το νήμα φίλε μου. Έχουν αναφερθεί αυτά. Να πάρεις το MX5 τότε φίλε μου. Ότι σε ευχαριστεί, αυτό να πάρεις! Τώρα τα αυθαίρετα συμπεράσματα του πόσο κακάσχημο είναι και τι θυσίασε ο καθένας για να πάρει το Letv δεν νομίζω ότι προσφέρουν τίποτε στο νήμα. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο όμορφο το Pro από το ΜΧ5. Περί ορέξεως....
  9. 11 εκ. προπαραγγελίες ε; 1,91δις δολλάρια ε; Τότε σύμφωνα με τα λόγια του CEO της LeTV (ότι δηλαδή μπαίνουν μέσα στο συγκεκριμένο μοντέλο), θα κλείσει η εταιρεία! :p Πολύ εντυπωσιακό το νούμερο πάντως!
  10. Διάβασε το ποστ #71 του φίλου geono. Είσαι μάλλον καινούργιος στο forum. Τα παιδιά εδώ κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν είναι δούλοι ή υπάλληλοι του καθενός να απαντάνε στο πεντάλεπτο. Να μην είσαι πικρόχολος φίλε μου. Λίγο καλή διάθεση θέλει :D
×
×
  • Create New...