zananiro Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Παραγγελία από Amazon.de έχει αργίσει ελαφρώς (το παραδέχεται και το ίδιο το amazon σε μήνυμα σημερινό) και με tracking 471cb8af-5e2d-497a-ae3b-268961221d74 Σε ποιόν tracker βρίσκω;Δεν νομίζω να είναι tracking number αυτό. Όταν μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο amazon στο track order τι πληροφορίες σου λέει? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) Quote Delivery By GLSP Tracking ID: 471cb8af-5e2d-497a-ae3b-268961221d74 Edited January 24, 2023 by BASSstarlet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Για μιλα με το αμαζον να δεις τι θα σε πούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Έστειλα μήνυμα στον πωλητή, ο οποίος μου γράφει, πως φαίνεται πως παραδόθηκε στις 18 του μηνός. Και πως αν δεν μπορώ να το βρω, να συμπληρώσω μια φόρμα ώστε να το ψάξει (και όλα αυτά, στα γερμανικά βεβαίως! ) Θα περιμένω μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, και βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Έχει τύχει το τελωνείο να ολοκληρώσει τον εκτελωνισμό Σάββατο ή θα πρέπει να περιμένω Δευτέρα για να το ολοκληρώσουν; Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 28, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δουλεύουν και το ΣΚ. Αφού προέρχεται από ΕΕ, η διαδικασία είναι τυπική. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Δουλεύουν και το ΣΚ. Αφού προέρχεται από ΕΕ, η διαδικασία είναι τυπική.Το πακετο προερχεται απο Καναδα, σταλθηκε μεσω DHL, και δοθηκε και αυτος ο αριθμος αποστολης (ενω η σελιδα της DHL δεν εχει ενημερωθει ότι εφτασε Ελλαδα) Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Επιστροφη σε amazon.co.uk είναι εφικτή? Με τελωνεία κλπ τι παίζει? Κάποιος να δώσει ινφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Επιστροφη σε amazon.co.uk είναι εφικτή? Με τελωνεία κλπ τι παίζει? Κάποιος να δώσει ινφο Ίδια περίπου απορία είχα και εγώ γιατί αγόρασα πρόσφατα από Amazon UK. Σύμφωνα με το return policy που έχουν στο site, δεν χρεώνεσαι εννοείται τελωνείο να το επιστρεψεις αφού είσαι αποστολέας. Το μεταφορικό κόστος το προπληρώνει το amazon.uk αν ο πωλητής ήταν το amazon.Ερώτημα τίθεται τι θα γίνει αν το προϊόν επισκευαστεί και μετά στο αποστείλει πίσω. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, μέσα στο δέμα που παρέλαβα υπήρχαν τα χαρτιά εκτελωνισμού. Οπότε, (χωρίς να έχω εμπειρία) θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει άλλη χρέωση γιατί οι δασμοί έχουν ήδη πληρωθεί για το προϊόν. Και λογικά το επισκευασμένο προϊόν θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα χαρτιά που το αποδεικνύουν ότι θα είναι επισκευασμένο όταν το αποστείλει το Amazon. Sent from my Nothing Phone 1 using Tapatalk 2 Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Ίδια περίπου απορία είχα και εγώ γιατί αγόρασα πρόσφατα από Amazon UK. Σύμφωνα με το return policy που έχουν στο site, δεν χρεώνεσαι εννοείται τελωνείο να το επιστρεψεις αφού είσαι αποστολέας. Το μεταφορικό κόστος το προπληρώνει το amazon.uk αν ο πωλητής ήταν το amazon.Ερώτημα τίθεται τι θα γίνει αν το προϊόν επισκευαστεί και μετά στο αποστείλει πίσω. Αλλά και σε αυτήν την περίπτωση, μέσα στο δέμα που παρέλαβα υπήρχαν τα χαρτιά εκτελωνισμού. Οπότε, (χωρίς να έχω εμπειρία) θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει άλλη χρέωση γιατί οι δασμοί έχουν ήδη πληρωθεί για το προϊόν. Και λογικά το επισκευασμένο προϊόν θα συνοδεύεται από τα απαραίτητα χαρτιά που το αποδεικνύουν ότι θα είναι επισκευασμένο όταν το αποστείλει το Amazon. Sent from my Nothing Phone 1 using TapatalkΓια αγορά από το Amazon uk έχει τελωνείο;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 9 minutes ago, Dpan9 said: Για αγορά από το Amazon uk έχει τελωνείο; Sent from my iPhone using Tapatalk Φυσικά αλλά το προπληρωνεις στο αμαζον Θα δεις να γράφει import fees 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Φυσικά αλλά το προπληρωνεις στο αμαζον Θα δεις να γράφει import fees Έχω να ψωνίσω από προ μπρεξιτ τα τελευταία χρόνια μόνο από Γερμανία ευχαριστώ!Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 6 minutes ago, Dpan9 said: Έχω να ψωνίσω από προ μπρεξιτ τα τελευταία χρόνια μόνο από Γερμανία ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Γενικά να κοιτάς και τα όλα ευρωπαϊκά (ιταλικό, γαλλικό, ισπανικό). Πολλές φορές βρήκα μεγάλες διαφορές στις τιμές μεταξύ τους απ το αγγλικό ψώνια την προηγούμενη εβδομάδα, το τελωνείο προπληρωμενο όπως σε είπα. Αποστολή με ups χωρίς πρόβλημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosta2712 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Καλησπέρα παιδιά σκέπτομαι να παραγγείλω ένα μεγάλο κουτί απωλεσθέντων από ΑΜΑΖΟΝ: https://randompallet.shop/products/amazon-global-online-wholesale-pallet?utm_source=fb_ads&utm_medium=0322 RP QUANQIU&utm_campaign=0322 RP QUANQIU&campaign_id=23853333848710643&adset_id=23853333848740643&ad_id=23853371791800643&fbclid=IwAR1xU36XMDTt8-E9aOa-MBl3SI6i6B6DFE18ei7UZQf5PIJoGq34mymdjrg&sku=18058200249832969821183708 Θα έχω κάποιο τελωνείο? Με ποια κούριερ έρχεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 Να σταματήσεις να το σκεφτεσαι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosta2712 Δημ. March 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2023 6 ώρες πριν, mol said: Να σταματήσεις να το σκεφτεσαι Να το κάνω δηλαδή όχι να το σκέπτομαι 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. March 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2023 Καλησπέρα παιδιά σκέπτομαι να παραγγείλω ένα μεγάλο κουτί απωλεσθέντων από ΑΜΑΖΟΝ: https://randompallet.shop/products/amazon-global-online-wholesale-pallet?utm_source=fb_ads&utm_medium=0322 RP QUANQIU&utm_campaign=0322 RP QUANQIU&campaign_id=23853333848710643&adset_id=23853333848740643&ad_id=23853371791800643&fbclid=IwAR1xU36XMDTt8-E9aOa-MBl3SI6i6B6DFE18ei7UZQf5PIJoGq34mymdjrg&sku=18058200249832969821183708 Θα έχω κάποιο τελωνείο? Με ποια κούριερ έρχεται?Αξίζουν άραγε αυτα τα κουτιά; Θα έπαιρνα και εγώ έτσι για την φάση ένα φθηνό. Το θέμα είναι όντως το τελωνείο Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 To link που δινετε, πετάει σελίδα με γυναικεία ρούχα! Τέλος πάντων, γιατί το amazon.de είναι τόσο.. δυσκοίλιο να στείλει δέματα εδώ; Επίσης, οι τιμές σε αρκετά προϊόντα είναι παλαβές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 7 ώρες πριν, BASSstarlet said: To link που δινετε, πετάει σελίδα με γυναικεία ρούχα! Τέλος πάντων, γιατί το amazon.de είναι τόσο.. δυσκοίλιο να στείλει δέματα εδώ; Επίσης, οι τιμές σε αρκετά προϊόντα είναι παλαβές. Τι θέλεις να πάρεις και δε το στέλνει? Γενικά διαφορά μεταξύ των αμαζον μπορεί να είναι αρκετη. Τύπου ένα προϊόν στο γερμανικό κοστίζει 150 και στο γαλλικό 100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Καλημέρα! Έχω κάνει μια παραγγελία από αμαζον Αμερικής ένα ρολόι στις 01/03. Στις 03/03 έφυγε από κει με aramex με ημερομηνία παράδοσης 31/03. Στις 01/04 στο app έγραφε ότι υπάρχει καθυστέρηση και θα παραδωθει από 01/04 έως 07/04 και αν δεν παραλάβω μέχρι τότε μπορώ να ζητήσω refund. Στο app δεν βρίσκω την επιλογή για refund κ δεν ξέρω πόσο πρέπει να περιμένω;; εν τω μεταξύ δεν την ξέρω αυτή την εταιρία, και με το tacking number δεν μου βγάζει περισσότερες λεπτομερειες... Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Από trading shenzen έχουμε άποψη περί τελωνείου ή όχι? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Τι θέλεις να πάρεις και δε το στέλνει? Γενικά διαφορά μεταξύ των αμαζον μπορεί να είναι αρκετη. Τύπου ένα προϊόν στο γερμανικό κοστίζει 150 και στο γαλλικό 100Το λες σα να σου κάνει περίεργο.Όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια, το Εβαυ Γερμανίας και το Αμαζον Γερμανίας έχει στην πλειοψηφία πωλητές που εξυπηρετούν κυρίως τη Γερμανία.Οπότε Ελλάδα, Κύπρος κλπ είναι στην απέξω για πολλά προϊόντα.Εγώ τη λύση εδώ και χρόνια την έχω μέσω dropshipper.Sent from my LE2123 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Τι να σε πω. 2019, 2021 και 2022 που πήρα κάποια πράγματα ήταν οκ. Φέτος δεν έτυχε να πάρω από γερμανικό (ακόμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Aπό το .de έχω πάρει αρκετά πράματα, και μάλιστα ακριβά (ενισχυτή, τηλεκατευθυνόμενα κλπ) αλλά σε πάρα πολλά προϊόντα, δεν υπάρχει αποστολή εδώ.Και πριν αρκετά χρόνια, είχε μια πολύ καλή προσφορά, και έστειλα μήνυμα στον πωλητή, γιατί δεν στέλνει Ελλάδα, και η απάντηση ήταν "logistic reasons"! Δεν την κατάλαβα ποτέ αυτή την απάντηση. Μάλλον δείχνουν κόμπλεξ ανωτερότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2023 Έχω στο νου μου να πάρω κάποια πράγματα. Θα κοιτάξω στο γερμανικό να δω αν τα στέλνουν η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts