Alopekethen Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Γεια σας, να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση επειδή δεν τα γνωρίζω καθόλου αυτά...η αδερφή μένει Αμερική και θέλει να μου στείλει δώρο κινητό για τα χριστούγεννα...θα επιβαρυνθεί κανείς από εμάς κάτι για να μου το στείλει στην Ελλάδα; Σας ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. October 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2016 Γεια σας, να κάνω κι εγώ μιά ερώτηση επειδή δεν τα γνωρίζω καθόλου αυτά...η αδερφή μένει Αμερική και θέλει να μου στείλει δώρο κινητό για τα χριστούγεννα...θα επιβαρυνθεί κανείς από εμάς κάτι για να μου το στείλει στην Ελλάδα; Σας ευχαριστώ! Δεν γνωριζω να σου απαντησω σ'αυτο που ρωτας, αλλα θα πρεπει να προσεξετε η συσκευη να ειναι συμβατη με τις συχνοτητες που εκπεμπουν τα δικτυα εδω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alopekethen Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν νομίζω να προκύψει κάποιο πρόβλημα, το Pixel είναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitalogy Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Mια απορια...Μπαινω στο alixpress και βλεπω σε καθε προιον δυο τιμες. Τι ακριβως σημαινει αυτο; https://www.aliexpress.com/item/Original-HuaWei-Mate-8-4G-LTE-Mobile-Phone-Kirin-950-Octa-Core-Android-6-0-6/32682321530.html?spm=2114.01010208.3.249.fuWI0M&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=723aa91a-c5e6-4233-8440-b3a6380f1085 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Mια απορια...Μπαινω στο alixpress και βλεπω σε καθε προιον δυο τιμες. Τι ακριβως σημαινει αυτο; https://www.aliexpress.com/item/Original-HuaWei-Mate-8-4G-LTE-Mobile-Phone-Kirin-950-Octa-Core-Android-6-0-6/32682321530.html?spm=2114.01010208.3.249.fuWI0M&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10091_10090_10088_10089,searchweb201603_1&btsid=723aa91a-c5e6-4233-8440-b3a6380f1085 Η τελικη τιμη βγαινει οταν επιλεξεις αν θες μονο το κινητο η και την sd η το προστατευτικο π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπέρα, όταν αγοράζουμε μέσω PayPal και το site από το οποίο αγοράζουμε έχει τη δυνατότητα να επιλέξεις την τιμή είτε σε δολάρια είτε σε ευρώ αλλά η ισοτιμία που έχει το μαγαζί συμφέρει λιγότερο από την πραγματική ισοτιμία που επικρατεί στην αγορά, το αφήνουμε σε δολάρια και αφήνουμε την PayPal να κάνει τη μετατροπή? Χρειάζεται κάποια περαιτέρω ρύθμιση στο PayPal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όλα τα ξένα μαγαζιά πουλάνε σε συγκεκριμένο νόμισμα, κυρίως δολάριο. Έχουν, όμως, και ένα μετατροπέα νομίσματος, για να διευκολύνει τους υποψήφιους αγοραστές που δεν χρησιμοποιούν αυτό το νόμισμα. Αλλά η ισοτιμία που βάζουν στο μετατροπέα είναι σίγουρα δυσμενέστερη από εκείνη που χρησιμοποιούν οι τράπεζες και πολύ χειρότερη από εκείνη των ξένων καρτών (Leupay, Revolut κλπ) που χρησιμοποιούν πολλοί πλέον. Για τους λόγους αυτούς, αγοράζουμε στο νόμισμα του πωλητή και αφήνουμε να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα, με βάση τις ισοτιμίες των οργανισμών (MasterCard/Visa) που έχουν εκδώσει την κάρτα (και όχι με το paypal) ή με τις ξένες κάρτες που είτε δεν χρεώνουν προμήθεια είτε έχουν την ελάχιστη δυνατή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Όλα τα ξένα μαγαζιά πουλάνε σε συγκεκριμένο νόμισμα, κυρίως δολάριο. Έχουν, όμως, και ένα μετατροπέα