Jump to content

tablet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    198
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tablet

  1. Δωστε ενα τηλ ρε μαγκες να το ζητησω αυτο το προγραμμα μηπως και μου το δωσουν .. Μου ηρθε μηνυμα οτι μου ληγει μεθαυριο το φοιτητικο που ειχα χρονια και ψαχνομαι..ευχαριστω
  2. Γεια σας παιδια.. Η οθονη του ταμπλετ καποιες στιγμες, εκει που βλεπω κατι ξεκιναει και τρεμει και βγαζει γραμμεσ μεχρι που γινεται ολο κ πιο εντονο ..ομωσ μετα απο επανεκκινηση ολα καλα..δεν μας εχει πεσει κατω.απλα ξαφνικα αρχισε. Εχει ιδεα κανεις τι να κανω.ειναι αγορασμενo απο το amazon.it ;??
  3. Ναι ρε φιλεεε Ευχαριστω πολυ .που να το βρισκα εκει.;?! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Γεια σας παιδια μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν μπορω να εχω ταυτοχρονα σε διαχωρισμενη οθονη δυο εφαρμογεσ ..αλλαξε ο τροπος ξερει κανεις;?? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  5. Παιδια το spigen wallet με τζαμακι dome το εχει συνδυασει κανεις?? Ταιριαζει? Κλεινει??
  6. Γεια σας, Καποιο αξεσουαρ να μπαινει το κινητο για οσο πιο σταθεροποιημενα βιντεο σε κινηση εχετε κατα νου παιδια? Δοκιμασμενο..
  7. Ποιεσ θηκες spigen λες φιλε?? Ψαχνω να αγορασω καποια.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης αυτος που την "φυλαγε" στον αλλο και το ξεκινησε ολο αυτο δημοσιως και το ανεφερε κιολασ σορρυ αλλα πρεπει να χει φοβερα ψυχολογικα.. Γνωμη μου ετσι!! Ξεφτυλικια ολα αυτα που διαβαζουμε αντι να ενημερωνομαστε.. Καποιοσ μοντ να επιλυφθει του θεματος αμεσα. Ευχαριστω
  8. Ωραια την βρισκω στο mozik..αυτη ελπιζω να ειναι... Ταιριαζει με θηκεσ samsung αυτεσ που ειναι σαν πορτοφολι?? Με την spigen thin 360?? Αλλιωσ για μεγιστη προστασια ανεξαρτητου κοστους τι θα προτεινατε???
  9. Ευχαριστω. Και απο ελλαδα υπαρχει καπου?? Επισησ αυτη η ασπρη συσκευη με το φωσ περιεχεται μεσα η το αγοραζουμε χωριστα??
  10. Γεια σας παιδια.. Εχω αναγκη την καλυτερη προστασια.. Τι προτεινετε?? Που μπορω να παρω οσο πιο συντομα το dome που διαβαζω εδω?? Αν το προτεινετε βεβαια.. Και σε θηκη συνδυαζεται με spigen η πρεπει να παω σε θηκη σε στυλ πορτοφολι της samsung?? Ευχαριστω!!
  11. Εμενα μου ρθε σε λιγοτερο απο δυο μερες φιλε μου..το βαλα γρηγορη αποστολη μου πηγε 332 αλλα αξιζε..
  12. Ευχαριστω.. Θα τα βρω..
  13. Maximos ειναι σαν αυτο που ποσταρες παραπανω?? Πωσ το βρισκω?? Ειναι για να το συνδεσω σε εξωτερικο σκληρο παραδειγμα ε?
  14. Αμα ειναι η πρωτη αγορα και δεν εγινε δεν θα γινει λογικα καθολου. Επισης θελει και τα estatements το amazon και πληροφοριεσ καρτασ αν εισαι νεος πελατης νομιζω.. Ετσι leo06 εγω το ανεβασα λιγο στα 332 για εξπρεσ.. Και καλα να μ ρθει παρασκευη.. Μακαρι.. Μηπως εχεισ ψαξει θηκη πουθενα η καποια πολυ καλη καρτα 32αρα η 64αρα?? Επισησ λες σε καποιο προβλημα να πρεπει να κανω αποστολεσ ιταλια για επισκευη παραδειγμα??? @mantilas υπομονη εωσ αυριο η καντο μεσω καποιου δικου σου π ειναι ηδη πελατης και ξερει απο amazon
  15. Ετσι. Οπωσ τα λες. Πολυ καλο deal. Μενει να το δουμε στην πραξη.. Θα ναι σιγουρα ευρωπαικο ωστε να χω ευρωπαικη εγγυηση ε? (ψαχνω το παραμικρο λογω του υποπτου τησ τιμης.. Χεχε) Δεν με ενοχλει το 32 ειναι υπεραρκετο για μενα αλλα Ασ ερθει πρωτα και Θα του βαλω και μια καλη καρτα μνημης και νομιζω καλυφθηκα..
  16. Χαχα το τσεκαρες ε?? Το κανα ηδη, εβαλα και εξπρεσ και λεει θα ρθει παρασκευη.. Δεν το πολυπιστευω αλλα θα δουμε... :) ευχαριστω..
  17. Γεια σας παιδια, μια ερωτηση εχω βρει ενα ταμπλετ σε πολυ καλη τιμη στο amazon ιταλιασ.. Δεν εχω ξαναψωνισει απο κει ομως.. Να προχωρησω αφοβα?? Υπαρχει κατι που θα πρεπε να ξερω?? Ευχαριστω..
  18. Παιδια το βρισκω το m5 σε καλη τιμη στο amazon ιταλιας.. Ειναι safe πλατφορμα? . Δεν εχω ψωνισει ποτε.. Μηπωσ κρυβει καποια παγιδα?? Θα προχωρησω αμεσα αν ειναι..
  19. Ευχαριστω φιλε μου
  20. Μουσικη με ακουστικα πως ακουτε παιδια??? Υπαρχει κατι??
  21. Οπα σορρυ 310 ebay μαγαζι γερμανικο.. Ειναι μεγαλο διλημμα. Δεν ξερω τι να κανω!! Χεχε
  22. Amazon φιλε μου.. Αν μπορεις πεσ μου, Στην θεση μου θα δινεσ 300 για το δεκαρι το 4/64 η θα πηγαινεσ στα 400 για το m5 παλι δεκαρι??
  23. Ευχαριστω παιδια.. Φιλε leo06 εχεισ το tab 10 4/64..??,το βρισκω ευρωπη 300.αξιζει..θα με βγαλει δυο χρονακια καλα?? Τα huawei ου λεσ γιατι δεν υπαρχουν ελλαδα?? Αξιζει το δεκαρι δηλαδη τοαο μεγαλη υπερβαση να παω σχεδον 400 για να το παρω???
×
×
  • Create New...