Jump to content

tablet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tablet

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

tablet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δωστε ενα τηλ ρε μαγκες να το ζητησω αυτο το προγραμμα μηπως και μου το δωσουν .. Μου ηρθε μηνυμα οτι μου ληγει μεθαυριο το φοιτητικο που ειχα χρονια και ψαχνομαι..ευχαριστω
  2. Γεια σας παιδια.. Η οθονη του ταμπλετ καποιες στιγμες, εκει που βλεπω κατι ξεκιναει και τρεμει και βγαζει γραμμεσ μεχρι που γινεται ολο κ πιο εντονο ..ομωσ μετα απο επανεκκινηση ολα καλα..δεν μας εχει πεσει κατω.απλα ξαφνικα αρχισε. Εχει ιδεα κανεις τι να κανω.ειναι αγορασμενo απο το amazon.it ;??
  3. Ναι ρε φιλεεε Ευχαριστω πολυ .που να το βρισκα εκει.;?! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Γεια σας παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα σε διαχωρισμενη οθονη δυο εφαρμογεσ ..αλλαξε ο τροπος ξερει κανεις;?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Παιδια το spigen wallet με τζαμακι dome το εχει συνδυασει κανεις?? Ταιριαζει? Κλεινει??
  6. Γεια σας, Καποιο αξεσουαρ να μπαινει το κινητο για οσο πιο σταθεροποιημενα βιντεο σε κινηση εχετε κατα νου παιδια? Δοκιμασμενο..
  7. Ποιεσ θηκες spigen λες φιλε?? Ψαχνω να αγορασω καποια.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης αυτος που την "φυλαγε" στον αλλο και το ξεκινησε ολο αυτο δημοσιως και το ανεφερε κιολασ σορρυ αλλα πρεπει να χει φοβερα ψυχολογικα.. Γνωμη μου ετσι!! Ξεφτυλικια ολα αυτα που διαβαζουμε αντι να ενημερωνομαστε.. Καποιοσ μοντ να επιλυφθει του θεματος αμεσα. Ευχαριστω
  8. Ωραια την βρισκω στο mozik..αυτη ελπιζω να ειναι... Ταιριαζει με θηκεσ samsung αυτεσ που ειναι σαν πορτοφολι?? Με την spigen thin 360?? Αλλιωσ για μεγιστη προστασια ανεξαρτητου κοστους τι θα προτεινατε???
  9. Ευχαριστω. Και απο ελλαδα υπαρχει καπου?? Επισησ αυτη η ασπρη συσκευη με το φωσ περιεχεται μεσα η το αγοραζουμε χωριστα??
  10. Γεια σας παιδια.. Εχω αναγκη την καλυτερη προστασια.. Τι προτεινετε?? Που μπορω να παρω οσο πιο συντομα το dome που διαβαζω εδω?? Αν το προτεινετε βεβαια.. Και σε θηκη συνδυαζεται με spigen η πρεπει να παω σε θηκη σε στυλ πορτοφολι της samsung?? Ευχαριστω!!
  11. Εμενα μου ρθε σε λιγοτερο απο δυο μερες φιλε μου..το βαλα γρηγορη αποστολη μου πηγε 332 αλλα αξιζε..
  12. Ευχαριστω.. Θα τα βρω..
  13. Maximos ειναι σαν αυτο που ποσταρες παραπανω?? Πωσ το βρισκω?? Ειναι για να το συνδεσω σε εξωτερικο σκληρο παραδειγμα ε?
×
×
  • Create New...