νομίσματος, για να διευκολύνει τους υποψήφιους αγοραστές που δεν χρησιμοποιούν αυτό το νόμισμα. Αλλά η ισοτιμία που βάζουν στο μετατροπέα είναι σίγουρα δυσμενέστερη από εκείνη που χρησιμοποιούν οι τράπεζες και πολύ χειρότερη από εκείνη των ξένων καρτών (Leupay, Revolut κλπ) που χρησιμοποιούν πολλοί πλέον. Για τους λόγους αυτούς, αγοράζουμε στο νόμισμα του πωλητή και αφήνουμε να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα, με βάση τις ισοτιμίες των οργανισμών (MasterCard/Visa) που έχουν εκδώσει την κάρτα (και όχι με το paypal) ή με τις ξένες κάρτες που είτε δεν χρεώνουν προμήθεια είτε έχουν την ελάχιστη δυνατή. Πώς το κάνουμε ; παρακαλώ , εάν είναι εύκολο να μας πεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Πώς το κάνουμε ; παρακαλώ , εάν είναι εύκολο να μας πεις. Ναι, πως κάνουμε αυτή την ρύθμιση ώστε αφήνουμε να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα, με βάση τις ισοτιμίες των οργανισμών (MasterCard/Visa) που έχουν εκδώσει την κάρτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub Πατάμε Conversion Options σε κάθε κάρτα που έχουμε συνδέσει και στην επόμενη καρτέλα επιλέγουμε "Bill me ..." Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub Πατάμε Conversion Options σε κάθε κάρτα που έχουμε συνδέσει και στην επόμενη καρτέλα επιλέγουμε "Bill me ..." Το έκανα, ευχαριστώ. :thanks: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tablet Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Καλησπερα παιδια .θελω να φερω ενα δεμα απο αμερικη μεσω αμερικανικου ταχυδρομειου usps..αν ειναι καποιος ειδικος πανω στην συμπληρωση της φορμας στο site τους και για λοιπες πληροφοριες παρακαλω ας μου στειλει pm.. ευχαριστω!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Καλημέρα σε όλους!Θέλω να αγοράσω ενα backpack από Αμερική με κόστος γυρω στα 18 δολλάρια και άλλα 20 μεταφορικά!Λέτε να περάσει τελωνείο?και αν ναι πόσο μπορει να φτάσει το κουστούμι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Συνιστώ να κάνεις υπομονή μερικές μέρες γιατί παρουσιάστηκε το φαινόμενο να επιβάλει ο τελωνειακός των ΕΛΤΑ τέλη και ΦΠΑ κλπ ακόμη και σε δέματα με πολύ μικρές αξίες (3€, 5€ κλπ) και πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συμβαίνει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris87 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Αναμένουμε λοιπόν ;) ευχαριστώ πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα πολύ καλος ο οδηγός αλλά επειδή είναι κατεβατό μεγάλο θα κάνω μια ερώτηση γιατί όσο το ψάχνω τόσο μπερδευομαι. Θέλω να αγοράσω ενα ρολόι απο Amazon.com που η τιμή του είναι 199.99$ όταν το βάζω στο καλάθι μαζί με μεταφορικά και αυτούς τους φόρους που λέει η τιμή πάει στα 240$ και κάτι. Μέσα σε αυτά είναι και το τελωνείο; θα χρειαστεί στην Ελλάδα να πληρώσω παραπάνω ή αυτή είναι η οριστική τιμή; γνωρίζει κάποιος με ακρίβεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Κάτι δεν πάει καλά με τους υπολογισμούς, νομίζω. Μόνο ο ΦΠΑ, που αντιστοιχεί στα import fees, είναι 24%, δηλαδή $48 περίπου. Που είναι τα μεταφορικά; Ξαναδές τα νούμερα. Πάντως, εάν πληρωθούν και τα import fees, δεν θα πληρώσεις άλλα έξοδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Κάτι δεν πάει καλά με τους υπολογισμούς, νομίζω. Μόνο ο ΦΠΑ, που αντιστοιχεί στα import fees, είναι 24%, δηλαδή $48 περίπου. Που είναι τα μεταφορικά; Ξαναδές τα νούμερα. Πάντως, εάν πληρωθούν και τα import fees, δεν θα πληρώσεις άλλα έξοδα. τοσα ειναι αδερφε. δηλαδη δεν πληρωνω ελλαδα τιποτα; προσπαθησα να βαλω φωτο αλλα λογω των κολληματων του φορουμ και των περιορισμων του δεν μπορω Νομίζω τα κατάφερα με τη φωτο Edited November 25, 2016 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Βλέπω ότι κράτησαν μόνο 13% ΦΠΑ και εύχομαι να μην σου δημιουργήσει πρόβλημα εδώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceed777 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Βλέπω ότι κράτησαν μόνο 13% ΦΠΑ και εύχομαι να μην σου δημιουργήσει πρόβλημα εδώ. Ο φόρος θα φαίνεται πληρωμένος; ή ούτος ή άλλως θα το ψάξουν; Θέλω να το παραγγείλω σήμερα λόγω black friday γιατί δε νομίζω να το ξαναβρώ σε τέτοια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Θα φαίνεται ότι εισπράχθηκε το συγκεκριμένο ποσό. Το πιθανότερο είναι να περάσει το δέμα σου χωρίς άλλα έξοδα αλλά κράτησα μια επιφύλαξη στο προηγούμενο post. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδιά. δεν έχω ευχάριστα νέα. αν και παρέλαβα σήμερα πακέτο χωρίς πρόβλημα, ο δ/της του τοπικού ΕΛΤΑ μου το είπε επίσημα. (με την απορία πώς και δεν έφαγα κανα μπουναμά και εγώ). Εδώ και ένα μήνα ότι έρχεται απέξω περνάει εκτελωνισμό. Σήμερα μάλιστα απόρρησε ο ίδιος που βρήκε μέχρι και γράμμα εκτελωνισμένο!!! Έχουν πάθει μαλλον πανικό και τα μαζεύουν από όπου να ναι.... JiaYu S3, Nougat 7.1 1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδιά. δεν έχω ευχάριστα νέα. αν και παρέλαβα σήμερα πακέτο χωρίς πρόβλημα, ο δ/της του τοπικού ΕΛΤΑ μου το είπε επίσημα. (με την απορία πώς και δεν έφαγα κανα μπουναμά και εγώ). Εδώ και ένα μήνα ότι έρχεται απέξω περνάει εκτελωνισμό. Σήμερα μάλιστα απόρρησε ο ίδιος που βρήκε μέχρι και γράμμα εκτελωνισμένο!!! Έχουν πάθει μαλλον πανικό και τα μαζεύουν από όπου να ναι.... JiaYu S3, Nougat 7.1 Όταν λες επίσημα τι έννοείς? Με έγγραφο? Αν είναι όπως τα λέει τότε εσύ γιατί την γλύτωσες? Αν έχουν πάθει πανικό και μαζεύουν από όπου να ναι, είναι πολύ εύκολο να κάνουν μια βδομάδα εξόρμηση, στις πλατείες τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους και να γράψουν 3.000.000 οχήματα παράνομα, μόνο στην Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotron Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όταν λες επίσημα τι έννοείς? Με έγγραφο? Αν είναι όπως τα λέει τότε εσύ γιατί την γλύτωσες? Αν έχουν πάθει πανικό και μαζεύουν από όπου να ναι, είναι πολύ εύκολο να κάνουν μια βδομάδα εξόρμηση, στις πλατείες τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους και να γράψουν 3.000.000 οχήματα παράνομα, μόνο στην Αθήνα. :up: Ακριβώς έτσι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Όταν λες επίσημα τι έννοείς? Με έγγραφο? Αν είναι όπως τα λέει τότε εσύ γιατί την γλύτωσες? Αν έχουν πάθει πανικό και μαζεύουν από όπου να ναι, είναι πολύ εύκολο να κάνουν μια βδομάδα εξόρμηση, στις πλατείες τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους και να γράψουν 3.000.000 οχήματα παράνομα, μόνο στην Αθήνα. επίσημο σημαίνει πως βρέθηκα σε κατάστημα ΕΛΤΑ ρώτησα τον διευθυντή και μου το επιβεβαίωσαν, δεν βρήκα ξαφνικά μια χρέωση, και δεν ήξερα τί είναι, που οι περισσότεροι αναρωτιούνται εδώ μέσα. Ανάφερα 2 συγκεκριμένα παραδείγματα για να δείξω τον παραλογισμό, μην επαναλαμβάνομαι. 1 Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts