FoT1s Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Marshmallow upgrade schedule for OnePlus devices Αυτα:p Κατι τετοιες δηλωσεις ελεγαν και για την 5.0.2 και ηρθε μετα απο ποσους μηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γιατι τωρα τι νομιζεις? First Quarter παει μεχρι και Μαρτιο του 2016:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Γιατι τωρα τι νομιζεις? First Quarter παει μεχρι και Μαρτιο του 2016:lol: Και αφου ερθει ο Μαρτιος, θα δηλωσουν πως ακομα δεν εχουν παρει την πιστοποιηση απο την google, οποτε παμε αλλους 2 μηνες μετα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Νεο build απο τον Sultan για την 5.1.1 November 16, 2015: ROM: *Latest upstream (stable/cm-12.1-YOG7D) CyanogenMod changes *Renamed "Snapdragon Camera" to "Camera" *Snapdragon Camera: Fixed exposure and white balance not changing after taking a picture *Snapdragon Camera: Fixed some minor annoyances *Camera: Antibanding is always enabled *Updated WiFi configuration *Updated GPS configuration Kernel: *Screen turns on faster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Νεο build απο τον Sultan για την 5.1.1 Μόλις την πέρασα μέσω ota, όλα οκ. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Και καπως ετσι, ολοκληρωθηκε το rollout της 3JL... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Με την 3JL μόλις πρόσεξα οτι χάθηκαν πολλά από τα modes της κάμερας (aqua κλπ κλπ). Το έχετε κ σεις ή κάτι δεν περάστηκε σωστά; Γιατί γενικά η εφαρμογή της κάμερας πετάει συνεχώς crashes Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Με την 3JL μόλις πρόσεξα οτι χάθηκαν πολλά από τα modes της κάμερας (aqua κλπ κλπ). Το έχετε κ σεις ή κάτι δεν περάστηκε σωστά; Γιατί γενικά η εφαρμογή της κάμερας πετάει συνεχώς crashes Εγω μεχρι στιγμης, δεν μου κανει hotspot την συσκευη, δηλαδη την κανει αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ το λαπτοπ ενω εχει συνδεθει, εχω θεμα με την εφαρμογη here maps (δεν ανοιγει καν), καποιες φορες χτυπαει το κινητο με δονηση και ηχο, αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ποιος με καλει κτλ με αποτελεσμα να χανω την κληση και να παιρνω πισω και οσο για την καμερα, το μονο που εχω προσεξει ειναι χειροτερες οι φωτογραφιες απο την εκδοση 1N0. Καποια απο τα παραπανω, αναφερονται σε καποιες σελιδες στο παρακατω λινκ. https://forums.oneplus.net/threads/cos-12-1-yog4pas3jl-bugs-discussion-thread.401810/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εγω μεχρι στιγμης, δεν μου κανει hotspot την συσκευη, δηλαδη την κανει αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ το λαπτοπ ενω εχει συνδεθει, εχω θεμα με την εφαρμογη here maps (δεν ανοιγει καν), καποιες φορες χτυπαει το κινητο με δονηση και ηχο, αλλα δεν δειχνει τιποτα στην οθονη ποιος με καλει κτλ με αποτελεσμα να χανω την κληση και να παιρνω πισω και οσο για την καμερα, το μονο που εχω προσεξει ειναι χειροτερες οι φωτογραφιες απο την εκδοση 1N0. Καποια απο τα παραπανω, αναφερονται σε καποιες σελιδες στο παρακατω λινκ. https://forums.oneplus.net/threads/cos-12-1-yog4pas3jl-bugs-discussion-thread.401810/ Να πω και γω τον πονο μου, μετα την αναβαθμιση στην 3JL δεν ειναι τοσο smooth το κινητο οπως επισης μου εχει κανει κατι restart μονο του! Αν μπορειτε πειτε μ τι πρεπει να ενεργοποιησω για να μην μου πεταει το google fault. To κανει καθε φορα που το βαζω-βγαζω για-απο φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Να πω και γω τον πονο μου, μετα την αναβαθμιση στην 3JL δεν ειναι τοσο smooth το κινητο οπως επισης μου εχει κανει κατι restart μονο του! Αν μπορειτε πειτε μ τι πρεπει να ενεργοποιησω για να μην μου πεταει το google fault. To κανει καθε φορα που το βαζω-βγαζω για-απο φορτιση Τι ακριβως σου πεταει? Οτι οι υπηρεσιες google εχουν σταματησει, αν καταλαβα καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Οι υπόλοιποι δλδ έχετε όλα τα modes της κάμερας; μόνο σε μένα εξαφανίστηκαν; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Τι ακριβως σου πεταει? Οτι οι υπηρεσιες google εχουν σταματησει, αν καταλαβα καλα? ναι αυτο ακριβως. Πηγα στις ρυθμισεις--> εφαρμογες--> ολα--> 3 τελιτσες πανω και επαναφορα. Το θεμα ειναι ομως να μην εχω το battery drain. Πιστευω σε 2-3 μερες θα δειξει. επισης με την 3JL εχω χειροτερη μπαταρια. Με την καμερα δεν εχει αλλαξει κατι απ οτι φαινεται μου ωγαζει κανονικα την επιλογη νερο μονοχρωμο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 ναι αυτο ακριβως. Πηγα στις ρυθμισεις--> εφαρμογες--> ολα--> 3 τελιτσες πανω και επαναφορα. Το θεμα ειναι ομως να μην εχω το battery drain. Πιστευω σε 2-3 μερες θα δειξει. επισης με την 3JL εχω χειροτερη μπαταρια. Με την καμερα δεν εχει αλλαξει κατι απ οτι φαινεται μου ωγαζει κανονικα την επιλογη νερο μονοχρωμο κλπ. Μάπα βγηκε οπως φαινεται με τον καιρο η 3JL...ελπιζω σε καποιο συντομο update, γιατι σιγα-σιγα ολο και καποιο προβλημα βγαινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Να ρωτησω λιγο, στις ρυθμισεις-ειδοποιησεις-προσβαση σε ειδοποιησεις, εχετε τικαρισμενη την επιλογη "θεματα"? Αν ναι, ξερετε τι κανει και σε τι βοηθαει? Ρωταω, γιατι οταν την ενεργοποιω, στις running apps ξεκιναει να τρεχει η υπηρεσια με ονομα "notification hijacking service" που δεν ξερω/εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως κανει. Οταν δεν την εχω ενεργοποιημενη, δεν τρεχει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλησπερα παιδια..! Εχετε να προτεινετε καποιον custom kernel για την τελευταια cm12.1snapshot..; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μετα την αναβάθμιση σε -3JL, πολλές από τις κλήσεις μου εχουν κακή ποιότητα (συμφωνα με τους συνομιλητές μου) Δεν μπορώ να φανταστώ οτι φταίει η vodafone (ειδικά επειδή αυτές τις μέρες κινήθηκα σε όλες τις πρωτεύουσες της Θεσσαλίας), αρα σκέφτομαι οτι φταίει η αναθάθμιση (και ειδικότερα το modem?). Που βρίσκω μια παλαιότερη (Lollipop) έκδοση modem να περάσω? (φαντάζομαι με fastboot εντολή εύκολα...) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Official CyanogenMod 13 Nightly is now available for OnePlus One https://download.cyanogenmod.org/?device=bacon Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δεν είναι snapshot ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πάντως του SultanXDA η Marshmallow, που δοκίμασα το Σ/Κ, δεν είναι καθόλου άσχημη. Μπορεί να είναι έτοιμη και για daily driver. Μόνο η εφαρμογή του 11888 δεν μου έτρεχε. Κανένα δυο "χαζά" που ούτε τα θυμάμαι τώρα και αυτό ήταν όλο. Ο καιρός εγγύς! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πάντως του SultanXDA η Marshmallow, που δοκίμασα το Σ/Κ, δεν είναι καθόλου άσχημη. Μπορεί να είναι έτοιμη και για daily driver. Μόνο η εφαρμογή του 11888 δεν μου έτρεχε. Κανένα δυο "χαζά" που ούτε τα θυμάμαι τώρα και αυτό ήταν όλο. Ο καιρός εγγύς! :p Καλημέρα Πολύ ωραία η Ρομ. Την έβαλα κ μου άρεσε πολύ. Την εβγαλα όμως γιατί δεν μου έβλεπε το backup του titanium και δεν μπόρεσα να επαναφερω τις εφαρμογες μου. Ξέρει κανεις κάτι για το backup του titanium? Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημέρα Πολύ ωραία η Ρομ. Την έβαλα κ μου άρεσε πολύ. Την εβγαλα όμως γιατί δεν μου έβλεπε το backup του titanium και δεν μπόρεσα να επαναφερω τις εφαρμογες μου. Ξέρει κανεις κάτι για το backup του titanium? Ευχαριστώ Έχεις κάνει νμα υποθέσω τα εξής: 1. Enable developer options (click build number multiple times in settings - about) 2. Under developer options, enable root access for apps and adb (9th option under developer options) Must have the latest TB. 1. preferences > backup folder location > scan and set the back up. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Έχεις κάνει νμα υποθέσω τα εξής: 1. Enable developer options (click build number multiple times in settings - about) 2. Under developer options, enable root access for apps and adb (9th option under developer options) Must have the latest TB. 1. preferences > backup folder location > scan and set the back up. Τα δυο πρωτα ναι Τα τελευταιο όχι Θα το δει αν το κάνω? Γιατί μου αρεσε και γιαυτό το λόγω την εβγαλα. Ευχαριστώ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τα δυο πρωτα ναι Τα τελευταιο όχι Θα το δει αν το κάνω? Γιατί μου αρεσε και γιαυτό το λόγω την εβγαλα. Ευχαριστώ Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη Marshmallow. Θέλω να περάσει καμία βδομάδα, να φύγουν τα πρώτα προβληματάκια που (θα) έχουν οι Nightlies και από τη στιγμή που δεν είναι απαραίτητο το full wipe θα κρατήσω ένα nand backup και θα κάνω dirty flash. Οι χρήστες όμως στο thread του sultan γράφουν ότι χρειάζονται αυτά που έκανα quote για να δουλέψει το TB. Δοκίμασε και πες μας. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλημέρα Πολύ ωραία η Ρομ. Την έβαλα κ μου άρεσε πολύ. Την εβγαλα όμως γιατί δεν μου έβλεπε το backup του titanium και δεν μπόρεσα να επαναφερω τις εφαρμογες μου. Ξέρει κανεις κάτι για το backup του titanium? Ευχαριστώ Περίεργο αυτό που λες. Επανέφερα κανονικότατα backup του Titanium από Calculkin's ROM (Lollipop) στην Marshmallow του SultanXDA (αφού βεβαίως πρώτα ενεργοποίησα την πρόσβαση root, όπως περιέγραψε ο συμφορουμίτης). Μήπως είχες το backup σου σε custom folder; Υ.Γ. Τώρα είμαι σε Resurrection Remix Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ma3stros Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Να ρωτησω λιγο, στις ρυθμισεις-ειδοποιησεις-προσβαση σε ειδοποιησεις, εχετε τικαρισμενη την επιλογη "θεματα"? Αν ναι, ξερετε τι κανει και σε τι βοηθαει? Ρωταω, γιατι οταν την ενεργοποιω, στις running apps ξεκιναει να τρεχει η υπηρεσια με ονομα "notification hijacking service" που δεν ξερω/εχω καταλαβει ακομα τι ακριβως κανει. Οταν δεν την εχω ενεργοποιημενη, δεν τρεχει καθολου. εμενα ειναι ενεργοποιημενο αλλα δεν εχω ιδεα τι κανει :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts